SPANZURATOARE
+2
dorina_s
pitulicea
6 participanți
Pagina 21 din 23
Pagina 21 din 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
SPANZURATOARE
Rezumarea primului mesaj :
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
pitulicea- 6
Re: SPANZURATOARE
PLEOCROISM
L-am întrebat ieri pe soțul meu dacă știe cumva cuvântul, fără litera C, evident. Am zis că dacă tot a ales altădată cuvântul, acum să văd dacă se descurcă.
Îi trimisesem pe mail, ca să îi dau de lucru la serviciu, când are puțin timp liber. A venit acasă și mi-a spus cuvântul. Zic - L-ai știut? Nu, zice, m-am informat, l-am căutat! Altădată nu îi mai spun, că aș fi vrut totuși să îmi lase mie ultima mutare pe tabla de șah a spânzurătorii...
L-am întrebat ieri pe soțul meu dacă știe cumva cuvântul, fără litera C, evident. Am zis că dacă tot a ales altădată cuvântul, acum să văd dacă se descurcă.

zaraza26- 4

Asta era cuvantul si am cautat ceva vreme dupa el, ca sa te pun in incurcatura

pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Obrazul subțire cu cheltuială se ține, iar mințile pregătite necesită și ele dezvoltare continuă! Magister dixit!
În concluzie, e super dacă ne jucăm și mai și învățăm câte un cuvânt nou!
C_ _ _ _ _ _ _ E

În concluzie, e super dacă ne jucăm și mai și învățăm câte un cuvânt nou!

C_ _ _ _ _ _ _ E
zaraza26- 4
pitulicea apreciază acest mesaj
Pagina 21 din 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Pagina 21 din 23
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|