GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

COLTISORUL PREMIANTILOR

+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți

Pagina 30 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Urmatorul

In jos

COLTISORUL PREMIANTILOR - Pagina 30 Empty COLTISORUL PREMIANTILOR

Mesaj  pitulicea Sam 2 Feb - 22:35

Rezumarea primului mesaj :

Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"  Photo
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate Smile

Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare Wink 

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

COLTISORUL PREMIANTILOR - Pagina 30 Empty Re: COLTISORUL PREMIANTILOR

Mesaj  Vica Mier 11 Noi - 11:20

Multumesc dorulet!Am nimerit in acea perioada cand bruxelezii fac acel covor superb de flori in fata Primariei si am inteles ca ei il fac din 2 in 2 ani.Dar mi-a placut si Park Royal si Atomium considerat Eiffelul Bruxelles-ului.O multime de fotografii pe care le-am facut imi amintesc de aceasta vacanta in familie.
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vica Dum 15 Noi - 21:36

Tema concursului: FARFURIA CU MANCARE ! ! !
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In ziua cand amicul mi-a oferit inelul a venit cu acel tortulet din prima imagine,apoi a dorit sa fie o zi pentru mine bucatar Laughing Laughing si uitati ce-a iesit affraid
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vica Lun 23 Noi - 14:00

Tema concursului: VITRINA
Am o placere nebuna sa imi zgaiesc ochii si sa fac poze la vitrinile cu dulciuri Very Happy ,dar si vitrinile cu haine care imi par mai interesante.Asta este tot o amintire cand am fost cu familia in vacanta in Brussles Wink
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 23 Noi - 14:06

Arata bestial de apetisant, daca pot spune asa Shocked Laughing
Dulciurile belgiene sunt delicioase dar sufera de un mic pacat, sunt extrem de dulci, ptr. gustul meu, aproape ca cele turcesti, lesini de atata zahar Laughing Asta nu are legatura cu poza, care merita felicitari, am zis-o doar asa...c-a venit vorba.Wink Laughing
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vica Lun 23 Noi - 14:11

Asa este doro,dar nu puteam sa ma abtin sa nu mananc affraid In acea vacanta de trei saptamani m-am ingrasat de nici nu-mi mai veneau blugii Very Happy Razz
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 23 Noi - 18:36

Felicitari, Vica, pentru ultimele concursuri castigate si pentru ultimele poze postate in coltisor ok
Foarte frumos monumentul pe care l-ai pozat cand "ai fost acolo" Smile si emotionanta povestea acestei fotografii. Cred ca ai avut o vacanta pe cinste, iar parintii tai la fel day dreaming

De vitrina pozata in aceeasi excursie, ce sa mai zic?!? Pofticioasa cum sunt, n-as ierta nimic de-acolo Very Happy Dulciuri prea dulci? Pentru mine nu exista asa ceva rolling on the floor Cele turcesti, favoritele mele. Daca si astea-s la fel de dulci, le trec pe lista de preferinte Very Happy

Cat despre "amicul" tau, e un baiat pe ciste. Cool Buna treaba a facut. Baiatul asta chiar te iubeste. Ai grija sa nu te ratacesti de el Razz Ar fi pacat.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vica Lun 30 Noi - 17:18

Tema concursului: FANTANI ARTEZIENE

Aceasta fotografie este cea mai frumoasa amintire din vacanta petrecuta cu familia mea.A fost o seara superba,vizavi este un bar micut si cochet unde au acces numai doamnele si am stat pana tarziu depanand amintiri.
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 30 Noi - 17:45

Ce frumoase amintiri ai day dreaming Unele pastrate doar in gand, altele pastrate in imagini cu care ne incanti.
Bravo, Vica ok Esti tot mai prezenta in Coltisorul premiantilor, ceea ce e de bine si pentru tine si pentru noi Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 30 Noi - 18:16

Felicitari Vica, frumoasa revarsarea fantanii in noapte. Smile ok flower
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 30 Noi - 22:31

Si mie mi-a placut maxim, Smile [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vica Mar 1 Dec - 10:56

Va multumesc din suflet fetelor!Si mi-ar place sa fie deschisa o discutie despre"depanarea amintirilor" pentru ca toti sunt convinsa ca pastram in inima multe amintiri frumoase sau amintiri mai putin frumoase Sad
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Dum 13 Dec - 20:10

Tema concursului: STATUI
Ia sa mi-l pun si eu pe ursulache aici, ca acush, acush vine noul castigator de saptamana asta si iar raman nepostata, numai si numai din vina mea Laughing
Martinel asta se rasfata in soare  la intrarea in ''Parcul ursilor'', ca sa nu mai fie nici un dubiu despre ce este vorba inauntru. Smile  Este un areal rezervat numai si numai lor, ursilor,  in muntii Padurea Neagra, pe unde haladuiesc cat e ziua de mare, avand doar grija sa leneveasca la soare sau sa mai culeaga ceva zmeura, ca de altfel primesc hrana din belsug, tone de fructe zilnic. Smile Pe noi, pe vizitatori, ne baga in seama doar daca avem ceva dulce sa le dam, pe ascuns...ca nu-i voie, altfel ne ignora total. Smile
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 13 Dec - 21:30

Laughing Laughing Figura si ursul din poza ta si ursii din parcul respectiv. Ca niste copii rasfatati.
Foarte faina poza si statuia. Chiar m-a facut sa rad cand am vazut-o prima data ok Are-o pozitie de om beat Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Dum 13 Dec - 21:36

Iar codita aia...arata cam dubios, nu? Laughing Laughing
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  RALUCA Lun 14 Dec - 8:40

Tema concursului: GLOBURI
Nu mai este un secret pentru nimeni ca ma duc la targul de Craciun. Aranjamentul ala este facut special pentru targ. L-am vazut undeva pe net doar ca eu am tot schimbat din elemente si am pus ce aveam eu la indemana. Respectiv , globuri , bete dintr-o matura de nuiele ,spary de par argintiu si bete pline cu sclipici.

RALUCA
RALUCA
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Urmatorul

Sus