GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 42 din 43 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 8 Feb - 8:07

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie. Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă ai o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşă, nu le trage după tine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de data aceasta tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtuna să se instaleze în preajma ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa aceasta de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haină care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu eşti deloc aşa, ca atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărata faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu să porţi o mască falsă? Alţii vor mirosi că nu eşti aşa şi mai rău te vor ataca în astfel de situaţii. Ai tendinţa de a aborda o imagine înşelătoare care, într-o zi, şi pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine să te împaci cu cel care eşti şi să fii tu, aşa cum eşti, cu bune şi rele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune că visezi, poate ar fi bine să te trezeşti la realitate. Poate mergi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă şi mai mult în visare, de aceea ţine cont de cel din preajma ta care îţi prezintă adevărul în cea mai lucidă şi clară formă. Ar fi culmea să nu-l vezi şi să continui să spui că totul e roz şi uşor, ca în imaginaţia ta. când se vede de la o poştă contrariul. Ca atare deschide ochii şi urechile cât mai repede!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Te simţi bine în pielea ta, datorită unui nivel de energie foarte ridicat pe care îl poţi valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitivă, încrederea absolută în tine însuţi, optimismul care ţi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. De fapt, toate merg mână în mână, înlănţuite: confortul fizic generează pace sufletească şi armonie cu propria persoană, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care eşti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fă tot posibilul să menţii această stare de echilibru pe toate planurile fiinţei tale: fizic, mental, emoţional, spiritual.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Tu vrei să faci parte dintr-o acţiune colectivă, dar nu prea eşti lăsat să-ţi aduci contribuţia. Ori ai în jur doar persoane autoritare care vor doar ele să conducă, ori rivali invidioşi care nu te lasă să-ţi expui punctul de vedere, ca nu cumva să fii tu cel apreciat. Nu te lăsa învins de aceştia: dacă ai ceva de spus, spune, dar trebuie să-ţi argumentezi foarte logic părerea ca nu cumva să se trezească vreunul să comenteze fără rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva să comenteze ce ai tu de spus, deci bazează-te doar pe ceea ce eşti sută la sută sigur că e corect.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, ca atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţă cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătura unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masa de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de bază; fiecare vă apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia sa bine stabilită şi aveţi nevoie unii de alţii!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Uneori, îţi ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Te înşeli, exact asta trebuie să faci, să verbalizezi, să spui clar şi răspicat ce anume doreşti, nu doar să ţii dorinţele tale ferecate în suflet. Dă-le voie să se manifeste printr-o atitudine optimistă, exprimă în cuvinte ce vrei să primeşti, lasă vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vrei, pentru că numai aşa vei fi auzit. Găseşte o cale pentru a-ţi exprima dorinţele într-o formă mai sonoră, publică, scrie-le, rosteşte-le tare, fă ceva prin care ceea ce auzi în interior să se audă şi în afară.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, ca şi cum n-ar fi!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai norocul de a te alătura unui colectiv de persoane a cărei prezenţă te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simţi că eşti capabil de orice, parcă ai aripi şi toate evoluează într-un ritm susţinut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ţi-ai propus, nimic nu te opreşte şi ai forţa necesară chiar şi pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiţi de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te susţine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 8 Feb - 8:11

Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt,
Asta e valabil pentru toate zodiile. Toti traim inaceeasi lume rea, nepasatoare la suferinta aproapelui Sad
aşa că de ce te retragi în carapacea ta
Da' nu ma retrag Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 9 Feb - 7:37

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi solicitantă din cauza volumului mare de sarcini care trebuie duse la bun sfârșit în regim de urgență până la finalul acestei zile. De asemenea, primiți vești conform cărora programul dumneavoastră urmează să se modifice începând cu zilele următoare, așa că nu aveți de ales și trebuie să vă reorganizați programul în conformitate cu noile rectificări impuse. Relația cu partenerul sentimental este în parametrii normali, așa că este oportun să aduceți în plenul familial situația creată în jurul noilor modificări și să cereți sprijin, astfel încât să nu vă îngreunați situația. Vestea bună este că partenerul se va oferi benevol să vă preia unele atribuții, iar acest lucru vă va consolida și mai mult relația. În ceea ce privește situația financiară, lucrurile stau destul de bine. Există un echilibru între activitatea profesională și sumele încasate, astfel că nu există motive de îngrijorare, ba, dimpotrivă, vă bucurați de confort și siguranță.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ziua de astăzi poate rămâne în amintire din punct de vedere profesional. Mai exact, o persoană în vârstă sau cu experiență profesională destul de bogată are să vă ofere un număr considerabil de informații într-un domeniu de care sunteți direct interesat, rămânându-vă liberul arbitru cu privire la punerea în practică a acestei activități, care poate fi una destul de profitabilă. Pe planul sentimental, este o perioadă în care nativii care nu se află într-o relație vor profita de acest lucru la maximum, în sensul în care vor putea să se concentreze exclusiv pe carieră, fără să se simtă prost pentru faptul că neglijează pe cineva drag. Este o zi care se va baza mai mult pe discuții și la acest capitol. Mai exact, vă informați cu privire la obținerea de fonduri necesare în potențialitatea punerii în practică a ideii ce tocmai v-a fost furnizată și, de asemenea, care sunt taxele.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În această zi, există posibilitatea să vă treacă pe la ureche mai multe speculații, iar acest lucru să trezească în voi dorința de a afla ce este și ce nu este adevărat. Mai exact, există zvonuri conform cărora urmează să se facă reconfigurări în ceea ce privește personalul firmei unde lucrați, vin sau pleacă persoane și doriți să obțineți certitudini pentru a vă alunga neliniștea. La acest capitol, lucrurile funcționează ca pe roate. Așadar, dacă aveți nevoie să vă confesați cu privire la situația de la serviciu sau dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să vă deschideți sufletul în fața persoanei iubite. În ceea ce privește situația financiară, aceasta este una foarte bună. Grație cifrei destul de rotunde, luați în considerație eventualitatea întemeierii unui cont de economii sau a unui cont destinat exclusiv pentru a vă îndeplini un obiectiv mai ambițios, precum achiziționarea unui automobil.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi aparte, datorită faptului că mai multe persoane vor revendica din partea dumneavoastră să luați parte la câteva proiecte. Cu toate acestea, dacă simțiți că nu vă aflați într-o condiție fizică sau intelectuală propice, de preferat ar fiți să invocați această situație, decât să recurgeți la un compromis, situație în care reușiți să ajungeți destul de des. Relația cu partenerul decurge foarte bine în această zi și s-ar putea ca tot acesta să vină cu propunerea de a face o vizită unor membri din familie sau unor prieteni. Ar fi bine să acceptați această propunere, deoarece vă va face bine să schimbați o vorbă și pe marginea altor subiecte decât cele de interes profesional. La capitolul finanțe, situația se configurează ca una cât se poate de bună, motiv pentru care puteți face câteva cheltuieli fără a mai fi nevoie să faceți calcule în prealabil.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În prima parte a zilei, vă veți confrunta cu o situație solicitantă la locul de muncă. Unul dintre superiorii dumneavoastră vă va cere să îl ajutați cu un favor pe planul personal, fiind vorba de un comision, știind că nu îl puteți refuza. În acest sens, va fi nevoie să vă organizați bine traseul, astfel încât să aveți timp pentru toate și ca nimic să nu vă scape din vedere. Relația cu partenerul de cuplu se bazează pe înțelegere în această zi, ca urmare a unui compromis. Comportamentul atent studiat al partenerului este cel care vă va motiva în această zi să munciți cu spor și să evitați lucrurile care vă dăunează. Situația financiară traversează o perioadă favorabilă, așa că, dacă aveați planuri care depindeau de condiția financiară, acum este momentul să le puneți în aplicare. Vă recomandăm să vă sfătuiți și cu partenerul cu privire la costuri și să faceți un plan de bătaie împreună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
La locul de muncă, veți fi nevoiți în această zi să oferiți explicații suplimentare mai multor persoane, așa că este de preferat să fiți foarte bine pregătit în ceea ce privește discursul și să căutați să fiți pe cât de diplomat este posibil. Chiar dacă veți simți că unii doresc să vă intimideze sau să vă încurce, aveți încredere în abilitățile profesionale pe care le aveți și o veți scoate cu ușurință la capăt.Relația cu partenerul sentimental este una bună, ba chiar în cea de-a doua parte a zilei urmează să aveți discuții cu privire la un lucru pe care doriți să-l faceți împreună pentru a purta amprenta amândurora. Din punct de vedere financiar, ziua de astăzi face parte dintr-o perioadă bună, în care siguranța și confortul nu vă lipsesc. Cheltuielile făcute, precum și investițiile bine gândite vor spori bunăstarea.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
La locul de muncă, întâmpinați o situație inedită concretizată în faptul că unul dintre superiori, respectiv o persoană mai în vârstă, încearcă să demareze un program de modificări despre care știți că nu va fi pe placul dumneavoastră și al celorlalți angajați. Din moment ce aveți de-a face cu o persoană cu idei fixe, trebuie dați dovadă de foarte mult tact în discuțiile pe care le veți avea cu aceasta. Pentru nativii care nu se află într-o relație, ziua de astăzi nu este neapărat una în care își vor cunoaște jumătatea, însă sunt șanse mari să cunoască persoane cu care vor purta discuții destul de captivante și care îi vor distrage de la problemele pe care le au, cel puțin pentru moment. Din punct de vedere financiar, aveți grijă să nu scăpați din vedere plățile urgente însă, odată ce vă veți ocupa de acestea, apele se vor liniști, iar bani vor începe ușor, ușor, să se adune în contul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Un partener cu care ați mai avut colaborări în trecut, care, din nefericire, au fost neproductive, vine din nou cu o propunere, știind că sunteți o persoană disponibilă. Specialiștii astrologi spun totuși că nu este un moment bun să vă asumați riscul ca lucrurile să nu funcționeze și chiar eventual să întâmpinați o situație în care ați putea pierde timp și bani. Relația sentimentală revendică faptul că este momentul să vă implicați mai mult la menținerea echilibrului în cuplu. Deși partenerul vă respectă nevoia de a fi concentrat pe muncă în această zi, ar trebui să îi arătați că acesta este totuși mai presus. La capitolul finanțe, este, de asemenea, o zi în care cel mai bine ar fi să nu vă asumați niciun risc. Cu toate că nu este o perioadă în care vi se recomandă să faceți cheltuieli, nu puteți neglija cheltuielile necesare, așa că trebuie să aveți grijă cum gestionați lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi destul de agitată, ca urmare a faptului că trebuie să finalizați un proiect în regim de urgență, iar presiunea exercitată de criza de timp asupra dumneavoastră lasă urme vizibile, în sensul că există posibilitatea să fiți iritat de situație. Totul răul spre bine, deoarece în acest fel veți sta departe de interacțiunile cu colegii și veți reuși să terminați treaba în timp util.Relația sentimentală funcționează foarte bine însă, în această zi, nu veți puteți petrece sau, cel puțin, discuta prea mult cu partenerul, din cauza circumstanțelor de la serviciu. Vestea bună este că partenerul va fi destul de înțelegător și vă va oferi răgazul necesar pentru a vă ocupa de lucrurile importante. În această zi, lucrurile se vor așeza din punct de vedere financiar, deoarece urmează să vă apară în cont o parte dintr-o sumă de bani asupra căreia ați convenit, fiind un avans pentru o livrare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
La locul de muncă, ziua va decurge destul de bine, deși va exista un interval de două sau trei ore în care se va produce un blocaj din cauza faptului că așteptați o comandă și trebuie să stați cu ochii pe telefon. Dincolo de acest aspect, veți relua lucrurile destul de repede și, astfel, veți reuși să recuperați destul de rapid timpul pierdut până la finalul programului. Situația financiară nu este una dintre cele mai bune însă, începând cu această zi, este în prag de reconstrucție, astfel că nu este necesar să vă faceți griji. Singurul lucru pe care îl puteți face este să aveți grijă la cheltuielile pe care le faceți, iar lucrurile vor reveni la normal.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Aveți parte de o zi în care vă va fi destul de greu să vă intrați în ritm, iar acest lucru va atrage multe priviri asupra dumneavoastră. Faptul că în această zi vă vor lipsi simțul practic și capacitatea de a vă organiza nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Se recomandă să faceți lucrurile în măsura în care puteți, pentru a nu vă suprasolicita. Pe planul sentimental, nativii care nu se află într-o relație au ocazia să cunoască în această zi o persoană destul de interesantă care le poate influența în mod pozitiv viața oferindu-le un imbold de energie creatoare. Din punct de vedere financiar, lucrurile stau foarte bine, așa că, dacă aveați în plan să dați un refresh garderobei sau să vă achiziționați un telefon nou, vă puteți ocupa fără griji de acest lucru astăzi…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 9 Feb - 7:57

