Aproape identici
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aproape identici
Rezumarea primului mesaj :
Am gasit uimitor faptul ca exista oameni, complet straini unul pentru altul, dar care seamana izbitor de mult... Dati-va cu parerea ! Cine e mai aratos/aratoasa?
Primul exemplu.
Natalie Wood si Teodora Mares
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am gasit uimitor faptul ca exista oameni, complet straini unul pentru altul, dar care seamana izbitor de mult... Dati-va cu parerea ! Cine e mai aratos/aratoasa?
Primul exemplu.
Natalie Wood si Teodora Mares
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Queensland- 6
Re: Aproape identici
Si totusi, in cateva ipostaze seamana destul de bine, chiar daca le despart 24 de ani...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Prima este Jennifer, celelalte doua apartin Sophiei
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Prima este Jennifer, celelalte doua apartin Sophiei

Queensland- 6
E mare asemanarea
Si la dinti si la nas si la ochi/sprancene... Chiar seamana.

pitulicea- 6
Hai ca se potrivesc pozele!
Priveam la poza cu Stef si Pingu si aveam o senzatie de deja-vu!
Nici halba de bere (goala) nu lipseste!

myrk- 6
La halba seamana bine, la buze si la nas, la fel...mai putin la ochi
Nu-i are asa de pleostiti 

pitulicea- 6
Mereu am avut senzatia ca Dorina seamana cu o fosta colega. Ma rog, in poza asta colega rade, dar probabil ar fi semanat mai bine daca nu radea! Alta poza n-am gasit, sau poate ne trimite Dorina o poza in care rade, sa ne lamurim!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
myrk- 6
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|