GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Noua medicină germanică

3 participanți

In jos

Noua medicină germanică Empty Noua medicină germanică

Mesaj  zaraza26 Mar 7 Mar - 21:35

În acest topic vom discuta despre descoperirile medicului german Ryke Geerd Hamer, care, după masteratul în teologie, obținut la 22 de ani, își ia și licența profesională ca doctor în medicină. În 1972 termină specializarea în medicină internă și lucrează la clinica universității din Tuebingen ca internist responsabil de pacienții cu cancer. Ulterior, la o clinică din Munchen, începe să investigheze istoricul pacienților cu cancer și află că toți au experimentat un șoc neașteptat. Treptat se conturează ceea ce avea să poarte mai târziu denumirea de noua medicină germanică.
zaraza26
zaraza26
4
4


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  zaraza26 Mar 7 Mar - 21:40

În acest videoclip sunt prezentate pe înțelesul tuturor cele cinci legi biologice ale naturii, descoperite de dr. Hamer. E suficient și dacă urmăriți doar o oră din acesta. Eu am urmărit o oră, deoarece eram deja convinsă de justețea ideilor prezentate de dr. Hamer aici. Mai citisem anterior câte ceva. Și se potrivea cu ce observasem eu și cu intuiția care îmi spunea că toate tratamentele de până acum se ocupă de simptome și nu de cauze.

zaraza26
zaraza26
4
4


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  pitulicea Mar 7 Mar - 21:43

Sincera sa fiu, eu nu am auzit pana acum de medicina aceasta Rolling Eyes  Moment prielnic sa aflu. Cine stie, poate chiar o sa ma intereseze si o sa invat cate ceva de aici.
Vad ca ai pus intre timp si un film. Foarte lung filmul. Nu stiu cand o sa am eu timp sa ma uit la un film asa lung. Preferam ceva gen discutie Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  zaraza26 Mar 7 Mar - 21:46

O să fie și discuție. Dar subiectul e stufos, eu știu destul de multe și nu știu pe ce să merg mai întâi. Prefer întrebări la care să răspund. Dacă vorbesc singură, poate nu zic ceva interesant pentru ceilalți.

O să vin mâine cu altfel de abordare, mai directă. Cu idei pe scurt, o abordare mai practică.
zaraza26
zaraza26
4
4


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  zaraza26 Mier 8 Mar - 9:27

O să fac o scurtă introducere.
Dr. Hamer a fost un reputat medic specialist în medicină internă din Germania, absolvent de teologie anterior, cu brevete pentru inventarea unor dispozitive medicale, printre care un bisturiu non-traumatic de douăzeci de ori mai ascuțit ca o lamă de ras, un fierăstrău special pentru os în chirurgia plastică și o masă de masaj care se ajustează automat la contururile corpului.
Dr. Hamer lucra în 1972 la clinica universității din Tuebingen, ca internist responsabil de pacienții cu cancer. După câțiva ani și-a permis să se mute cu familia în Italia. Acolo fiul lui a fost împușcat accidental de prințul italian Victor Emanuel de Savoia. Fiul lui a murit, prințul a primit pedeapsă cu închisoare pe șase luni, cu suspendare. Dr. Hamer și soția lui s-au întors în Germania. Nu după multă vreme, dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer de testicule. A emis ipoteza că acest cancer are legătură cu moartea fiului, nefiind un om bolnav sau bolnăvicios până atunci. Făcând cercetări pe pacienții cu cancer, în Munchen, unde se afla acum, a descoperit că toți pacienții au experimentat un șoc neașteptat.

Urmărind ipoteza că toate procesele corporale sunt controlate de creier, el a analizat scanările cerebrale ale pacienților și a descoperit niște zone albe sub forma unor inele concentrice, în diferite zone din creier, în funcție de tipul șocului suferit. Celulele creierului care primesc șocul trimit un semnal biochimic către celulele corpului corespunzătoare, care răspund prin diverse mecanisme de adaptare a organismului. Motivul pentru care conflictele specifice sunt legate în mod clar de zone specifice din creier este că, în timpul dezvoltării organismului uman, fiecare zonă a creierului a fost programată să răspundă instantaneu la situațiile care ar putea amenința supraviețuirea individului și/sau a speciei. În timp ce trunchiul cerebral, cea mai veche parte a creierului, este programat cu conflicte primordiale legate de respirație (conflict de moarte-frică, dacă nu poți respira, mori), reproducere (conflicte de procreație) și hrană (conflicte legate de bucățica de hrană), cerebelul, cea mai tânără parte a creierului, se corelează cu probleme existențiale avansate (conflict de separare, conflict teritorial).
zaraza26
zaraza26
4
4


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  zaraza26 Sam 1 Apr - 22:43

Cauzele care duc la intoleranța organismului față de unele alimente.

În cazul lui eledas, laptele de la lăptăreasă. Un lapte care nu a trecut prin etapele sterilizării din fabrică. Nici nu mai știi sigur ce fac cu laptele din comerț...

eledas, de laptele de la lăptăreasă te leagă niște evenimente trăite puternic emoțional. Firește că nu se poate să îți aduci aminte imediat și poate nici mai târziu, posibilele cauze. Dar când reușim să ne amintim fidel evenimentul, organismul "șterge" programul care îi spune că acel aliment îi poate crea din nou probleme. Organismul face asocieri între alimentul pe care îl consumam când s-a întâmplat o ceartă sau alt eveniment neplăcut. Face asocieri între anumite componente din aliment. Organismul tău face diferența, în acest caz, între laptele de la lăptăreasă și laptele din comerț.
Mai este și o abordare din perspectiva Recall Healing, o altă metodă de a depista legături subtile între evenimente și boli/alergii. Acolo spune că intoleranța la lapte apare când mama simte o ruptură în relația dintre ea și partener. Alergia se manifestă la copil. Copilul manifestă trăirile mamei, de obicei.
zaraza26
zaraza26
4
4


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  myrk Dum 2 Apr - 2:35

Mda. Eu aș spune că laptele de la lăptăreasă e mai gras și îi pică greu la ficățel. Ăla din magazin e apă de ploaie. Cam atât. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

Noua medicină germanică Empty Re: Noua medicină germanică

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum