SPANZURATOARE
+3
freda white
dorina_s
pitulicea
7 participanți
Pagina 4 din 56
Pagina 4 din 56 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 30 ... 56
SPANZURATOARE
Rezumarea primului mesaj :
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
pitulicea- 6
Re: SPANZURATOARE
Comunicat?
Ziceam ca se da doar prima si ultima litera, chiar daca una din ele se mai repeta in cuvant... ca sa fie mai greu de ghicit
Ziceam ca se da doar prima si ultima litera, chiar daca una din ele se mai repeta in cuvant... ca sa fie mai greu de ghicit
pitulicea- 6
Mell, e și ăsta un fel de a ne juca, pentru cine are răbdare. Din fericire erai pe fază și mi-ai răspuns imediat și a fost fain. Dar când am cerut și litera M, mi-am dat seama că ar putea fi "comunicat". Așa că uneori nu e indicat să mă grăbesc să spun cuvântul, că s-ar putea să fie altul soluția. Mulțumesc pentru joc!
zaraza26- 4
La capitolul rabdare am carente mari,recunosc.
Dar nu cred ca e vreo problema daca se greseste solutia🤭
Chiar e mai incintant...parerea mea
Dar nu cred ca e vreo problema daca se greseste solutia🤭
Chiar e mai incintant...parerea mea
Mell- 3
Pagina 4 din 56 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 30 ... 56
Pagina 4 din 56
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|