HOBBY-UL MEU
+35
Ravian
doorina
myrk
itina
shu
simy
Mandarax
JeSsYkA
soryn
ghost
Melodia
tegeusa
raffy74
ionutz72
shadow
freda white
seaman65
Mr Nobody
lynn
daffy_
mrs nobody
oli
elly
atat de simplu
iubaretu
mari
Neeo_2005
aspidistra76
kitty
habibi77
Liviu
fl3252
Radu
snow
pitulicea
39 participanți
Pagina 14 din 15
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
HOBBY-UL MEU
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada
Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada

Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.

pitulicea- 6
Re: HOBBY-UL MEU
Dall, am inteles intr-un final! Nu trebuie sa-mi desenezi!
Desi poate ar fi o idee buna avand in vedere cum prestezi in acest sens. 
A, asta-i o fetita?
Si cum se numeste? 

A, asta-i o fetita?

itina- 6
Numai artisti pe aici.
Dall, ma bucur ca ti-ai indeplinit dorinta. Vox, calitatea nu tine neaparat cont de vechime. Din contra, uneori.

atat de simplu- 6
Nebunicea ii este numele
Exact Simpla
orice pc este bun atata timp cat stii ce si cum sa faci cu el

Exact Simpla

Vax Populi- 2
Adica Vax? E cel caruia i-am stalcit eu numele si inca de doua ori azi.
Retin greu numele. 

atat de simplu- 6
Sa-ti stapanesti sanatos jucaria, dall
Si sa ne canti la urmatoarea petrecere pe care o vom face. 
Vax putea sa fie mai explicit cu Hobby-ul lui. Eu am crezut ca-i masina de spalat dezmembrata
Nu suntem aici doar ca sa punem poze, ci sa discutam despre hobby-urile noastre. Vad ca si topicul asta a degenerat.... Probabil, urmatorul pas va fi sa-l desfiintez
Asta va doriti? Nu mai confundati forumul cu Facebook-ul

Vax putea sa fie mai explicit cu Hobby-ul lui. Eu am crezut ca-i masina de spalat dezmembrata

pitulicea- 6
Noroc ca jucaria mea nu seamana cu altceva ...doar cu un acordeon
De tre" sa-ti cant...o fac cu placere
dar nu uita ...nici broasca nu canteaza pe uscaciune

dall- 4
In 20 martie, cand vine mielusica la Cluj si tragem o chefuiala, te asteptam si pe tine....cu jucaria
Apa e destula...

pitulicea- 6
Aella...cand adrenalina scade sub limitele admise incerci s-o aduci la normal prin anumite mijloace
Suma viciilor sa ramana tot timpul constanta ...

dall- 4
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Pagina 14 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|