Pe cine ai lua cu tine?
+10
Annmarie
Florin Popa
raichu
stiletto
daffy_
anca7
Vica
itina
ionutz72
pitulicea
14 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pe cine ai lua cu tine?
Pe cine ai alege sa fie cu tine in anumite circumstante?
Alegerea se va face dintre personalitatile cunoscute din tara sau strainatate (actori, cantareti, savanti, oameni de litere, politicieni, etc.)
E foarte important sa argumentati alegerea facuta!
Jocul acesta a mai existat, dar pentru ca lumea "trisa" prea tare, l-am luat de la inceput Sper ca de data asta sa mearga mai bine si lumea sa faca alegeri "corecte", asa cum cere regula jocului.
Toate raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte si care incalca regulile jocului, vor primi un vot rosu din partea adminului.
Ex:
I: Pe cine ai lua cu tine pe o insula pustie?
R: Pe Brad Pitt, pentru ca e barbatul la care am visat dintotdeauna. Acolo, pe insula aceea pustie, nu va putea sa ma ignore :DCu putin noroc, o sa facem si sex
Prima intrebare:
Pe cine ai lua cu tine sa faceti o vizita prin spitalele din Romania?
Alegerea se va face dintre personalitatile cunoscute din tara sau strainatate (actori, cantareti, savanti, oameni de litere, politicieni, etc.)
E foarte important sa argumentati alegerea facuta!
Jocul acesta a mai existat, dar pentru ca lumea "trisa" prea tare, l-am luat de la inceput Sper ca de data asta sa mearga mai bine si lumea sa faca alegeri "corecte", asa cum cere regula jocului.
Toate raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte si care incalca regulile jocului, vor primi un vot rosu din partea adminului.
Ex:
I: Pe cine ai lua cu tine pe o insula pustie?
R: Pe Brad Pitt, pentru ca e barbatul la care am visat dintotdeauna. Acolo, pe insula aceea pustie, nu va putea sa ma ignore :DCu putin noroc, o sa facem si sex
Prima intrebare:
Pe cine ai lua cu tine sa faceti o vizita prin spitalele din Romania?
pitulicea- 6
Re: Pe cine ai lua cu tine?
Pe Shakira pentru ca ritmul ei de dans va face pe multi sa-si revina din... reumaticele dureri de oase
Pe cine ai lua cu tine pe un frig de-ti ingheatza inima-n tine?
Pe cine ai lua cu tine pe un frig de-ti ingheatza inima-n tine?
ionutz72- 4
Pe unul din actorii ce l-au interpretat pe Yeti, cu conditia sa-si fi pastrat costumatia si sa fie de acord sa mi-i imprumute si mie.
Pe cine ai lua cu tine la cules de floricele?
Pe cine ai lua cu tine la cules de floricele?
itina- 6
Pe Catalin Crisan Mi s-a parut intotdeauna asa de efeminat, incat indeletnicirea asta cred ca i s-ar potrivi de minune Sigur ar aduna un buchetel frumos.
Pe cine ai lua cu tine la un picnic?
Pe cine ai lua cu tine la un picnic?
pitulicea- 6
Pe Florin Salam.Sigur va aduce in cosulet toate sortimentele de salam Voi avea grija sa-si tina mainile acasa ca nu suport pipaelile
Tu pe cine ai lua daca mi-ai face o vizita la Sibiu?
Tu pe cine ai lua daca mi-ai face o vizita la Sibiu?
Vica- 6
Sibiul imi aminteste mereu de Lucian Blaga... Nu s-a nascut acolo, dar acolo si-a facut studiile si acolo si-a petrecut o buna perioada din viata, perioada plina de creativitate. Daca as putea, pe Blaga l-as lua cu mine... si poate, pana am ajunge la tine, ar mai scrie cateva versuri frumoase... pentru gazda noastra frumoasa
Pe cine ai lua cu tine la un bal mascat?
Pe cine ai lua cu tine la un bal mascat?
pitulicea- 6
L-as lua pe Johnny Deep in rolul lui Jack Sparrow si as spune ca este Base matrafoxat
Pe cine vrei alaturi in caz ca ar trebui sa rezolvi un caz de crima?
