ANUNTURI
+15
myrk
Faun
mastermind
itina
Vax Populi
Woo Woo
atat de simplu
Pingu
habibi77
elis27
oli
Radu
seaman65
parwous
pitulicea
19 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
ANUNTURI
Rezumarea primului mesaj :
Daca ai ceva de anuntat, sau vrei sa pui o intrebare la care speri sa primesti raspuns "urgent", foloseste cu incredere topicul acesta Nu garantez ca va fi citit in timp util si de catre toata lumea, dar merita sa faci o incercare
Daca e IMPORTANT si e ANUNT, exista sanse mari sa fie citit.
Nu se accepta anunturile la misto si ironiile ieftine. Mesajele care nu corespund topicului vor fi sterse de catre administrator.
Daca ai ceva de anuntat, sau vrei sa pui o intrebare la care speri sa primesti raspuns "urgent", foloseste cu incredere topicul acesta Nu garantez ca va fi citit in timp util si de catre toata lumea, dar merita sa faci o incercare
Daca e IMPORTANT si e ANUNT, exista sanse mari sa fie citit.
Nu se accepta anunturile la misto si ironiile ieftine. Mesajele care nu corespund topicului vor fi sterse de catre administrator.
pitulicea- 6
Re: ANUNTURI
De azi mai avem un admin: pe aella Ii multumesc ca a acceptat sa ma ajute... atunci cand va fi nevoie de ajutor.
pitulicea- 6
Esti o fata de incredere, esti descurcareata, esti activa... erai cea mai buna alegere
pitulicea- 6
Adica, de-acum primim suturi din doua parti? Glumesc. Felicitari, Aella! Sa te bucuri de noua jucarie. Presimt ca ma voi intelege mai bine cu tine decat cu Pitu.
atat de simplu- 6
Multumesc, Simpla, stiu ca glumesti. Am fost de acord s-o ajut pe Pitu, sa pun osul la treaba cum se spune, in niciun caz sa va atrag atentia, ceea ce spun pe forum exprima doar parerea mea personala, Pitu ramane in continuare cu ''biciul'
Vizitator- Vizitator
ia uite noutate!!! felicitari Aella , excelenta alegere ai facut Pitulache! Eu sunt incantata!
Vizitator- Vizitator
Multumesc, Doro ! Dar ma consider, in continuare, o membra obisnuita a acestui forum !
Vizitator- Vizitator
atat iti trebuie sa nu te mai consideri asa, pupa mama pe ea de fata desteapta
Vizitator- Vizitator
Pitu, ce te faci daca toti membrii vor sa fie administratori? Cred ca cifra 3 va fi depasita.
atat de simplu- 6
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|