Eu cu cine votez?!?
+4
dorina_s
myrk
zaraza26
pitulicea
8 participanți
Pagina 13 din 15
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Pai, scrie si partea adversa. Nu scrie prostii? Nu avem cum merge la vot, nu avem unde. Eu inteleg sa credem in ceva, dar exista o limita. Si nu vreau sa spun mai multe, pentru ca n-o sa zic ce trebuie. Si da, sunt convinsa ca ni s-a incalcat un drept.
atat de simplu- 6
eledas apreciază acest mesaj
Ce-a fost de vazut in Bucuresti? Oameni care isi vor inapoi libertatea. Oameni care s-au adunat in fata Curtii de Apel Bucuresti, ca sa-l sustina pe Calin Georgescu, presedintele votat de romani. Oameni care au sperat ca in Romania mai exista justitie si mai exista stat de drept.danutz a scris: Oare ce e de vazut in Bucuresti ?
Nu mai exista nici justitie, nici stat de drept
pitulicea- 6
Nu contează că-i Georgescu sau Călinescu, ne-au băgat un pic în depresie. Lasă că or să le iasă pe nas după sărbători.
Cred că și nouă.
Cred că și nouă.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Da, am citit si eu acum vestile, ca ieri n-am avut timp. Aveam o mica-mica speranta ca se va termina cosmarul. M-am inselat. Cosmarul continua si se face tot mai negru.
De-acum doar noi toti-UNITI, am mai putea schimba. Da' cine sa se uneasca? Spalatii pe creier si lasii?
De-acum doar noi toti-UNITI, am mai putea schimba. Da' cine sa se uneasca? Spalatii pe creier si lasii?
pitulicea- 6
Despre politica si politicieni, voturi si alte d'astea ce sa zic? Peste tot aceeasi "democrati" nenorociti si falsi. Interesati doar de mentinerea statului pe scaunul lor, nu si de mentinerea Statului de Drept. Neinteresati de populatie si de votul poporului mai ales neinteresati de traiul, de nevoile si de cerintele poporului. Cred ca anularea votului in Ro. este ca o piatra de incercare pentru restul Europei in sensul ca "uite ca se poate, de ce sa nu facem si noi!?" Toata lumea spera la minuni dupa 20 ianuarie. Parerea mea "la pomul laudat sa nu mergi cu sacul" Pe Trump nu il va interesa de nimeni si nimic decat de America asa ca va calca pe toate cadavrele posibile. I-auzi: Iohanis a dat socoteala despre anularea alegirilor unui secretar al unui secretar de Stat al lui Biden. Biden care este poveste, Biden care si-a gratiat propriul fiu iar staful sau a sustinut si intretinut moartea inutila a miilor de tineri in Ucraina doar pentru a isi vedea interesele proprii. De fapt prima neregula de genul nerecunoasterii alesilor poporului a inceput cu pasi mici in At. unde FPÖ a castigat alegerile parlamentare si totusi nu a fost lasat sa guverneze. Hotararea lui Van der Bellen un Biden al Europei. Eh! nu imi mai bat capul ca nu are rost, vine ce vine si oricum eu nu pot schimba nimic. La schimbari este randul tinerilor, tineri care deocamdatain mare parte sunt ocupati cu TikTok si alte social media si se complac in situatie.
Hai ca am luat-o pe aratura!
Hai ca am luat-o pe aratura!
eledas- 4
Cu ultima propozitie din acest topic sunt suta la suta de acord , in rest ma abtin eroic de la orice fel de comentariu …
shadow- 6
Eu sunt de acord cu tot ce a zis eledas, mai putin cu ultima propozitie
Nu tu ai luat-o pe aratura, eledas, ci lumea. Toata lumea, in frunte cu politicienii. Tinerii au fost spalati pe creier de la varste fragede, ca sa se comporte si sa gandeasca asa cum gandesc. Mi-e si mila de ei...
Nu tu ai luat-o pe aratura, eledas, ci lumea. Toata lumea, in frunte cu politicienii. Tinerii au fost spalati pe creier de la varste fragede, ca sa se comporte si sa gandeasca asa cum gandesc. Mi-e si mila de ei...
pitulicea- 6
S-a instaurat cenzura in Romania. De-acum cred ca trebuie sa inchid topicul asta, daca nu vreau o amenda de sa n-o pot duce
V-ati imaginat voi acu' vreo doua luni ca vom ajunge aici? Eu nu, dar dupa tot ce s-a intamplat in pandemie, am stiut ca e cat se poate de posibil si de facil
V-ati imaginat voi acu' vreo doua luni ca vom ajunge aici? Eu nu, dar dupa tot ce s-a intamplat in pandemie, am stiut ca e cat se poate de posibil si de facil
pitulicea- 6
Eu n-am avut probleme pe facebook pe timpul pandemiei. N-am preluat linkuri pentru că nu m-a interesat să port vorbele unora. Mi-am spus părerea fără multe cuvinte, deoarece toți prietenii mei știau pe ce poziție mă situez. Și chiar dacă unii nu știau, și-au dat repede seama. Prefer să adopt o strategie de gherilă, de rezistență inteligentă, decât să tac. Mă bazez pe logică, pe bunul simț, pe simțul realității. Nu îmi exprim părerea în mod vocal, tăios și atunci nu a fost nici cine să mă denunțe autorităților facebookului.
