Aniversari pe portativ
Pagina 50 din 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere
sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere

pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Azi avem o aniversare pe care nu vreau sa o las sa treaca fara s-o amintesc
La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
Muzica lui mi-a insotit tineretea si tare mult l-am iubit

La 19 februarie 1957 - S-a născut Falco (Johan Holzel), vocalist şi compozitor austriac.
Muzica lui mi-a insotit tineretea si tare mult l-am iubit

pitulicea- 6
Azi avem o aniversare importanta si profit de eveniment ca sa mai trec si prin topicul acesta parasit
La 4 septembrie 1981 - S-a născut Beyonce Knowles, cântăreaţă americană (Destiny's Child).
Cu aceasta ocazie o sa ascult o melodie foarte draga mie

La 4 septembrie 1981 - S-a născut Beyonce Knowles, cântăreaţă americană (Destiny's Child).

Cu aceasta ocazie o sa ascult o melodie foarte draga mie

pitulicea- 6
Am gasit si o melodie noua, pe care nu o vazusem pana acum. De parca melodiile trebuie vazute, nu auzite
Ce s-a mai ingrasat Beyonce
Dar tot sexy a ramas, chiar si asa matahaloasa
Interesant dansul acela caracatita

Interesant dansul acela caracatita

pitulicea- 6
Pagina 50 din 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Pagina 50 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|