FOLK...si atat!
+11
myrk
Annmarie
raichu
itina
Indra
simona
atat de simplu
mielusica
sharp00714
pitulicea
cris_is
15 participanți
Pagina 4 din 10
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
FOLK...si atat!
Rezumarea primului mesaj :
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
cris_is- 2
Re: FOLK...si atat!
O hora din asta pe zi, si as fi in curand din nou supla Bravoo Aella!
Vizitator- Vizitator
Mi-e dor ca de propria copilarie, de tine, acel ce n-a fost sa fie...
Vizitator- Vizitator
Ca am cam neglijat genul asta muzical, nu ca nu l-as pretui.
Asta era piesa. N-am mai avut timp sa editez, se pastrase ce era la "copy".
Asta era piesa. N-am mai avut timp sa editez, se pastrase ce era la "copy".
atat de simplu- 6
Marcela Saftiuc, supranumita "Joan Baez din Carpati", il infrunta in 1975 pe Adrian Paunescu refuzand sa mai apara pe scena Cenaclului. Revine totusi la presiunile partidului - contitionand insa cu alegerea versurilor si pieselor pe care le interpreta.
cris_is- 2
Superbe melodii s-au postat, iar versurile de la ''Noapte de unul singur'' sunt minunate!
Vizitator- Vizitator
Unii il considera ciudat. Altii, noncomformist...el spune ca e doar rebel pe chefuri. Cert este ca ''le zice'' bine.
cris_is- 2
Multi au, gresita, impresie ca folkul transmite doar mesaje...de dragoste. NU, folkul a fost, este si ramane o punte, un gen care poate arunca legaturi intre generatii sau, poate exprima schimbarile, diferentele ...
cris_is- 2
Folcu este singurul gen de muzica care ma relaxeaza si uneori cu gasca de prieteni stam pana tarziu"scartaind chitarele"inebunind parintii
simona- 1
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|