Relația cu partenerul decurge foarte bine în această zi
La fel ca in toate celelalte Laughing
La capitolul finanțe, situația se configurează ca una cât se poate de bună, motiv pentru care puteți face câteva cheltuieli fără a mai fi nevoie să faceți calcule în prealabil.
Ba, tocmai m-am decis sa ma opresc din cheltuieli, ca sa pot plati amprenta de carbon Very Happy Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 13 Feb - 8:29

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi, te-ai trezit într-o dispoziție bună, iar acest lucru te face mai receptiv față de ceilalți, te face să fii într-o dispoziție bună, așa cum erai zilnic cu ceva timp în urmă. Toată lumea din jurul tău o va observa, în special cei dragi și partenerul tău, care erau deja îngrijorați de atitudinea ta. De asemenea, vei primi câteva vești cu privire la un subiect pe care l-ai avut în vedere și care părea stagnant. Acum se pare că se deschid noi căi de realizare, iar astăzi vei realiza că în, realitate, viața este plină de oportunități. Berbecii sunt tentați să fie mai impulsivi astăzi decât de obicei. Încearcă să îți menții controlul chiar și în situațiile stresante, pentru a evita eventuale emoții neplăcute. Este posibil ca o rudă sau un prieten apropiat să îți ceară ajutorul, deoarece susținerea ta contează mult.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ia în considerare să începi să îți faci ordine în viața ta, în toate privințele. În adâncul sufletului, este vorba de a te maturiza puțin pentru a te simți mai bine. Organizează-ți programul pentru a avea timp pentru tot ce trebuie să faci în fiecare zi și să nu neglijezi exercițiile fizice, ceea ce este important. Acasă, stabilește priorități și începe să te eliberezi de tot ceea ce nu îți este de folos. Astăzi începe această nouă etapă a vieții tale, lucrează la ea zilnic și te vei simți eliberat. Astăzi, poți fi pus la încercare la locul de muncă, dar rezultatele obținute pot cântări semnificativ în ceea ce privește o eventuală promovare, așa că nu renunța ușor. Pentru Taurii fără pereche, cineva le poate da lumea peste cap, chiar atunci când încetaseră să creadă că se mai pot îndrăgosti.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Întrebarea care îți ține azi mintea ocupată, oricare ar fi situația în care te afli, este din domeniul iubirii. Acest subiect îți va ocupa gândurile și va fi principalul motiv de îngrijorare pe tot parcursul zilei. Dacă ai avut un eșec amoros, sau poate mai mult decât unul, te afli în defensivă în fiecare zi. Cineva care este foarte interesat de tine va face astăzi un pas înainte. Dacă îl lași să plece, poate vei regreta. Iar dacă simți în secret ceva pentru o persoană, este timpul să te exprimi. Este o zi cu potențial mare, în care ai ocazia să culegi roadele cunoștințelor acumulate în ultima vreme, atât în legătură cu tine, cât și cu cei din jurul tău. Este posibil să întâlnești pe cineva care, împărtășindu-ți valorile sale, te convinge să vezi viața într-o manieră mai pozitivă.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este în regulă să împărtășești problemele și îngrijorările, dar, de azi înainte, fă-o întotdeauna cu oamenii potriviți, nu cu prima persoană care apare. Ai tendința să-ți alegi prost confidenții și, de asemenea, să îi lași să-și gestioneze zilnic interesele. Dacă îi lași să intervină în treburile tale, s-ar putea să regreți mai târziu, iar responsabilitatea va fi numai a ta, dar ai prieteni foarte buni în care poți avea încredere fără rezerve și de la care vei primi cele mai bune sfaturi. Uită-te astăzi în jurul tău cu atenție și vei vedea cine sunt! În ceea ce privește dragostea, ar trebui să acorzi o șansă unui amic care încearcă să te abordeze în ultima vreme. Un prieten vechi care reintră în contact îți poate invoca amintiri plăcute pe care le credeai uitate.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Un scurt val de succes ar putea apărea în această după-amiază, așa că ține ochii deschiși pentru orice semn pe care soarta îl aduce și poate duce la ceva grozav și neașteptat. Nu te pierde în propriul program și încearcă să acorzi prioritate fiecărei sarcini la care lucrezi în prezent. Îți va fi mai ușor să îți gestionezi propriul timp dacă ai o viziune clară asupra imaginii de ansamblu. Menține o relație de prietenie cu colegii tăi și, mai ales, cu șeful. Fiecare greșeală pe care o faci va fi amplificată, iar consecințele cu care te vei confrunta vor fi severe. Încearcă să ții pentru tine atât satisfacțiile, cât și eșecurile recente. Potențialul tău interlocutor ar putea să nu aibă tocmai cele mai bune intenții.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Încearcă să nu fii copleșit de responsabilitățile tale, ia-o ușor! Munca va părea plină de satisfacții și nu vei avea probleme. Astăzi, vei realiza astăzi cât de important ești în echipa cu care lucrezi. Ai o zi de neegalat, te vei simți foarte mulțumit de ceea ce ai realizat azi și, mai important, vei realiza, de asemenea, că ești capabil să faci tot ce îți propui. Singura ta problemă, uneori, este nerăbdarea. Gândește-te că totul în viață necesită timp și trebuie să te bazezi pe el, nu crede că lucrurile vor funcționa imediat. Astăzi, vei primi și vești care te vor entuziasma. Renunță să mai contactezi persoanele care s-au retras din viața ta. Deși pare bizar, niște timp pentru sine este exact terapia necesară astăzi. Nu înceta să crezi în potențialul necunoscuților, o nouă iubire te poate surprinde când te aștepți mai puțin!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi, este posibil să dai de un obstacol. În loc să te stresezi, gândește-te de ce ți se întâmplă acest lucru, caută soluții, explorează noi modalități care te pot face să te simți mai fericit. Nu aștepta, acționează! Astăzi, vei afla și ceva care te privește și care nu îți va plăcea la o persoană din familia ta. Amintește-ți că lucrurile se întâmplă în fiecare zi cu un anumit scop. Nu te lăsa descurajat de nimic, nici măcar de ceva ce la prima vedere pare de nerezolvat. Partenerul poate încerca să te surprindă cu gesturi romantice, pentru că își dorește mai multă atenție din partea ta. Petreceți ziua împreună, ca și cum ați fi la prima întâlnire, și încercați să lăsați pe mâine grijile referitoare la proiecte!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ești instalat în zona de confort și se pare că nu dorești să schimbi acest lucru. Îți este greu să te gândești să faci eforturi zilnice pentru a schimba anumite lucruri sau să îți asumi riscuri pentru a te îmbunătăți, mai ales în domeniul sentimental. Astăzi însă poate apărea o situație care te face să ai o altă viziune. Dacă ai rămas fără partener de ceva timp, te-ai bucurat de libertate și ai găsit acest stil de viață confortabil, liniștea îți poate fi aruncată în aer, deoarece poate apărea la orizont cineva care îți va schimba viața complet. Ai tendința de a neglija planurile, în schimbul confortului. Încearcă să respecți cu mai multă determinare angajamentele, pentru a favoriza succesul pe termen lung. Succesul îți poate surâde astăzi, așa că nu ezita să accepți oportunitățile care se ivesc pe neașteptate!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Începi să te gândești sau chiar să vezi clar că un proiect în legătură cu care ți-ai făcut multe iluzii și căruia i-ai dedicat zilnic timp și resurse financiare nu este atât de incredibil pe cât credeai. S-ar putea să crezi astăzi că nu ai atins obiectivele, dar nu te descuraja, pentru că acest lucru se întâmplă tuturor! Poate că este timpul să închizi un ciclu și să începi o nouă etapă. Poate cu același proiect, dar cu o abordare diferită. Săgetătorii sunt predispuși conflictelor, dacă nu adoptă o atitudine înțelegătoare în relația lor cu colegii. Te poți bucura de un adaos material neprevăzut din partea familiei pe care se recomandă să îl administrezi cu o grijă sporită.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi este o zi bună, în general, pentru nativii din Capricorn. Te afli într-un moment în care îți vor veni oportunități pentru tot ce vrei să realizezi, pe orice plan. Nu te îndoi pentru o clipă că vei da greș. În domeniul sentimental, dacă ai un partener, probabil ai trecut printr-o perioadă de complicații financiare care te afectează, dar astăzi vei primi vești care te vor face fericit. Este, de asemenea, o zi magnifică pentru dragoste și sentimente. Indiferent dacă ești sau nu cu cineva, te vei simți fericit cu ceea ce ai în fiecare zi. Planurile pentru dezvoltarea unui proiect te pot pune în poziția de a-ți asuma riscuri, o dilemă mai mare decât te-ai așteptat. În aceste situații, probabil cea mai inspirată decizie ar fi să îți asculți instinctele și să acționezi în conformitate cu acestea.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
S-ar putea să fie nevoie să te confrunți astăzi cu consecințele unui eveniment destul de negativ. Nu te vor afecta direct, dar vei fi, cu siguranță, în raza de acțiune. Există multă productivitate și dinamism în viața ta profesională. Folosește-le pentru a avansa la locul de muncă sau, dacă în prezent nu mai ai loc de muncă, aceasta este o zi perfectă pentru interviurile de angajare. Când, în cele din urmă, primești plata pentru munca ta, te motivează să continui să muncești din greu. Acest lucru deschide calea spre progres. Astăzi, s-ar putea să primești vești bune din partea rudelor materne, iar relația cu frații ori prietenii prosperă. În a doua parte a zilei, poți tinde să contempli întâmplările recente din viața ta amoroasă și să iei o decizie importantă, care însă nu este apreciată în aceeași măsură și de partenerul de viață.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Azi, este posibil ca unele experiențele de-ale tale din trecut să se întoarcă și să te bântuie. Încearcă să te implici în activități mai constructive care sunt destinate să producă un rezultat bun. Nu îți fie teamă să încerci ceva nou, chiar dacă sună nesigur. Apelul la aventură este ușor de refuzat, dar, când accepți, te vei regăsi din nou. Relațiile tale sunt de natură progresivă și au parte de o creștere constantă. Dacă ești blocat în trecut, atunci relația ta va stagna. Nu te concentra asupra amintirilor vechi, ci creează unele noi! Atenția sporită acordată propriei persoane îi poate face pe ceilalți să se simtă neglijați, așa că încearcă să păstrezi legătura cu cei apropiați. Astăzi poate fi o zi intensă, așa că trebuie să te înarmezi cu multa răbdare, pentru ca rezultatele să te poată satisface pe deplin.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 13 Feb - 8:38

Ai tendința să-ți alegi prost confidenții
Nu zau Laughing  Care confidenti? Cei carora le insir numai balarii? Problemele mele sunt ale mele, nu le impart cu altii confused
dar ai prieteni foarte buni în care poți avea încredere fără rezerve și de la care vei primi cele mai bune sfaturi.
Chiar am t4302  
În ceea ce privește dragostea, ar trebui să acorzi o șansă unui amic care încearcă să te abordeze în ultima vreme.
Ma tot abordeaza si stiu ca ar trebui sa-i acord o sansa, dar nu tot ce "trebuie" imi si doresc Laughing Laughing
Un prieten vechi care reintră în contact îți poate invoca amintiri plăcute pe care le credeai uitate.
Ar fi frumos... Imi plac amintirile Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 14 Feb - 7:56

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ziua de astăzi poate fi una extrem de lungă și încărcată pentru Berbeci, dacă vor continua să facă servicii persoanelor care le solicită acest lucru fără să țină cont că au nevoie și de timp liber. Astrologii atrag atenția asupra faptului că este posibil să câștigați venituri suplimentare însă și să pierdeți lucruri neprețuite. Horoscop carieră: La locul de muncă beneficiați de o zi ușoară datorită numărului mic de sarcini pe care le aveți de făcut și de care vă puteți achita în prima parte a zilei. În cea de-a doua parte a zilei, se poate să vă acordați mai mult timp pentru plăcerile personale și, în acest sens, vă sunați prietenii să faceți o echipă la distracție și poate plecați pe undeva în apropiere pentru a vă relaxa și a mai schimba o vorbă cu aceștia. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, se poate ca cineva din trecutul dumneavoastră, de care v-ați rupt brusc sau care s-a rupt brusc de dumneavoastră, să reapară în aria de interes și să luați în considerare tot mai mult ideea de a relua legătura în cazul în care simțiți că mai există ceva pentru acea persoană în sufletul dumneavoastră. Horoscop bani: În această zi nu vor exista cheltuieli foarte mari însă, dacă dispuneți de banii necesari, puteți să vă ocupați de plata facturilor care au apărut până în acest moment, astfel încât să scăpați de grija lor.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ziua de astăzi se poate dovedi una în care veți simți că luați viața de la capăt. Astrologii spun despre dumneavoastră că este momentul să aruncați o privire de ansamblu și mai atentă asupra cercului de prieteni din care faceți parte. Doar pentru că vă potriviți într-un loc, nu înseamnă că acolo este neapărat locul dumneavoastră. Horoscop carieră: Nativii Taur muncesc astăzi cu spor și reușesc să acopere un volum mare de sarcini până la sfârșitul zilei. Horoscop dragoste: Relația cu persoana iubită traversează o perioadă specială de pe urma căreia aveți mari satisfacții, precum vestea că partenerul are intenții serioase cu dumneavoastră și se gândește să facă pasul cel mare. Horoscop bani: Pe de cealaltă parte, banii nu sunt o problemă. Este bine să așteptați până ce toate contractele vă sunt în regulă în detaliu și abia mai apoi să redirecționați banii către acțiuni.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astăzi, persoanele născute în zodia Gemeni vor manifesta tendința de a fi autoexigente. Astrologii recomandă să vă relaxați și să renunțați la aceste tendințe, deoarece aduc un aport negativ în procesul de evoluție, scăzând rata satisfacției. Horoscop carieră: În virtutea entuziasmului dumneavoastră de a nu mai depinde de nimeni, vă aruncați mult prea repede în înființarea propriei afaceri. Sfatul astrologilor este să vă sfătuiți cu specialiștii financiari și specialiștii în domeniul în care ați vrea să vă lansați, iar abia după să renunțați la serviciul actual. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, se poate să vreți să îi faceți o surpriză persoanei iubită, surpriză care implică cheltuirea unei sume considerabile de bani. În acest sens, vi se recomandă să discutați cu persoana iubită înainte, deoarece riscați să nu nimeriți. Horoscop bani: Sub aspect financiar, este nevoie să interveniți și să faceți unele reorganizări. Se poate să aveți unii bani în casă și să vreți să îi puneți într-un cont pentru a fi liniștit cu privire la aceștia, că sunt într-un loc sigur.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Fie că se gândeau, fie că nu să adopte un animal de companie, astrele îi găsesc astăzi în fața faptului împlinit. Astrologii spun că Racii vor găsi în această zi un suflețel abandonat, iar tot ele le recomandă să îl adopte, deoarece le va umple inima de bucurie. Horoscop carieră: În prima parte a zilei, s-ar putea să întâmpinați dificultăți de adaptare la ritmul de la muncă, din pricina faptului că sunteți confuz și debusolat, iar acest lucru vă împiedică să comunicați eficient cu colegii sau clienții. În acest sens, cel mai bine ar fi să vă puneți ideile în ordine și să luați lucrurile ușor, deoarece nu graba strică treaba în această situație. Horoscop sănătate: Deși simțiți nevoia și știți că ar fi bine să integrați și un program de sport în viața voastră, la fel de bine știți că sarcinile de la muncă și viața domestică vă împiedică să fiți constant și perseverent, așa că poate luați în considerare să contactați pe cineva a cărui meserie este să vă supravegheze. Horoscop bani: Deși situația financiară este una demnă de laudă și pe măsura eforturilor depuse în ultima perioadă, nu vi se recomandă în această zi să aveți inițiative financiare și să elaborați planuri pentru viitor care implică această resursă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
În ceea ce îi privește pe nativii Leu, aceștia vor fi fruntașii zodiacului la capitolul noroc în această zi. Astrologii spun despre aceștia că vor fi privilegiați grație abilităților oratorice de care vor dispune și care vor contribui în inerenta lor ascensiune pe planul profesional. Horoscop carieră: Simțul practic vă lipsește în această zi, iar asta vă împiedică să vă ocupați de sarcinile importante și să aveți un discurs plin de substanță și înțeles. Din acest motiv, recomandarea specialiștilor astrologi este să nu luați decizii la serviciu și să nu dați glas ideilor care vă vin, deoarece s-ar putea să nu fiți prea inspirat. Horoscop dragoste: Partenerul de cuplu este, pentru dumneavoastră, o binecuvântare în această zi, deoarece înțelege, fără să îi spuneți vreun cuvânt, că aveți o zi dificilă și încearcă să vă ușureze viața pe cât de mult posibil.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În prima parte a zilei, o persoană pe care o cunoașteți însă cu care nu aveți neapărat o legătură foarte strânsă ar putea veni la dumneavoastră cu intenția de a vă cere ajutor. În acest sens, astrologii vă sfătuiesc să nu dați un verdict pozitiv dacă știți că programul dumneavoastră este deja aglomerat cu sarcini personale. Horoscop carieră: Acasă, dar și la locul de muncă, aveți tendința să grăbiți foarte mult îndeplinirea unor sarcini, iar din acest motiv, riscați să stricați lucrurile. Rețineți că unele lucruri nu se pot rezolva peste noapte și că necesită timp pentru a fi făcute să reziste, așa că nu mai puneți presiune pe oamenii cu care colaborați. Horoscop dragoste: Relația cu partenerul de cuplu decurge foarte bine. Apelați la resursele dumneavoastră de timp pentru a vă ocupa și de o parte din sarcinile lui, astfel încât să îi mai eliberați și lui programul, pentru ca să mai petreceți timp împreună. Horoscop bani: Se poate să vă fie frică să faceți lucrurile așa cum vă doriți, din cauză că vă temeți de faptul că nu vă vor ajunge banii. Această temere este, din fericire, nefondată, deoarece, dacă veți face câteva calcule, veți observa că vă încadrați la fix cu banii.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi, nativii Balanță vor fi apreciați, pe bună dreptate, de către superiorii lor pentru calitatea muncii lor. Astrologii vă recomandă totuși să vă păstrați cu picioarele pe pământ și să nu vă minimalizați meritele. Horoscop carieră: Astăzi, aveți tendința să fiți irascibil pe fondul lipsei resursei de timp, iar astfel există riscul ca orice dialog mărunt să vă irite. Pentru a nu strica bunele relații cu colegii de serviciu, dar și a evita să vă enervați, sfatul astrologilor este să vă păstrați retras și să vă îndreptați atenția exclusiv către sarcinile profesionale. Horoscop dragoste: Acasă se poate să vă aflați în toiul unor renovări și, din acest motiv, punțile de comunicare cu partenerul trebuie să fie permanent deschise pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește reamenajarea locuinței dumneavoastră. Horoscop bani: Pe lângă treburile de serviciu, trebuie să găsiți timp și pentru a vă ocupa de achiziția ultimelor lucruri pentru casă, astfel încât să grăbiți finalizarea renovării. Deși situația financiară fluctuează, lucrurile stau destul de bine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Scorpionului vor fi astăzi puse în situația în care vor avea de luat o decizie extrem de importantă. Cercetându-vă activitatea astrologică, specialiștii recomandă să acceptați, deoarece se va dovedi o alegere înțeleaptă și vă va aduce numeroase foloase. Horoscop dragoste: Sentimental vorbind, se poate să vă fi resemnat cu singurătatea și poate chiar ați început să vă exprimați preferința pentru aceasta, deoarece vă oferă răgaz să investiți mai mult timp în propria persoană. Horoscop bani: Reușiți să vă aduceți singur în această zi lămuriri, iar asta vă poate scuti de eventuale probleme sau remușcări. Mai exact, faceți o selecție în ceea ce îi privește pe oamenii pentru care doriți să faceți eforturi spre a întreține relațiile de prietenie și nu îi mai țineți încurcați pe alții.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, astăzi se întorc la muncă. Deși nu este tocmai ce își doresc, faptul că s-au odihnit, dar au și avut parte de câteva experiențe pe care nu le puteau înfăptui fără resurse materiale îi angrenează să se întoarcă la serviciu resemnați. Sfatul astrologilor este să nu vă aglomerați programul doar pentru a vă suplimenta veniturile. Horoscop carieră: Este o zi solicitantă, astfel că e bine să nu vă faceți planuri, deoarece situații neprevăzute, întârzieri și decalări pot apărea pe întreg parcursul zilei. În linii mari, astăzi veți umbla după avize și semnături pentru a putea completa portofoliul pentru viitorul dumneavoastră proiect profesional. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, situația este destul de incertă, din pricina faptului că există unele subiecte care trebuie discutate însă nici dumneavoastră și nici partenerul nu aveți curaj să le luați la puricat, iar asta nu va fi de bun augur pe termen lung. Horoscop bani: Afacerile merg bine, iar asta se reflectă în mod direct în conturile dumneavoastră. Se recomandă să fiți atent în această zi la cheltuieli, deoarece riscați să treceți cu vederea o plată urgentă care constă într-o sumă considerabilă și deloc de neglijat.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Se prea poate ca în ultima perioadă să fi avut nevoie de compania unei persoane din familie însă, din diferite cauze, acest lucru nu s-a putut întâmpla. Însă, astăzi, un membru al familiei își va face timp pentru a vă asculta. Sfatul astrologilor este să profitați pe cât de mult puteți pentru a vă vindeca toate „rănile”. În urma participării dumneavoastră la un seminar, aveți oportunitatea să plecați cu o lecție importantă care să vă ajute în carieră. Deși, de obicei, procrastinați sau aveți tendința să abandonați atunci când rezultatele nu apar rapid, de astăzi veți vedea că orice progres mic vă aduce mai aproape de a vă îndeplini visul și că, atât timp cât dumneavoastră oferiți ceva, nu se poate să nu vi se întoarcă nimic. Horoscop dragoste: Se poate ca în relația dumneavoastră să se creeze o tensiune în această zi pe marginea unor aspecte cărora nu le-ați acordat importanța cuvenită, iar partenerul a simțit să vă facă reproșuri asupra lipsei dumneavoastră de interes. Deși există tentația de a fi distant și a lăsa lucrurile să se calmeze de la sine, cel mai bine ar fi să vă implicați în rezolvarea acestora. Horoscop bani: Situația financiară se îmbunătățește în această zi, deoarece apar bani în conturile dumneavoastră de pe urma unui proiect mai vechi, iar asta vă dă un răgaz și, bineînțeles, motivație să contribuiți la mărirea cifrelor și să vă aduceți contribuția.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
De la primele ore ale dimineții, veți observa că programul zilei este unul încărcat însă, din fericire, motivația și dorința de a duce totul la capăt până la sfârșitul zilei nu vă lipsesc. Astrologii spun că este necesar să fiți atent la alimentație în această zi, având în vedere fluxul de activități pe care le aveți de făcut. Horoscop sănătate: Este posibil să luați tot mai mult în considerare nevoia de a vă organiza programul și, totodată, ideea de a vă face un program de sport. În acest sens, motivația vă este un real sprijin, deoarece știți foarte bine ce vă doriți să obțineți și știți că ceea ce urmează să faceți vă aduce doar beneficii. De menționat este și faptul că la baza acestei dorințe este consumarea energiei, care vă dă bătăi de cap atunci când vreți să vă puneți la somn, și nu o problemă de sănătate. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, lucrurile decurg foarte bine, deoarece comunicarea este, în sfârșit, făcută așa cum trebuie, iar dumneavoastră sunteți mai tolerant, lucru care atrage admirația partenerului dumneavoastră. Horoscop bani: În cursul acestei zile se poate să primiți o sumă de bani care, oricât este de mică, vă poate ajuta să completați într-un loc sau, cu ce mai aveți strâns și dumneavoastră, reușiți să cumpărați ceva ce vă doreați de foarte multă vreme.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ziua de astăzi anunță sfârșitul unei perioade aglomerate și solicitante, făcând loc unei perioade cu ceva mai mult timp liber pentru relaxare. De aceea, astrologii recomandă să ieșiți cu prietenii și să încercați să evitați pe cât de mult intimitatea locuinței, deoarece vă poate impregna o stare neproductivă. Horoscop carieră: Se prea poate să fiți într-un moment în care productivitatea și activitățile pe care le faceți de zi cu zi să nu vă mulțumească, iar în acest sens, așteptați o încurajare, o discuție, ceva care să vă repună pe picioare și care să vă motiveze să fiți mai muncitor. Din păcate pentru dumneavoastră, nicio vorbă și nicio încurajare nu poate fi mai valoroasă decât cea pe care singur v-o puteți da, așa că ar fi bine să nu mai așteptați. Horoscop dragoste: În planul amoros, vă aflați într-o perioadă experimentală în care vreți să discutați și să cunoașteți cât mai mulți oameni pentru a descoperi ce vă atrage în mod special la o persoană și, eventual, poate să vă formați un tipar după care să vă ghidați atunci când vă hotărâți. Horoscop bani: Grijile sunt pe cale să dispară în această zi, deoarece reușiți, în sfârșit, să strângeți banii necesari pentru a acoperi o ultimă rată sau vă achitați de un împrumut pe care l-ați făcut în urmă cu mult timp.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 14 Feb - 8:11

Astrologii spun că Racii vor găsi în această zi un suflețel abandonat, iar tot ele le recomandă să îl adopte,
Surprised  O am deja pe Kira. Imi ajunge.
Deși simțiți nevoia și știți că ar fi bine să integrați și un program de sport în viața voastră, la fel de bine știți că sarcinile de la muncă și viața domestică vă împiedică să fiți constant și perseverent,
Neutral  Asa e. Ma tot gandesc ca ar trebui sa ma reapuc de sport, dar nu-mi ramane timp pentru asta Sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 16 Feb - 8:18

