COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 29 din 37
Pagina 29 din 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Pai da, cat erau muraturile proaspete, ca doar nu era sa le tii pana primavara Foarte apetisanta poza ta si foarte vesela!
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: COPACI TOAMNA!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am avut musafiri din Ro. doua bune prietene si pentru ca una dintre ele cunoaste Sbg destul de bine (spune mereu ca este indragostita de Sbg.) iar cealalta era pentru prima data aici (din pacate venita pentru o diagnosticare) si foarte trista asa ca, find o zi superba de toamna, m-am gandit sa le duc la "Leopoldskroner Weiher" asa se numeste "baltoaca" ce se pare ca este o ramasita dintr-un lac din perioada glaciara. Lac care de-a lungul anilor a secat binisor si a lasat in urma un mic lacusor sau mai bine zis o mare baltoaca, care este mereu plina de lebede, rate salbatice, lisite si alte pasarele. Sus in stanga, pe "dealul" din spatele baltoacei care de fapt este munte Geisberg (1287m) se vede releul Salzburgului.
Din imprejurari triste au iesit niste poze minunate.
Am avut musafiri din Ro. doua bune prietene si pentru ca una dintre ele cunoaste Sbg destul de bine (spune mereu ca este indragostita de Sbg.) iar cealalta era pentru prima data aici (din pacate venita pentru o diagnosticare) si foarte trista asa ca, find o zi superba de toamna, m-am gandit sa le duc la "Leopoldskroner Weiher" asa se numeste "baltoaca" ce se pare ca este o ramasita dintr-un lac din perioada glaciara. Lac care de-a lungul anilor a secat binisor si a lasat in urma un mic lacusor sau mai bine zis o mare baltoaca, care este mereu plina de lebede, rate salbatice, lisite si alte pasarele. Sus in stanga, pe "dealul" din spatele baltoacei care de fapt este munte Geisberg (1287m) se vede releul Salzburgului.
Din imprejurari triste au iesit niste poze minunate.
eledas- 4
Intr-adevar, poza este minunata, o autentica zi de toamna! Este cu siguranta o incantare sa te plimbi pe acolo, pacat ca ocazia a fost una trista. Multa sanatate prietenei tale si felicitari inca o data pentru felul in care ai surprins frumosul peisaj!
Vizitator- Vizitator
Mai am cateva la fel de reusite dar nu stiu unde sa le postez pt ca unde stiam eu ca pot posta este subiect inchis.
eledas- 4
poate ca ar merge la Poze din orasul meu....sau cam asa ...nu mai stiu exact cum se numeste topicul respectiv
Vizitator- Vizitator
Intr-adevar frumoasa fotografie, vezi toate culorile toamnei. Felicitari Eledas !
Vizitator- Vizitator
O poza demna de un fotograf profesionist Felicitari, eledas. Ai surprins totul, perfect!
pitulicea- 6
Tema concursului: PASARI!
Am fost cu nepotica la o gradina cu tot felul de pasari iar acesti curcani mi-au placut foarte mult si i-am fotografiat.Atentia mi-a atras-o smechera de nepoata:"Uite,parca ar fi bunica cand se infurie ca nu mananc tot din farfurie!"
Am fost cu nepotica la o gradina cu tot felul de pasari iar acesti curcani mi-au placut foarte mult si i-am fotografiat.Atentia mi-a atras-o smechera de nepoata:"Uite,parca ar fi bunica cand se infurie ca nu mananc tot din farfurie!"
Vica- 6
Pai am putea sa punem chiar curcanii astia, ca par dolofani si gustosi. Sau mai bine nu, ca deja ne-am imprietenit la concursuri
Felicitari inca o data, modelele sunt foarte frumoase si apetisante!
Felicitari inca o data, modelele sunt foarte frumoase si apetisante!
Vizitator- Vizitator
Frumos pasaretul tau, Vica Frumoase exemplare si frumoasa poza. Nepotica ta e o figura
pitulicea- 6
Chiar frumosi, parca le aud cloncanitul, felicitari inca o data Vica !
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: AM FOST ACOLO ! ! !
Eram in concediu cu familia in BRUSSELS in vara lui 2013.Sunt foarte multe astfel de monumente care mai de care mai interesante si am facut o multime de poze,dar asta mi-a placut mai mult pentru ca aici am o amintire frumoasa.Parinti mei au facut in acea vacanta cativa ani......multi de la casatorie si aici mama a primit cel mai frumos buchet de flori
Eram in concediu cu familia in BRUSSELS in vara lui 2013.Sunt foarte multe astfel de monumente care mai de care mai interesante si am facut o multime de poze,dar asta mi-a placut mai mult pentru ca aici am o amintire frumoasa.Parinti mei au facut in acea vacanta cativa ani......multi de la casatorie si aici mama a primit cel mai frumos buchet de flori
Vica- 6
Frumoasa fotografie si incarcata emotional. Felicitari Vica !
Vizitator- Vizitator
Pagina 29 din 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Pagina 29 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|