Șarpe, de! Stă între frunze și supraveghează de acolo. Reacționează doar când e neapărat necesar. Și chiar și atunci, calculat, la rece.
Șarpe, de! Stă între frunze și supraveghează de acolo. Reacționează doar când e neapărat necesar. Și chiar și atunci, calculat, la rece.
zaraza26- 5
Zaraza, eu ma refer la regulamentul facut de Ciolac Cica daca tu ca persoana fizica, spui in online pe cine vei vota sau distribui materiale cu candidatul tau preferat, iei amenda intre 10000 si 30000 lei. Prin urmare, daca noi in topicul asta spunem cu cine votam, putem lua amenda
Daca nu mai putem spune, fara sa riscam, inchid topicul, ca nu-si are rostul
Cu cat imi interzic ei mai mult sa vorbesc despre Georgescu, cu atat sunt mai convinsa sa-l votez.
Daca nu mai putem spune, fara sa riscam, inchid topicul, ca nu-si are rostul
Cu cat imi interzic ei mai mult sa vorbesc despre Georgescu, cu atat sunt mai convinsa sa-l votez.
pitulicea- 6
Pit! Stai tu linistita ca au ei de supravegeat altele decat asemenea forumuri! Ex. FB & tiktok-cul unde ei au voie sa-si puna sarmale-n cap In afar' de asta FB a declarat oficial ca nu o sa mai supravegeze nimic, de asemeni si Google si sa nu mai vorbim de faptul ca Musk intentioneaza sa cumpere tiktok si sa il lase la fel de liber ca pe X. Astea acum sunt ultimile zvagniri ale politicienilor de carton. Deci fara ajutorul initiatorilor programelor NU au cum supravegea (romanii) toate milioanele de postari! Nu mor cainii cand vor caii!
eledas- 4
Inteligența artificială poate supraveghea. Numai că oamenii pot găsi metode ingenioase. De exemplu eu voi spune cu cine nu votez. A se înțelege invers.
Sau se așteaptă să ne denunțăm între noi, mai ales pe facebook etc.
Sau se așteaptă să ne denunțăm între noi, mai ales pe facebook etc.
zaraza26- 5
zaraza voiam sa-ti scriu ce as face eu pe AI dar ma abtin Nu folosesc AI, in mod direct nu pentru ca ma simt vre-o inteligenta ci pentru ca nu vreau.
Sunt atatia romanii peste hotare care posteza non stop si acelora nu prea au ce sa le faca mai ales daca se organizeaza in comunitati! + ca in urma cu cateva ore, Google a si declarat ca, cu toate noile reguli EU nu va aplica Faktenchecks! In afara faptului ca eventual le pot sterge postarile pe Ro...si bloca conturile Postatorii isi vor face alte conturi s.a.m,.d.
In Diaspora nu se afla doar pleava societatii asa cum ne-au numit ei! Si daca nu se potolesc, cu fiecare luna vor pleca tot mai multi "afara" In final vor ramane cu seniorii si bugetarii.
Sunt atatia romanii peste hotare care posteza non stop si acelora nu prea au ce sa le faca mai ales daca se organizeaza in comunitati! + ca in urma cu cateva ore, Google a si declarat ca, cu toate noile reguli EU nu va aplica Faktenchecks! In afara faptului ca eventual le pot sterge postarile pe Ro...si bloca conturile Postatorii isi vor face alte conturi s.a.m,.d.
In Diaspora nu se afla doar pleava societatii asa cum ne-au numit ei! Si daca nu se potolesc, cu fiecare luna vor pleca tot mai multi "afara" In final vor ramane cu seniorii si bugetarii.
eledas- 4
zaraza26 apreciază acest mesaj
Ai voie să scrii orice, dar nu în campania electorală. Dacă scrii în campanie, tre' să fii plătit și să afișezi nu știu ce cod de confirmare. N-ai voie să faci campanie gratuit!
myrk- 6
Renuntarea la fackchekareala, era doar pentru USA, din cauza lui Trump. In Europa a ramas cenzura pe Facebook, pentru ca Ursula o incurajeaza Mie mi-au dat avertismente si mi-au sters postari si acu' 3 zile
De verificat e foarte usor sa verifici dupa cuvinte cheie toate postarile care contin anumite cuvinte. Nu e nevoie sa le citesti. Asta se face la intelegere (contra cost) cu cei de la Google. Iar amenzile le vor da ca sa-si mai faca Ciolacu niste bani la buget
myrk, pai topicul asta era pentru campanie... ca atunci ne intereseaza pareri despre votare
De verificat e foarte usor sa verifici dupa cuvinte cheie toate postarile care contin anumite cuvinte. Nu e nevoie sa le citesti. Asta se face la intelegere (contra cost) cu cei de la Google. Iar amenzile le vor da ca sa-si mai faca Ciolacu niste bani la buget
myrk, pai topicul asta era pentru campanie... ca atunci ne intereseaza pareri despre votare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 17 Ian - 22:49, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Pagina 13 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum