CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
+11
Violoncella
shadow
oli
seaman65
RALUCA
simplicity
puricelu
habibi77
pitulicea
Pingu
Obi-Wan Kenobi
15 participanți
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
Rezumarea primului mesaj :
In dragoste e ca la bridge. Daca nu ai o partenera buna, e bine sa ai macar o mână buna…
woody allen
Viata mea amoroasa e praf. Ultima oara cand am fost intr-o femeie s-a intamplat in timp ce vizitam Statuia Libertatii…
woody allen
In dragoste e ca la bridge. Daca nu ai o partenera buna, e bine sa ai macar o mână buna…
woody allen
Viata mea amoroasa e praf. Ultima oara cand am fost intr-o femeie s-a intamplat in timp ce vizitam Statuia Libertatii…
woody allen
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: CITATE HAZLII DE AUTORI CELEBRI
I-am spus psihiatrului meu că sunt trist, întrucât pe mine toată lumea mă detestă. Mi-a răspuns să nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am întâlnit încă cu toată lumea... woody allen
Obi-Wan Kenobi- 5
Am o mare dorinţă de a mă întoarce în uter. Al oricui. / woody allen

Obi-Wan Kenobi- 5

pitulicea- 6
Prin naştere aparţin credinţei iudaice, dar după ce-am mai crescut, m-am convertit la narcisism. /woody allen

Obi-Wan Kenobi- 5
Până la noaptea nunţii, nevastă-mea se temea de întuneric. După asta m-a văzut pe mine gol şi de atunci se teme şi pe lumină... /woody allen

Obi-Wan Kenobi- 5
Probabil ca p-asta a scos-o inainte de casatoria cu fiica adoptiva.
Aia cred ca nu se speria de nimic.

Aia cred ca nu se speria de nimic.
seaman65- 6
Dintre toate rudele fostei mele neveste , cel mai mult îmi place de mine. /woody allen
asta cred ca mi se potriveste si mie
asta cred ca mi se potriveste si mie

Obi-Wan Kenobi- 5
Autorul (sufocat): Mă omori... Îmi iei aerul...
Femeia: Iubi! Tu poţi trăi şi fără aer! Sunt lângă tine, odorul meu! Nu spuneai tu: "Iubito, am nevoie de tine, ca de aer!"
Autorul: Mă sufoci...
Femeia (cu glas profetic):... Iar şarpele, când mi-a dat mărul şi numărul său de telefon, mi-a şoptit: " Ai grijă, doamnă! Adam, pare el om, dar este mai şarpe decât şarpele! Fii posesivă! Încolâceşte-te în jurul lui, ca o liană fierbinte, şi strânge-l bine! Strânge-l! Altfel o să-ţi scape... Iar un bărbat, odată scăpat din strânsoarea dragostei, se duce direct la gară....
Autorul: Delirezi! Ai găsit tu aşa ceva în Biblie?
Femeia: Pasajul acesta a fost suprimat! Biblia este o carte scrisă de oameni normali, dar cenzurată de sfinţi! Adică de masculi ajunşi la andropauză!...
- replici din piesa de teatru Herghelia albastră , scenariu de Valeriu Butulescu
Femeia: Iubi! Tu poţi trăi şi fără aer! Sunt lângă tine, odorul meu! Nu spuneai tu: "Iubito, am nevoie de tine, ca de aer!"
Autorul: Mă sufoci...
Femeia (cu glas profetic):... Iar şarpele, când mi-a dat mărul şi numărul său de telefon, mi-a şoptit: " Ai grijă, doamnă! Adam, pare el om, dar este mai şarpe decât şarpele! Fii posesivă! Încolâceşte-te în jurul lui, ca o liană fierbinte, şi strânge-l bine! Strânge-l! Altfel o să-ţi scape... Iar un bărbat, odată scăpat din strânsoarea dragostei, se duce direct la gară....
Autorul: Delirezi! Ai găsit tu aşa ceva în Biblie?
Femeia: Pasajul acesta a fost suprimat! Biblia este o carte scrisă de oameni normali, dar cenzurată de sfinţi! Adică de masculi ajunşi la andropauză!...

- replici din piesa de teatru Herghelia albastră , scenariu de Valeriu Butulescu
shadow- 6
Buna astaAi grijă, doamnă! Adam, pare el om, dar este mai şarpe decât şarpele!

pitulicea- 6
Zici ca-i prost, da' daca-l duci in gara, se urca-n tren.

seaman65- 6
Pai sarpele ce sa caute la gara? Papa si el un om si se duce sa se culce.
seaman65- 6
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|