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Trebuie sa iti pui treburile in ordine astazi. Este singurul mod sa te asiguri ca viata o ia pe directia dorita. Tine-ti planurile sub control si in discretie. Nu face anunturi la cunostinte si la oamenii din cercul tau social pentru ca nu stii cine asculta si ce intentii are. Dezvaluie cele mai adanci dorinte doar celor extremi de apropiati si de incredere. Acestia au cele mai bune intentii in inima si tot ei sunt cei ce te sustin si ajuta sa iti implinesti visele.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Vei reusi indiferent ce iti pui in plan astazi. Orice propunere care vine spre tine trebuie analizata si gandita atent. Nu spune da sau nu din impuls. Mai bine cere si celor mai apropiati un sfat, din moment ce acestia sunt cei care te iubesc cu adevarat si care vor ce e mai bine pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Este o zi minunata pentru tine. Trebuie doar sa iti pui la bataie tot farmecul si diplomatia ca sa depasesti orice obstacol ar putea aparea pe calea ta si sa pui trecutul in sertarul cu amintiri pentru totdeauna.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Astazi ai nevoie de putina liniste si pace. A venit un moment in care sa iti contempli viata si sa te gandesti cat de departe ai ajuns si incotro te indrepti. Asta iti va da spatiul necesar pentru a lua anumite decizii bune pentru viitor. Oamenii din jurul tau pot fi o influenta negativa uneori. Mentine-te pentru tine, stai cu ochii pe obiectivul tau si mergi inainte decis si dinamic. Nu lasa pe altii sa te influenteze. Urmeaza metode incercate si testate si vei reusi cu siguranta.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Te simti teribil de intarziat si asta iti poate prinde bine pentru ca iti creezi o zona tampon de pauza pentru a contracara orice energii negative din exgterior. Treci printr-o perioada dinamica si este evident din orice miscare pe care o faci. Tine-o tot asa cu toata treaba buna facuta. Vei avea doar de castigat din asta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
In sfarsit incepi sa vezi recompensa pentru toate eforturile trecute si munca grea. Ai bifat anumite victorii semnificative si lantul castigurilor continua azi. Ramai fidel si autentic fata de principiile tale. Nu te abate de la propria ta reteta de succes. Evita contacul cu oamenii ce nu iti sustin ideile si iti pun bete in roate prin diverse contre.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Incet in lent functioneaza de multe ori mai bine decat repede si grabit. Deci nu forta lucrurile. Orice problema sau neintelegere vor fi in curand clarificate. Randuri randuri de oboseala recenta pot fi indicatori ca sistemul este suprasolicitat. Nu crezi ca ar fi bine sa te odihnesti ?

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Emotiile te pot domina astazi si poti incepe sa simti melancolie, in special dupa-amiaza. Gandirea pozitiva este acum totul ! Ai face bine sa petreci timpul cu prieteni si oameni dragi, sa discuti ce ai in minte si sa gasiti solutii pozitive impreuna. Incearca sa duci sfatul lor la inima.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Curajul si indrazneala iti aduc succes astazi. Poti excela la aproape orice iti pui in minte, cat timp iti aduci energia si optimismul in ecuatie precum si zambetul minunat. Trebuie sa arati o mai mare flexibilitate si sa lasi anumite subiecte spre a fi discutate cu prietenii si membrii de familie. Fii sensibil in comunicarea ta cu ei.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Fii pregatit sa creezi o super-impresie azi ! Altii stau si iau notite cand iti vad abilitatile diplomatice si originalitatea abordarilor. Nu iti irosi talentele luptandu-te impotriva invidiei altor oameni. Nu lasa comentarii rautacioase sa te atace. Tu stralucesti asa de puternic astazi, incat nu este de mirare ca unii ar putea fi gelosi. Lasa cuvintele lor rautacioase sa cada la pamant, in caz ca vei intalni asemenea persoane. Cuvintele tale convingatoare vor cucerii si dusmanii.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Trebuie sa te bazezi pe tine insuti si pe propria ta tarie astazi. Trebuie sa muncesti din belsug ca sa tii ritmul cu sarcinile de facut si care par a se inmulti. Trebuie sa ramai in miscare, fara prea multe momente de odihna. Acesta ar trebui sa iti fie ritmul zilei.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Esti plin de energie si dinamism astazi si asta inseamna ca poti obtine aproape orice iti pui in minte sa obtii. Orice dificultati ar aparea, te vor face mai puternic. Pana la finele zilei, cu siguranta ai bifat anumite victorii si vei iesi un invingator din toate acestea.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 16 Feb - 8:21

Astazi ai nevoie de putina liniste si pace.
Numai astazi? Laughing In fiecare zi am nevoie de asta.
A venit un moment in care sa iti contempli viata si sa te gandesti cat de departe ai ajuns si incotro te indrepti.
Am ajuns acolo unde trebuie si ma indrept intr-acolo unde trebuie Laughing Nu stau sa ma gandesc la asta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 20 Feb - 8:42

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: Din punct de vedere profesional, aveți în față o zi care se va abate foarte mult de la programul stabilit, din pricina faptului că intervin destul de multe situații neprevăzute. În acest sens, se poate să fie nevoie și de două sau chiar trei drumuri sau discuții pentru a obține un document anume față de cât ați presupus, așa că ar fi bine să vă înarmați cu răbdare. Horoscop dragoste: Se poate ca persoana iubită să vă roage să o ajutați cu ceva, să vă duceți să luați ceva pentru ea deoarece nu poate ajunge și știți că nu o puteți refuza. Dacă simțiți totuși că nu faceți față sau asta implică prea multe compromisuri, cel mai indicat este să dați dovadă de onestitate și să amânați pentru mâine. Horoscop bani: Din punct de vedere financiar, ziua de astăzi este una bună, care se va lăsa cu încasări. Interveniți în medierea unei tranzacții considerabile, iar dacă faceți treabă bună, vă alegeți cu un procent generos din profit.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Vești bune pentru această zi în ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Taur! Se poate ca în această zi să vă curteze cineva cu o ofertă profesională pentru un job nou. S-ar putea să vă surâdă norocul, așa că cel mai bine este să nu vă pronunțați din prima; luați-vă timp să vă finalizați proiectele pe care le-ați început, iar simultan puteți cântări această ofertă. Horoscop dragoste: În ceea ce îi privește pe nativii Taur, astăzi ar face bine să se sfătuiască cu partenerul de cuplu în cazul în care au incertitudini cu privire la un anumit aspect, fie el chiar și unul de natură profesională sau financiară. Horoscop bani: Pe planul financiar, se vor constata îmbunătățiri începând cu această zi. Mai exact, în urma bilanțului de rigoare, veți observa că cifra de afaceri este în plină ascensiune, iar asta înseamnă vești bune și pentru afacere, dar și pentru bugetul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: La locul de muncă există șanse destul de mari să ajungeți într-o discuție cu iz de polemică ce vă poate strica relația cu cealaltă persoană implicată. De această dată, vi se recomandă să lăsați garda jos, deoarece, cu prețul de a câștiga dreptatea de partea dumneavoastră, puteți pierde o persoană pe care vă puteați baza. Horoscop dragoste: Nativii Gemeni se bucură de o situație sentimentală decentă care astăzi ia o întorsătură formidabilă. Partenerul intenționează să vă surprindă în această zi cu un gest inedit, iar totul pentru a vă reda zâmbetul pe care l-ați avut atunci când v-ați cunoscut. Horoscop bani: Pe planul financiar, este foarte posibil să faceți corp comun cu colegii de la serviciu pentru a deservi o cauză umanitară și scoateți din buzunar o sumă de bani pentru asta. Dincolo de asta, nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: Aveți de rezolvat o problemă urgentă în această zi însă se poate să vi se pună bețe în roate, așa că cel mai bine ar fi să nu aveți speranțe prea mari de la ziua de astăzi. Explicațiile greu de înțeles vor fi cele cărora va trebui să le acordați atenție sporită, luați notițe pe telefon și, eventual, mai întrebați până ce vă lămuriți complet. Horoscop dragoste: Sunt vești bune însă pe planul sentimental. Se poate să primiți de veste că ați atras atenția într-un mod plăcut și că acea persoană ar dori să vă cunoască mai bine. Faptul că știți acum de existența acestui admirator vă flatează și vă oferă o stare de bine. Horoscop bani: Tot astăzi se poate să primiți de la serviciu un bonus destul de consistent și vă ajutați de el ca să vă mai îngrijiți de casă, poate începeți să renovați sau să finalizați o cameră pe care ați lăsat-o neterminată, iar acum aveți timp să vă ocupați de ea, aveți inspirație.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: Un act, mai exact, obținerea acestuia, este ceea ce vă va îngreuna prima parte a zilei. Imediat ce veți rezolva acest impediment, lucrurile se vor desfășura destul de repede, astfel că, dacă sunteți eficient, vă puteți organiza și să plecați acasă mai devreme decât ați face-o în mod normal. Horoscop dragoste: Se poate să existe o problemă care vă macină și care vă împiedică să fiți așa cum sunteți de obicei. O alegere inspirată ar fi să împărtășiți cu partenerul sentimental grijile pe care le aveți și poate vă ajutați împreună să găsiți o soluție. Horoscop bani: Veți obține și dumneavoastră o sumă de bani neașteptată, una destul de semnificativă, și reușiți să achitați cazarea pentru a pleca într-o mică escapadă turistică, spre a vă mai relaxa și ca să vă reîncărcați bateriile pentru a vă îmbunătăți randamentul profesional.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă sarcinile vă vor fi îngreunate astăzi, deoarece colaborarea cu unul dintre colegi se face destul de defectuos. Se poate ca acesta să fie într-o perioadă mai grea și este nevoie să depuneți mai mult efort în a-i explica, pentru a vă asigura dumneavoastră că înțelege bine ce doriți de la el. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu, se poate ca în prima parte a zilei lucrurile să fie destul de tensionate între dumneavoastră și el, din cauza faptului că, probabil, se află în întârziere. Recomandarea noastră în acest sens este să îi acordați spațiu, deoarece lucrurile se vor calma pe parcursul zilei. Horoscop bani: Astăzi faceți o cheltuială mai mare pentru un lucru mai de calitate pentru dumneavoastră sau casă și s-ar putea să aveți puțin inima îndoită cu privire la decizia luată. Relaxați-vă și aveți grijă de propria persoană, indiferent de costul pe care îl are confortul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: Astăzi, nativii Balanță vor fi destul de indispuși, iar din această cauză, le va fi foarte greu să se pună pe treabă; însă, odată ce încep, își vor intra în ritm și se vor ocupa cu simț de răspundere de toate sarcinile pe care le au de îndeplinit până la sfârșitul acestei zile. Horoscop dragoste: Astăzi aveți tendința de a fi destul de tensionat în relația de cuplu, iar asta este pe fondul lipsei de comunicare. Chiar dacă munca vă copleșește, este mai sănătos să acordați atenția cuvenită și relației sentimentale, deoarece vă va aduce satisfacții. Horoscop bani: Situația financiară le provoacă nemulțumire acestor nativi, din pricina faptului că nu există o sumă constantă pe care să se poată baza la nevoie. Așadar, dați-i zor să terminați proiectele pe care le-ați început, iar lucrurile se vor rezolva destul de rapid imediat după finalizarea lor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Dacă vă pregătiți să obțineți o certificare, trebuie să știți că este un moment foarte bun deoarece forma intelectuală în care vă aflați vă va oferi sprijinul necesar pentru a vă pregăti. De asemenea, dacă luați parte la un curs, asimilați foarte bine informațiile prezentate, iar acest lucru va face ca examenul final să fie foarte ușor. Horoscop dragoste: Ziua de astăzi vine la pachet cu o situație care merită, din partea dumneavoastră și a partenerului de cuplu, o atenție deosebită pentru a ajunge la o rezolvare care să nu producă daune emoționale între voi. Fiți deschiși și spuneți lucrurile pe nume, pentru a putea celălalt să înțeleagă așa cum trebuie! Horoscop bani: Pe planul financiar, reușiți să vă descurcați în limitele pe care singur vi le-ai impus, astfel încât să evitați orice situație neprevăzută care v-ar putea descalifica și, prin urmare, lucrurile se prezintă destul de bine.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: Se poate ca în această zi să luați parte la mai multe discuții și să vă gândiți că poate ar fi bine să încercați altceva din punct de vedere profesional, în ideea în care poate găsiți ceva mai avantajos din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să nu vă pripiți și să analizați serios situația, deoarece există și varianta să nu vi se potrivească. Horoscop dragoste: Din punct de vedere sentimental, se poate să realizați în această zi că ați comis o greșeală și că sunteți dator să vă revanșați față de persoana iubită. Așadar, poate pregătiți o cină romantică sau o invitați la o plimbare pentru a vă expune regretele față de situația creată. Horoscop bani: Nativii Săgetător au tendința să fie impulsivi în această zi, iar de pe urma acestei emoții negative de moment există riscul să facă unele cheltuieli despre care își vor da ulterior seama că au fost neinspirate însă nu mai pot fi remediate.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: Sarcinile pe care le aveți de îndeplinit în această zi și deplasările pe care veți fi nevoit să le faceți vă pot copleși dacă veți continua să faceți lucrurile haotic și după cum vă vin la mână. Așadar, poate este nevoie să recurgeți la un program, să vă organizați din aproape în aproape, astfel încât să mai economisiți timp. Horoscop dragoste: Relația cu partenerul de cuplu decurge în cel mai frumos mod. Este o zi în care vă înțelegeți reciproc nevoile și depuneți efort de a vă ajuta unul pe altul, astfel încât să vă puteți bucura de cât mai mult timp împreună și pentru ca relația să nu aibă de suferit din cauza programului încărcat.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Începeți ziua leneș însă continuați cu elan. Aveți spor și inspirație, astfel că reușiți să rezolvați totul foarte repede. Este posibil chiar ca în cea de-a doua parte a zilei să fiți căutat de cineva pentru o colaborare de moment care să vă ofere avantajul unui câștig suplimentar și o poartă de acces către baze de date care vă pot folosi pentru dezvoltarea profesională. Horoscop dragoste: În această zi, relația cu partenerul de cuplu vă va pune inima pe jar, deoarece aveți tendința să vedeți răul chiar și acolo unde nu este. Recomandarea din partea specialiștilor este să vă concentrați pe activitatea profesională și să nu mai acordați atenție chestiunilor superficiale. Horoscop bani: Astăzi, sunteți punctual în legătură cu activitățile profesionale și, prin urmare, veți fi răsplătit, ceea ce înseamnă că necesitățile vă vor fi acoperite de salariu. Există totuși șansa să primiți o ofertă de a vă implica într-o activitate de pe urma căreia mai obțineți o sumă pe care să o folosiți în interes personal.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: Începeți să vă vedeți visul realizat, în sensul că afacerea pe care vă doriți să o puneți pe picioare capătă contur, iar lucrurile încep să se așeze după cum ați planificat. Pentru un plus de siguranță, nu ezitați să vă consultați cu persoane avizate, poate cu specialiști în domeniu sau cu diferiți consultanți de specialitate. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu persoana de cuplu, se poate să treceți printr-o perioadă pe care o faceți dumneavoastră să fie una destul de sensibilă, din cauza faptului că refuzați să vă exteriorizați neliniștile, iar în acest fel îl faceți pe partener să fie reticent când vine vorba de gesturile pe care le face față de dumneavoastră… Horoscop bani: Pe partea financiară, este o perioadă în care aveți de descurcat ițele mai multor situații care, din fericire, nu s-au soldat cu pierderi semnificative. Cu toate acestea, situația financiară personală este una destul de bună, având în vedere faptul că există șanse destul de mari să primiți și o creștere de salariu.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 20 Feb - 8:52

Aveți de rezolvat o problemă urgentă în această zi însă se poate să vi se pună bețe în roate, așa că cel mai bine ar fi să nu aveți speranțe prea mari de la ziua de astăzi.
No bravo! Ce sa zic? Very Happy
Se poate să primiți de veste că ați atras atenția într-un mod plăcut și că acea persoană ar dori să vă cunoască mai bine
N-am eu timp de asa ceva Neutral
Faptul că știți acum de existența acestui admirator vă flatează și vă oferă o stare de bine.
Daaaa, ma bucur toata, din toate incheieturile Laughing
Tot astăzi se poate să primiți de la serviciu un bonus destul de consistent
scratch De ce s-ar intampla asta?
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 22 Feb - 8:29

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: Unele episoade care se vor întâmpla astăzi la locul de muncă te vor face să pui la îndoială anumite decizii pe care le-ai luat la un moment dat cu privire la alegerea locului de muncă. Deși ai parte de o zi dificilă, nu lăsa întâmplările negative să umbrească rezultatele pozitive pe care le-ai obținut de-a lungul timpului. Horoscop dragoste: Este posibil ca în această zi cineva să îți bată un apropo legat de faptul că ești singur și să te întrebe de ce situația ta sentimentală se prezintă în acest fel. Recomandarea specialiștilor astrologi este să te ghidezi după rațiunile tale proprii și să nu te arunci într-o relație doar de dragul de a avea una. Horoscop bani: Sub aspect financiar, se poate vorbi despre o situație destul de flatantă pentru nativii Berbec. Cu toate acestea, astăzi există riscul să destabilizezi situația din pricina unor cheltuieli făcute impulsiv și neplanificat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Se poate ca în această zi să fii subiectul unei discuții prin intermediul produselor pe care le comercializezi sau ale serviciilor pe care le oferi clienților tăi. Deși, inevitabil, vor fi și păreri negative, ca în orice alt domeniu, nu te lăsa influențat, deoarece știi foarte bine ce eforturi ai făcut pentru a ajunge în punctul în care ești acum. Horoscop dragoste: Se poate ca situațiile de care te temeai și pentru care făceai tot posibilul să le eviți înainte astăzi devin cele mai înțelepte decizii pe care le-ai fi putut lua vreodată. Concret, se poate ca în relația pe care o ai să simți că tu vrei să depășești obstacolele însă dacă celălalt nu cooperează, poate mai benefic ar fi să porniți pe drumuri diferite. Horoscop bani: În această zi, riști să uiți că ai de făcut o cheltuială mai mare sau poate strângi bani pentru ceva. Așadar, fii cumpătat și ar fi bine să îți planifici cheltuielile în așa fel încât să ții permanent cont de acest deziderat de moment.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: Ziua de astăzi începe cu intenția de a schimba jobul cu scopul de a îți pune în valoare mult mai bine calitățile, precum și aptitudinile obținute prin studiu intens. Se poate să îți treacă prin mână mai multe oferte tentante, iar cel mai bine este să faci o selecție pentru a ști ce ți se potrivește cel mai bine. Horoscop dragoste: Astăzi, riști să te pui singur în situația în care te vei simți copleșit dacă vrei să faci totul de unul singur pentru ca să auzi o vorbă de laudă din partea partenerului. Nu uita că sunteți o echipă și nu ezita să îi ceri ajutorul, deoarece satisfacțiile sunt mai mari atunci când faceți ceva împreună. Horoscop bani: Dacă te gândeai să îți cumperi ceva pentru tine, astăzi este o zi în care ai putea să îți îndeplinești dorința. Situația financiară este una prietenoasă și, în plus de asta, urmează foarte multe ocazii în care îi vei putea pune înapoi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, riști să cazi la mijloc între doi colegi, iar tu să fii nevoit să fii persoana neutră care să stabilească adevărul care se află undeva la mijloc și să calmezi spiritele. Recomandarea specialiștilor astrologi este să fii integru și să asculți cu atenție ambele părți, pentru că îți va fi de folos atunci când vei delibera. Horoscop dragoste: Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști. Poate chiar în această seară îți suni prietenii să faceți o gașcă de distracție și ieșiți în oraș; este posibil să îți surâdă succesul și să îți iasă în cale cineva chiar interesant. Horoscop bani: În cursul acestei zile, urmează să îți intre în cont o sumă generoasă de bani, iar acest lucru te ajută pe tine și pe întreaga familie să mai scăpați de griji pentru o perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: La locul de muncă, riști să cazi la mijloc între doi colegi, iar tu să fii nevoit să fii persoana neutră care să stabilească adevărul care se află undeva la mijloc și să calmezi spiritele. Recomandarea specialiștilor astrologi este să fii integru și să asculți cu atenție ambele părți, pentru că îți va fi de folos atunci când vei delibera. Horoscop dragoste: Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști. Poate chiar în această seară îți suni prietenii să faceți o gașcă de distracție și ieșiți în oraș; este posibil să îți surâdă succesul și să îți iasă în cale cineva chiar interesant. Horoscop bani: În cursul acestei zile, urmează să îți intre în cont o sumă generoasă de bani, iar acest lucru te ajută pe tine și pe întreaga familie să mai scăpați de griji pentru o perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: În prima parte a zilei, ți se va întoarce un proiect asupra căruia au scăpat mai multe inadvertențe deoarece te-ai grăbit să îl finalizezi și nu ai de ales, trebuie să revii asupra lui și să faci rectificările sugerate. Nu ar fi o idee rea să ceri ajutorul și poate chiar să rogi pe cineva la final să se mai uite o dată peste el. Horoscop dragoste: Un bagaj considerabil de frustrări survenite în urma unui examen important, în orice caz, în urma a ceva care te-a consumat mult se poate să fie cauza pentru care ai neglijat relația și chiar să îi fi provocat o schimbare de comportament și partenerului. Pregătește-i o surpriză, ceva ce vă place amândurora, și conștientizați că mai aveți și amintiri plăcute. Horoscop bani: Una dintre satisfacțiile cele mai mari ale nativilor Leu este să dobândească bunuri materiale care să le facă viața mai ușoară și investesc oricât este nevoie pentru confortul lor. Nici în această zi nu vor face rabat de la asta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, ai parte de o zi dificilă, deoarece vei interacționa cu fel și fel de oameni care nu vor ști să spună exact ce așteaptă de la tine. Mai mult decât atât, se poate ca unul dintre superiori să îți atragă atenția asupra unei greșeli pe care ai comis-o însă să nu îți spună exact care este, trebuind să te descurci singur să o rezolvi. Horoscop dragoste: Simți o tensiune între tine și partener însă nu prea știi de unde este și cum să o rezolvi. Un început bun ar fi o discuție sinceră, deschisă, în cadrul căreia să constatați împreună că ceva există și, tot împreună, să căutați metode de care să vă ajutați să remediați această situație neplăcută, neobișnuită pentru voi. Horoscop bani: Este posibil să se apropie ziua unei persoane dragi căreia dorești să îi faci un cadou care să o bucure, așa că aloci o sumă considerabilă în această direcție.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Nici pentru nativii Scorpion nu este o zi ușoară, deoarece o persoană importantă contează pe ei să rezolve niște chestiuni importante de la care nu se pot sustrage, chiar dacă ei înșiși au foarte multe treburi nerezolvate care le atârnă greu pe conștiință. În zilele următoare, lucrurile se vor liniști și vei avea timp să te achiți de îndatoririle proprii. Horoscop dragoste: Complementaritatea dintre tine și partener sau potențialul partener este laitmotivul zilei. Mai exact, ori tu, ori partenerul dorește să grăbească lucrurile, iar celălalt dorește exact opusul. Se pot găsi mai multe metode de a ajunge la o chestiune de compromis pentru amândoi însă pentru asta este necesară o comunicare foarte onestă. Horoscop bani: Ai în plan să renovezi locuința sau poate să îți cauți o locuință nouă; oricum ar fi, astăzi trebuie să te uiți asupra veniturilor și să stabilești limita de cheltuieli pe care vrei să le faci.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: În această zi, se poate să fii în căutare de metode alternative care să te ajute să fii mai organizat și mai productiv în spațiul profesional. În lumina rezultatelor anterioare, singura soluție este disciplina, deoarece ești o persoană care se lasă destul de ușor distrasă de telefon și de alte activități asemenea. Horoscop dragoste: S-ar putea să ai așteptări din partea unei persoane despre care îți și dai seama că nu prea te convinge, din diferite motive. În acest sens, nu-ți da voie să comiți greșeli, poate ar fi bine să mai aștepți, să mai vorbiți, să îi mai acorzi răgaz să pună lucrurile în ordine și să se desfășoare în ritmul său firesc. Horoscop bani: În această zi, vei scoate din buzunar bani pentru un curs de perfecționare, deși situația pe care o ai nu e tocmai roz; însă, pe parcurs, îți vei recupera investiția și chiar îi vei înmulți.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia sunt preocupați să muncească la niște proiecte care, deși nu sunt idei personale, le oferă resursele materiale necesare pentru a se ocupa cândva de accepțiunile proprii. Se poate ca miza pe care o au sarcinile pe care aceștia le au de făcut să fie extrem de valoroasă din punct de vedere motivațional. Horoscop dragoste: Când vine vorba de relația ta de cuplu, te poți aștepta la orice în fiecare zi. Astăzi, cu precădere, există șanse minime să te confrunți cu situații atipice precum discursuri efervescente pe fondul unor emoții de moment, ale tale sau ale partenerului, însă care pot fi gestionate cu ușurință, deci orice risc poate fi evitat. Horoscop bani: Ai succes la bani în această zi. Mai exact, se poate ca în cea de-a doua parte a zilei să fii informat că urmează să primești un bonus sau poate chiar și o mărire de salariu, fapt datorat eforturilor din ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură în această zi și încearcă pe cât posibil să te automotivezi pentru a termina absolut tot ce începi. Chiar dacă s-ar putea să te copleșească ideile conform cărora inspirația te-a părăsit în această zi, nu abandona și nu te ridica de la birou până ce nu îți termini tot, chiar dacă ai să depui eforturi suplimentare! Horoscop dragoste: Dacă erai într-un punct dificil cu partenerul tău, află că astăzi orice gest care presupune și un aport emoțional, de romantism, poate să schimbe radical lucrurile, deoarece are puterea să intensifice afectele dintre voi și este și o dovadă a faptului că prețuiești această relație. Horoscop bani: Nativii Vărsător au tăria să strângă bani, o vreme lipsindu-se de la orice pentru a avea o siguranță financiară de invidiat, dar, dacă există ceva de la care nu își pot lua gândul, își vor pune banii la bătaie fără ca măcar să clipească.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, ai parte de o zi ocupată doar pe jumătate, în măsura în care doar prima parte a zilei va fi destinată activităților strict profesionale. În cea de-a doua parte a zilei, este bine să intervii puțin să organizezi lucrurile pentru zilele următoare, astfel încât să îți fie și ție mai ușor. Horoscop dragoste: Se poate să te simți atras emoțional de o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, iar gândul îți va fugi de mai multe ori în această zi la respectiva. Poate că îi urmărești îndeaproape comportamentul, poate aștepți să aibă vreo inițiativă față de tine însă nici tu nu trebuie să te lași mai prejos, ci să oferi discret indicii despre intențiile tale. Horoscop bani: Iscusința ta este unul dintre cele mai bune atuuri cu care ai fost înzestrat. În această zi, reușești să îți pui singur o limită în ceea ce privește bugetul tău, iar astfel reușești să beneficiezi de confort pe acest plan…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 22 Feb - 8:33

La locul de muncă, riști să cazi la mijloc între doi colegi, iar tu să fii nevoit să fii persoana neutră care să stabilească adevărul care se află undeva la mijloc și să calmezi spiritele.
Sper sa nu Rolling Eyes
Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști.
Nu vreau intr-atat de mult Laughing
În cursul acestei zile, urmează să îți intre în cont o sumă generoasă de bani,
Ba sa le intre altora, care au mai mare nevoie de bani Embarassed
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 23 Feb - 8:47

