Fotografii "traznite"
+4
Dianna
Queensland
myrk
pitulicea
8 participanți
Pagina 11 din 14
Pagina 11 din 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Fotografii "traznite"
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: Fotografii "traznite"
Gandeste-te si la mine
Stii vreun om care s-a imbolnavit pentru ca l-a lins cainele, chiar si pe gura? Eu nu stiu.
O singura data in viata m-am "imbolnavit" de la un animal, cand am luat o eczema de la pisica. Ea nu stiu de unde o luase si a adus-o acasa.
Stii vreun om care s-a imbolnavit pentru ca l-a lins cainele, chiar si pe gura? Eu nu stiu.
O singura data in viata m-am "imbolnavit" de la un animal, cand am luat o eczema de la pisica. Ea nu stiu de unde o luase si a adus-o acasa.
pitulicea- 6
M-am gândit și la tine, dar mai puțin, că tu ești supărăcioasă, sensibilă, adică. Florin nu e supărăcios, el când mă prinde, mă bate direct.
Eu am luat de la Bițu mai multe tâmpenii. Din păcate, a murit de bătrânețe. Mă gândeam că ai mei părinți au scăpat de plimbat câinele la 5 dimineața, dar sora le-a adus altul. Tânăr și ferice.
Eu am luat de la Bițu mai multe tâmpenii. Din păcate, a murit de bătrânețe. Mă gândeam că ai mei părinți au scăpat de plimbat câinele la 5 dimineața, dar sora le-a adus altul. Tânăr și ferice.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Asta e o caricatura Cainele meu nu mananca rahat. Nici mancarea pe care i-o cumpar n-o mananca intotdeauna E o fitzoasa. Ei ar trebui sa-i fie greata sa se pupe cu mine, ca eu mananc toate porcariile nesanatoase nu mie sa-mi fie greata sa ma pup cu ea.
pitulicea- 6
Câinele tău e o excepție. Fericită.
Și tu ești fericită, din punctul de vedere al câinelui.
Și câinele e fericit, pentru că nu știe ce mănânci.
Mie bine că mi-ai spus, ca să știu unde să te pup, când o fi. Să fiu și eu fericit.
Să nu-mi spui să te pup în cur! Totuși!
Și tu ești fericită, din punctul de vedere al câinelui.
Și câinele e fericit, pentru că nu știe ce mănânci.
Mie bine că mi-ai spus, ca să știu unde să te pup, când o fi. Să fiu și eu fericit.
Să nu-mi spui să te pup în cur! Totuși!
myrk- 6
Cata fericire in jur. In jurul meu
Nu zic. Nu-s badarana/ vulgara
Uite de ce nu trebuie sa te multumesti cu un barbat sensibil... sau, cu alte cuvinte, de ce nu trebuie sa te multumesti cu niciun barbat Apropo de magazinul ala din banc...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu zic. Nu-s badarana/ vulgara
Uite de ce nu trebuie sa te multumesti cu un barbat sensibil... sau, cu alte cuvinte, de ce nu trebuie sa te multumesti cu niciun barbat Apropo de magazinul ala din banc...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Tot la șurub și piuliță se gândește și ea; dar uite, el se gândește că înșurubează șurubul rapid, direct, la mână, cum se zice, ea mai pune acolo vaselină, spray degresant și neapărat o cheie franceză, multifuncțională. Și o lavetă curată, desigur, de șters pe mâini.
Normal.
Normal.
myrk- 6
Și vrei să fie folosit și la scos șuruburi? Sau la făcut șnițele?
myrk- 6
Progresul omenirii e inevitabil. Sistemul vrea să facă și el binele, dar nu știe cum, nu că ar fi rău intenționat. E drept că uneori vrea să facă binele și cu forța. Bunicuțo, te-am trecut eu strada! Dar eu nu voiam să traversez strada! În alte țări, ăștia cu bani mulți mai fac ceva și pentru societate. Se vede. La noi nu, toți banii sunt ai lor și ai neamului lor în vecii vecilor amin! Ăsta e sistemul, e format din oameni. Oameni și ursuleți.
myrk- 6
Pagina 11 din 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Pagina 11 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum