Bucataria "pe film"
+3
seaman65
habibi77
Radu
7 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Bucataria "pe film"
Rezumarea primului mesaj :
Aici putem posta retete video, si tot ce are legatura cu gatitul, in acest format.
Aici putem posta retete video, si tot ce are legatura cu gatitul, in acest format.
Radu- 5
Re: Bucataria "pe film"
Ca vorbiti de microunde, cica a facut o fetita un experiment cu apa fiarta la microunde.
A udat doua plante timp de noua zile cu apa fiarta la aragaz si la microunde.
Dupa noua zile, cea udata cu apa fiarta la microunde a murit.
A udat doua plante timp de noua zile cu apa fiarta la aragaz si la microunde.
Dupa noua zile, cea udata cu apa fiarta la microunde a murit.
seaman65- 6
Da' eu nu fierb mancarea in microunde. Doar o incalzesc. Si nu-s planta
pitulicea- 6
Am vazut o chestie interesanta si m-am gandit sa v-o arat si voua, in caz ca n-ati vazut-o inca
Cum cureti un kiwi sau un mango, cu ajutorul unui pahar. Simplu si rapid. Chiar ma enerva sa-l curat cu cutitul.
Cum cureti un kiwi sau un mango, cu ajutorul unui pahar. Simplu si rapid. Chiar ma enerva sa-l curat cu cutitul.
pitulicea- 6
Am revazut filmul ca sa vad paharul. Pai cred ca-i bun si alt pahar Eu incerc....daca dau rateu, merg sa-mi cumpar pahar identic cu cel din film
pitulicea- 6
Wow, genial de simplu !!! P-asta n-o stiam!!! Multumesc, pitu !!!
sharp00714- 4
Am in frigider . Asta era si motivul pentru care ramaneau ultimele de consumat !!! Gata, s-a terminat cu ele !!!
sharp00714- 4
Foarte tare! Dar cred ca trebuie sa fie mai moi sa le poti curata asa , altfel nu cred ca merge asa usor
RALUCA- 6
Am niste branza in frigider si m-am gandit ce buna ar fi o pasca. N-am mai mancat din copilarie, cand ne aduceau niste prieteni de-ai nostri de prin Moldova. La noi nu se face pasca.
Am facut rost de-o reteta, dar pana am urmarit-o, m-a apucat lenea si raman la hotararea mea: nu gatesc nimic!
Am facut rost de-o reteta, dar pana am urmarit-o, m-a apucat lenea si raman la hotararea mea: nu gatesc nimic!
pitulicea- 6
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|