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Vă veți simți într-o formă de zile mari, ca un adolescent. Veți dori să vă deplasați, să ieșiți, să întâlniți oameni noi. Veți ști să vă exprimați ideile într-un mod frumos, sincer și convingător. Este un moment bun pentru afaceri și există posibilitatea de contracte noi. Veți fi atras de farmecul sexului opus și vă veți îndrăgosti cu ușurință. Aceste sentimente sunt mai degrabă fizice decât intelectuale. Simțurile dumneavoastră vor fi trezite. Vă veți simți plin de viaţă, dorind să ieșiți și să întâlniți oameni. Veți avea o dispoziție bună, afacerile vor merge bine, veți dori să ieșiți și să vedeți lumea. Toate dificultățile, obstacolele vor dispărea datorită ajutorului neașteptat. Viața va deveni brusc mai ușoară, mai simplă. Afacerile vor intra în ritmul obișnuit și își vor urma parcursul normal, problemele vor fi reduse la minimum. Veți fi mai uman, mai generos și vă veți pierde severitatea, duritatea. Veți fi atras de tot ceea ce este ieșit din comun și vă va face plăcere compania oamenilor neobișnuiți.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Vă vei simți bine, în largul dumneavoastră, calm și liniștit. Veți observa un puternic sentiment de bunăstare mentală. Veți ști să învățați din lecțiile trecutului, veți fi gânditor și înțelept. Vă va plăcea să stați cu familia sau să vedeți prietenii apropiați pe care i-ați neglijat puțin din lipsă de timp. Compania unor prieteni vechi și o relație cu o femeie mai în vârstă de încredere vă vor oferi plăcere. Este un moment bun pentru a vă rezolva toate problemele actuale. Veți fi foarte ambițios în această perioadă. Aceste ambiții vor fi obținute fie printr-un loc de muncă mai interesant și mai bine plătit în firma în care lucrați, fie într-un loc de muncă nou, unde aveți o poziție de conducere și unde trebuie să vă reorganizați, să restructurați și să puneți firma în ordine. Această lucrare vă va absorbi în totalitate.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Credința în sine va fi mai puternică, convingerile dumneavoastră vor fi consolidate. Toate îndoielile vă vor părăsi, veți fi convins de părerile și ideile dumneavoastră. Vă veți simți calm, spiritul dumneavoastră va fi împăcat. Vă veți bucura de singurătate: va trebui să vă ascultați gândurile în locuri izolate, departe de zgomot, lângă apă – o apă liniștită, ca, de exemplu, un lac. Veți fi și mai realist, mai înțelept, practic. Veți gândi întotdeauna înainte de a acționa. Veți accepta toate responsabilitățile. Nimic nu se va datora întâmplării. Veți căuta liniște și înţelegere. Este o zi în care vă veți lua responsabilitățile în serios: veți fi devotat datoriei, dar acest lucru va fi greu de suportat. Veți fi întotdeauna temător de a nu fi depășit, de a eșua în sarcina dumneavoastră. Veți fi prea conștiincios, dar, în acelaşi timp, curios.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este o zi excelentă pentru a sărbători iubirea. Dacă nu ați întâlnit-o deja, așteptați-vă să vă întâlniți cu acea persoană specială în această perioadă. Se anunţă o asociere între independență și imaginație: imaginația dumneavoastră ar putea crea o serie creativă. Veți căuta noutate, originalitate și inovație în activitățile dumneavoastră. Veți fi mult mai sociabil și veți întâlni oameni noi cu care veți dori să discutați. Veți întâlni o persoană care vă va atrage foarte mult și cu care veți dori să faceți schimb de idei. Se vor întâmpla o mulțime de lucruri, veți ieși foarte mult și veți întâlni oameni neobișnuiți. Veți fi foarte atras de un membru al sexului opus. Această persoană va fi genul de persoană care vă place, cu o personalitate foarte puternică.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Este un moment bun pentru a vă rezolva toate problemele actuale și, totodată, pentru munca intelectuală. Veți avea o mulțime de idei sclipitoare și ajutorul unei intuiții care vă va permite să vă realizați planurile, noile scheme. Veți fi interesat de fiecare lucru nou, de idei noi – veți fi atent la toate descoperirile, inovațiile. Veți dori să călătoriți și, dacă vă puteți permite călătoria visurilor dumneavoastră, profitați şi începeți deja să împachetați, deoarece va fi o experiență incredibil de bogată, iar descoperirile dumneavoastră vor da roade. Veți întâlni oameni interesanți cu care veți lega nodul prieteniei. Se poate lega chiar o prietenie de-o viaţă cu o persoană care vă seamănă foarte mult.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Veți fi foarte atras de un membru al sexului opus. Această persoană va fi tipul care vă place, cu o personalitate foarte puternică. Veți deține controlul total al propriei persoane. Veți fi mult mai atent și mai grijuliu. Veți fi răbdător și hotărât, precis și meticulos, fie că este la serviciu sau în viața de zi cu zi. Nu veți face nicio o greșeală, dar veți studia toate posibilitățile, veți cântări în favoarea și împotriva lui, iar toate în obiectivitate completă. Este o perioadă foarte bună pentru a face o muncă dificilă și îndelungată: veți avea toate talentele necesare pentru succes.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Veți fi atras de muncă şi vă dedicați complet vieţii profesionale. Cu o rezistență fizică bună, veți putea să îndepliniți sarcini îndelungate fără să vă obosiți prea mult. Veți fi realist, dar poate puțin prea mult, riscând să alunecați încet şi sigur spre pesimism. Munca va dura tot timpul și va conta peste toate celelalte aspecte ale vieţii dumneavoastră. Nu veți tolera nicio contradicție, critică sau dezbatere. Vă veți abandona mai mult sau mai puțin familia, iar viața dumneavoastră emoțională va fi, practic, inexistentă. Cu siguranță, un astfel de comportament nu va mulțumi cercul dumneavoastră și, cu atât mai puțin, familia dumneavoastră. Nu veți fi nici tandru, nici sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Veți avea mult noroc și fericire. Este o perioadă în care viața dumneavoastră amoroasă va merge bine și în care problemele financiare vor dispărea ca prin magie. Vă vor plăcea petrecerile, toate plăcerile sănătoase pe care viața le oferă. Veți fi într-o dispoziție bună, fericit și simțindu-vă bine. Cei din cercul dumneavoastră vă vor aprecia, îi veți încânta. Acesta este un moment bun pentru toată munca intelectuală. Vă veți rezolva toate problemele cu o ușurință deconcertantă. Veți avea mari puteri analitice. Toate dificultățile, obstacolele vor dispărea datorită ajutorului neașteptat. Viața va deveni brusc mai ușoară, mai simplă. Afacerile vor intra în formă și își vor urma parcursul normal, problemele vor fi reduse la minimum. Veți fi mai uman, mai generos și vă veți pierde severitatea, duritatea. Veți dori să obțineți ceva uimitor. Veți căuta ceea ce este perfect atât în sens moral, cât și în sens estetic. În căutarea idealului dumneavoastră, absolutul, veți deveni mai uman, vă veți simți protector față de alți oameni. Sentimentele dumneavoastră vor fi sincere. Problemele materiale vor fi ultimul lucru din mintea dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Vă veți simți bine. Veți visa frumos, veți avea o viață de familie pașnică, iubitoare și fericită. S-ar putea să lucrați ceva sau să cumpărați ceva pentru a vă face casa chiar mai confortabilă și drăguță sau pentru a vă pregăti o cameră pentru copilul pe care îl așteptați, deoarece este o perioadă fertilă pentru dumneavoastră. Veți fi foarte fericit în legătură cu acest copil. Dacă sunteți single, este un moment bun pentru a întâlni pe cineva, pentru a iubi. Vă va plăcea să ieșiți în întâmpinarea oamenilor și, mai ales, să întâlniți o soră de suflet. Este, de asemenea, un moment foarte bun pe planul muncii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Sentimentele dumneavoastră vor fi controlate, fără pasiune. Veți iubi pașnic, sincer, fără durere. Viața dumneavoastră interioară va fi fără probleme, calmă și fericită. Ați putea fi atras de o persoană de încredere mai în vârstă, pentru care aveți mult respect sau puteți întâlni un vechi prieten sau un fost iubit. Problemele vor fi rezolvate fără prea mari eforturi, totul se va potrivi. În sfârșit, vă veți da seama de planurile dumneavoastră, după o muncă îndelungată și dureroasă, datorită răbdării, experienței dumneavoastră, pe care ați știut să le folosiți întotdeauna, a bunului-simț și, de asemenea, pentru că nu ați pierdut niciodată din vedere obiectivul dumneavoastră. Veți avea o voință puternică, decisivă, persistentă. Sentimentul dumneavoastră de responsabilitate va crește. Veți fi răsplătit pentru munca depusă datorită aplicației și eficienței dumneavoastră. Nu veți avea probleme mari, viața va fi liniștită și fără nimic neprevăzut. Veți avea o slujbă bună, veți fi loial și cinstit și veți fi apreciat de superiorii dumneavoastră pentru calitățile pe care le aveți.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Acesta este o zi potrivită pentru a face un bilanț, pentru a vă gândi la tot ceea ce ați văzut și învățat în ultimul timp. Este o perioadă în care veți fi plin de înțelepciune. Veți vedea lucrurile mai adânc și mai profund şi veţi atribui o semnificație aparte gândurilor dumneavoastră. În sfârșit, vă veți da seama de ceea ce contează pentru dumneavoastră, de persoanele care vă vor fi mereu alături şi veți fi motivat să reușiți, pentru că nu ați pierdut niciodată din vedere obiectivul dumneavoastră. Vă veți simți pregătit pentru un nou început. Veți dori să vă deplasați, să ieșiți, să întâlniți oameni noi. Veți ști să vă exprimați ideile într-un mod impunător și convingător. Este un moment bun pentru afaceri. Azi apare o posibilitate de contracte noi. Ați putea crea ceva original, unic şi revoluționar.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Veți dori să obțineți ceva uimitor. Veți căuta ceea ce este perfect atât în ​​sens moral, cât și în sens material. În căutarea idealului dumneavoastră, veți deveni mai uman, vă veți simți protector față de alți oameni. Sentimentele dumneavoastră vor fi sincere. Problemele materiale vor fi ultimul lucru din mintea dumneavoastră. Veți fi energic, solid, rezistent, cu prezenţă de spirit, de încredere și hotărât. Veți lua rapid deciziile. Aceste decizii sunt importante și vă vor ajuta să vă atingeți idealurile. Veți putea să vă confruntați cu orice fel de problemă și să o rezolvați, asumându-vă orice riscuri care sunt necesare. Veți dori să ascultați muzică, veți aprecia lucruri frumoase, tablouri, tot ceea ce este armonios, elegant, estetic, chiar mai mult decât înainte…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 42 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 42 din 43 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum