Fotografii "traznite"
+4
Dianna
Queensland
myrk
pitulicea
8 participanți
Pagina 13 din 14
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Fotografii "traznite"
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: Fotografii "traznite"
Pacat ca nu-i scris si autorul Eram curioasa cine e expertul in motive...o femeie sau un barbat?
pitulicea- 6
N-are cum să fie autor, ci autoare. Bărbații e animale pașnice, în general.
Motive de scandal când soțul merge bine.
Dar am văzut și excepții. Ea olteancă, el moldovean. Ei bine, ea nu îi făcea față când îi turuia lui gura. Dar cu o floare nu se face primăvară.
Motive de scandal când soțul merge bine.
Dar am văzut și excepții. Ea olteancă, el moldovean. Ei bine, ea nu îi făcea față când îi turuia lui gura. Dar cu o floare nu se face primăvară.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Da, dar si el poate sa scrie o carte despre ce il enerveaza si de la ce ar izbucni scandalul Ca doar barbatii si femeile nu se enerveaza de la aceleasi chestii
pitulicea- 6
Mda. De regulă faci scandal când nu îți suporți partenerul. E cam simplu. În rest, orice problemă se poate rezolva prin dialog. Fără mulți decibeli.
Teoretic.
Teoretic.
myrk- 6
Da, intri la toate. La facultăți, adică. Să fii doctor în orice și mare specializt a devenit o banalitate acuma. Îți dai seama ce doctori sunt ăia care s-au specializat în scrierea contra-cost a tezelor de doctorat ale viitorilor doctoranzi.
Sunt ușile cu arc și nu stau deschise, de-aia a intrat în frigider. Dacă erau uși culisante, atunci era un semn de întrebare. Femeile sunt foarte practice.
Sunt ușile cu arc și nu stau deschise, de-aia a intrat în frigider. Dacă erau uși culisante, atunci era un semn de întrebare. Femeile sunt foarte practice.
myrk- 6
Pai si de ce ar fi trebuit sa stea deschise? Doar sunt din sticla, se vede prin ele
pitulicea- 6
Alta e când vezi, alta e când pui mâna. Femeile tre' să pipăie, musai. Tre' să aprecieze calitatea produsului.
myrk- 6
Da, abia la nu știu ce marcă de lapte, am văzut scris pe cutie că se lăudau că la ei capacul rămâne legat de flacon. Și atunci mi-am dat seama de ce la alte cutii era alt sistem la capace, că dura mai mult până rupeam complet capacul de cutie, față de sistemul clasic, când deșurubai și rămâneai cu capacul în mână.
zaraza26- 4
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pagina 13 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum