GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eu cu cine votez?!?

+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 4 Empty Eu cu cine votez?!?

Mesaj  pitulicea Lun 30 Sept - 12:33

Rezumarea primului mesaj :

Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?" confused
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
t1813
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Eu cu cine votez?!?  - Pagina 4 Empty Re: Eu cu cine votez?!?

Mesaj  eledas Sam 23 Noi - 22:42

Pai voi votati cu cine vreti dar eu va spun de pe acum ca din pacate, sau din fericire raportat la Lasconi, Ciolacu va fi urmatorul Presedinte! De ce zic asta? Nu sa va supar pe voi ca nici eu nu's bucuroasa de asta dar asta stiu. Stiu de la cineva care stie de la altcineva, care altcineva lucreaza undeva unde se stie deja linia. Cineva acolo in spatiul securitar va trage sforile de asa maniera. Din pacate alegerea facuta de popor este o iluzie. Asta este opinia mea! Si daca de data asta se da vina din nou pe Diaspora vreau sa stiti ca nu Diaspora este de vina ci sunt trolii. Punct!
eledas
eledas
4
4

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Sam 23 Noi - 23:08

Cei care o votează pe Lasconi nu au înțeles nimic din restricțiile din pandemie. Ei și acum cred că au fost măsuri justificate, asta dacă nu cumva cred că a fost o conspirație și că pandemia a fost gestionată super-eficient, toți morții fiind tratați absolut corespunzător etc etc. Mad

eledas, bineînțeles că se știe cine va fi următorul președinte. Nu mă mai interesează sforile care se trag, că e pierdere de timp să stai sa faci analiză politică în vremurile astea. Dar decât să îmi anulez votul, prefer să votez conform cu conștiința. Mi-am anulat câțiva ani votul. Nu vreau să fiu oaie și să nu gândesc și altfel anul ăsta. Ies din rutină. Very Happy

Da, știu oameni din diaspora care știu ce situație e în România. Nu neg că sunt și habarniști, dar sunt și din cei care cunosc situația.
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 24 Noi - 14:17

Am votat. Am votat oarecum impotriva vointei mele, ca sa fie regretele (sper) mai putine ulterior.
Am pus stampila pe George Simion, cu strangere de inima. In zona noastra sunt foarte multi spalati pe creier care se cred inteligenti...intelectuali... si care voteaza Lasconi. Mie Lasconi mi se pare raul suprem. Si ca sa incerc sa evit raul suprem, am ajuns sa votez ceea ce nu voiam. Sad

Vad ca au inceput fraudele in dispora, asa cum era de asteptat. Buletine gata stampilate cu Calin Georgescu Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 16:18

M-am luat după tine și am votat și eu cu simi... cum ziceam în glumă undeva. Laughing Eu credeam că azi îi votez și pe parlamentari. Laughing Îl întreb pe soț după ce am plecat la biserică, dacă are buletinul. A zis că da. Dar nu avea de gând să meargă la vot. Probabil era mai important pentru primar să îl vadă votând la parlamentare, că primarul candidează la deputați. Eu, crezând că azi sunt toate alegerile, i-am zis soțului că e musai să merg, că îl votez pe colegul meu de facultate. El n-a comentat nimic, iar atunci când ne-am întors de la biserică, am mers direct la vot. După ce am ieșit, el a zis că a votat cu Terheș, fiind preot greco-catolic. Nu mi-a zis până acum de alegerea asta, eu ziceam mereu de colegul meu de la pncr, soțul meu nu comenta nimic, eventual ideea care plutea în aer era că nu are pe cine să voteze. Eu nu i-am zis ce am votat. Fiind derutată că azi nu au fost parlamentare, am comentat pe marginea acestei confuzii ale mele și am lăsat restul în ceață. Very Happy
zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 19:23

Am venit acum de la vot. Pe primul loc e Lasconi, pe doi, trei, patru Georgescu, Simion și Ciolacu. Exact cum bănuiam, cu excepția lui Georgescu, apărut din neant, fără casă, fără masă, fără familie, fără partid, ca Melchisedec  Laughing , promovat de sistem pentru a strica apele lui Ciolacu și Simion. Poate vă puneți întrebarea de ce nu e vrut Ciolacu de sistem? Păi analizați puțin. Nu vă dau mură în gură. Laughing Totuși, să votezi pe Lasconi e dă porc. Intelectualii poporului român. Laughing

Zaraza, dacă n-ar fi miză, nu s-ar strofoca atât serviciile. E normal că votul nostru contează, altfel n-ar manipula atât de mult populația. Din păcate, mulți pică în plasă și votează cum votează.

Vorba lui Brucan, stupid people! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 24 Noi - 19:27

Tu vorbesti serios cu Georgescu??? Unde-ai vazut rezultate partiale? Rolling Eyes Sau zici asa la misto?

Zaraza, pentru parlamentare mai ai de asteptat o saptamana Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 20:00

Intuiția. Am întrebat și vecinii cu cine au votat și amicii pe net, plus știrile. Bătălia e acum pentru locul doi, Lasconi e cert pe primul loc. Surpriză mare va fi că PSD și PNL nu vor avea candidat în turul doi.

Bă, da nici USR nu poți vota. Ba uite că da, în special în București. Fruncea (prostiei)! Laughing Că ei îl au și pe Nicușor primar pă viață acolo! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 24 Noi - 20:04

Eu peste tot pe unde ma uit, vad ca Ciolacu e pe primul loc, iar la distanta destul de mare, batalia e pentru locurile doi si trei, intre Lasconi si Ciuca confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 20:10

În București se votează masiv acum și ăștia clar votează Lasconi. Ei sunt anti-sistem și votează răul cel mai mic. Chiar dacă răul cel mai mic ulterior a devenit cel mai mare. Indubitabil. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 20:27

Eledas, alegerea poporului nu e iluzorie, e reală. Dar de asta caterinca asta după model american, sistemul are specialiști în spălat pe creier. Între Lasconi și orice persoană, aleg pe oricine, nu pe Lasconi. Bă, chiar așa? Promovată masiv de sistem, pe unde te întorci dai numai de Maica Tereza Lasconi. Laughing Adică nu mai sunt femei deștepte în România? De ce nu Birchall, care e la ani lumină distanță de Lasconi?

Anunță acum la știri că un candidat surpriză a luat din voturile unuia care l-a promovat ca să strice apele celorlalți contracandidați. Adică Georgescu l-a devansat pe Ciucă, Ciucă nu intră în turul doi. Laughing

Inteligentă mișcarea PNL. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 24 Noi - 20:37

Preluat de la ActiveNews. Nu suna deloc bine Sad

ACTUALIZARE 19.45: Potrivit surselor noastre, zeci de filiale PNL și-au trădat liderul și au votat pentru candidata USR, care, cu tot sprijinul lui Ludovic Orban și Nicușor Dan, nu trecea de 8%, cât a avut partidul progresist prolegebetist la Europarlamentare. Noile rezultate disponibile mai jos arată ADEVĂRATUL BLAT, cel împotriva românilor. Mai este doar o oră crucială de vot!

ACTUALIZARE 19.00: Pe baza datelor colectate de mai multe surse politice pentru ora 18.00 (cu trei ore înainte de închiderea urnelor), situația s-ar prezinta în felul următor (datele trebuie luate cu reticiență):

Marcel Ciolacu – 26%
George Simion – 18%
Elena Lasconi – 18%
Nicolae Ciucă – 14%
Călin Georgescu – 10%

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 20:50

Între timp s-a mai votat. Eu eram decalat un pic. Laughing Intră clar Lasconi în turul doi, că se votează masiv acum. Bătălia e între Lasconi și Simion. Simion contestă alegerile, ceea ce înseamnă că a pierdut.

Dar să vedem. Lasconi e reprezentanta sistemului, la fel cum a fost Iohannis. Să votăm anti-sistem. Laughing

Ăștia tot vorbesc de surprize. Se pare că va fi Georgescu.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 20:58

Lasconi are șanse mari în turul doi. Va fi care pe care.

Tiktok-ul a învins. Laughing Deocamdată.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 24 Noi - 21:15

S-au anunțat rezultatele parțiale: Ciolacu, Lasconi, Georgescu, Simion, Ciucă.

Simion e net superior față de Lasconi. Iar Georgescu e un mic răhățel apărut de nicăieri. Lasconi deja cerșește susținere- populară și de partid.

Să votezi Lasconi mi se pare decrepit. S-o votezi pe asta (și pe ăștia de la USR) fără Dumnezeu, înseamnă că ești și tu la fel.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 24 Noi - 21:18

Călin Georgescu e cel care a vorbit frumos, a vorbit bine, la ultimele două dăți când a candidat Iohannis. L-am ascultat pe internet, prima dată mi-a plăcut, am zis wow. Apoi, vorba aia, fiind prea frumos discursul lui, am fost foarte reticentă și am aflat că practic a apărut din neant. Dacă nu te susține nimeni din țara ta, ce cauți? Atunci o fi promovat dinafară, nu îmi explic altfel. Vorbește ca și cum ar fi atașat de valorile românești, dar ceva mă face circumspectă. Nu îl simt că e atașat, parcă joacă teatru. Joacă prea bine teatru. El e undeva afară, stă afară și vorbește de acolo.
zaraza26
zaraza26
5
5

eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum