De ce?
+42
shu
RALUCA
Amrita
haden
Asgard
djack
Adriatica
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
preotul1
elis27
Mandarax
JeSsYkA
mielusica
soryn
raichu
Queensland
serpico
teardrop
freda white
parwous
GANDACEL
Melodia
oli
seaman65
Nana_Duval
tegeusa
wer908
Violoncella
Lolita
fotohobby
mrs nobody
atat de simplu
moonstone
Mr Nobody
lynn
kitty
Hagu_chan
habibi77
pitulicea
snow
Radu
46 participanți
Pagina 34 din 37
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
De ce?
Rezumarea primului mesaj :
"DE CE"?
Regula acestui joc este foarte simpla: un user formuleaza o intrebare, care obligatoriu trebuie sa inceapa cu "De ce"? iar urmatorul va raspunde intrebarii puse, totodata formuland si el o intrebare pentru urmatorul user.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
"DE CE"?
Regula acestui joc este foarte simpla: un user formuleaza o intrebare, care obligatoriu trebuie sa inceapa cu "De ce"? iar urmatorul va raspunde intrebarii puse, totodata formuland si el o intrebare pentru urmatorul user.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Radu- 5
Re: De ce?
Un scut trebuie sa te apere de ceva. De ce anume te poate apara nemernicia? De alti nemernici? Daca o folosim ca scut, o sa ajungem sa credem ca e ceva bun....folositor
De ce se pierd valorile?
De ce se pierd valorile?
pitulicea- 6
pentru ca s-au nascut prea repede
de ce unii(unele) sunt asa visatori(oare), cu orice pret chiar ?
ps : nemernicia ca scut e f. folositoare....asa iti aperi valorile cu arme adecvate agresorului
de ce unii(unele) sunt asa visatori(oare), cu orice pret chiar ?
ps : nemernicia ca scut e f. folositoare....asa iti aperi valorile cu arme adecvate agresorului
shu- 4
pentru ca esti inainte de salar, ca si mine......
ce ma fac daca mi se termina si tigarile ?
ce ma fac daca mi se termina si tigarile ?
shu- 4
Mergi la un non stop din zona. Dar stii? Aici nu trebuia sa se termine intrebarile care incep cu 'de ce'.
De ce nu vezi barna din ochii proprii?
De ce nu vezi barna din ochii proprii?
Violoncella- 5
cred ca-i ceva fiziologic....ochiul nu poate focaliza pe un obiect atat de apropiat
de ce nu-i vreme buna in weekend cand am timp liber ?
de ce nu-i vreme buna in weekend cand am timp liber ?
shu- 4
Asta sa ti-o spuna Murphy! ) Sau, na, nu-i vreme buna ca sa poti petrece mai mult timp pe forum.
De ce planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ?
De ce planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ?
Violoncella- 5
Pentru ca nu iei in calcul "tot targul", cand esti acasa Faci planul dupa mintiuca ta, fara a te mai gandi la "animalele" din "iarmaroc".
De ce ploaia e o feerie atunci cand iubesti?
De ce ploaia e o feerie atunci cand iubesti?
pitulicea- 6
Pentru mine totul e diferit cand iubesc, ploaia poate fi o feerie nu numai pentru ca poti ramane acasa in bratele pe care le iubesti. Aproape totul pare mai frumos, mai usor, mai posibil, mai accesibil, mai viu.
De ce ti-e greu sa vorbesti despre tine? De ce omiti, eviti, distorsionezi?
De ce ti-e greu sa vorbesti despre tine? De ce omiti, eviti, distorsionezi?
Violoncella- 5
Pfuuuu.....stiai ca eu o sa raspund? Uneori mi-e greu, alteori usor. De ce am spune mereu adevarul, numai adevarul si tot adevarul? Asta ne poate fi foarte daunator. Pavaza buna trece primejdia grea. Prefer sa omit, sa distorsionez, sa spun ce, cat si cum consider eu ca e necesar sa spun....cel putin in virtual. In realitate lucrurile stau cu totul altfel.
De ce asociem mirosul de portocale cu Craciunul?
De ce asociem mirosul de portocale cu Craciunul?
pitulicea- 6
Nu stiu altii cum sunt, dar eu fac asta pentru ca portocalele imi produceau reale bucurii in copilarie. Erau raritati totusi si, cumulat cu mirosul inconfundabil si culoarea vesela faceau atmosfera Craciunului mai rotunda.
De ce nu ne simtim mai umili cand privim cerul?
De ce nu ne simtim mai umili cand privim cerul?
Violoncella- 5
Pentru ca suntem oameni si ochii, in drumul lor spre inaltul cerului, se pierd in contemplarea unui rasarit/apus de soare, in numarul ''nenumarabil'' de stele, uitand ce cautau pe cer, de fapt...
De ce doare dorul???
De ce doare dorul???
Queensland- 6
Cum altfel l-am mai simti?? Doare ca sa nu uiti ce e important sau ce iubesti. Doare pentru ca altfel, ai uita.
De ce unii uita asa de repede?
De ce unii uita asa de repede?
Violoncella- 5
Din cauza unui proces de autoaparare sau poate fi ''inceput de sfarsit'' Nu e mai comod sa uiti???
De ce ne e foame iar, chiar daca am mancat?
De ce ne e foame iar, chiar daca am mancat?
Queensland- 6
Nu e foame, e plictiseala, dor, nemultumire, frustrare. Si, daca e adevarat ce am citit, cand ne e foame de fapt ne e sete. )
De ce nu putem sta in linistea noastra?
De ce nu putem sta in linistea noastra?
Violoncella- 5
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Pagina 34 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum