Descopera cuvantul
+4
dorina_s
myrk
Florin Popa
pitulicea
8 participanți
Pagina 23 din 24
Pagina 23 din 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Descopera cuvantul
Rezumarea primului mesaj :
Regula e simpla. Se da o scurta descriere a cuvantului, gen rebus si numarul de litere din care e format cuvantul.
Daca cuvantul da prea multa bataie de cap, se va da, ajutator, prima litera a cuvantului
Regula e simpla. Se da o scurta descriere a cuvantului, gen rebus si numarul de litere din care e format cuvantul.
Daca cuvantul da prea multa bataie de cap, se va da, ajutator, prima litera a cuvantului
pitulicea- 6
Re: Descopera cuvantul
Daaaa! De data asta e raspunsul bun.
Prelua comanda la baterie
(3 litere)
Prelua comanda la baterie
(3 litere)
pitulicea- 6
Eu mă ocup cu sonorizarea de înaltă fidelitate, nu de aia joasă. N-am văzut S-ul dat cadou de pitu. Oricum, de sonoritate n-am auzit. Sunt atât de fidel soției încât stau pitit pe forumuri.
Eu as zice ton in loc de tun. Totdeauna bateristul trupelor da tonul/ ritmul formației la începerea melodiilor.
Mă rog, s-ar zice că mă pricep și eu. Cred că numai io zic.
Eu as zice ton in loc de tun. Totdeauna bateristul trupelor da tonul/ ritmul formației la începerea melodiilor.
Mă rog, s-ar zice că mă pricep și eu. Cred că numai io zic.
myrk- 6
Oare la o baterie de VIN sa ne gandim. Stiu ca pe la Bucuresti, inainte de '90, se comanda o baterie de vin. Am patit-o eu, daca am cerut o butelie de vin, chelnerul a zis ca-mi face rost, dar e tare scumpa. Se gandea, dragul de el, la butelie de aragaz.
Florin Popa- 6
Hai ca directia e buna, dar nu asta e cuvantul. Cei care fac rebus ar trebui sa stie cuvantul... chiar daca nu se mai foloseste.
pitulicea- 6
Pagina 23 din 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Pagina 23 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum