Aproape identici
+10
atat de simplu
Violoncella
Obi-Wan Kenobi
seaman65
Mandarax
habibi77
Adriatica
pitulicea
Nana_Duval
Queensland
14 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Aproape identici
De ce m-ai afisat aici???
Seman uneori...in anumite pozitii. M-am surprins de cateva ori in oglinda, ca aveam exact expresia Celinei.
Seman uneori...in anumite pozitii. M-am surprins de cateva ori in oglinda, ca aveam exact expresia Celinei.
pitulicea- 6
Lasa ciocanele, Pitu ! Si modestia ! Si printre noi pot exista persoane care sa semene cu celebritati... De fapt, ideea mi-a venit vazand asemanarea iubitului meu cu actorul David Duchovny , cu singura diferenta ca ultimul nu poarta ochelari si ca eu nu sunt Tea Leoni (de fapt, 2 diferente )
Queensland- 6
De indata ce transfer pozele din telefon in calculator Si nu v-am afisat eu, voi inseva ati facut-o la ''Fotografii cu noi'' Eu doar v-am comparat
Queensland- 6
Cand l-am vazut prima oara, am avut o reactie de genul Mi-a trebuit ceva timp sa-i pot identifica sosia Dar n-am gresit, nu ?
Queensland- 6
Vreti sa va spun una buna? De cativa ani lumea in orasul meu ma confunda cu o alta persoana, cand le spun ca nu sunt cine cred ei ca sunt au o reactie foarte ciudata. Acum cateva saptamani mi-a spus si sor-mea ca a vazut-o pe una care semana cu mine leit, purta ochelari ca si mine, era tunsa la fel, imbracata nu identic dar in acelasi stil....dar s-a gandit ca nu am cum sa fiu eu pentru ca eu la ora aia nu eram in oras, eram la servici, intr-un alt oras. Ma trec fiori cand ma gandesc .....
habibi77- 6
Nu am vazut Avatar, nu o stiu pe Zoe Saldana si nici pe Thandie Newton, dar in pozele postate de Queen, cele doua chiar seamana.
Cum nu le cunosc pe nici una dintre ele, mi-ar fi fost foarte usor sa le confund.
Cum nu le cunosc pe nici una dintre ele, mi-ar fi fost foarte usor sa le confund.
pitulicea- 6
Seamana....chiar daca nu rasar
Il prefer pe Iures. Nu-mi plac politicienii.
Il prefer pe Iures. Nu-mi plac politicienii.
pitulicea- 6
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|