Eu cu cine votez?!?
+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Slavă Domnului că frate-miu nu merge la vot de foarte mult timp. Aș fi crezut că a contat și votul lui la Lasconi. Fratele meu a rămas ateu, așa cum ne-a crescut tata și bineînțeles că e vaccinat. Nu pot discuta orice cu el, dacă nu îi convine ceva, nu discută, mai ales politică. Încă sper să nu iasă Lasconi pe locul doi. Nu mă așteptam. Credeam că o să fie între Ciolacu și Ciucă. Dar caracatița are multe tentacule la alegerile astea...
zaraza26- 5
Ăștia deja vorbesc că intră Georgescu în turul doi. Eu n-am auzit de Georgescu, nu l-am auzit, nu a apărut la tv, vecinii l-au votat. De unde p. mă-sii a apărut ăsta?
Dacă intră Georgescu în turul doi, pierde Ciolacu. Dacă intra Lasconi cu Georgescu în turul doi, ieșea tot Georgescu.
Ăștia la tv numai despre Lasconi vorbesc. O prezintă ca genială. La fel ca Iohannis. De Ciucă n-am spus nimic acum, am spus acu' 6 luni că n-are nicio șansă.
Băi Lasconi băi Sri băi!
Zaraza, lasă că bifează sistemul votul fratelui tău!
Dacă intră Georgescu în turul doi, pierde Ciolacu. Dacă intra Lasconi cu Georgescu în turul doi, ieșea tot Georgescu.
Ăștia la tv numai despre Lasconi vorbesc. O prezintă ca genială. La fel ca Iohannis. De Ciucă n-am spus nimic acum, am spus acu' 6 luni că n-are nicio șansă.
Băi Lasconi băi Sri băi!
Zaraza, lasă că bifează sistemul votul fratelui tău!
myrk- 6
Călin Georgescu s-a insinuat treptat în memoria românilor. Prin internet. Nu s-a implicat în nimic până acum, a fost basma curată, nimeni nu a scos minciuni despre el sau să îl tragă cumva în jos. Deci... suspect.
A ieșit din joben. Dar cine l-a scos, nu se știe.
A ieșit din joben. Dar cine l-a scos, nu se știe.
zaraza26- 5
Eh, apropo de ce zic acolo în imagine. Ceilalți sunt prefăcuți, dar fără luciul pe care îl vezi la Georgescu. Mă rog, nu mă bag în amănunte. Nu toți sunt în același grad, prefăcuți. O campanie electorală presupune să dai bine, să nu faci greșeli elementare de ținută, de prezență.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Tiktok-ul l-a promovat pe Georgescu. Adică subcultură, la ce se uită tineretul acum.
Lasconi e numai lapte și miere. Are și o cruce mare la gât! Se pare că nu va fi nicio surpriză în legătură cu Lasconi- ceilalți candidați au fost niște pioni pe o tablă de șah, unii nici n-au știut ce li s-a întâmplat. De fapt Georgescu e împotriva Bisericii și implicit a majorității românilor și a fost promovat să-i prostească pe proști și să fărâmițeze voturile. Totul a fost foarte bine organizat ca să fie evidențiată Lasconi și să apară ca păduchele-n frunce. Următorul primar genial ajuns președinte. Schema clasică!
Simion spune că el va ieși pe locul doi și că Lasconi minte. La procente! Ar fi culmea ca în turul doi să-i cedeze voturile lui Lasconi.
De aia râdea Simion, că oricum o dă, va încheia aranjamente și îi va fi bine. Georgescu, dacă e cu Dumnezeu, cum zice (dar nu cu biserica), n-are cum să-i dea voturile lui Lasconi.
Kelemen Hunor l-a depășit pe Ciucă! Mai că l-aș fi votat și eu, că are stofă!
Georgescu pare securist sadea. Băi, totuși le-a fost frică de Constantinescu. De aia l-au scos din cursă. Cred că îi dădea clasă lui Georgescu. Și era și cu o literă mai în față, alfabetic.
Lasconi e numai lapte și miere. Are și o cruce mare la gât! Se pare că nu va fi nicio surpriză în legătură cu Lasconi- ceilalți candidați au fost niște pioni pe o tablă de șah, unii nici n-au știut ce li s-a întâmplat. De fapt Georgescu e împotriva Bisericii și implicit a majorității românilor și a fost promovat să-i prostească pe proști și să fărâmițeze voturile. Totul a fost foarte bine organizat ca să fie evidențiată Lasconi și să apară ca păduchele-n frunce. Următorul primar genial ajuns președinte. Schema clasică!
Simion spune că el va ieși pe locul doi și că Lasconi minte. La procente! Ar fi culmea ca în turul doi să-i cedeze voturile lui Lasconi.
De aia râdea Simion, că oricum o dă, va încheia aranjamente și îi va fi bine. Georgescu, dacă e cu Dumnezeu, cum zice (dar nu cu biserica), n-are cum să-i dea voturile lui Lasconi.
Kelemen Hunor l-a depășit pe Ciucă! Mai că l-aș fi votat și eu, că are stofă!
Georgescu pare securist sadea. Băi, totuși le-a fost frică de Constantinescu. De aia l-au scos din cursă. Cred că îi dădea clasă lui Georgescu. Și era și cu o literă mai în față, alfabetic.
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Clasament nou: Ciucă, Georgescu, Simion, Lasconi. Posibil ca Georgescu să-l depășească pe Ciolacu.
Se joacă cu noi ca șoarecele cu pisica.
Se joacă cu noi ca șoarecele cu pisica.
myrk- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
M-am uitat și eu la rezultatele parțiale acum vreun sfert de oră. E oribil să aleg între Ciolacu și Georgescu. Asta era atunci pe pagină.
Tiktok l-a promovat pe Georgescu pentru că acolo știau că va strânge voturi pe ultima sută de metri. De la tineri sau cei care butonează mult tiktokul. Georgescu a strâns voturi de la cei amețiți de vorbele lui. Pe mine mă amețise acum zece ani. Între timp mi-a trecut.
A, uitasem. În caz de confuzie totală, pun ștampila pe amândoi. Dumnezeu cu mila...
Tiktok l-a promovat pe Georgescu pentru că acolo știau că va strânge voturi pe ultima sută de metri. De la tineri sau cei care butonează mult tiktokul. Georgescu a strâns voturi de la cei amețiți de vorbele lui. Pe mine mă amețise acum zece ani. Între timp mi-a trecut.
A, uitasem. În caz de confuzie totală, pun ștampila pe amândoi. Dumnezeu cu mila...
zaraza26- 5
Simion a anunțat că nu susține PSD în turul doi. Dacă iese Lasconi în turul doi, o susține pe Lasconi.
Poate fi o surpriză ca Ciolacu să nu intre în turul doi. Ponta zice că Lasconi nu intră în turul doi. Dar dacă ies Georgescu și Lasconi în turul doi?
Să te caci în firmele de sondare. Apare Georgescu de nicăieri, cotat la 2% și urcă acum la cel puțin 22%.
Băi, suntem o țară de căcat. Poporul are întotdeauna dreptate.
La București nu se afișează rezultatele. Aici vor fi și mânăreli mari.
La cât de morcoviți păreau cei de la PSD, e posibil să fie la limită Ciolacu.
Poate fi o surpriză ca Ciolacu să nu intre în turul doi. Ponta zice că Lasconi nu intră în turul doi. Dar dacă ies Georgescu și Lasconi în turul doi?
Să te caci în firmele de sondare. Apare Georgescu de nicăieri, cotat la 2% și urcă acum la cel puțin 22%.
Băi, suntem o țară de căcat. Poporul are întotdeauna dreptate.
La București nu se afișează rezultatele. Aici vor fi și mânăreli mari.
La cât de morcoviți păreau cei de la PSD, e posibil să fie la limită Ciolacu.
myrk- 6
Văd pe facebook ce zice cineva, o doamnă, inginer chimist ca mine și ieșită la pensie de vreo 2 ani. Ne cunoaștem din 1989, dar a locuit în Bistrița din 1990. E oripilată că e Georgescu în turul doi, din cauză că e prorus, prolegionari și zice că nu poate fi profamilist cum zice. Având în vedere ce opțiuni am în turul doi, că nu îmi place de nicio culoare Ciolacu, iar Lasconi... nici atât, mai bine Georgescu decât Lasconi, îl votez pe Georgescu în turul doi. Întâi mă hotărâsem să îi tai pe amândoi și gata. De Ciolacu știu că e de la psd și mi-e de ajuns. Mutra lui nu o suport. Lasconi... știți și voi, nu repet! Cu Georgescu mai este o șansă, cât de mică... Măcar are elementul surpriză. Nu știu la ce să mă aștept de la el. Și... mai rău decât cu ăștia doi nu va fi.
Măcar dacă Georgescu ar fi fost prezent în România până acum, să fie pe buzele cuiva... A apărut de nicăieri și uite unde-i cocoțat. Numai dacă ajunge președinte ne lămurim cu el. Cât o fi de prorus Georgescu? Cum naiba să ajungă în turul doi?! Psd-ul a dormit... Dar și psd-ul are afinități proruse.
Măcar dacă Georgescu ar fi fost prezent în România până acum, să fie pe buzele cuiva... A apărut de nicăieri și uite unde-i cocoțat. Numai dacă ajunge președinte ne lămurim cu el. Cât o fi de prorus Georgescu? Cum naiba să ajungă în turul doi?! Psd-ul a dormit... Dar și psd-ul are afinități proruse.
zaraza26- 5
Faptul că voturile au fost împărțite între mulți candidați, l-a ajutat enorm pe Georgescu. Cu numai 22% trece în turul doi. Oare la alte alegeri cât aveau cei doi candidați?
În 2019 au fost tot 14 candidați. Și cu 5 ani înainte, tot 14, scrie în articol. Iohannis a luat 37,79 în primul tur, Iar Dăncilă 22,33%. Deci e așa cum am spus. Georgescu are cam cât Dăncilă în primul tur.
În 2019 au fost tot 14 candidați. Și cu 5 ani înainte, tot 14, scrie în articol. Iohannis a luat 37,79 în primul tur, Iar Dăncilă 22,33%. Deci e așa cum am spus. Georgescu are cam cât Dăncilă în primul tur.
zaraza26- 5
Cum am zis, Ciolacu a pierdut la câteva voturi, Lasconi e în turul doi. Nicușor Dan cu Fritz și acoliții usr au stat treji toată noaptea și au dat telefoane la prieteni în SUA și Canada, ca să îndemne lumea să iasă la vot. Acum se hlizesc la tv, au început să-l împroaște cu mizerii pe Georgescu și se erijează in salvatorii democrației și ai României. Ca să vezi ce mult înseamnă să mergi la vot au ba.
Acum românii au de ales între două tabere extremiste: ăia cu Dumnezeu și ăia fără. Nici bunul Dumnezeu nu le putea ticlui mai bine! Azi noapte Lasconi a ieșit la interviuri cu o cruce mare la gât.Spre dimineață, avea două cruci la gât. A început să devină din ce în ce mai creștină!
Până la luarea președinției, când obligatoriu urmează, tradițional, 23 august și întoarcerea armelor!
Unii spun că e democrație, eu repet că e stupid people!
Acum românii au de ales între două tabere extremiste: ăia cu Dumnezeu și ăia fără. Nici bunul Dumnezeu nu le putea ticlui mai bine! Azi noapte Lasconi a ieșit la interviuri cu o cruce mare la gât.Spre dimineață, avea două cruci la gât. A început să devină din ce în ce mai creștină!
Până la luarea președinției, când obligatoriu urmează, tradițional, 23 august și întoarcerea armelor!
Unii spun că e democrație, eu repet că e stupid people!
myrk- 6
Acum românii au de ales între două tabere extremiste: ăia cu Dumnezeu și ăia fără. Nici bunul Dumnezeu nu le putea ticlui mai bine!
Hmm... cu atât mai mult trebuie să îl votez pe Georgescu... Ce spui tu chiar îmi dă de gândit!
zaraza26- 5
Eu tot am mâncat căcat pe forum. Or fi ei moderni, or fi ei atractivi, dacă ești creștin (și noi zicem că suntem în proporție de 99%), dacă ești om, n-ai cum să votezi usr în România, ăștia sunt contra naturii. Și denotă ceva despre votanți: n-au nici ăștia niciun Dumnezeu. N-ai cum să nu râzi, chiar dacă e de plâns. Mucureștenii l-au votat de două ori pe Nicușor, deși n-au apă caldă și căldură în case, iar acum au votat cu tanti Nuți, care e o habarnistă totală, dar plină de bune intenții. Ca Nicușor. Deși ăla era olimpic la matematică.
Totuși, rezultatele confirmă că previziunile sociologice și tot ce se prezintă la știri, în mass media și influensări, e o imensă minciună și un mare căcat. Până și serviciile au fost luate prin surprindere.
Totul se joacă live, până la ultima secundă, până la ultima răsuflare. Așa e și cu sufletul omului.
Dar să rămânem la politică. Totul e predictibil până la un anumit punct. Punctul G al
politicii. Să trecem pe caterincă, face bine la ten. La tenul nației. 'Te-n nația mă-tii!
USR a făcut prăpăd când a ajuns în funcții de conducere. Dar tre' să simtă și tineretul ăsta ani buni de acum înainte pe pielea lui, înainte de a se revigora partidele conservatoare din România. Pentru noi e un pic cam târziu, că viața noastră a trecut deja.
Trăiască România!
Totuși, rezultatele confirmă că previziunile sociologice și tot ce se prezintă la știri, în mass media și influensări, e o imensă minciună și un mare căcat. Până și serviciile au fost luate prin surprindere.
Totul se joacă live, până la ultima secundă, până la ultima răsuflare. Așa e și cu sufletul omului.
Dar să rămânem la politică. Totul e predictibil până la un anumit punct. Punctul G al
politicii. Să trecem pe caterincă, face bine la ten. La tenul nației. 'Te-n nația mă-tii!
USR a făcut prăpăd când a ajuns în funcții de conducere. Dar tre' să simtă și tineretul ăsta ani buni de acum înainte pe pielea lui, înainte de a se revigora partidele conservatoare din România. Pentru noi e un pic cam târziu, că viața noastră a trecut deja.
Trăiască România!
myrk- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
Tu mai crezi în revigorarea partidelor conservatoare? Și care ar fi alea? Ia-ți adio de la ce a fost, vin lucruri mărețe! Dacă ajungem să votăm un președinte cu Dumnezeu, apărut din neant, aici în România, înseamnă că lucrurile nu mai sunt așa cum le știam. Să ștergem cu buretele ce știam și să privim realitatea cu ochi de copil. Care acum începe să vadă pentru prima dată lumea.
zaraza26- 5
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii