IARNA in imagini
+3
dorina_s
Vica
pitulicea
7 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
IARNA in imagini
Rezumarea primului mesaj :
Iarna ne ofera uneori imagini greu de descris prin cuvinte. Frumusetea iernii nu a trecut neobservata de-a lungul timpului. I-a inspirat pe poeti, pe muzicieni, pe pictori si, nu in ultimul rand, pe fotografi
Sunt sigura ca fiecare dintre noi am fost vrajiti cel putin o data de frumusetea iernii si am facut cel putin o poza in care s-o pastram proaspata si rece pana la iarna ce-o sa vina
Nadajduiesc ca nu voi fi singura care va posta in topicul acesta si ca zapezile de pretutindeni isi vor da mana inghetata, inlantuindu-se intr-un Pol al Nordului fotografic
Iarna ne ofera uneori imagini greu de descris prin cuvinte. Frumusetea iernii nu a trecut neobservata de-a lungul timpului. I-a inspirat pe poeti, pe muzicieni, pe pictori si, nu in ultimul rand, pe fotografi
Sunt sigura ca fiecare dintre noi am fost vrajiti cel putin o data de frumusetea iernii si am facut cel putin o poza in care s-o pastram proaspata si rece pana la iarna ce-o sa vina
Nadajduiesc ca nu voi fi singura care va posta in topicul acesta si ca zapezile de pretutindeni isi vor da mana inghetata, inlantuindu-se intr-un Pol al Nordului fotografic
pitulicea- 6
Re: IARNA in imagini
Eu nu astept sa treaca iarna asta M-am bucurat de fiecare zi, pentru ca aproape in fiecare zi a nins cate putin, iar daca n-a nins, a fost zapada ramasa din alte zile. N-am mai avut demult o iarna asa frumoasa. Cine stie cand vom mai avea una la fel sau daca o voi mai prinde pe urmatoarea
E asa de frumos cand ninge O adevarata minune.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E asa de frumos cand ninge O adevarata minune.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Ce frumos Asta e langa blocul tau???? Parca ar fi o imagine de la munte Esti o fericita, ca ai asa o priveliste in fata ochilor. Indiferent de anotimp.
pitulicea- 6
Ce miculuta e Si ce bine-i sta in zapada.
Eu nu mai am ce poza. La mine nu mai e zapada
Eu nu mai am ce poza. La mine nu mai e zapada
pitulicea- 6
Wooooow, ce frumos Asa da! Asta chiar e ninsoare si chiar e zapada. Ce frumoasa ti-e gradina asa alba
E mare gradina ta. La cum ai povestit, am avut impresia ca e mai mica.
E mare gradina ta. La cum ai povestit, am avut impresia ca e mai mica.
pitulicea- 6
Ce frumoooos Superb bradutul inzapezit (asa cum ii si sta bine bradului sa fie), iar de livada nici nu mai zic. As fi stat o ora la geam s-o privesc.
La noi parca n-a fost chiar asa mare zapada. Oricum, a nins spre seara, cand nu mai era lumina buna de pozat.
La noi parca n-a fost chiar asa mare zapada. Oricum, a nins spre seara, cand nu mai era lumina buna de pozat.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Poezii scrise de Queensland
» Mai multe imagini - un singur cuvant!
» SARBATORI DE IARNA!
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz
» Mai multe imagini - un singur cuvant!
» SARBATORI DE IARNA!
» Poeziile lui Valeriu Cercel