Eu cu cine votez?!?
+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți
Pagina 7 din 12
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Nu-s la curent cu asta. Nu stiu cine e Catalin Georgescu
Oricum, e strigator la cer ce se intampla
Oricum, e strigator la cer ce se intampla
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Aaaaaaa, da, citisem, dar am uitat
pitulicea- 6
Era o emisiune la tv: schimb de mame. Bun. Iohannis a ieșit din confortabilul bârlog prezidențial (oarecum botos că a fost deranjat din confortul cel de toate mandatele) și a convocat CSAT pentru a analiza nu-ș' ce riscuri de securitate națională și eventual să se ia decizia de anulare a alegerilor. Filmulețele lui Georgescu au fost scoase de pe tiktok, iar conturile părintelui Calistrat au fost blocate. Lui Conect-R i s-a anulat un concert de Kiss FM pentru că și-a exprimat public o opinie despre alegeri care nu ar corespunde valorilor trustului. Cum isteria alegerilor a luat amploare pe rețelele de sociale și la tv- s-au radicalizat ambele tabere și amenință cu revoluții , ambasadoarea SUA a transmis un mesaj din care ar rezulta că ar fi recomandat ca autoritățile din structurile de putere de la București să nu ia măsuri radicale- anularea alegerilor- prin care ar inflama și mai mult spiritele, instabilitatea socială nefiind dorită la Washington în contextul tulbure internațional actual. Ceea ce ar sugera că Georgescu este omul lui Trump (se preconizează și o venire a lui R. Kennedy jr în România), iar Kamala Sconi e omul Ursulei. Fata babei și băiatul moșneagului! Este o luptă de care pe care, în care decizia finală o va lua poporul român. Așa se pare, că avem undă verde de la stăpân(i) în colonie. Depinde și ce vor hotărî azi șleahta de obedienții de la București- că din cauza slugărniciei exacerbate s-a ajuns aici. Că și în comunism noi am fost cei mai fervenți susținători din toate țările foste, de dragul doctrinei. Cum zicea regele Mihai: putea fi o țară liniștită, dar voi ați vrut republică! N-a spus regele așa ceva, am inventat-o eu, dar, cum zicea și împăratul Traian când și-a retras trupele din Dacia, țara asta e neguvernabilă, dom'le! Păi toată istoria noastră e plină de schimbări de domnitori, de asasinate politice, boierii schimbau domnitorii pe bandă rulantă (bine, au patent la OSIM al scărilor rulante de la metroul din Cluj ); când au venit turcii la putere, mergeau cu peșcheșul la sultan ca să iasă domnitor unul sau altul sau să mazilească pe unul sau pe altul. Când s-au săturat ăștia și le-au pus domni fanarioți, nu a plăcut poporului. După ce au făcut unirea cu domnitorul Cuza, l-au mazilit și au adus rege străin pentru stabilitate, dar ghinionul nostru a fost că au venit comuniștii în Europa și noi n-am luptat inițial de partea cea bună a baricadei. Dar am întors armele la 180°. Poate asta a fost totuși șansa noastră, că altfel unii dintre noi trăiau în bordeie și acum, dacă veneau capitaliștii la putere după război- cam ceva cum e la frații noștri din Turcia acum. Cum spuneam, lupta se dă între cele două tabere: progresistă și suveranistă. Curentul mondial e antiprogresism, deci ar trebui să ne pliem și noi, conform tradiției noastre milenare și să nu fim (iar) în contratimp istoric.
Haideți la vot!
Haideți la vot!
myrk- 6
Ideea este ca au reusit sa starneasca si ambitia celor care nu aveau de gand sa mearga la vot. Fereasca Dumnezeu Romania, de monumentul de prostie cu numele Lasconi! Cam atat!
eledas- 4
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
În pușca mea (din tinerețe) , pe cuvânt dacă nu aș fi votat Kelemen Hunor! Au fost câțiva candidați care au luat voturi foarte puține, douăzeci-treizeci de mii. În ideea în care lista minimă de semnături a fost de două sute de mii. Ar trebui limitat cumva numărul de candidați, pentru că se fărâmițează foarte mult voturile. Nu mă întrebați cum! Cică au fost secții de votare unde voturile pentru Ludovic Orban au fost numărate în contul lui Lasconi, pentru că Ludovic s-a retras și a anunțat public că o susține pe Elena. Buletinele de vot erau deja tipărite, așa că cineva s-a gândit că așa e logic să facă. Nu știm ce s-a întâmplat cu buletinele de vot cu pătrățele desenate cu pixul ale Dianei Șosșoacă.
Trăim în democrație și asta ne ocupă tot timpul!
Trăim în democrație și asta ne ocupă tot timpul!
myrk- 6
În comunism pare că am fost susținătorii regimului. Dar la acordul dintre Stalin și Churchill România a fost cedată aproape integral ocupației sovietice, ceea ce înseamnă că au putut face ce au vrut. Iar pentru că mâna occidentului a fost luată de deasupra noastră, oportuniștii s-au dat cu sovieticii și de aceea pare că am fost obedienți.
Nici Lasconi nu e încântată de anularea alegerilor. Ar putea pierde și cât are acuma. Nu cred că C. Georgescu e omul lui Trump. Georgescu se pregătea pentru președinție cu cel puțin 6 ani în urmă. Eu cred că l-am auzit prima dată acum zece ani, iar un fost profesor de al meu din facultate, l-a auzit acum 6 ani cu o parte din discursurile de acum, cele legate de patriotism.
Nimeni dinafară nu își dorește tulburări sociale, deoarece pierde economia, inclusiv contractele lor cu noi. Asta îi doare pe ei, nu altceva. Pe noi ne doare să mai suportăm batjocura guvernanților încă... cel puțin 5 ani.
Luni am frunzărit internetul în căutarea unor detalii de la primul tur de acum 5 ani. Știți ce am descoperit? Că acum 5 ani, ca și acum zece ani, au fost (acceptați) tot 14 candidați!
Nici Lasconi nu e încântată de anularea alegerilor. Ar putea pierde și cât are acuma. Nu cred că C. Georgescu e omul lui Trump. Georgescu se pregătea pentru președinție cu cel puțin 6 ani în urmă. Eu cred că l-am auzit prima dată acum zece ani, iar un fost profesor de al meu din facultate, l-a auzit acum 6 ani cu o parte din discursurile de acum, cele legate de patriotism.
Nimeni dinafară nu își dorește tulburări sociale, deoarece pierde economia, inclusiv contractele lor cu noi. Asta îi doare pe ei, nu altceva. Pe noi ne doare să mai suportăm batjocura guvernanților încă... cel puțin 5 ani.
Luni am frunzărit internetul în căutarea unor detalii de la primul tur de acum 5 ani. Știți ce am descoperit? Că acum 5 ani, ca și acum zece ani, au fost (acceptați) tot 14 candidați!
zaraza26- 5
La televiziuni e linșaj mediatic asupra lui Georgescu. Dar cică la A3 e dezastru! Gâdea, de la extazul: ei, v-au plăcut alegerile! Daaaa!- la agonie și furie mediatică. Televiziunile s-au făcut de tot căcatul, după rahatul și atitudinea din pandemie. L-au atacat costant pe Trump, pe Georgescu nu l-au băgat în seamă, ăsta poate ieși președinte, Trump e deja, iar ei intră în faliment. De aia toate tunurile, tancurile și artileria grea sunt pe Georgescu. Aceiași lătrăi. Nu e suspect?
Dar există și varianta 23 august, a întoarcerii armelor. Dacă tot sunt puși democrații ăștia pe interzicere: a rețelelor sociale care nu le convin și a punctului de vedere, eu aș închide antena 3.
Delict de opinie, auzi.
Ascensiunea aia fulminantă de pe tiktok a fost făcută de profesioniști. De ultra profesioniști. Altfel, eram și eu la luptă la președinție în turul doi, cu Georgescu. Asta nu înseamnă că a făcut ceva ilegal. Dimpotrivă. Simion a fost la număr de vizualizări pe tiktok mult mai mult decât Georgescu, la distanță mare. Dar a prins discursul lui Georgescu. Fără televiziuni. Aici a fost geniul. Probabil televiziunile vor dispărea, în viitor: nu-și au utilitate. Cu o cameră, pe yt, tiktok sau pă fb, îți faci emisiune din sufragerie.
Fiecare cu televiziunea lui!
Dar există și varianta 23 august, a întoarcerii armelor. Dacă tot sunt puși democrații ăștia pe interzicere: a rețelelor sociale care nu le convin și a punctului de vedere, eu aș închide antena 3.
Delict de opinie, auzi.
