Pune-l la treaba!
+41
Florin Popa
myrk
eledas
itina
Queensland
shu
Pingu
RALUCA
curcubitza
arriatna
Adriatica
dall
elis27
no.body
nycknic
raichu
soryn
freda white
shadow
Melodia
ionutz72
parwous
Ludmilika
Mr Nobody
seaman65
iubaretu
tegeusa
Violoncella
serpico
mrs nobody
Demostene
Nana_Duval
sharp00714
fotohobby
dragos
oli
daffy_
Eleonore
atat de simplu
snow
pitulicea
45 participanți
Pagina 29 din 29
Pagina 29 din 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Pune-l la treaba!
Rezumarea primului mesaj :
Primul jucator propune o activitate, iar urmatorul jucator va alege pe unul dintre membrii forumului sa faca treaba respectiva. Apoi va propune o alta munca, caruia urmeaza sa i se gaseasca un faptas. Se va da si o scurta justificare a alegerii facute. De ce el/ea si nu altul
Ex.
Jucatorul 1: Cine-mi face o prajitura?
Jucatorul 2: oli, pentru ca e maestra in prajituri
Cine-mi repara masina?
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Primul jucator propune o activitate, iar urmatorul jucator va alege pe unul dintre membrii forumului sa faca treaba respectiva. Apoi va propune o alta munca, caruia urmeaza sa i se gaseasca un faptas. Se va da si o scurta justificare a alegerii facute. De ce el/ea si nu altul
Ex.
Jucatorul 1: Cine-mi face o prajitura?
Jucatorul 2: oli, pentru ca e maestra in prajituri
Cine-mi repara masina?
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 1 Sept - 9:21, editata de 12 ori
pitulicea- 6
Re: Pune-l la treaba!
Azi noapte cu un ochi...si ala miop...am citit ca Pitu sa o alerge pe eledasmyrk a scris:Mna. Eu as fi pus-o pe Mell- ea iubește animalele.
Asta a fost cu câinii. Acum, să alerge pitu, să alerge eledas... Parcă mi-e milă de ele. Și de Mell mi-e milă, da' n-a mai alergat demult și se pare că are tendințe de trândăvie.
Pe cine ai trimite în vacanță la schi?
O credeam in stare...ca si pe noi ne alearga pe aici cu off-topic.
Imaginea m-a amuzat de numa...si am adormit zambind
In vacanta v-as trimite pe toti...ca sigur meritati...si as veni si eu mot..desi nu stiu sa schiez
Pe cine ai trimite la o cina romantica?
P.s. nu pe tinerii vecini ai lui myrk,va rog!!
Mell- 3
Pe florin2901. Scrie că e romantic. Sper să nu se fi schimbat!
Pe cine ai trimite în spațiul holografic de pe Enterprise și în ce context/peisaj?
Pe cine ai trimite în spațiul holografic de pe Enterprise și în ce context/peisaj?
zaraza26- 5
What?
Pe Zaraza. Presupun că spațiul ăla holografic aparține navetei intergalactice Enterprise, al cărei căpitan este Jean Luc Picai, pardon, Picard. În contextul invadării planetei Pământ de potențialii extratereștri, americanii doborând deja zilele astea fro două farfurii zburătoare.
Pe cine ai trimite în plimbare pe Lună? Stația de aerobus fiind în Florești-aeroport. Plecări din juma' în juma' de oră.
Pe Zaraza. Presupun că spațiul ăla holografic aparține navetei intergalactice Enterprise, al cărei căpitan este Jean Luc Picai, pardon, Picard. În contextul invadării planetei Pământ de potențialii extratereștri, americanii doborând deja zilele astea fro două farfurii zburătoare.
Pe cine ai trimite în plimbare pe Lună? Stația de aerobus fiind în Florești-aeroport. Plecări din juma' în juma' de oră.
myrk- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
As trimite-o pe Laica...dar nu e membru al forumului.
Deci...Pit cu Kyra...bilet dus-intors,coborare la Floresti,cu peronul pe partea stanga🤭
Pe cine ai distribui intr-un serial psihologic?
Deci...Pit cu Kyra...bilet dus-intors,coborare la Floresti,cu peronul pe partea stanga🤭
Pe cine ai distribui intr-un serial psihologic?
Mell- 3
Eu as fi trimis-o pe eledas. Ei îi place să umble ulișernică.
Pe Mell. Pe lângă faptul că i-ar face pe toți la pisicologic, ar părăsi și platourile de filmare în momentele culminante ale serialului. Deși, în cele din urmă, s-ar răzgândi și ar reuși să termine filmările de pe platouri.
Pe cine ai pune să învârtă plăcinte poale-n brâu?
Pe Mell. Pe lângă faptul că i-ar face pe toți la pisicologic, ar părăsi și platourile de filmare în momentele culminante ale serialului. Deși, în cele din urmă, s-ar răzgândi și ar reuși să termine filmările de pe platouri.
Pe cine ai pune să învârtă plăcinte poale-n brâu?
myrk- 6
Mell apreciază acest mesaj
Pe zaraza...ca sa-si ocupe timpul si sa nu ne bea cafeaua
Pe cine ti-ai pune "avocat"intr-o dezbatere...nu proces
Pe cine ti-ai pune "avocat"intr-o dezbatere...nu proces
Mell- 3
Aveam eu așa un feeling că ce mă așteaptă... Dar era amuzant că îmi erau cozonacii în program! Pe joi-vineri pot să pun și poze!
zaraza26- 5
Fiecare cu ce-l doare!
Pe pitu. În ea aș avea încredere că nu mă lasă la greu. Numai să vrea, că de regulă, ori nu vrea, ori n-o interesează, ori are program de somn.
Pe cine ai... nu, pe cine ai trimite după apă minerală?
Pe pitu. În ea aș avea încredere că nu mă lasă la greu. Numai să vrea, că de regulă, ori nu vrea, ori n-o interesează, ori are program de somn.
Pe cine ai... nu, pe cine ai trimite după apă minerală?
myrk- 6
Daca n-am,ma pot trimite pe mine?🤭
O trimit pe eledas...ii plac plimbarile
Pe cine ai trimite la munca in locul tau?
O trimit pe eledas...ii plac plimbarile
Pe cine ai trimite la munca in locul tau?
Mell- 3
Pagina 29 din 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Subiecte similare
» Cum se scrie corect?
» PUNE ORDINE IN DEZORDINE
» Da suflet imaginii si pune-o in versuri!
» ce sa credem? despre tara noastra?
» PUNE ORDINE IN DEZORDINE
» Da suflet imaginii si pune-o in versuri!
» ce sa credem? despre tara noastra?
Pagina 29 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum