Stima de sine
4 participanți
Pagina 1 din 1
Stima de sine
Buna ziua!
Stima de sine , imaginea de sine si plierea pe profilul interlocutorului si tuturor celor cu care vin in contact
Cuvinte mari la tot pasul , le folosesc si eu! Ce e mai frumos în tot e atitudinea ce transpare în limbajul uzual și cel corporal.A avea stima de sine echilibrata aduce si un suport destul de serios in viata profesionala cat si cea personală.
Stima de sine , imaginea de sine si plierea pe profilul interlocutorului si tuturor celor cu care vin in contact
Cuvinte mari la tot pasul , le folosesc si eu! Ce e mai frumos în tot e atitudinea ce transpare în limbajul uzual și cel corporal.A avea stima de sine echilibrata aduce si un suport destul de serios in viata profesionala cat si cea personală.
miadana- 1
Re: Stima de sine
Sa inteleg ca o sa ne dai cateva sfatusi si o sa ne spui cateva lucruri utile pentru a ne ajuta sa ne crestem stima de sine, in cazul in care nu am ajuns la nivelul echilibrat de care vorbeai?

pitulicea- 6
pentru mine stima de sine este ceva controlabil si perefer sa nu duca la egoism
Faun- 2
E bine daca o poti controla. Eu nu ma pot lauda cu asta. Am momente cand o pierd, apoi iar o regasesc si mi-e bine cu mine.
miadana a deschis subiectul asta - cam lipsit de noima, zic eu - si ne-a lasat balta.
Daca m-as plia dupa fiecare, in mod cert mi-as pierde stima de mine

miadana a deschis subiectul asta - cam lipsit de noima, zic eu - si ne-a lasat balta.
Eu nu inteleg chestia asta. De ce m-as plia pe profilul tuturor? Cine-as mai fi EU pana la urma?plierea pe profilul interlocutorului si tuturor celor cu care vin in contact

pitulicea- 6
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|