Ascensiunea aia fulminantă de pe tiktok a fost făcută de profesioniști. De ultra profesioniști. Altfel, eram și eu la luptă la președinție în turul doi, cu Georgescu. Asta nu înseamnă că a făcut ceva ilegal. Dimpotrivă. Simion a fost la număr de vizualizări pe tiktok mult mai mult decât Georgescu, la distanță mare. Dar a prins discursul lui Georgescu. Fără televiziuni. Aici a fost geniul. Probabil televiziunile vor dispărea, în viitor: nu-și au utilitate. Cu o cameră, pe yt, tiktok sau pă fb, îți faci emisiune din sufragerie.
Fiecare cu televiziunea lui!
myrk- 6
Georgescu și-a calculat pașii și și i-a actualizat încă de acum zece ani, permanent, zic eu. Pe tiktok a beneficiat de elementul surpriză. După mine, e mult mai prezentabil decât George Simion. Și... asta contează în mass-media, nu? Să știi cum să te prezinți.
zaraza26- 5
eledas apreciază acest mesaj
CCR întâi a zis că are nevoie de mai multe informații. De aceea vor prelungi așteptarea, probabil, până luni. Deși azi trebuiau să valideze primul tur. Dacă găsesc dovezi că votul a fost fraudat astfel încât poziția unui candidat, nu contează care, se schimbă, pot anula alegerile. ȘI se pare că nu îi vor mai permite lui Georgescu să candideze, denunțându-l ca extremist.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
N-au nicio dovadă. Altfel, nu-l lăsau să candideze. Mai degrabă Lasconi a fraudat, că a zis in direct la tv (am auzit-o) când îi ruga pe cei din partid să dea telefoane în SUA și Canada la ambasade, să mobilizeze alegătorii. La noi urnele s-au închis la 21, în diaspora respectivă a doua zi la 7 dimineața.
Nu mi se pare corect ca cetățenii români care stau mai mult de 5 ani într-o țară străină să aibă drept de vot. Adică tu stai de 20 de ani în America, dar alegi președintele din Romania. Mi se pare o aberație, cu tot respectul.
Dacă n-au dovezi, inventează ei ceva. Dar nu pentru Lasconi.
Nu mi se pare corect ca cetățenii români care stau mai mult de 5 ani într-o țară străină să aibă drept de vot. Adică tu stai de 20 de ani în America, dar alegi președintele din Romania. Mi se pare o aberație, cu tot respectul.
Dacă n-au dovezi, inventează ei ceva. Dar nu pentru Lasconi.
myrk- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
Băi, ăștia au cheltuit zeci de milioane de euro cu campania, iar la Georgescu scrie: 0 lei. Cum să nu facă ăștia spume? I-a făcut muci- muci. Statul dă drept.
myrk- 6
myyyrk, Georgescu a scăpat necercetat. Ei cu gura lor au spus că pe Georgescu nu l-au luat la puricat, pentru că începuse cu 1%. Dar nu e vorba de Georgescu, la fraudă. Indiferent unde găsesc, anulează alegerile. Vorba aia... scopul scuză mijloacele.
Eu nu aș fi de acord ca cei plecați de mai mult să nu poată vota. Dacă te interesează, știi ce e în țară și votezi. Dacă nu, nu. Sunt și în țară care votează crezând că știu. Am un fost coleg de gimnaziu plecat în Canada, jos pălăria. Cum să i se interzică să voteze președintele?!
Eu nu aș fi de acord ca cei plecați de mai mult să nu poată vota. Dacă te interesează, știi ce e în țară și votezi. Dacă nu, nu. Sunt și în țară care votează crezând că știu. Am un fost coleg de gimnaziu plecat în Canada, jos pălăria. Cum să i se interzică să voteze președintele?!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Păi tu dacă ești (și) cetățean al acelei țări, ce știi tu despre realitățile din România? Mai nimic, doar de la știri. Iar știrile se fac cum se fac. Vii și strici și tu votul doar. Nu e corect deloc.
Totuși, țara se guvernează după legi, altfel e dictatură. Nu pot ăștia să inventeze orice ca să le iasă lor apele. Atunci să anuleze alegerile de fiecare dată, până iese cine trebuie! Suntem noi prea lacși, de aia au prins curaj și fac ce vor. Totul are o limită însă: la un moment dat, explodează mămăliga.
Totuși, țara se guvernează după legi, altfel e dictatură. Nu pot ăștia să inventeze orice ca să le iasă lor apele. Atunci să anuleze alegerile de fiecare dată, până iese cine trebuie! Suntem noi prea lacși, de aia au prins curaj și fac ce vor. Totul are o limită însă: la un moment dat, explodează mămăliga.
myrk- 6
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii