Circul rutier
+15
soryn
Mr Nobody
Nana_Duval
Nicole
Melodia
mielusica
Tizona
seaman65
Eleonore
daffy_
mrs nobody
Luna
snow
pitulicea
Andi
19 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Circul rutier
Rezumarea primului mesaj :
Circul rutier. O jungla in fum. Fiare, oameni, obstacole de tot felul. Suparari sau satisfactii in traficul rutier, le poti exprima liber, aici. Sa le aflam cu totii...
Eu bag urmatorul mesaj, ca nu mai pot: Motociclistul, aceasta cometa neagra, ca noaptea, nu poate sa poarte vesta reflectorizanta ? Ca sa il vedem mai bine, ca vine. Cand il auzim, deja este... pe dreapta sau pe stanga, cum vrea el... Mie imi vine sa rag...
Circul rutier. O jungla in fum. Fiare, oameni, obstacole de tot felul. Suparari sau satisfactii in traficul rutier, le poti exprima liber, aici. Sa le aflam cu totii...
Eu bag urmatorul mesaj, ca nu mai pot: Motociclistul, aceasta cometa neagra, ca noaptea, nu poate sa poarte vesta reflectorizanta ? Ca sa il vedem mai bine, ca vine. Cand il auzim, deja este... pe dreapta sau pe stanga, cum vrea el... Mie imi vine sa rag...
Andi- 2
Re: Circul rutier
Sa stii ca-s mai molcomi sibienii, dar cred ca acolo cand se face scoala de soferi li se spune ca trecerile de pietoni is de decor. Rar vezi sa-ti acorde cineva prioritate, ba mi-am mai luat si niste suduieli ca am avut tupeul sa trec prin fata unei dube.

Pingu- 5
eu as pune Prahova direct pe locul 2, dupa Bucuresti. Se merge urat...poate si pentru ca sunt o multime de bucuresteni pe drumurile Prahovei.

Vizitator- Vizitator
Aia de Prahova intra la Bucuresti ca majoritatea petrec saptamana prin Bucale.

Pingu- 5
Cu atatia idioti in trafic, suntem numai pe locul 9?
Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in alte orase
Clujenii conduc prost, dar nu-s agresivi. Ei iti taie calea zambitori, in timp ce altii, din alte judete, te mai si injura

Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in alte orase

Clujenii conduc prost, dar nu-s agresivi. Ei iti taie calea zambitori, in timp ce altii, din alte judete, te mai si injura

pitulicea- 6
Am vazut si eu ca suntem pe locul doi in clasamentul lui Pingu in ceea ce priveste agresivitatea. Adevarat, suntem agresivi la volan, dar mai ales injuram, pentru orice fleac. Dar recunoscuti pentru agresivitate si prostie sunt soferii suceveni, noi cei din Botosani cand vedem masini de Suceava ne ferim!

myrk- 6
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|