Zodia Sarpe

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:06

Rezumarea primului mesaj :

Sarpele este un maestru cuceritor de inimi. Asa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot asa reuseste sa-i faca pe cei din jur sa-si piarda capul. Rafinat, amuzant si seducator, Sarpele straluceste în societate cu inteligenta si spiritul sau.

Întelepciunea Sarpelui este proverbiala, iar filozofia lui de viata este aparte. Intuitiv si lucid în toate situatiile, devine rezervat în conversatii. Prefera sa taca mai tot timpul si sa-si tina gândurile pentru el. Totusi, daca se abordeaza un subiect abstract, nu ezita sa se exprime, uimindu-si si seducându-si audienta cu cunostintele sale.

Sarpele este o fiinta cu sânge rece. Îi face placere sa se implice în intrigi si combinatii, dar îsi rezerva lungi perioade de timp pentru leneveala.

Este capabil sa rezolve în câteva ore ceea ce altora le-ar lua zile întregi. Când se apuca de treaba, Sarpele este teribil de eficient - mai ales când lucreaza singur si în propriul sau ritm, asa cum îi place. Se misca mai repede decât ceilalti, pentru ca stie cum sa se strecoare printre si peste obstacole, ca un... sarpe în iarba.

Zodiac chinezesc - zodia Sarpe Daca n-ar fi si veninos, Sarpele n-ar mai fi Sarpe adevarat. Îsi ataca inamicii cu comentarii muscatoare si nu îi lasa în pace pâna nu si-a satisfacut setea de razbunare. E un dusman de temut, asa ca e mult mai bine sa te straduiesti sa ti-l faci prieten...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  seaman65 la data de Lun 11 Feb - 6:41

N-ati auzit de Bacalbasa? Ba cal, ba sa. Laughing
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea la data de Mier 11 Ian - 9:43

Horoscop chinezesc 2017

În horoscopul chinezesc al Şarpelui din 2017, graţie atracţiei reciproce a acestei zodii cu cea a Cocoşului, se întrevăd orientări favorabile în plan social, profesional şi financiar. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc poate avea de suferit din cauza nestatorniciei sau evitării unui ataşament prea strâns în cuplu.

Horoscop general
În astrologia chinezească, Cocoşul este asociat cu toamna şi recolta din acest anotimp, cu pietrele şi metalele preţioase, fructele şi bucuria. El este în căutarea frumuseţii, armoniei, perfecţiunii şi iubirii romantice. Şarpele este corelat cu focul soarelui din timpul verii, iar focul cu inteligenţă, civilizaţia, modernitatea şi lucrurile bătătoare la ochi. Focul este plin de pasiunea dragostei, dar se fereşte să fie angajat într-o relaţie care-i stânjeneşte libertatea. Şarpele ajută Cocoşul să culeagă fructele dulci, aromate ale toamnei, să aibă împliniri importante, şi îi dăruieşte în schimb Şarpelui simţăminte de iubire, avere şi numeroase bucurii.
Conform filosofiei chinezeşti a celor cinci elemente, Şarpele aparţine grupei focului, iar Cocoşul celei a metalului. În plus, în 2017, cea de-a doua zodie stă sub semnul focului. Drept urmare, Cocoşul respectă Şarpele, ia aminte la dorinţele sale şi îl sprijină să şi le satisfacă. Cu toate astea, în anul chinezesc al Cocoşului de Foc, soarele tinde să îşi piardă din putere, aşa că Şarpelui îi poate fi diminuată pasiunea din dragoste.
Datorită compatibilităţii dintre Cocoş şi Şarpe, relaţiile sociale ale celei de-a două zodii sunt extrem de favorabile şi îi înlesnesc acesteia accederea către faimă, avere, oportunităţi profesionale şi de a călători. Pentru a se petrece toate astea, nativii din Şarpe trebuie însă să se focalizeze acerb spre activitatea socială, să păstreze contactul cu prietenii şi să-şi menţină viabile conexiunile cu oameni influenţi. Este nevoie să-şi păstreze o atitudine caldă, camaraderească şi generoasă în interacţiunea cu cei din imediata lor apropiere. Pe de altă parte, pentru a nu da naştere unor certuri sau confruntări de durată, se impune să păstreze măsura şi să nu profite exagerat de bunăvoinţa prietenilor.

Dragoste şi cuplu
Metalul care stă la baza atracţiei reciproce dintre Şarpe şi Cocoş îngăduie închegarea unor idile în decursul acestui an dar, uneori, nativii din cel dintâi semn zodiacal se pot simţi inconfortabil într-o relaţie de cuplu prea apropiată, pot avea senzaţia că sunt sub papucul partenerului ori că sunt îngrădiţi de acesta să se bucure de viaţă, să-şi ia zborul către năzuinţele şi idealurile lor.
Anul Chinezesc al Cocoşului de Foc este propice în dragoste mai cu seamă pentru bărbaţii născuţi în zodia Şarpelui, care au sporite şanse să întâlnească o femeie potrivită lor. Oricum, indiferent de gen, nativii implicaţi într-o legătură amoroasă par să şi-o învigoreze, nu atât printr-o fierbinte împărtăşire senzuală, cât prin regăsirea puctelor, intereselor comune cu partenerii lor. Dacă eşti căsătorit, este nevoie să fii mult mai grijuliu, mai răbdător cu tovarăşul tău de viaţă, să ţii seama într-un mai mare grad de aspiraţiile şi dorinţele sale.

Muncă şi bani
În sistemul chinezesc al celor 5 elemente, Şarpele conţine metal masculin, iar Cocoşul metal feminin. Cele două tipuri de metale îşi află armonia prin mijlocirea apei, un element ce constitue steaua carierei pentru Şarpe. Acest lucru presupune că, dacă cele două semne zodiacale conlucrează, cooperează, Şarpele va fi însoţit de noroc în carieră. În caz că acestuia i se oferă o promovare sau un alt job, este necesar să estimeze cu realism dacă poate face faţă noii poziţii profesionale, dacă posedă energie şi motivare pentru aceasta.
Metalul Cocoşului reprezintă bani, bijuterii ori proprietăţi pentru Şarpe, oportunitatea de a-şi înălţa nivelul de trai, a-şi creşte prosperitatea. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de avantajele financiare din acest an, nativii din Şarpe trebuie să nu se culce pe lauri, să fie perseverenţi, constanţi în demersurile lor lucrative sau de afaceri.

Sănătate
Starea de sănătate este asociată cu focul sau metalul. Focul caracteristic Şarpelui poate fi potolit de relaţia acestui semn zodiacal cu cel al Cocoşului, generând eventual probleme legate de sistemul cardiovascular. Totodată, aerul nesănătos atribuit Cocoşului indică dezideratul de a veghea cu atenţie asupra unor afecţiuni ale sistemului respirator.

- Numere norocoase: 3, 6.
- Culori norocoase: roşu, azuriu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cocoş, Bivol.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea la data de Mar 26 Dec - 10:21

Zodiacul chinezesc Sarpe 2018

Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Nativii din zodia Sarpelui vor fi mai rigurosi, vor icnerca sa isi puna mai multa ordine in viata, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara. O sa aiba mai mult curaj si vor face eforturi sa aiba succes. Ii va ajuta si starea psihica, dar si sanatatea fizica. Luni favorabile: august, septembrie.

Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Multe dintre voi veţi fi atrase de tot ce e legat de spiritualitate. Generozitatea ta naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândeşte-te la acest lucru dacă ai nevoie vreodată să faci o alegere importantă în carieră.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum