GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eu cu cine votez?!?

+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 5 Empty Eu cu cine votez?!?

Mesaj  pitulicea Lun 30 Sept - 12:33

Rezumarea primului mesaj :

Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?" confused
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
t1813
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 5 Empty Re: Eu cu cine votez?!?

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 21:21

Slavă Domnului că frate-miu nu merge la vot de foarte mult timp. Aș fi crezut că a contat și votul lui la Lasconi. Mad Fratele meu a rămas ateu, așa cum ne-a crescut tata și bineînțeles că e vaccinat. Nu pot discuta orice cu el, dacă nu îi convine ceva, nu discută, mai ales politică. Încă sper să nu iasă Lasconi pe locul doi. Nu mă așteptam. Credeam că o să fie între Ciolacu și Ciucă. Dar caracatița are multe tentacule la alegerile astea...
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 21:27

Ăștia deja vorbesc că intră Georgescu în turul doi. Eu n-am auzit de Georgescu, nu l-am auzit, nu a apărut la tv, vecinii l-au votat. De unde p. mă-sii a apărut ăsta? Laughing

Dacă intră Georgescu în turul doi, pierde Ciolacu. Dacă intra Lasconi cu Georgescu în turul doi, ieșea tot Georgescu.

Ăștia la tv numai despre Lasconi vorbesc. O prezintă ca genială. La fel ca Iohannis. Laughing De Ciucă n-am spus nimic acum, am spus acu' 6 luni că n-are nicio șansă. Laughing

Băi Lasconi băi Sri băi! Laughing

Zaraza, lasă că bifează sistemul votul fratelui tău! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 21:32

Călin Georgescu s-a insinuat treptat în memoria românilor. Prin internet. Nu s-a implicat în nimic până acum, a fost basma curată, nimeni nu a scos minciuni despre el sau să îl tragă cumva în jos. Deci... suspect.
A ieșit din joben. Dar cine l-a scos, nu se știe.
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 24 Noi - 21:38

Despre Calin Georgescu.  Laughing  Asta ca tot zicea Zaraza ca a fost reticenta in privinta lui.
Eu nici macar nu-l puteam urmari. Efectiv imi producea greata. Mi se parea de-o falsitate maxima. Se pare ca nu m-am inselat.

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 5 2810
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 21:47

Eh, apropo de ce zic acolo în imagine. Ceilalți sunt prefăcuți, dar fără luciul pe care îl vezi la Georgescu. Mă rog, nu mă bag în amănunte. Nu toți sunt în același grad, prefăcuți. O campanie electorală presupune să dai bine, să nu faci greșeli elementare de ținută, de prezență.
zaraza26
zaraza26
5
5

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 21:59

Tiktok-ul l-a promovat pe Georgescu. Adică subcultură, la ce se uită tineretul acum.

Lasconi e numai lapte și miere. Are și o cruce mare la gât! Laughing Se pare că nu va fi nicio surpriză în legătură cu Lasconi- ceilalți candidați au fost niște pioni pe o tablă de șah, unii nici n-au știut ce li s-a întâmplat. De fapt Georgescu e împotriva Bisericii și implicit a majorității românilor și a fost promovat să-i prostească pe proști și să fărâmițeze voturile. Totul a fost foarte bine organizat ca să fie evidențiată Lasconi și să apară ca păduchele-n frunce. Următorul primar genial ajuns președinte. Schema clasică! Laughing

Simion spune că el va ieși pe locul doi și că Lasconi minte. La procente! Laughing Ar fi culmea ca în turul doi să-i cedeze voturile lui Lasconi. Laughing

De aia râdea Simion, că oricum o dă, va încheia aranjamente și îi va fi bine. Georgescu, dacă e cu Dumnezeu, cum zice (dar nu cu biserica), n-are cum să-i dea voturile lui Lasconi.

Kelemen Hunor l-a depășit pe Ciucă! Laughing Mai că l-aș fi votat și eu, că are stofă! Laughing

Georgescu pare securist sadea. Laughing Băi, totuși le-a fost frică de Constantinescu. De aia l-au scos din cursă. Cred că îi dădea clasă lui Georgescu. Și era și cu o literă mai în față, alfabetic. Laughing
myrk
myrk
6
6

pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 22:39

Clasament nou: Ciucă, Georgescu, Simion, Lasconi. Posibil ca Georgescu să-l depășească pe Ciolacu. Laughing

Se joacă cu noi ca șoarecele cu pisica. Laughing
myrk
myrk
6
6

pitulicea și eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 22:49

M-am uitat și eu la rezultatele parțiale acum vreun sfert de oră. E oribil să aleg între Ciolacu și Georgescu. Asta era atunci pe pagină.

Tiktok l-a promovat pe Georgescu pentru că acolo știau că va strânge voturi pe ultima sută de metri. De la tineri sau cei care butonează mult tiktokul. Georgescu a strâns voturi de la cei amețiți de vorbele lui. Pe mine mă amețise acum zece ani. Între timp mi-a trecut. Laughing
A, uitasem. În caz de confuzie totală, pun ștampila pe amândoi. Dumnezeu cu mila...
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 23:28

Simion a anunțat că nu susține PSD în turul doi. Dacă iese Lasconi în turul doi, o susține pe Lasconi. Laughing

Poate fi o surpriză ca Ciolacu să nu intre în turul doi. Ponta zice că Lasconi nu intră în turul doi. Dar dacă ies Georgescu și Lasconi în turul doi?

Să te caci în firmele de sondare. Apare Georgescu de nicăieri, cotat la 2% și urcă acum la cel puțin 22%.

Băi, suntem o țară de căcat. Poporul are întotdeauna dreptate. Laughing

La București nu se afișează rezultatele. Aici vor fi și mânăreli mari.

La cât de morcoviți păreau cei de la PSD, e posibil să fie la limită Ciolacu.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 8:18

Văd pe facebook ce zice cineva, o doamnă, inginer chimist ca mine și ieșită la pensie de vreo 2 ani. Ne cunoaștem din 1989, dar a locuit în Bistrița din 1990. E oripilată că e Georgescu în turul doi, din cauză că e prorus, prolegionari și zice că nu poate fi profamilist cum zice. Având în vedere ce opțiuni am în turul doi, că nu îmi place de nicio culoare Ciolacu, iar Lasconi... nici atât, mai bine Georgescu decât Lasconi, îl votez pe Georgescu în turul doi. Întâi mă hotărâsem să îi tai pe amândoi și gata. De Ciolacu știu că e de la psd și mi-e de ajuns. Mutra lui nu o suport. Lasconi... știți și voi, nu repet! Cu Georgescu mai este o șansă, cât de mică... Măcar are elementul surpriză. Nu știu la ce să mă aștept de la el. Și... mai rău decât cu ăștia doi nu va fi.
Măcar dacă Georgescu ar fi fost prezent în România până acum, să fie pe buzele cuiva... A apărut de nicăieri și uite unde-i cocoțat. Numai dacă ajunge președinte ne lămurim cu el. Laughing Cât o fi de prorus Georgescu? Cum naiba să ajungă în turul doi?! Psd-ul a dormit... Dar și psd-ul are afinități proruse.
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 8:38

Faptul că voturile au fost împărțite între mulți candidați, l-a ajutat enorm pe Georgescu. Cu numai 22% trece în turul doi. Oare la alte alegeri cât aveau cei doi candidați?

În 2019 au fost tot 14 candidați. Și cu 5 ani înainte, tot 14, scrie în articol. Iohannis a luat 37,79 în primul tur, Iar Dăncilă 22,33%. Deci e așa cum am spus. Georgescu are cam cât Dăncilă în primul tur.
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 25 Noi - 9:27

Cum am zis, Ciolacu a pierdut la câteva voturi, Lasconi e în turul doi. Nicușor Dan cu Fritz și acoliții usr au stat treji toată noaptea și au dat telefoane la prieteni în SUA și Canada, ca să îndemne lumea să iasă la vot. Acum se hlizesc la tv, au început să-l împroaște cu mizerii pe Georgescu și se erijează in salvatorii democrației și ai României. Laughing Ca să vezi ce mult înseamnă să mergi la vot au ba.

Acum românii au de ales între două tabere extremiste: ăia cu Dumnezeu și ăia fără. Nici bunul Dumnezeu nu le putea ticlui mai bine! Laughing Azi noapte Lasconi a ieșit la interviuri cu o cruce mare la gât.Spre dimineață, avea două cruci la gât. A început să devină din ce în ce mai creștină! Laughing

Până la luarea președinției, când obligatoriu urmează, tradițional, 23 august și întoarcerea armelor!

Unii spun că e democrație, eu repet că e stupid people! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 9:36

Acum românii au de ales între două tabere extremiste: ăia cu Dumnezeu și ăia fără. Nici bunul Dumnezeu nu le putea ticlui mai bine!

Hmm... cu atât mai mult trebuie să îl votez pe Georgescu... Ce spui tu chiar îmi dă de gândit!
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 25 Noi - 9:59

Eu tot am mâncat căcat pe forum. Laughing Or fi ei moderni, or fi ei atractivi, dacă ești creștin (și noi zicem că suntem în proporție de 99%), dacă ești om, n-ai cum să votezi usr în România, ăștia sunt contra naturii. Și denotă ceva despre votanți: n-au nici ăștia niciun Dumnezeu. Laughing N-ai cum să nu râzi, chiar dacă e de plâns. Mucureștenii l-au votat de două ori pe Nicușor, deși n-au apă caldă și căldură în case, iar acum au votat cu tanti Nuți, care e o habarnistă totală, dar plină de bune intenții. Ca Nicușor. Deși ăla era olimpic la matematică. Laughing

Totuși, rezultatele confirmă că previziunile sociologice și tot ce se prezintă la știri, în mass media și influensări, e o imensă minciună și un mare căcat. Până și serviciile au fost luate prin surprindere.

Totul se joacă live, până la ultima secundă, până la ultima răsuflare. Așa e și cu sufletul omului.

Dar să rămânem la politică. Totul e predictibil până la un anumit punct. Punctul G al
politicii. Să trecem pe caterincă, face bine la ten. La tenul nației. 'Te-n nația mă-tii! Laughing

USR a făcut prăpăd când a ajuns în funcții de conducere. Dar tre' să simtă și tineretul ăsta ani buni de acum înainte pe pielea lui, înainte de a se revigora partidele conservatoare din România. Pentru noi e un pic cam târziu, că viața noastră a trecut deja.

Trăiască România!  Laughing
myrk
myrk
6
6

pitulicea și eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 25 Noi - 10:06

Tu mai crezi în revigorarea partidelor conservatoare? Laughing Și care ar fi alea? Ia-ți adio de la ce a fost, vin lucruri mărețe! Laughing Dacă ajungem să votăm un președinte cu Dumnezeu, apărut din neant, aici în România, înseamnă că lucrurile nu mai sunt așa cum le știam. Să ștergem cu buretele ce știam și să privim realitatea cu ochi de copil. Care acum începe să vadă pentru prima dată lumea.
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum