GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eu cu cine votez?!?

+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 6 Empty Eu cu cine votez?!?

Mesaj  pitulicea Lun 30 Sept - 12:33

Rezumarea primului mesaj :

Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?" confused
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
t1813
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 6 Empty Re: Eu cu cine votez?!?

Mesaj  myrk Lun 25 Noi - 10:14

Păi alea clasice, PSD, PNL și cine o mai apărea. Ăștia de la USR sunt progresiștii cu noua ordine mondială: pro avort, pro război, cu teorii de gen și anti Dumnezeu. Adică în America, care e punctul G al politicii mondiale și în toată lumea e o schimbare masivă, lumea s-a săturat de woke și progresiști, iar la noi acum sunt în trend? Laughing F. You, românași! Laughing

Zaraza, nu mai fi și tu Gică-Contra! Laughing E inevitabil și progresul, dar nu cu progresiști și cu teoriile lor drăcești, iar conservatorismul e inevitabil pentru că nu poți să fii împotriva naturii la nesfârșit. Cum zicea Țuțea, dacă până la 30 de ani nu ești de stânga și revoluționar n-ai inimă, iar dacă la 40 de ani nu ești conservator, atunci ești un
mare idiot! Laughing

În contextul internațional de acum, nu poți guverna nici cu extrema stângă, nici cu extrema dreaptă.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 10:53

Zici de neo-marxiști, într-un cuvânt. Acolo s-or fi săturat de ei, dar ei abia au început... E normal ca la noi moda să apară cu ceva timp întârziere. Laughing

Liberalii nu sunt conservatori, ei sunt liberali. Liberalii făceau parte din partidele istorice.
PSD-ul nu poate fi conservator, ei conservă doar comunismul.
Cine va apare, va apare! Laughing
Nu știu de unde ai tras tu concluzia că pe acolo s-au săturat de ei, eu vreau ca ei să bată în retragere, dar asta nu se întrevede. Să vedem ce va face Trump. Dar nu ce face Trump e important, ci ce piese vor muta cei care au în mână finanțele lumii. De acolo vin "liniile directoare". Și de la Dumnezeu, firește, dar asta numai dacă ne-om fi copt noi la minte, cât de cât.

În contextul internațional... scapă cine poate! Very Happy
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 25 Noi - 11:11

Lenuta s-a afisat cu crucile la gat, dar cand a fost intrebata ce semnifica pentru ea crucile de la gat, a zis ca nimic Laughing Laughing Le-a primit cadou, ii place cum arata si le poarta. confused Macar a fost sincera in prostia ei.

Georgescu nu-i omul rusilor, asta e clar. Relatiile lui sunt in America, nu in Rusia.
Si eu ca Zaraza: decat Lasconi, mai bine votez Georgescu. Sa dea Domnul sa ma insel in privinta lui.
Oricum, important e cu ce partide va alege sa lucreze. Daca-i alege pe nationalisti, pe PPR, atunci suntem pe drumul cel bun Smile Daca alege PSD... Evil
pitulicea
pitulicea
6
6

eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 11:23

Da, nu știm orientarea politică a lui Georgescu. Nici nu mă hazardez să presupun. Să nu am iar surprize...
zaraza26
zaraza26
5
5

pitulicea și eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 25 Noi - 17:10

Am zis conservator nu că nu știu ce înseamnă partid conservator, nici acum nu găsesc cuvântul, partide clasice, cu anumite principii clasice de conducere, tradițional era cuvântul. Dar uite că prind și căcaturile astea noi la tineret, cum au prins și nazismul și comunismul, la o anumită pătură socială săracă. Zaraza, liberal înseamnă să lași societatea mai liberă, să se autoregleze, iar social democrat să ții oleacă și cu pătura mai săracă, să fii oleacă mai social. Să spui că social democrații sunt comuniști tre' să fii oleacă prost intenționat, ca să nu spun prost de-a binelea. Laughing Eu nu sunt social democrat, dar nici liberal, tre' să le îmbini astea oleacă astea două, nu poți guverna pur social sau pur liberal. Acuma, după ce ravagii au făcut liberalii și useristii la guvernare, cu tăieri de salarii, pensii, restricții în pandemie, când PSD a mărit salariile bugetarilor, în special a medicilor, dar și profesorii și alte categorii de bugetari, gen pitu, și să vii acum să votezi usr tre' să fii cel puțin idiot. Nu mai spun de pensii, așa puțin cum a fost, sau că au adus oarecare stabilitate și stagnare a inflației. Nu mai spun că la București au votat referendumul lui Nicușor pentru centralizare, când de 35 de ani ne luptăm pentru descentralizare și liberalizare, nu? Cine e comunist aici?

Zaraza, cred că ți-ai propus să mă enervezi. Cum de unde am tras concluzia că lumea s-a săturat de wokism? Simplu: a votat Trump. Nu-mi pune răbdarea la încercare!  Laughing Finanțatorii lumii n-ar putea face nimic dacă n-ar avea acordul tacit al maselor. Nu contează aia, nu contează cealaltă, ba contează toate și fiecare e un pion important acolo unde se află. S-a văzut acum la votul din România.

Lasconi în prostia ei ne-a făcut s-o votam ca proștii.  Laughing Georgescu are relații și în Rusia, acum nici nu mă interesează al cui om e. E la ani lumină de Lasconi. Maica Tereza Lasconi a României, sălvătoarea! Era să zic a cui!  Laughing
myrk
myrk
6
6

pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 25 Noi - 17:22

O să spuneți că PSD ce-a făcut, că nu sunt locuri de muncă și tinerii pleacă toți din țară. Dar PNL ce-a făcut, prin căcatul de Iohannis? A încercat să distrugă PSD, n-a reușit inițial, acum a reușit, dar pur și simplu și-a spulberat propriul partid și întreaga clasă politică, aruncând țară în haos prin decredibilitatea manifestată acum la votul prezidențial și prin instabilitatea politică. Dacă pesedistii au fost cum au fost, țărăniștii și liberalii au fost infinit mai răi, aduceti-va aminte ce-au făcut Cîțu și Voiculescu la guvernare, nu mai spun de fostul liberal Klaus Iohannis: un dezastru total de om și președinte!

Așa că mai slabiti-ma cu comuniștii. Și cu capitaliștii. Laughing E clar că clasă politică românească trebuie restructurata din temelii, dar cu cine? De parcă aia de afara ar fi mai brează. Lasă că vin neocumunistii lui Lasconi și o să fie bine! Laughing
myrk
myrk
6
6

zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 23:19

N-am vrut să te scot din pepeni. N-am avut intenția să te provoc. O fi votat lumea cu Trump, dar doar o parte. Multe milioane au votat cu Kamala. Poate nu au vrut să voteze o femeie, poate au vrut să voteze un bărbat alb. Cine știe?!
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Mar 26 Noi - 14:50

Ei acum e acum!S-a chinuit diaspora sa ii dea o palma la Psd,pnl sa ii scoata de la guvernare dar se pare ca o vor sustine pe Lasconi. Sunt curioasa cine il va sustine pe Georgescu.
dorina_s
dorina_s
5
5

zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 26 Noi - 21:09

Cum sa o sustina diaspora pe Lasconi???? De unde ai scos-o? Nici vorba.
La cat circ face acuma Lasconi, eu zic ca o sa aiba si mai putini votanti decat se asteapta.
Fiica-sa a scos tinerii in strada sa "il dea jos pe Georgescu" Laughing Laughing I-a mobilizat pe Instagram.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Mar 26 Noi - 22:53

Tiktok contra instagram. Laughing
Indiferent cine iese, trebuie să stăm cu ochii pe el/ea și pe parlament, ca pe butelie. Să nu permitem niciun derapaj, a nimănui. Voturile lui Georgescu arată că românii s-au săturat, răbdarea se termină și alegerea extremiștilor e la două clickuri distanță.

Nu știu cât va conta circul cuiva, că va fi un vot pentru cineva, ca să fie împotriva celuilalt. Unde mă uit, văd o societate profund divizată, cum n-a fost niciodată în ultimii 35 de ani.
zaraza26
zaraza26
5
5

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 27 Noi - 13:26

Am ajuns iar la mana CCR. Alegerile s-ar putea sa se anuleze. Curata democratie Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  eledas Mier 27 Noi - 13:37

pitulicea a scris:Am ajuns iar la mana CCR. Alegerile s-ar putea sa se anuleze. 
De ce? Nu inteleg!
eledas
eledas
4
4

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Mier 27 Noi - 13:53

Ca să scape de Georgescu. rolling on the floor

zaraza26
zaraza26
5
5

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 27 Noi - 19:31

Zaraza, asta se numește democrație: să fii divizat. Laughing Pe ce motiv- cu probe- să anuleze alegerile? Că Forța a fost cu Xi Jinping? Laughing Chiar nu trăim în junglă, nici șeful de trib nu face ce vrea el, că rămâne fără scalp. Laughing

PNL și-a trădat candidatul, iar o parte din voturi au plecat spre Lasconi, atât cât avea nevoie să-i ia fața lui Ciolacu. În străinătate, se știe, ambasadele au mobilizat alegătorii spre a reorienta voturile spre Lasconi, Ciucă era oricum o cauză pierdută (el era deja sabotat din interior). Odată cu venirea lui Bolojan la șefia PNL și susținerea necondiționată a lui Lasconi, PNL a devenit un fel de USR 2, ăsta a fost planul lor inițial:debarcarea lui Ciucă și "unirea" cu USR la guvernare. Sper ca acești mizerabili să piardă și la alegerile parlamentare. Ipocriții.

La Cluj s-a votat masiv Lenuța! Fruncea! Laughing

PS A venit Bolojan la ProTV la știri și deja vorbește de juma' de oră. ProTV e cu ăia civilizații. Civilizați care se fut în cur. Laughing Mateiaș n-a găsit altă rimă. Laughing
myrk
myrk
6
6

pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Joi 28 Noi - 8:17

În concluzie, indiferent cine iese la prezidențiale, de doamna Georgescu tot nu scăpăm! Laughing Fie că e soția lui Călin Georgescu, fie că e soția lui Cătălin Georgescu! Ce mică e lumea!
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum