COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 13 din 37
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Floricelele sunt un "crop" dintr-un copac inflorit
Multumesc, fetelor
Multumesc, fetelor
pitulicea- 6
Merita sa castige pomisorul tau atat de frumos colorat inflorit!
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: VERDE
Fotografia am facut-o cam cu strangere de inima intr-un loc special amenajat din Köln, care reproducea o parte a unui habitat tropical tocmai pentru a expune acolo tot felul de serpi. Numai uitandu-ma la ei de dincolo de sticla securizata am intepenit, asa ca nu am reusit sa vad decat mica parte din ceea ce era expus, pur si simplu m-au lasat nervii si am tulit-o afara.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fotografia am facut-o cam cu strangere de inima intr-un loc special amenajat din Köln, care reproducea o parte a unui habitat tropical tocmai pentru a expune acolo tot felul de serpi. Numai uitandu-ma la ei de dincolo de sticla securizata am intepenit, asa ca nu am reusit sa vad decat mica parte din ceea ce era expus, pur si simplu m-au lasat nervii si am tulit-o afara.
Vizitator- Vizitator
Multumesc Itina, dar curajul a fost aproape nul, chiar daca nu exista pericolul de a intra in contact direct cu serpalaii
Vizitator- Vizitator
Figura esti. Cum sa nu te uiti atenta si sa pozezi tot ce-i acolo?
Bine ca ai reusit sa pozezi macar serpisorul asta atat de verde si de frumos
Bine ca ai reusit sa pozezi macar serpisorul asta atat de verde si de frumos
pitulicea- 6
Am mai pozat eu inca vreo doi, dar am clacat la unul imens, l-am tras si pe ala in poza si am iesit, era deja prea mult!
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: COPACUL INFLORIT
Inca unul din copaceii care infloresc la mine in curte Se pare ca am copacei meniti sa castige concursuri
Cand infloreste liliacul, toata curtea miroase a parfum. E o placere sa stai pe-afara.
Poza asta n-are nici o poveste senzationala. Imbatata de miros si de frumusetea florilor mov, am luat aparatul si le-am facut o poza. Cand s-a ivit concursul cu copaci infloriti, am scos poza de la naftalina... cu toate ca nu apucase inca se prinda miros de vechi... E din primavara asta.
Inca unul din copaceii care infloresc la mine in curte Se pare ca am copacei meniti sa castige concursuri
Cand infloreste liliacul, toata curtea miroase a parfum. E o placere sa stai pe-afara.
Poza asta n-are nici o poveste senzationala. Imbatata de miros si de frumusetea florilor mov, am luat aparatul si le-am facut o poza. Cand s-a ivit concursul cu copaci infloriti, am scos poza de la naftalina... cu toate ca nu apucase inca se prinda miros de vechi... E din primavara asta.
pitulicea- 6
Felicitari Pitu, foarte frumos liliacul tau si asemenea este si poza!
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: Oamenii pe langa care trec
Poza aceasta am facut-o in urma cu aproape o luna, de ziua Marei. Dupa petrecerea de ziua ei, am iesit in parcul mare al orasului. Acolo era ceva eveniment, nu stiu exact ce, dar erau tot felul de tabere cu daci, cu romani si cu alti "strabunici" de-ai nostri si simulari ale confruntarilor dintre acestia O incursiune in istoria stramosilor nostri. Probabil a fost frumos, numai ca noi am ajuns la spartul targului, cand nu am mai avut aproape nimic de vazut, doar de pozat cativa oameni imbracati frumos care treceau pe langa noi
Poza aceasta am facut-o in urma cu aproape o luna, de ziua Marei. Dupa petrecerea de ziua ei, am iesit in parcul mare al orasului. Acolo era ceva eveniment, nu stiu exact ce, dar erau tot felul de tabere cu daci, cu romani si cu alti "strabunici" de-ai nostri si simulari ale confruntarilor dintre acestia O incursiune in istoria stramosilor nostri. Probabil a fost frumos, numai ca noi am ajuns la spartul targului, cand nu am mai avut aproape nimic de vazut, doar de pozat cativa oameni imbracati frumos care treceau pe langa noi
pitulicea- 6
Eu am crezut ca este vorba de un carnaval , tare frumosi sunt tinerii astia cu costumele lor colorate
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: BUSTURI
Statuia aceasta frumoasa se afla in parcul Herastrau din Bucuresti. Am injumatatit-o ca sa o pot posta la busturi, dar o voi pune si intreaga pe pagina mea de fotografii la Po(z)ne de-a valma, o sa vedeti ca este si mai frumoasa.
Statuia aceasta frumoasa se afla in parcul Herastrau din Bucuresti. Am injumatatit-o ca sa o pot posta la busturi, dar o voi pune si intreaga pe pagina mea de fotografii la Po(z)ne de-a valma, o sa vedeti ca este si mai frumoasa.
Vizitator- Vizitator
Tare frumoasa. Si de cand mi-a atras myrk atentia ca are sfarcuri, tot acolo imi aluneca privirile
pitulicea- 6
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Pagina 13 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|