GHICESTE !
+2
shadow
Mell
6 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
GHICESTE !
Rezumarea primului mesaj :
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: GHICESTE !
A, nici n-am văzut că soluția e din 9 litere. Mă gândeam că e iar una din năstrușnicele ghicitori ale Zarazei.
Hai că poziția lotusului nu e exercițiu, e o întreagă doctrină!
Habar n-am!
Hai că poziția lotusului nu e exercițiu, e o întreagă doctrină!
Habar n-am!
myrk- 6
Abilitate? Sau agilitate? Cred că merg ambele. Depinde la ce năstrușnicii s-a gândit Zaraza. Posibil la cu totul altceva. Nu gândim la fel.
myrk- 6
Am spus exercitiu cu gândul la unul fizic in prima imagine și altul de meditație in a doua : Zaraza zice “nu” ...
Sa fie echilibru ?
Unul fizic și celălalt interior ?
Alte legături nu observ la ora asta ...
Sa fie echilibru ?
Unul fizic și celălalt interior ?
Alte legături nu observ la ora asta ...
shadow- 6
Mai degrabă echilibru- unul exterior și altul interior.
La fel ca al Zarazei. Ea e cu chestiile ezoterice.
La fel ca al Zarazei. Ea e cu chestiile ezoterice.
myrk- 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|