DEDICATII MUZICALE
+27
Florin Popa
Annmarie
raichu
casp
Amrita
shadow
Vica
Wolff
ionutz72
Faun
Vax Populi
dorina_s
atat de simplu
Emilut
parwous
mielusica
sharp00714
RALUCA
cris_is
eledas
paul_br
tegeusa
Pingu
itina
Obi-Wan Kenobi
myrk
pitulicea
31 participanți
Pagina 43 din 43
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
DEDICATII MUZICALE
Rezumarea primului mesaj :
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
Ati inteles deja din titlu: aici puteti face dedicatii celor dragi si nu numai
ATENTIE! Nu e un topic unde postam melodii. Daca aveti un mesaj de transmis, insotit de o melodie, aici e locul potrivit! Daca aveti de transmis doar o melodie, o puteti trimite celui caruia i se adreseaza, in mesaj privat sau pe e-mail. Secretele vrem sa ramana secrete
Toate melodiile care nu sunt dedicatie pentru o anumita persoana si care nu au nici un mesaj (in cuvinte), vor fi sterse.
pitulicea- 6
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: DEDICATII MUZICALE
Multumesc, Zaraza. Chiar frumoasa si sensibila. Potrivita cu o zi de iarna... dar sa o asculti langa semineu. Bine-i si langa calorifer
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
zaraza26- 5
De aici:
Mier 6 Mar - 8:26
Mier 6 Mar - 8:26
eledas a scris:
Am si uitat de babe, bine ca ma gandeam la mucenici, tot la mancare imi este gandul A mea este pe 8 Marie fiind ziua noastra de cununie. Azi se pare ca va fi o baba plangacioasa, nici nu conteaza ca sunt la serviciu de la 9-12 si apoi plec la Salzburg cu Luna la tuns. Deci pe la 17 h cand ajung acasa dusa-i ziua.
Voua va doresc o zi frumoasa cu mult soare in suflet.
zaraza26- 5
Pentru toate doamnele din acest grup
Emilian Hariton- 3
pitulicea nu apreciază acest mesaj
Multumesc si eu...pentru gest. Melodia nu e deloc pe gustul meu. Prea suna a manea.
Si inca ceva ce nu ai bagat de seama, pentru ca sau nu ai citit primul mesaj, sau nu ai dat atentie: dedicatiile in acest topic nu se fac la gramada "pentru toti" si "pentru toate", ci personalizat
Si inca ceva ce nu ai bagat de seama, pentru ca sau nu ai citit primul mesaj, sau nu ai dat atentie: dedicatiile in acest topic nu se fac la gramada "pentru toti" si "pentru toate", ci personalizat
pitulicea- 6
Unde se încadra dedicația lui Emilian? Că s-ar putea să fac și eu dedicații la grămadă.
zaraza26- 5
La "Sa cante muzica!". Tot ce punem acolo e pentru toata lumea
O dedicatie pentru Emilian... care sper sa devina prietenul nostru, aici pe forum. E frumos sa ai prieteni, fie si numai virtuali.
O dedicatie pentru Emilian... care sper sa devina prietenul nostru, aici pe forum. E frumos sa ai prieteni, fie si numai virtuali.
pitulicea- 6
Bună dimineața. Mulțumesc frumos pentru melodie.
Emilian Hariton- 3
Sper ca ai citit si ce am scris inainte Presupun ca tu te uiti doar la ultima postare...
pitulicea- 6
Normal că am citit .Ești o drăguță
Emilian Hariton- 3
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Pagina 43 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum