Just ROCK
+28
raichu
itina
Amrita
SoulOfOcean
simona
Faun
Vax Populi
cris_is
myrk
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
Woo Woo
Aliona
vivi222
nandy007
aristeu
parwous
dall
Pingu
kam3l3on
Florin2013
pauletz
Ronin888
atat de simplu
Krissunu
oli
shu
Violoncella
32 participanți
Pagina 42 din 45 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45
Just ROCK
Rezumarea primului mesaj :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: Just ROCK
Adios amigos

Annmarie- 4
Legendara pasiune, care mistuie si naste jaratecul din vatra focurilor sfinte

Annmarie- 4
Mi-am inceput ziua cu rock, desi nu asta intentionam
Da' daca Annmarie ne-a pus atatea melodii, le-am ascultat cuminte pe toate
Unele chiar mi-au mers la suflet. Nu le mai ascultasem de multa vreme..

Unele chiar mi-au mers la suflet. Nu le mai ascultasem de multa vreme..
pitulicea- 6

Frecventa sunetului influenteaza nu doar gandirea ci functionabilitatea ADN-ului. Daca vrei, crezi, daca nu, asta e

Daca nu e ceva de buna calitate nici nu postez, decat oameni cu tulburari mai bine singur pe lume

Annmarie- 4

pitulicea- 6
E minunata
Aum cativa ani imi puneam castile si sonorul la maxim. Azi , ma oboseste tot ce are continuitate prea mare, la inceput imi place , dupa un timp ma oboseste.
Se pare ca am inteles sensul imortalitatii pe care toti o traim , pana ce incepem sa ne gandim tot mai mult la sfarsit. De aceea dorim sa incetinim totul, si muzica, alo, muzica sa cante mai incet, va rog !

Aum cativa ani imi puneam castile si sonorul la maxim. Azi , ma oboseste tot ce are continuitate prea mare, la inceput imi place , dupa un timp ma oboseste.

Annmarie- 4
Asa-s si eu cu muzica. La inceput imi place, apoi ma oboseste. Ascult cat sunt la birou, iar cand ajung acasa, deja-s prea obosita sa o mai pot asculta. Acasa vreau liniste.
pitulicea- 6
Pagina 42 din 45 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45
Pagina 42 din 45
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|