Pe cine vrei alaturi in caz ca ar trebui sa rezolvi un caz de crima?
Vizitator- Vizitator
Pe Peter Falk, alias Colombo Mi se parea tare simpatic pe vremuri, cand eram mica si prostuta si urmaream serialul. Cand am mai crescut mi se parea tare enervant Da' se descurca bine, asa ca l-as lua cu mine.
Pe cine ai lua cu tine intr-o pestera?
Pe cine ai lua cu tine intr-o pestera?
pitulicea- 6
Cred ca pe Emil Racovita l-as lua, s-ar descurca cu siguranta mult mai bine decat mine si m-ar ajuta sa vad iar lumina zilei, invatandu-ma in acelasi timp cate ceva despre speologie.
Pe cine ai lua cu tine intr-o aventura in jungla congoleza?
Pe cine ai lua cu tine intr-o aventura in jungla congoleza?
Vizitator- Vizitator
Pe Bruce Wilis deoarece poate sa ma apere la nevoie si sa procure cele necesare supravietuirii. Aventura constas in faptul ca ne aflam in asemenea loc, altfel de aventura (amoroasa) nu prea cred.
Pe cine ai lua cu tine daca ti s-ar spune ca viata pe pamant s-a sfarsit, dar ca exista posibilitate de supravietuire pe Marte
Pe cine ai lua cu tine daca ti s-ar spune ca viata pe pamant s-a sfarsit, dar ca exista posibilitate de supravietuire pe Marte
anca7- 2
Pe Will Smith. Mi se pare un tip grozav si cred ca s-ar descurca in orice situatie, chiar daca am avea parte de vreo intalnire de cine stie ce grad, pe acolo.
Cu cine ai vrea sa mergi la o petrecere privata?
Cu cine ai vrea sa mergi la o petrecere privata?
itina- 6
Cu Florin Piersic. El s-ar apuca sa spuna poante si bancuri, toti ochii ar fi atintiti asupra lui, iar eu as putea sa stau relaxata... sa mananc, sa beau, sa ascult, sa rad, fara sa fiu nevoita sa vorbesc. Imi place sa tac!
Pe cine ai lua cu tine in Pestera Ursilor?
Pe cine ai lua cu tine in Pestera Ursilor?
pitulicea- 6
eeee...as lua 3 persoane cu mine
1.Traian Basescu,ca sa am cu cine sa beau un pahar de vin facut din nuci de cocos si sa discutam in contradictoriu despre Elena Udrea.
2.Alexandra Stan,ca sa cante si sa incante ...ochiul lui Basescu(ala cu care inca mai vede) si al meu(cu care vad in ceata).
3.orice "kurnalist"(jurnalist,anal ist)de la antena 3,sa se certe cu Basescu atunci cand nu mai am eu chef de el.
pe cine ai lua la politie ?
1.Traian Basescu,ca sa am cu cine sa beau un pahar de vin facut din nuci de cocos si sa discutam in contradictoriu despre Elena Udrea.
2.Alexandra Stan,ca sa cante si sa incante ...ochiul lui Basescu(ala cu care inca mai vede) si al meu(cu care vad in ceata).
3.orice "kurnalist"(jurnalist,anal ist)de la antena 3,sa se certe cu Basescu atunci cand nu mai am eu chef de el.
pe cine ai lua la politie ?
daffy_- 4
Tot pe Base l-as lua si acolo l-as lasa, pentru macar 10 ani, dar nu intr-un birouas de pe acolo ci in duba care sa-l transporte intr-un loc de maxima siguranta (pentru el, fireste dar si pentru noi)
Pe cine ai lua cu tine la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL ?
Pe cine ai lua cu tine la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL ?
Vizitator- Vizitator
As lua-o cu mine pe J Lo, sunt sigur ca as atrage multe priviri si toti ar dori sa fie in spatele nostru, asa ca as avea cea mai buna priveliste asupra actiunii din arena si as fi si cel mai invidiat barbat.
Pe cine ai lua cu tine intr-o excursie la Paris?
Pe cine ai lua cu tine intr-o excursie la Paris?
stiletto- 1
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poezii scrise de Queensland
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ganduri fara noima
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poezii scrise de Queensland
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ganduri fara noima