Eu cu cine votez?!?
+4
dorina_s
myrk
zaraza26
pitulicea
8 participanți
Pagina 11 din 15
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Nu am ce explicații să dau, eventual niște opinii:
* Nu sunt fan al vreunui, dintre cei doi candidați;
* Despre politicienii noștri: până acum era valabil Caragiale, acum este valabil Eminescu;
Pitulicea sunt conservator, dar mă supără nici aprecierea ta!
* Nu sunt fan al vreunui, dintre cei doi candidați;
* Despre politicienii noștri: până acum era valabil Caragiale, acum este valabil Eminescu;
Pitulicea sunt conservator, dar mă supără nici aprecierea ta!
Prometeu- 1
zaraza26 apreciază acest mesaj
Au anulat alegerile! Nu a iesit cine trebuie.
Nu mai este democratie asta e clar!
Nu mai este democratie asta e clar!
dorina_s- 5
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
N-o să mai avem nici Lasconi, nici Georgescu. L-am primit cadou pe Santa Klaus pe termen nelimitat.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt teribil de zdruncinata de ce s-a intamplat Am intrat intr-o dictatura crunta. Va fi mai rau decat pe vremea lui Ceausescu.
pitulicea- 6
Este de noaptea mintii. Era de asteptat ca dulapul vrea sa se transforme in palmier si ca sa nu vrea sa paraseasca Cotroceniul! Prin online s-a tot vorbit de o lovitura de stat ! Ete na!
Vai maicuta ei de Romanie.
Vai maicuta ei de Romanie.
eledas- 4
Cica hartia cu decizia CCR a fost trimisa presei, nu la Monitorul Oficial, asa cum e normal, iar de acolo sa ajunga la presa. In plus, decizia, nu are nici o semnatura si nici o stampila. E o hartie scrisa la calculator. Atat.
pitulicea- 6
Iohannis e disperat sa ramana presedinte. Am citit ceva la Cosmin Gusa, care imi da sperante. Doamne ajuta sa fie bine!
Câțiva judecători CCR ar putea fi arestați!
În ultimele ore presiunea de tip SOROS s-a mutat la CCR, 3 dintre cei 9 judecători au fost forțați să convoace o ședință informală, cu scopul de a încerca un gest disperat (dar imposibil!), de a anula alegerile. Ce nu știu dânșii, dar le comunic eu, discuțiile lor sunt monitorizate, așa cum au fost și comunicările lor din ultimele 24 de ore, cu diverși “influenceri”, unii dintre ei foști șefi prin serviciile secrete. SRI știe că Biden/Blinken/Soros reprezintă trecutul SUA, au priceput că Georgescu e “Trump al românilor”, deci s-au pregătit corespunzător. Dacă judecătorii CCR insistă cu aberațiile, acum sau după alegeri, eu nu exclud nici arestarea unora dintre ei, fiind caz de forță majoră. Iar dovezile există domnilor judecători, aveți un fost procuror general printre voi, Bogdan Licu,ce vă poate confirma rapid acest lucru. Tic-Tac!
Gusa asta stie multe si e uns cu toate alifiile.
Câțiva judecători CCR ar putea fi arestați!
În ultimele ore presiunea de tip SOROS s-a mutat la CCR, 3 dintre cei 9 judecători au fost forțați să convoace o ședință informală, cu scopul de a încerca un gest disperat (dar imposibil!), de a anula alegerile. Ce nu știu dânșii, dar le comunic eu, discuțiile lor sunt monitorizate, așa cum au fost și comunicările lor din ultimele 24 de ore, cu diverși “influenceri”, unii dintre ei foști șefi prin serviciile secrete. SRI știe că Biden/Blinken/Soros reprezintă trecutul SUA, au priceput că Georgescu e “Trump al românilor”, deci s-au pregătit corespunzător. Dacă judecătorii CCR insistă cu aberațiile, acum sau după alegeri, eu nu exclud nici arestarea unora dintre ei, fiind caz de forță majoră. Iar dovezile există domnilor judecători, aveți un fost procuror general printre voi, Bogdan Licu,ce vă poate confirma rapid acest lucru. Tic-Tac!
Gusa asta stie multe si e uns cu toate alifiile.
pitulicea- 6
Aaaa, si inca ceva. Un amic de-al meu care lucreaza pe la securitate, a postat cu 2 ore mesajul:
CCR-ule nici nu știi, cât de mic începi să fi
Am vazut intai mesajul lui si poza, iar abia pe urma am citit postarea lui Cosmin Gusa. De-asta zic ca incep sa prind speranta. S-ar putea ca SRI-ul sa aiba ceva, un as in maneca. Chiar si poza postata de amicul meu e sugestiva
CCR-ule nici nu știi, cât de mic începi să fi
Am vazut intai mesajul lui si poza, iar abia pe urma am citit postarea lui Cosmin Gusa. De-asta zic ca incep sa prind speranta. S-ar putea ca SRI-ul sa aiba ceva, un as in maneca. Chiar si poza postata de amicul meu e sugestiva
pitulicea- 6
eledas apreciază acest mesaj
Am dat peste un film-interviu fain. In caz ca vreti sa aflati mai multe despre Calin Georgescu si despre ONU.
pitulicea- 6
La fel cred si eu. Nu conteaza cine ce-a votat. Ni s-a anulat un drept pe care l-am exercitat. Decizia a lovit in noi. Ce democratie? Iesiti la vot, prostilor! A, n-ati votat ce trebuie? Avem solutii. Trist.pitulicea a scris:Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt teribil de zdruncinata de ce s-a intamplat Am intrat intr-o dictatura crunta. Va fi mai rau decat pe vremea lui Ceausescu.
atat de simplu- 6
pitulicea și eledas apreciază acest mesaj
DA, foarte trist.
Citesc acum ca ministrul german al apărării a declarat ieri că Rusia reprezintă cea mai mare amenințare la alegerile din Germania care vor avea loc în curând. Pregătesc mental populația. Dacă AfD va câștiga alegerile din Germania, se va intampla ce se intampla acum în România.
Citesc acum ca ministrul german al apărării a declarat ieri că Rusia reprezintă cea mai mare amenințare la alegerile din Germania care vor avea loc în curând. Pregătesc mental populația. Dacă AfD va câștiga alegerile din Germania, se va intampla ce se intampla acum în România.
pitulicea- 6
eledas apreciază acest mesaj
Dar ce? In Austria nu am votat FPÖ si a castigat alegerile si tot Nehammer a format guvernul?
Poate ca in De. are AfD mai multe sanse dar...
Clar sistemul a dat o lovitura de Stat si se pare ca se instaureaza crunta dictatura.
Am murit degeaba la Revolutie (mai glumesc si eu ca altceva nu pot face)
Poate ca in De. are AfD mai multe sanse dar...
Clar sistemul a dat o lovitura de Stat si se pare ca se instaureaza crunta dictatura.
Am murit degeaba la Revolutie (mai glumesc si eu ca altceva nu pot face)
eledas- 4
Decât să-mi pierd liniștea - și oare cu ce m-ar ajuta - prefer să iau o pauză să îmi revin. Abia acum am aflat noutățile, noi fiind plecați la Bistrița. Totdeauna e bine să iei o gură de aer în piept înainte să faci sau să spui ceva. Reacțiile emoționale pot avea efecte asupra vieții noastre. Vorba aia, prefer să am o reacție la momentul potrivit, decât să izbesc cu pumnul în masă. Cel puțin am trecut de vârsta la care sunt scuzabile reacțiile precipitate.
zaraza26- 5
Filmul pe care vi l-am pus si voua mai sus, in care Calin Georgescu divulga secretele ONU, mi-a fost sters de pe Facebook. Contine informatii care nu trebuie sa fie vazute de public. Mi-e asa de greata de cenzura asta.
pitulicea- 6
Pagina 11 din 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Pagina 11 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum