Descopera cuvantul
+4
dorina_s
myrk
Florin Popa
pitulicea
8 participanți
Pagina 2 din 24
Pagina 2 din 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Descopera cuvantul
Rezumarea primului mesaj :
Regula e simpla. Se da o scurta descriere a cuvantului, gen rebus si numarul de litere din care e format cuvantul.
Daca cuvantul da prea multa bataie de cap, se va da, ajutator, prima litera a cuvantului
Regula e simpla. Se da o scurta descriere a cuvantului, gen rebus si numarul de litere din care e format cuvantul.
Daca cuvantul da prea multa bataie de cap, se va da, ajutator, prima litera a cuvantului
pitulicea- 6
Re: Descopera cuvantul
Sa ne continuam joaca si jocul
A avea o pasiune dusa la extrem
(5 litere)
A avea o pasiune dusa la extrem
(5 litere)
pitulicea- 6
Iar a fost prea simplu pentru tine
Prima victima in cucerirea cosmosului
(4 litere)
Prima victima in cucerirea cosmosului
(4 litere)
pitulicea- 6
Hai ca Laika a fost. Icar voia sa zboare, dar nu pe luna, nici in cosmos, ci prin atmosfera, maxim stratosfera. Iar alea nu se cheama cosmos. De fapt, cred ca voia sa zboare la joasa altitudine, nu in buricul Caii Lactee.
myrk- 6
Tot Florin a avut dreptate si de data asta. Era mai potrivit univers decat cosmos?
Abia ce s-a pus pe picioare
(8 litere)
Abia ce s-a pus pe picioare
(8 litere)
pitulicea- 6
pitulicea a scris: Tot Florin a avut dreptate si de data asta. Era mai potrivit univers decat cosmos?
O fi avut Florin direptate, dar cand iesi la plimbare prin parc, nu spui ca ai iesit la plimbare prin cosmos (sau prin univers). Ma rog, prin extensie, poti face aceeasi afirmatie si cand te plimbi cu avionul. Cu avionul din dotare- Tiriac, de exemplu (ca el pare-mi-se e si pilot). Am iesit sa ma plimb oleaca pe cer. Nu prin cosmos (desi el ar spune cosmos, ca sa se dea rotund).
Da, Laika e din 5 litere, dar n-am zis ca e solutia, ci victima progresului stiintific.
myrk- 6
Florin Popa- 6
Chiar te-ai intremat si ai facut-o bine!
Cuplu in armonie
(3 litere)
Cuplu in armonie
(3 litere)
pitulicea- 6
Duo? Sau du-o? Florin ar trebui sa participe la emisiunea lui Dan Negru de pe canal D. Mai castiga si niste banuti, cu ocazia asta. Cred ca ar castiga banuti frumosi. Sa faca cinste cu o bere, dupa, ca i-am vandut pontul. Bashca faptul ca l-am vedea la tivi, celebru.
myrk- 6
Pagina 2 din 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Pagina 2 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum