Eu cu cine votez?!?
+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Da, e o variantă credibilă. Cred că o să-i votez pe ei la Camera Deputaților. Pe cine susțin ca președinte?
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Sunt hotarata sa votez PPR, dar totusi ascult podcastul acesta cu Oana Eftimie Imi place fata asta. O femeie inteligenta, care vreau sa ma reprezinte.
https://www.youtube.com/live/h9LbhXCMoKw
Nu ma lasa sa incarc clipul de pe Youtube, decat ca link
https://www.youtube.com/live/h9LbhXCMoKw
Nu ma lasa sa incarc clipul de pe Youtube, decat ca link
pitulicea- 6
Si totusi, voi cu cine votati? Ieri am vazut niste clipuri pe Tel. din De. Romani care lucreaza pe la Amazon, iesisera de la munca si mergeau la vot. In diaspora se voteaza 3 zile, adica de ieri dupamasa si pana duminica seara ca sa se poata marsavii mai bine Sa nu mai apara 5 voturi pe secunda ca la actualul dulap de la Cotroceni. Vre-o 2-3 ziceau ca voteaza cu Simion dar mare majoritate cu Calin Georgescu. De ce? Habar n'am si nici nu sunt curioasa. Eu nu merg la vot desi maine am zborul din Szg si as putea sa fac o escala la Consulat Se pare ca Simion are alaturi 100% diaspora italiana nu si cea nemteasca.
eledas- 4
Pentru Senat votez clar cu Partidul Național Conservator Român, unde e inginerul Nicu Popa. S-ar putea să votez tot cu ei și la celelalte buletine. Cealaltă variantă e să tai cel puțin doi.
zaraza26- 5
Eu la presedintie, cel putin in primul tur, ma gandesc sa anulez votul. Adica mi se pare aiurea sa votez cu cineva care nu ma reprezinta si prin asta sa fiu de acord cu decizia CCR de a-mi impune ei pe cine sa votez. Alegand pe unul din cei alesi de CCR, arata ca sunt de acord cu ticalosia facuta de ei. NU-S!
Pe mine ma reprezenta Razvan Constantinescu.
Deci aici voi anula buletinul de vot. Sa nu merg deloc, iar ar fi o prostie, pentru ca cu cat sunt mai multe voturi neexprimate, cu atat se poate frauda mai tare. Iar eu, ca votant, nici macar nu pot verifica daca CNP-ul meu a fost folosit pentru fraudare. Nu ti se permite sa verifici asta.
La parlamentare, votez din tot sufletul PPR. Prima data in viata cand stiu sigur cu cine vreau sa votez la parlamentare
Oameni inteligenti, oameni pregatiti, oameni cu studii si meserii serioase (nu covrigari sau liberprofesionisti). Oameni care s-au implicat si in pandemie si continua sa se implice in problemele grave din tara. Oameni care arata ca le pasa de tara si de popor, nu doar de ciolan.
Zaraza, Oana Eftimie e de la PPR, dar ziceam ca o urmaresc totusi, desi nu mai trebuie sa ma convinga de ceva, pentru ca sunt deja convinsa sa-i votez De cate ori o urmaresc, imi dau seama cat de pregatita e cu informatii, cu cifre, cu argumente... nu da niciodata din colt in colt ca altii, luati pe nepregatite de cate o intrebare neprevazuta Si spune adevarurilor pe nume, nu ca ceilalti, care spun doar ce au voie sa spuna si cat au voie sa spuna, sa nu supere partenerul strategic
Mie Calin Georgescu nu-mi inspira deloc incredere. Si cand cineva nu-mi inspira incredere, de obicei se dovedeste ca am avut dreptate... Mi se pare un om fals. Vorbeste bine, vorbeste frumos, dar... am un mare dar in fata.
Pe mine ma reprezenta Razvan Constantinescu.
Deci aici voi anula buletinul de vot. Sa nu merg deloc, iar ar fi o prostie, pentru ca cu cat sunt mai multe voturi neexprimate, cu atat se poate frauda mai tare. Iar eu, ca votant, nici macar nu pot verifica daca CNP-ul meu a fost folosit pentru fraudare. Nu ti se permite sa verifici asta.
La parlamentare, votez din tot sufletul PPR. Prima data in viata cand stiu sigur cu cine vreau sa votez la parlamentare
Oameni inteligenti, oameni pregatiti, oameni cu studii si meserii serioase (nu covrigari sau liberprofesionisti). Oameni care s-au implicat si in pandemie si continua sa se implice in problemele grave din tara. Oameni care arata ca le pasa de tara si de popor, nu doar de ciolan.
Zaraza, Oana Eftimie e de la PPR, dar ziceam ca o urmaresc totusi, desi nu mai trebuie sa ma convinga de ceva, pentru ca sunt deja convinsa sa-i votez De cate ori o urmaresc, imi dau seama cat de pregatita e cu informatii, cu cifre, cu argumente... nu da niciodata din colt in colt ca altii, luati pe nepregatite de cate o intrebare neprevazuta Si spune adevarurilor pe nume, nu ca ceilalti, care spun doar ce au voie sa spuna si cat au voie sa spuna, sa nu supere partenerul strategic
Mie Calin Georgescu nu-mi inspira deloc incredere. Si cand cineva nu-mi inspira incredere, de obicei se dovedeste ca am avut dreptate... Mi se pare un om fals. Vorbeste bine, vorbeste frumos, dar... am un mare dar in fata.
pitulicea- 6
Revin.
Inainte de a ma apuca de treaba, am dat o geana pe Facebook sa vad starea lucrurilor. Mi-au cazut ochii pe postarea altui tip foarte inteligent din PPR, un om pe care-l citesc cu mintea si cu sufletul si pentru care am un mare respect: Dinu Popescu.
Iata ce zice:
Interesante întorsături caragialești are istoria noastră. Adică, voi realizați că fix ACEIAȘI OAMENI care susțin că l-au votat pe Klaun „ca să nu iasă Dăncilă”, își umezesc acum ștampila pentru a vota...o Dăncilă pe steroizi?
Dacă azi le-am provoca pe Dăncilă și Lasconi să se dueleze în teste IQ, Viorica ar lua aurul, argintul, bronzul, ar pleca acasă, ar găti, ar spăla vasele, ar rezolva chiar și o revistă cu sudoku și ar dormi 8 ore legate, totul înainte ca Valerica să termine de citit prima întrebare din test.
Rămâne cum am stabilit. Duminica asta, eu am ales să votez. Nu vreau să cred că acest popor e atât de ignorant, că această țară e atât de blestemată încât, din cauza marțafoilor usereiști, trepădușilor cu „ugha-ugha, SIGUR ȘI EFICIENT”, „ugha-ugha, SUVERANISMUL E EXTREMISM”, să ajungă să îndure al treilea mandat al lui Petrov (Leana Lasconi) sau al treilea mandat al lui Klaun (Ciucă/Ciolacu).
Țineți cont că e primul vot pe care îl ofer vreodată cuiva. Nu, nu cred că e răul mai mic, ci sunt convins că e unica soluție pentru a împiedica un nou dezastru.
Cu CINE votez? Evident, cu cine le provoacă negre coșmaruri salvatorilor de serviciu, lui CTP, Mândruță, Radu Tudor și Oanei Dimofte. Fiindcă istoria dovedește clar că TOT ce au susținut ei vreodată a fost antagonic cu realitatea. Iar dacă aveți o brumă de încredere în rațiunea mea, vă îndemn să faceți același lucru.
Farfuza lui Petrov și purcelușul lui Klaun trebuie împiedicați să ajungă în turul în care, după cum bine știm, Sistemul Securist fraudează masiv! Pragmatic, ne place sau nu, există un singur candidat care are șansa reală de a-i opri pe cei doi.
Citisem eu mai mult... pareri, articole, evenimente... si inclinam sa votez totusi cu Simion, ca sa bag bete in roate celorlalti 3. Acum, cred ca asta voi face si eu, pentru ca manarelile din spatele votului s-au intetit si nu vreau sa ma trezesc cu proasta de Lenuta presedinte. Ar fi cel putin la fel de rau ca si cu Klaus.
Inainte de a ma apuca de treaba, am dat o geana pe Facebook sa vad starea lucrurilor. Mi-au cazut ochii pe postarea altui tip foarte inteligent din PPR, un om pe care-l citesc cu mintea si cu sufletul si pentru care am un mare respect: Dinu Popescu.
Iata ce zice:
Interesante întorsături caragialești are istoria noastră. Adică, voi realizați că fix ACEIAȘI OAMENI care susțin că l-au votat pe Klaun „ca să nu iasă Dăncilă”, își umezesc acum ștampila pentru a vota...o Dăncilă pe steroizi?
Dacă azi le-am provoca pe Dăncilă și Lasconi să se dueleze în teste IQ, Viorica ar lua aurul, argintul, bronzul, ar pleca acasă, ar găti, ar spăla vasele, ar rezolva chiar și o revistă cu sudoku și ar dormi 8 ore legate, totul înainte ca Valerica să termine de citit prima întrebare din test.
Rămâne cum am stabilit. Duminica asta, eu am ales să votez. Nu vreau să cred că acest popor e atât de ignorant, că această țară e atât de blestemată încât, din cauza marțafoilor usereiști, trepădușilor cu „ugha-ugha, SIGUR ȘI EFICIENT”, „ugha-ugha, SUVERANISMUL E EXTREMISM”, să ajungă să îndure al treilea mandat al lui Petrov (Leana Lasconi) sau al treilea mandat al lui Klaun (Ciucă/Ciolacu).
Țineți cont că e primul vot pe care îl ofer vreodată cuiva. Nu, nu cred că e răul mai mic, ci sunt convins că e unica soluție pentru a împiedica un nou dezastru.
Cu CINE votez? Evident, cu cine le provoacă negre coșmaruri salvatorilor de serviciu, lui CTP, Mândruță, Radu Tudor și Oanei Dimofte. Fiindcă istoria dovedește clar că TOT ce au susținut ei vreodată a fost antagonic cu realitatea. Iar dacă aveți o brumă de încredere în rațiunea mea, vă îndemn să faceți același lucru.
Farfuza lui Petrov și purcelușul lui Klaun trebuie împiedicați să ajungă în turul în care, după cum bine știm, Sistemul Securist fraudează masiv! Pragmatic, ne place sau nu, există un singur candidat care are șansa reală de a-i opri pe cei doi.
Citisem eu mai mult... pareri, articole, evenimente... si inclinam sa votez totusi cu Simion, ca sa bag bete in roate celorlalti 3. Acum, cred ca asta voi face si eu, pentru ca manarelile din spatele votului s-au intetit si nu vreau sa ma trezesc cu proasta de Lenuta presedinte. Ar fi cel putin la fel de rau ca si cu Klaus.
pitulicea- 6
eledas apreciază acest mesaj
Ei, hai că cu Lasconi președinte, chiar ar trebui să emigreze toată populația României. Dar văd că e promovată puternic, orice deschizi pe unde intri, hop! apare și Lasconi. Ăsta ar fi cel mai nasol scenariu, după 10 ani cu boul ăla de Iohannis, să ni se servească acum 5 ani Lasconi, care e o proastă și nepricepută dpdv politic și diplomatic, cireașa nu de pe tort, ci de pe coliva nației. Acum nu știu cine ar fi prostălăii care s-o voteze, probabil ăia care l-au votat și pe Iohannis (a doua oară ), ceva tineret și posibil diaspora, care habar n-are ce se întâmplă în țară.
Mă rog, cum ne așternem, așa o să dormim. Probabil o să dispărem ca nație dacă nu se întâmplă o minune. Și eu cred în minuni, totuși...
Mă rog, cum ne așternem, așa o să dormim. Probabil o să dispărem ca nație dacă nu se întâmplă o minune. Și eu cred în minuni, totuși...
myrk- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
Oh... si cati sunt care sa o voteze,am mai povestit si eu cu cativa si li se pare un candidat bun, i am contrazis si le-am readus aminte ce a facut USR pe vremea pandemiei, si ceeea ce sustin ei e contra prinicipiilor mele, Lasconi o fi promovata puternic dar pentru a abate atentia de la altii. Eu cred ca nici 45% din alegatori vor vota.
dorina_s- 5
Aici ai dreptate!pitulicea a scris:Revin....
eledas- 4
Înțeleg bine, pitu? Îl votezi pe George Simion?
zaraza26- 5
Da. Ce nu ai înțeles? Dragă Zaraza! Hai că 45% pentru Lasconi e enorm! Populația a uitat de restricțiile din pandemie, când USR era la guvernare cu PNL. Venea boul de Voiculescu, pe atunci ministrul sănătății, și râdea ca cretinul la conferința de presă. În timp ce noi eram terorizați prin case, nu aveam acces în spitale, în magazine, se lua temperatura la intrarea in magazin de către portari, poliția îți dădea amendă dacă n-aveai masca pe față, n-aveai voie să ieși din casă după o anumită oră seara, erai obligat să te vaccinezi cu apă de ploaie care n-avea niciun efect, ba mai te și omora, bisericile erau închise, morții erau băgați în saci și îngropați ca necâinii etc. Bătaie mare de joc. În timpul ăsta Voiculescu se hlizea la tv (iar Cîțu cumpăra vaccinuri de miliarde, nedecontate nici azi; Voiculescu voia atunci și privatizarea sănătății). Etc etc. Și vine vaca asta Lasconi din echipa useristă perfecta, corectă, demnă, curată etc cu agenda de adopție a copiilor de nu știu ce cupluri și tot căcatul ăla lgbt, cu mărirea bugetului pentru înarmare și susținerea cu entuziasm a războiului din Ucraina, susținerea cu mult zel a întregii agente de căcat americane, dedicație trup și suflet 1000%. Și proștii ăia care l-au votat pe Mutulică a doua oară și acum plâng în pumni și-l înjură pe unde-l prind, acum sunt entuziasmați de Lasconi, că o fi ea proastă, zic ei, dar are consilieri buni.
Să voteze fiecare cu cine vrea, este liber să o facă (cu cine vor serviciile și lingăii de serviciu ). Eu mi-am spus părerea, cu blândețe.
Să voteze fiecare cu cine vrea, este liber să o facă (cu cine vor serviciile și lingăii de serviciu ). Eu mi-am spus părerea, cu blândețe.
myrk- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii