De ce?
+42
shu
RALUCA
Amrita
haden
Asgard
djack
Adriatica
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
preotul1
elis27
Mandarax
JeSsYkA
mielusica
soryn
raichu
Queensland
serpico
teardrop
freda white
parwous
GANDACEL
Melodia
oli
seaman65
Nana_Duval
tegeusa
wer908
Violoncella
Lolita
fotohobby
mrs nobody
atat de simplu
moonstone
Mr Nobody
lynn
kitty
Hagu_chan
habibi77
pitulicea
snow
Radu
46 participanți
Pagina 3 din 37
Pagina 3 din 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
De ce?
Rezumarea primului mesaj :
"DE CE"?
Regula acestui joc este foarte simpla: un user formuleaza o intrebare, care obligatoriu trebuie sa inceapa cu "De ce"? iar urmatorul va raspunde intrebarii puse, totodata formuland si el o intrebare pentru urmatorul user.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
"DE CE"?
Regula acestui joc este foarte simpla: un user formuleaza o intrebare, care obligatoriu trebuie sa inceapa cu "De ce"? iar urmatorul va raspunde intrebarii puse, totodata formuland si el o intrebare pentru urmatorul user.
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Radu- 5
Re: De ce?
Pentru ca n-au invatat inca sa minta. O sa ajunga si ei adulti intr-o buna zi
De ce ninge si azi?
De ce ninge si azi?
pitulicea- 6
Ca sa intrebi tu Cred ca ai chemat tu iarna inapoi , cand te plangeai ca la tine sunt doar cativa fulgi.
De ce muzica ne calmeaza sau ne agita?
De ce muzica ne calmeaza sau ne agita?
habibi77- 6
Pentru ca nu avem bani si timp destul si pentru ca nu am mai putea lua decizii competente in viata de zi cu zi.
De ce se ascunde Anichan?
De ce se ascunde Anichan?
Radu- 5
Stai pe invisible, insa nu te ascunzi
Am pus intrebare pentru ca ai ales la profil sa iti fie ascunsa prezenta in retea => stai ascunsa (inferenta simpla)
De ce sustine Ana ca Radu a pus o intrebare stupida?
Am pus intrebare pentru ca ai ales la profil sa iti fie ascunsa prezenta in retea => stai ascunsa (inferenta simpla)
De ce sustine Ana ca Radu a pus o intrebare stupida?
Radu- 5
Reformulez eu intrebarea ta: "De ce deviem de la subiectul topicului?"; (masinile derapeaza ). Imi place de tine azi. Ma faci sa zambesc
Raspunsul intrebarii: Nu deviem de la subiect pentru ca punem intrebri si raspundem.
De ce nu ne lasa iarna in pace?
Raspunsul intrebarii: Nu deviem de la subiect pentru ca punem intrebri si raspundem.
De ce nu ne lasa iarna in pace?
Radu- 5
Pentru ca ne iubeste si vrea sa stea cat mai mult cu noi
De ce pierdem vremea pe internet?
De ce pierdem vremea pe internet?
pitulicea- 6
Radu a scris: De ce nu ne lasa iarna in pace?
Vroiam sa mai dau un raspuns:Ca a facut muschi si a batut-o la box pe primavara.AAA si a facut greutati . Si a zis :,,O so bat pe primavara de nu se mai vede''
aaa si pentru intrebarea: de ce pierdem vremea pe internet?:Ca ne place site-ul Ganduri efemere
De ce trebuie sa facem scoala???
Hagu_chan- 4
Ca sa nu ramanem niste analfabeti si ignoranti. Pentru ca suntem oameni si gandim
De ce chiulesc unii de la scoala?
De ce chiulesc unii de la scoala?
pitulicea- 6
Ca n-au chef si fac mofturi
De ce ne emotionam atunci cand cantam in fata la sute de oameni?
De ce ne emotionam atunci cand cantam in fata la sute de oameni?
Hagu_chan- 4
Din cauza timiditatii....a tracului. Cu timpul, ne obisnuim si nu ne mai emotionam
De ce jucam jocuri?
De ce jucam jocuri?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mier 17 Mar - 9:28, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Jocurile sunt de multe feluri.ex.:logica,memorie.Aceste jocuri sunt foarte educative,dar...unele jocuri sunt chiar stupide.
Deci, parerea mea:Ne jucam jocuri,jocuri pe calculator pt.:sunt educative, dezvolta imaginatia, dezvolta muschii si ne intaresc sistemult imunitar(unele jocuri)
De ce bem cafea, cappucino,ciocolata calda???
Deci, parerea mea:Ne jucam jocuri,jocuri pe calculator pt.:sunt educative, dezvolta imaginatia, dezvolta muschii si ne intaresc sistemult imunitar(unele jocuri)
De ce bem cafea, cappucino,ciocolata calda???
Hagu_chan- 4
Pagina 3 din 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Pagina 3 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum