GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Autoevaluare energetica

+10
Obi-Wan Kenobi
Amrita
iuldan
JeSsYkA
Adriatica
atat de simplu
lexus
aspidistra76
pitulicea
habibi77
14 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Autoevaluare energetica Empty Autoevaluare energetica

Mesaj  habibi77 Sam 13 Feb - 14:45

Edgard Cayce, mare clarvazator si vindecator al sec XX, ne invata ca orice vindecare vine prin “acordarea ficarui atom al corpului, a ficarui reflex al mintii, la constiinta divina” care exista in fiecare atom si celula a corpului. Tot el a sustinut ca adevarata vindecare se poate produce numai dupa trezirea sinelui spiritual.

Emerson spunea: “ ceea ce a ramas in urma noastra si ceea ce se afla inaintea nostra sunt nimicuri in comparatie cu ceea ce exista in interiorul nostru”.

Orice forma de viata este energie. Putem ajunge la blocaje in sistemul energetic daca stimulam excesiv o chakra ( prin stress ), daca o stimulam prea putin ( ignorand-o ), sau daca ii secatuim vitalitatea naturala. Daca o chakra este blocata poate provoca dezordini in tot sistemul energetic, in acest mod aparand boala.

Va propun o autoevaluare in functie de echilibrul sau dezechilibrul chakrelor:

Muladhara este primul centru energetic si este localizat la baza coloanei vertebrale si guverneaza glandele suprarenale.
In echilibru exprima puritate, speranta, bucurie, autodisciplina, inclinatie spre perfeciune, plinatate.
In dezechilibru descurajare, lipsa de speranta, lipsa de puritate, haos.

Svadhishthana este al doilea centru energetic si este localizat la jumatatea distantei dintre ombilic si baza coloanei vertebrale, este numita si chakra sufletului si guverneaza organele de reproducere .
In echilibru exprima liberate, mila, iertare, dreptate, transcendenta, alchimie, transmutare, diplomatie, intuitie, profetie, revelatie.
In dezechilibru exprima intoleranta , lipsa iertarii, a dreptatii si a milei;lipsa de tact, nesocotirea celorlalti, cruzime.

Manipura este al treilea centru energetic, localizat in dreptul ombilicului, numit si chakra plexului solar. Guverneaza sistemul digestiv, ficat, pancreas.
In echilibru exprima pace, fraternitate, ajutor dezinteresat, dorinta justa, echilibru, fara intentii rele.
In dezechilibru exprima manie, agitatie, fanatism, agresiune, egoism, excese, frica, anxietate, posesivitate.

Anahata este al patrulea centru energetic, localizat in centrul pieptului, denumit si chakra inimii. Guverneaza inima, timusul, sistemul circulator.
In echilibru exprima iubire, compasiune, frumusete, altruism, sesibilitate, apreciere, confort, creativitate, caritate, generozitate.
In dezechilibru exprima ura, aversiune, egoism, autocompatimire, neglijenta.

Vishuddha este al cincilea centru energetic, este localizat la baza gatului si mai poarta denumirea de chakra gatului. Guverneaza glanda tiroida, plamanii, sistemul respirator.
In echilibru exprima putere, vointa, credinta, protectie, directie, curaj, supunere.
In dezechilibru exprima control, condamnare, palavrageala, barfa, indaratnicie, neputinta, lasitate, indoiala.

Ajna este al saselea centru energetic, este localizat intre sprancene si mai poarta denumirea celui de-al treilea ochi.Guverneaza glanda pituitara si anumite parti ale creierului.
In echilibru exprima adevar, viziune, vindecare, implinire, spiritualitate, claritate, constanta, concentrare, inclinatie spre stiinta.
In dezechilibru exprima falsitate, lipsa de viziune, criticism mental, lipsa de claritate, inconstanta, saracie spirituala.

Sahasrara este al saptelea centru energetic, este localizat in crestetul capului si mai poarta denumirea de chakra crestetului. Guverneaza glanda pituitara , cortexul cerebral, sistemul nervos.
In echilibru exprima iluminare, intelepciune, autocunoastere si cunoasterea sinelui, intelegere, modestie, constiinta cosmica, deschidere a mintii.
In dezechilibru exprima trufie intelectuala si spirituala, vanitate, intellectualism, egocentrism, ingustime a mintii, ignoranta.

Daca va veti analiza cu sinceritate veti observa ca orice boala are legatura cu un centru energetic, care este la randul sau supus influientelor unui anumit gen de comportament.
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  pitulicea Sam 13 Feb - 18:06

Putem ajunge la blocaje in sistemul energetic daca stimulam excesiv o chakra ( prin stress ), daca o stimulam prea putin ( ignorand-o )
Eu cred ca am ajuns la un blocaj in sistemul energetic, prin ignorarea chakrei Very Happy
De fapt, nici nu stiu daca-i corect spus "ignorare". Ignori ceva de care esti constient ca exista. Eu nici nu stiu ce-i aia chakra si la ce-mi foloseste. Adica... mi-e vitala? Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  pitulicea Sam 13 Feb - 18:08

Aaaaa....m-am grabit. Vad ca-s mai multe, nu-i numai una (chakra) Very Happy
Ia sa citesc mai cu atentie si sa ma luminez, ca prea eram in bezna.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty CULORILE AUREI UMANE ŞI INTERPRETAREA LOR

Mesaj  habibi77 Vin 23 Iul - 10:33

CULORILE AUREI UMANE ŞI INTERPRETAREA LORDaca reluam pe scurt explicarea biomagnetismului uman,putem spune ca la nivelul corpului uman creierul are rolul unei baterii electrice care este incarcata de traiectul digestiv .

Conductorii de energie electrica sunt nervii, meridianele, si canalele energetice.

Prin hrana absorbita la niveleul intestinului subtire si al colonului se introduce in organism minerale care,datorita proceselor de electroliza chimica produc curent electric in creier.

Acasta o disipeaza prin sistemul nervos pentru a realiza coordonarea tuturor functiilor organismului.

Pentru ca energia circula prin traiecte nervoase, in jurul corpului apare si se dezvolta un camp magnetic .Daca organele implicate in acest circuit complex nu functioneaza la capacitatea lor optima,atunci potentialul electric al creierului scade cu consecinte asupra biocampului uman.(19)

Datorita faptului ca la niveleul corpului fizic canalele energetice primare sunt traiectele nervoase,sanguine,coloana vertebrala si meridianele iar canalele bioenergetice subtile merg paralel,corelat si cu faptul ca magnetismul se dezvolata perpendicular pe distanta transmiterii impulsurilor energetice, impulsurile se induc si se potenteaza reciproc. Rezultatul acestei actiuni este marirea si intarirea camplului bioelectromagnetic propriu.Este absolut necesar ca acesti curenti de energie sa se afle in faza si in armonie pentru ca procesul de inductie si potentare sa poata fi mentinut.

Intensitatea gandurilor si a sentimentelor,starea psihica si de sanatate determina marimea aurei,claritatea culorilor si uniformitatea ei. Aura umana se contracta sau se dilata in funtie si de influentele mediului ambiant.In cazurile de boala, de frica si soc emotional aura se stringe in jurul corpului si se extinde in situatii favorabile.

Ca orice fenomen care se manifesta, aura umana este supusa procesului evolutiv.Ea se formeaza in jurul fatului in viata intrauterina si culorile sale sunt stralucitoare in momentul nasterii. Ea se modifica in functie de evolutia spirituala a fiintei umane.

In general, aura poate fi stralucitoare sau terna,mai ingusta sau mai larga,multicolora sau unicolora, perturbata sau calma, maculata sau pura.

Culorile intalnite in aura sunt culorile de baza ,primare: rosu, galben si albastru iar din combinatiile lor se obtin alte nuante spectrale numite culori secundare ; rosu+galben = portocaliu(orange); galben+albastru = verde; albastru=rosu = violet.

Culorile complementare sunt: rosu-verde; galben-violet ; albastru-portocaliu.

Culorile calde sunt rosu,portocaliu si galben.

Culorile reci sunt albastru,indigo si violet.

Culoare neutra:verde.

Diferite culori reflecta atitudini, reactii si tipuri de energie felurite. Culorile fundamentale indica fondul persoanei. Tentele de culoare pastel indica gradul de spiritualitate. Culorile din aura mai apropiate de corpul fizic reflecta, in marea lor majoritate, starea si energiile fizice iar cele exterioare reflecta energiile emotionale, mentale si spirituale. O aura este mai echilibrata cu cat culorile sunt mai clare si mai bine definite. Culorile inchise, intense si stralucitoare indica nivelele inalte de energie.

Se mai vehiculeaza ideea ca interpretarea culorilor aurei unei persoane trebuie efectuata prin prisma faptului ca aceasta este vazuta prin propria aura. S-ar putea ,daca aura proprie este predominant galbena iar a celui observat albastra de exemplu,culoarea rezultata vizibila sa fie verde iar de aici ar rezulta interpretari gresite. Adevarul este ca subconstientul propriu prelucreaza datele si face abstractie de alte influiente exterioare si preia informatia corecta.

Aura isi schimba frecvent culorile cele mai apropiate de corpul fizic chiar si in cursul unei singure zile. Ea se schimba de-a lungul anilor dar poate pastra o aceeasi predominanta o viata intreaga.

habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Semnificatia culorilor

Mesaj  habibi77 Vin 23 Iul - 10:34In intrepretarea culorilor din aura este necesar- pe langa cunoastere – si de un indelungat antrenament si de intuitie .

Fiecare culoare are caracteristicile ei proprii insa nuantele diferite ale aceleiasi culori introduc noi valante interpretative. Un rol important il joaca forma, volumul, intenitatea si pozitionarea culorilor in campul auric.

1.Rosu

Rosu este simbolul fundamental al vietii cu o deosebita forta de dinamizare. Este culoarea puterii,a focului si a fortei creative primare. Este culoarea care influienteaza sistemul circulator al corpului.

Rosu pur şi strălucitor încurajează, incită, dinamizează.

Roşu viu strălucitor incită la acţiune, exprimă forţa, impulsivă, dinamismul, tinereţea, sănătatea, bogăţia.

Rosu,visiniu,purpuriu,stacojiu,exprima,comptuozitatea,maiestozitatea,grandoarea si elevarea.

Rosu stralucitor exprima impetuozitatea,pasiune si trairile ardente,veselia.

Cand rosul este pal, nu luminos, persoana este nervoasa si instabila, mult prea activa. Neclaritatea culorii reflecta stimularea,inflamare sau dezechilibru. Poate reflecta deasemenea, nervozitate, temperament navalnic, agresivitate, impulsivitate sau excitare.

Rosul brun arata ca fiinta umana se confrunta cu starea de frica iar rosul maron inchis exprima satisfactia animalica a simturilor iar rosul pamantiu arata furia sau mania.

Adolescentii au in aura mai mult roz decat rosu iar la adult aceasta nuanta releva infantilism sau insecuritate. Persoanele care au rosu in dreptul extremitatii sternului sunt bolnave de nervi.

2.Portocaliu (orange)

Portocaliul este cea mai intensa dintre culori , este un amestec al planului fizic (rosu) cu planul mental (galben).

Este culoarea caldurii,creativitatii si emotiilor. Este culoarea cea mai des intalnita. Prezenta sa indica o tendinta spre echilibru si armonie,iubire temeinica si fidalitate.Oamenii cu o frumoasa tenta oranj in aura sunt fundamentali buni si sar in ajutorul semenilor. Este o culoare care poate reflecta deschiderea catre noi domenii subitle,energia culorii orange este o forta constructiva fundamentala care mentine corpul fizic intr-o stare buna. Aceasta sanatate si vitalitate ,confera fiintei o libertate interioara,o face sa se debaraseze de limitarile sale,sa fie mai toleranta.

Galben- portocaliu arata stapanirea de sine pe cand portocaliul brun apartine fiintelor lenese si indica rinichii bolnavi care au calculi atunci cand apar si nuante de gri.

Orange-ul cu tenta verde caracterizeaza colericii,incomozii,pe cei care discuta interminabil doar pentru placera de a discuta .Nuantele mai tulburi pot reflecta orgoliu,ambitie,mindrie,vanitate si ostentatie.Personalitatile care refuleaza,care reprima au un amestec de rou brun,verde si portocalu acoperind zonele plaxului sacral si solar care exprima de altfel si probelmele de sanatate la nivelul intestinului subtire si a celui gros.

3.Galben

Este culoarea care poate fi observata cu usurinta in aura si este culoarea activitatii mentale si a luminii solare,este datatoare de stabilitate.Galbenul este cea mai expresiva ,cea mai calda si cea mai ardenta dintre culori .

Fiinta umana care are in aura sa culoarea galben-aurie manifesta inteligenta,intuitie,iubire pura,armonie launtrica,o inalta spiritualitate.Toti sfintii au haloul aurit.

Galbenul exercita o influienta binefecatoare si stimulatoare asupar sistemului limfatic care are rolul de aparare a organismului.

Galbenul viu indica o persoana cinstita si directa in care poti avea incredere.

Nuantele pastelate ,in special cele de galben pal spre alb reflecta entuziasmul pentru ideile marete,dezvolarea spirituala si forta ideilor.

Galbenul este culoare care reporezinta o etapa de trecere in drumul progesiv de evolutie ,reperzinta puterea ideilor insotie de trezirea calitatilor de medium si clarvazator.

Nuantele mai profunde si tulburi pot arata o pesoana caraterizata de gandire si analiza excesiva cu criticism exagerat,dogmatism si sentimentul de nerecunostinta din partea celorlalti.

Un galben murdar are o persoana fricoasa,lasa iar galbenul roscat apartine celor timizi fizic si moral si cu o slabiciune spirituala,care isi schimba parerile si religia cautand mereu altele ,nu sunt perseverente.

Galbenul cu tente rosii exprima puternic complexe de inferioritate iar cand rosul predomina,peroana sufera mult.

Cand galbenul are striatii brune predominante este semanul unei maladii mentale iar peroanele cu dubla persoanalitate au jumatate de aura galben-bleu iar cealalata jumatate galben-brun sau galben-verde.

Un galben-brun releva ganduri necurate si ii caracterizeaza pe betivi,vagabonzi,ratati.

4. Verde

Verdele este culaorea neutra ,mediatoare intre cald si rece,intens linistioare,profund umana.

Verdele reinprospateaza,regenereaza,calmeaza,racoreste si tonifica .Este invaluitor,exprima amabiliate,dragoste,bucurie si abundenta,credinta si vindecare.

Culoarea a vindecarii stimuleaza regenerarea tesuturilor afectate.Verdele stralucitor cu nuanta de albastru in spectrul auric indica puterii tamaduitatoare.

Verdele pastel(verdele crud amestecat cu alb) semnifica liniste,calm,pace interioara.

Verdele cu pete de albastru inchis arata ca persoana se afla in plin proces de evolutie la nivel intuitiv.

Verdele smarald exprima dorinta de cercetare a unei gandiri logice,clare si profunde.

Verdele insotit de un rosu frumos releva un competent chirurg.

Verdele singur,fara alte culori este prezent in aura medicilor si a persona-

lului sanitar care sunt dotati pentru meseria lor.

Nuantele inchise sau tulburi pot reflecta nesiguranta si zgarcenie.Verdele inchis apropiat de cel al sticlei denota egoiam o intensa aviditate pentru realizari materiale,bogatie si onoruri.

Verdele cu galben-citron arata tendintele fiintei catre minciuna,siretenie si inselatorie.Escrocii au aura de un verde galbui.Dar daca verdele este bleu frumos ca cerul sau un bleu electric atunci persoana este onesta.

Cei care au verde in obraji le lipseste imaginatia,subtilitatea si nu stiu sa distinga nuantele de opinie.

Oamenii rai au aura rosie-brun-galbena cu verde murdar.

In general ,verdele cu nuantele sale binefacatoare restabileste echilibrul psihic,neutralizeza starile de nervozitate,are efecte speciale de regenerare a nervului optic.

5.Albastru

Albastru este ,dupa galben,a doua culoare care poate fi vazuta cu usurinta in aura.Este culoarea cea mai adanca,cea mai rece si cea mai pura.

Se considera adesaea ca este culoarea lumii spirituale,a iubirii pure,durabile,a afectiviatii neconditionate.Este culoarea calmului si a linistii,a reveriei.Reflecta adevar,seriozitate,talent artistic.

Albastrul are ca efect narirea capacitatii de aparare imunitara a organismului facilitand regenerarea celulara.

Prezenta albastrului in aura semnifca intuitie.

Albastrul inchis apartine persoanelor care progreseaza prin eforuri proprii.Un albastru mai inchis,sumbru apartine misionarilor cu vocatie.

Nuantele deschise de albastru arata o imaginatie activa,iar nuantele palide

sunt asociate cu dorinta dea reusi in plan social.

Albastru ultramarin dispus sub forma unei raze indica o anumita capacitate de a extarge informatii din cele mai profunde starturi ale constiintei.

Albastru ciel,in proportie semnificativa arata o excelenta stare emotionala-afectiva iar este dispusa sub forma de raze arata ca persoana in cauza invata, asimileaza aspecte esentiale pentru evolutia sa spiritualaNuantele inchise de albastru pot reflecta diferite nivele de devotare iar albastru intens poate indica cinste si discernamant,poate indica apropierea peroanei de vocatia sa. .

Nuantele tulburi de albastru pot reflecta blocarea perceptiilor,melancolie,graba si ingrijorare,dominare,teama uitare si hipersensibilitate.

6.Indigo

Este culoarea care exprima spiritualitate,elevare si o cautare asidua a adevarului absolut.Este combinarea elevata intre intuitie si spiritualitate ceea ce poate permite accesul direct la intelepciune .Este culoarea compasiunii superioare si a starii de liniste si pace inerioara, a starii de hiperluciditate si a simtului de responsabilitate.Culoarea indigo influientaeza fiinta umana,are efecte de purificare,calmare si reducere la nivelul fizic.

Persoanele care au preponderent in aura culoarea indigo manifesta atractie deosebita catre infinit,catre supranatural,manifesta dorinta de purificare,de puritate.
Uneori poate arata revolta si evadarea persoanei intr-un mediu perceput ca nefiind asa cum ar trebui sa fie si care nu o satisface.
7.Violet
Violetul este culaorea caldurii si a permutatiilor este culoarea imbinarii mintii cu inima ,a fizicului cu spiritul.Arata o persoana activa in permanenta cautare,cumpatata,echilibrata,care reflecta in mod egal luciditate si actiune adanc gandita.
Violetul este culoarea initierii pe calea spirituala,a activitatii spirituale,
Exprima optimism si nostalgie,atractie si detasare,indepartare si apropiere,stare de atotpotenta,omniprezenta.
Pe plan fizic indica intensificarea activitatii cardiovasculare,accelereaza respiratia,influienteaza pozitiv rezistenta cardiaca si pulmonara.
Atributele acestei culori sunt iubirea,intelepciunea,sinceritatea deplina,
inocenta originara,puritatea ,candoarea,forta spirituala si nobletea.
Violetul lavanda (violet+alb) este caracteristica peroanelor care ghideaza indeamna spritual alte fiinte.
Nuantele pale dar clare de violet cu purpuriu pot reflecta umilinta si spiritualitate.
Nuantele rosiatice pot indica pasiune ori o vointa puternica sau nevoia pentru mai mult efort individual.
Daca apare o tenta roz ea indica un caracter urat.
Nuantele inchise si tulburi indica nevoia de a depasi o anumita situatie sau arata o imaginatie erotica intensa,tendinta de a fi extrem de rebdator,nevoia de simpatie sau simtamantului ca peroana in cauza nu este inteleasa.

Uneori,persoanele care au violet in aura sufera de inima sau de stomac.

8.Auriu

Auriul este culoarea care reflecta energia spirituala dinamica si puteri cosmice,cele mai inalte energii de devotiune si restaure a armoniei universale,reflecta timpul revitalizarii.

Nuantele mai tulburi indica faptul ca persoana in cauza este in plin proces de trezire a inspiratiilor inalte,ca lucreaza pentru transformarea existentei sale in aur.

9.Alb

Nefiind o culoare ci o chintesenta,o inglobare a tuturor culorilor spectrului vizibil albul reprezinta prezenta absoluta a luminii.Albul de sine statator in aura indica o stare de purificare exceptionala,o capaciate uluitoare de a transcede lumea materiala,reflecta adevar si purificare.

10.Negru

Negru nu este o culoare ci are semnificatia absentei luminii .Este culoarea

Cea mai discutabila a spectrului auric.Nu intodeauna cand apare in aura poate insemna boala,moarte sau absenta bunatatii,a frumusetii sau dezechilibru.

Negru este culoare de protectie care actioneaza ca un scut impotriva energiilor exterioare si poate reflecta o stare de autoaparare sau ca persoana are secrete sau indica iminenta unei noi intelegeri a datoriilor sau sacrificiilor .

Negru poate indica dezechilibrare pana la nivelul fizic si da indicatii precise ale zonelor afectate prin localizarea petelor in aura.

11.Gri

Culoarea gri este o culoare de initiere si poate indica trezirea unor capacitati inascute.Atunci cand griul invadeaza o culoare indica o slabiciune de sanatate si de caracter .Benzile gri sau puncte gri pe alte culori de deasupra unui organ arata ca acel organ este in suferinta energetica si ca se va imbolnavi in curand.

Pesoanele care au in aura gri au un comportament conformist ,conventional si complet lipsit de imaginatie.Sunt fiinte reci caracterizate de vulgaritate,meschinarie si mediocritate.

Griul simbolizeaza depresia si atentie ,este o culoare care se autointretine.

12.Maro

Este o culoare care,atunci cand apare clara,stralucitoare,ilustraza un caracter laborios si spirit de organizare,indica stabilirea de noi radacini si dorinta de implinire .Atunci cand apare deasupra capului sau in jurul picioarelor reflecta o noua crestere.

Culoarea maro poate indica lipsa de energie sau dezechilibru,iar cand apare in zonele centrilor energetici este o indicatie ca acestea trebuiesc purificate pentru ca energiile sunt blocate la acest nivel.

13.Argintiu

Atunci cand apar ca niste sclipiri sunt un semn de creativitate si fertilitate iar cand apar suprafete mai mari indica o activitate cretiva inalta sau fertilitate.Poate avea semnificatia unei imaginatii debordante,placerea de a calatori,de a visa de a contempla.

In aspectele sale negative indica tendinta catre mercantilism, dorinta de acumulari banesti.(19)

habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  pitulicea Vin 23 Iul - 10:37

Aura isi schimba frecvent culorile cele mai apropiate de corpul fizic chiar si in cursul unei singure zile. Ea se schimba de-a lungul anilor dar poate pastra o aceeasi predominanta o viata intreaga.
Eu tocmai ma intrebam: "A mea, ce culoare o fi avand?"
Se pare ca mai multe Very Happy Acum cred ca-i verde, se reflecta de la haine Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  habibi77 Vin 23 Iul - 10:41

Eu o vad frecvent la nivelul palmelor, este indigo.
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  pitulicea Vin 23 Iul - 10:42

Tu o vezi, eu nu o vad. Banuiesc ca nu o vede oricine. Probabil trebuie mult exercitiu pentru asta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  habibi77 Vin 23 Iul - 10:47

Trebuie sa crezi ca poti , apoi exersand defocalizarea privirii o vei vedea.
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  pitulicea Vin 23 Iul - 10:49

Prea complicat pentru mine Smile
Mi se pare obositor.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  habibi77 Vin 23 Iul - 13:29

Nu te obliga nimeni Smile
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  aspidistra76 Lun 9 Aug - 16:02

In general negu si gri sunt culori negative,trebuie evitate,de ex nu e bine sa ne purtam haine cu asemenea culori.
Toate celelalte culori au efect foarte bun,e foarte bine sa purtam haine cu aceste culori.
aspidistra76
aspidistra76
4
4


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty aura

Mesaj  lexus Joi 12 Mai - 20:40

eu acum ceva timp inurma, vorbeam cu o prietena despre chesti deastea pe messenger, si la unmoment dat mi a zis sa incerc sa mi vad aura, mi a spus cum sa fac si, la unmoment dat stand cu ochi inchisi si relaxanduma, am reusit nu sti ucum sa vad in mine, cum radiau dintr un puinct continu niste raze sau cum sa le spun de culoare alb, auriu.. a fost f interesant..cu acea prietena tot ea mi a zus atunci sa incercam sa ne vizitam asa spiritual eu din fata calculatorului din bistrita nasaud, si ea tot asa din sibiu, am inceput amandoi sa ne relaxam si sa stam cu ochi inchisi, si la un moment dat , am ajuns oarecum la ea sub o forma, nus daca ati vazut infilmul harry potter , cum devoratori morti calatoreau, s ramanea in urma lor ca un fel de fum negru, ceva de genu eram eu cand ma invaream pe lang ea,mi a zis ca simpte raceala, asa se simpte cand e un spirit aproape .,s am descris cateva chesti din camera ei, s pe ea oarecum,nu am reusitsa ma concentrez pra bine ca, a obosit, si mi a zis si ea ce a vazut la mine..etc, oricum chestile astea s posibile..

lexus
2
2


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  atat de simplu Joi 12 Mai - 20:45

Aura nu se vede cu ochii inchisi.
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  lexus Joi 12 Mai - 20:49

uite ca eu am vazuto.,sau, na ce o fi radind atunci in mine...

lexus
2
2


Sus In jos

Autoevaluare energetica Empty Re: Autoevaluare energetica

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum