GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

VISUL LUI MAKAR

+5
elis27
shadow
Radu
atat de simplu
pitulicea
9 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

VISUL LUI MAKAR  - Pagina 4 Empty VISUL LUI MAKAR

Mesaj  pitulicea Dum 17 Oct - 20:47

Rezumarea primului mesaj :

Vreau sa va impartasesc una din nuvelele care m-au impresionat cel mai mult si pe care n-am mai putut-o uita niciodata. O frumoasa parabola, ce m-a convins inca o data de profunzimea si dramatismul spiritului rus.
Nu stiu cati dintre voi vor avea rabdarea s-o citeasca pana la final (voi posta pe rand cate un capitol), dar va asigur ca merita citita. Unii dintre voi, probabil, ati citit-o deja. Altii, sper ca o veti face intr-o buna zi. Smile
La sfarsit vom face si comentariile, daca veti considera ca e ceva de comentat.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 13 Noi - 21:42, editata de 3 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

VISUL LUI MAKAR  - Pagina 4 Empty Re: VISUL LUI MAKAR

Mesaj  atat de simplu Lun 6 Ian - 22:01

Laughing Simtul critic, is convinsa ca il aveam inca din nastere. Surprised
atat de simplu
atat de simplu
6
6

atat de simplu apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 6 Ian - 22:08

Da. Toți îl avem din naștere. Tu ai fost mai directă și ți l-ai dezvoltat de la 6 ani. Eu am fost mai pămpălău și l-am descoperit la 40. La 45 l-am dezvoltat. Laughing

Cum ziceam, noroc cu pitu. Sunt 100% creația forumistică a lui pitu. Evident că toți aveți procente din suta aia, mai mici mai mari. Dar pitu are 50 + 1. Majoritar. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 6 Ian - 22:15

Mircea, citeam ce-am scris legat de imaginatie. Cred ca nu m-ai inteles cum trebuie. Ce treaba are Pitulicea? Nu pricep. Ti-a lasat un spatiu in care sa zburzi? Te credeam un om destupat la minte.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 6 Ian - 22:23

Si Pitulicea a creat umanoizi, nu roboti AI? Surprised Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 6 Ian - 22:31

myrk a scris:Da. Toți îl avem din naștere. Tu ai fost mai directă și ți l-ai dezvoltat de la 6 ani. Eu am fost mai pămpălău și l-am descoperit la 40. La 45 l-am dezvoltat. Laughing

Cum ziceam, noroc cu pitu. Sunt 100% creația forumistică a lui pitu. Evident că toți aveți procente din suta aia, mai mici mai mari. Dar pitu are 50 + 1. Majoritar. Laughing
Cine-a votat? Surprised
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 6 Ian - 22:34

Laughing Umanoizi, da. Deși ea ne vrea un pic robotizați. Laughing Nu un spațiu unde să zburzi, ci un spațiu de dialog. Prin dialog te dezvolți.

Înseamnă că aveai o părere bună despre mine. Chiar dacă te-am dezamăgit, dar tot este de apreciat.  Laughing

Un pic făceam mișto de mine. Doar de mine. Atât de astupat sunt. Smerenie, ce mai!  Laughing N-a votat nimeni. E doar imaginație. Asta nu înseamnă că e ficțiune. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 6 Ian - 22:37

Macar ai fost atent. Think of me
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 6 Ian - 22:53

Da. Totdeauna încerc să fiu. Dar sunt uman. Suntem, cum spuneai încă de la început. Începuturi. Laughing

Nu ne putem îndrăgosti de roboți. Laughing Dacă Makar era robot, nu mai ajungea să fie judecat. Laughing

Nici eu. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 7 Ian - 14:57

off topic
pitulicea
pitulicea
6