Pro sau contra?
+36
Demostene
mariana m
Queensland
RALUCA
Asgard
elis27
anit05
dall
Adriatica
soryn
GANDACEL
mielusica
moonstone
freda white
Ludmilika
Melodia
shadow
snow
daffy_
Lolita
ionutz72
parwous
EmmaD
Tizona
seaman65
iubaretu
serpico
Radu
tegeusa
Mr Nobody
Nana_Duval
oli
mrs nobody
atat de simplu
pitulicea
Violoncella
40 participanți
Pagina 35 din 35
Pagina 35 din 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Pro sau contra?
Rezumarea primului mesaj :
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Pro sau contra?
Pro. Cum ne-am mai manifesta altfel bucuria de a sta la taifas cu prietenii?
Zapada
Zapada
Florin Popa- 6
Raichu s-a ars cu un rosu Asa patesc cei care intra aici doar ca sa ne arate cat de zgarciti sunt cu cuvintele.
Pro Zapada!!! Cum sa fiu impotriva ei, cand imi umple sufletul de bucurie? Daca ar fi dupa mine, ar ninge cel putin o luna din cele trei de iarna.
cafeaua cu mirodenii
Pro Zapada!!! Cum sa fiu impotriva ei, cand imi umple sufletul de bucurie? Daca ar fi dupa mine, ar ninge cel putin o luna din cele trei de iarna.
cafeaua cu mirodenii
pitulicea- 6
Contra total. Cafeaua e facuta sa fie bauta fara nici un adaos in ea, altfel nu-i mai simti gustul sublim care iti desfata papilele gustative.
Casatoria
Casatoria
Florin Popa- 6
Pro, daca eu sunt beneficiarul(unei casnicii reusite).Cand cel de langa tine cu care imparti bunele si relele,in care gasesti un sprijin ,o companie dependenta si-ti suporta plictiseala de o viata,il mai ai si cu acte, e pro pentru mine
Jocuri de noroc
Jocuri de noroc
raichu- 4
Ce mi-a placut raspnsul lui raichu M-a uns pe suflet. Cum sa nu-i dau verde, spuneti si voi?
Contra! Norocul, daca il ai, foloseste-l in scopuri mai bune, pentru ca nu-i ceva inepuizabil. Nu poti castiga la nesfarsit, iar pierderile sunt, intotdeauna, mai mari decat castigurile. Imi place sa fiu cumpatata si nu ma joc cu norocul. Ce vine usor, usor se si duce
carnea grasa
Contra! Norocul, daca il ai, foloseste-l in scopuri mai bune, pentru ca nu-i ceva inepuizabil. Nu poti castiga la nesfarsit, iar pierderile sunt, intotdeauna, mai mari decat castigurile. Imi place sa fiu cumpatata si nu ma joc cu norocul. Ce vine usor, usor se si duce
carnea grasa
pitulicea- 6
Contra. Dar asta nu inseamna ca nu mai scap si pe de laturi din cand in cand. Carnea de porc e un deliciu! Dar ma chinui sa ma abtin cat mai mult de la grasimi care cica sunt daunatoare organismului.
televizor
televizor
itina- 6
Contra cu C mare! Am televizor doar pentru ca-i smart dar nu-i dau niciodata drumul. Il sterg de praf si atat. Nu gasesc nimic interesant la tv. O pierdere de vreme care te face mai prost decat esti si mai rau decat ai crezut ca poti sa devii
Facebook-ul
Facebook-ul
pitulicea- 6
Pagina 35 din 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Pagina 35 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum