Pro sau contra?
+36
Demostene
mariana m
Queensland
RALUCA
Asgard
elis27
anit05
dall
Adriatica
soryn
GANDACEL
mielusica
moonstone
freda white
Ludmilika
Melodia
shadow
snow
daffy_
Lolita
ionutz72
parwous
EmmaD
Tizona
seaman65
iubaretu
serpico
Radu
tegeusa
Mr Nobody
Nana_Duval
oli
mrs nobody
atat de simplu
pitulicea
Violoncella
40 participanți
Pagina 33 din 35
Pagina 33 din 35 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Pro sau contra?
Rezumarea primului mesaj :
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Mai propun un joculet: cel care posteaza spune un cuvant, apoi urmatorul spune daca e pro sau contra, la care aduce si ceva explicatii si propune alt cuvant , urmatorul spune daca e pro sau contra, propune...si tot asa.
Si incep eu:
Dependentza.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Pro sau contra?
Contra. Dupa 20 de ani de privatizare a ajuns intr-un hal de nedescris. E considerat un mijloc de imbogatire rapida prin furtul clientilor.
casatoria
casatoria
Demostene- 3
Pro, desi la mine e un esec total! Daca o faci cum trebuie, cu cine trebuie si la momentul potrivit (casatoria ), iti cunosti bine responsabilitatile si esti pe-aceeasi frecventa de unda cu partenerul, partenera, ai sanse sa reusesti! (Mie unuia nu mi-ar mai trebui casatorie, dar asta nu inseamna ca nu-s de acord cu ea, cu casatoria, adica! ).
Globalizarea
Globalizarea
myrk- 6
Contra
Ne-am transformat intro piata de consum pentru marile puteri, ne-am falimentat economia si am lasat sa patrunda cu asa zisul progres, terorismul si crima organizata.
libertatea religiei
Ne-am transformat intro piata de consum pentru marile puteri, ne-am falimentat economia si am lasat sa patrunda cu asa zisul progres, terorismul si crima organizata.
libertatea religiei
Vizitator- Vizitator
Pro, evident. Nu mai vrem Inchizitie, nu-i asa? Oameni arsi pe rug pentru convingerile lor religioase si multe altele... Fiecare trebuie sa fie liber sa creada in ce vrea el, chiar daca se dovedeste a fi o Fata Morgana
Caritate
Caritate
Queensland- 6
Pro, facuta din toata inima si nu pentru reclama. Sa ajuti oameni in suferinta, poate fi un balsam pentru sufletul ambelor parti implicate, exista multa durere si daca cineva poate sa aduca un mic zambet pe fata cuiva, ajutandu-l, e mare lucru.
Transplantul
Transplantul
Vizitator- Vizitator
PRO! Daca asta poate salva o viata, nu vad de ce as fi impotriva Unii chiar merita si vor sa traiasca. Mi se pare extraordinar ca se poate "intampla" asta.
furtunile cu tunete si fulgere
furtunile cu tunete si fulgere
pitulicea- 6
Pro, ma fac sa fiu romantica, nostalgica si sa-mi doresc sa ma plimb prin ploaie, sa ridic fata spre cer, ploaia sa-mi spele....gata, ajunge.
canicula
canicula
Vizitator- Vizitator
Contra, evident.De ce mi-ar placea sa transpir, sa se lipeasca de mine "chestii"?De ce mi-ar placea sa tanjesc dupa un dus si sa ma uit cu disperare la ceas?
plante de apartament
plante de apartament
atat de simplu- 6
Pro. Daca ar fi dupa mine, as avea casa ca o sera, chiar de-ar fi sa se faca igrasie Ador florile si m-as inconjura de verdeata. Pentru ca sunt pro, mi-am umplut biroul de plante de apartament
imprudenta la volan
imprudenta la volan
pitulicea- 6
CONTRA! A fi prudent nu inseamna a merge incet! Eu din cauza unei imprudente stupide, era sa fac o catastrofa! Prudent, bine, si repede! Desi cu-atatia scelerati pe sosea, e greu sa ramai prudent si sa nu-ti iesi din pepeni!
bunatate
bunatate
myrk- 6
Tocma' ce-ai facut o imprudenta , ai uitat sa lasi tema
Scuze, tocma' ce-am facut eu una!Nu era cuvantul cand am citit eu!
Pro, bunatatea tine aceasta lume la suprafata, inca!Este adevarat ca de obicei nu e profitabila si nici nu este apreciata insa conteaza mult in propria ta balanta
Bataia in educatia copiilor
Scuze, tocma' ce-am facut eu una!Nu era cuvantul cand am citit eu!
Pro, bunatatea tine aceasta lume la suprafata, inca!Este adevarat ca de obicei nu e profitabila si nici nu este apreciata insa conteaza mult in propria ta balanta
Bataia in educatia copiilor
mariana m- 4
CONTRA !!! Poate provoca dereglari psihice foarte grave, interiorizare si daca nu intelege de vorba buna, cu bataia nici atat n-o sa inteleaga, se va simti neindreptatit iar urmatoarea abatere va fi poate mai grava. Comunicarea, educatia preventiva, explicarea urmarilor unei greseli cred ca sunt mai benefice decat corectia fizica.
Parlament unicameral
Parlament unicameral
Vizitator- Vizitator
contra! ar trebui adunati toti parlamentarii, toti politicienii, de fapt, legati, stropiti cu benzina si aprinsi. si eu pus rege in locul lor!
bere neagra
bere neagra
tegeusa- 6
Pro, are un gust mai pronuntat, probabil din cauza prajirii hameiului, si te poti imbata mai repede daca-ti doresti.
Apa rece.
Apa rece.
Vizitator- Vizitator
Contra! Ma dor dintii de la ea si risc sa ma doara si in gat. Nu-mi place apa rece. Nici s-o beau, nici sa ma scald in ea. Apa rece = boala curata.
Cumparaturi in rate.
Cumparaturi in rate.
pitulicea- 6
Pagina 33 din 35 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Pagina 33 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum