Dansul pe mapamond
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dansul pe mapamond
Rezumarea primului mesaj :
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii

Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.

pitulicea- 6
Re: Dansul pe mapamond

pitulicea- 6
nici inchisorile nu mai sunt ce erau odata
Doar Michael este acelasi

Vizitator- Vizitator
Foarte frumos
Imi place.
Si ce? Vrei sa zici ca aia sunt puscariasi?
Nu prea cred. Puscariasii ajung la puscarie pentru ca nu le place ordinea si disciplina. Aici tocmai de asta e vorba

Si ce? Vrei sa zici ca aia sunt puscariasi?

pitulicea- 6
este o inchisoare de maxima securitate din Filipine, cred ca figurantii chiar sunt puscariasi
Si da, ajung acolo cei care sunt impotriva disciplinei, dar odata ajunsi acolo au gardienii aia grija sa le schimbe gusturile
Flashmob-urile astea sunt insa impresionante.

Vizitator- Vizitator
Da, e impresionant.
Cred ca e o satisfactie si pentru puscariasi... cel putin rezultatul final.

pitulicea- 6
iti dai seama, la ce plictiseala si monotonie este pe capul lor acolo, ce tare li s-o fi parut sa faca chestia aia , care chiar a iesit bine 

Vizitator- Vizitator
doar ce am prins cateva secvente la TV din ce va urma, mi-a placut mult, am cautat pe net si acum va arat si voua. Un candidat la America's got talent, 38 ani
, face pe Matrix

Vizitator- Vizitator
La astea n-am rabdare sa ma uit
Nu ma uit la emisiuni de genul astora.

pitulicea- 6
M-a luat ameteala privind si ma gandeam ca daca stii sa dansezi asa, nici nu mai ai nevoie de exercitii fizice.

Vizitator- Vizitator
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|