Eu cu cine votez?!?
+4
dorina_s
myrk
zaraza26
pitulicea
8 participanți
Pagina 10 din 15
Pagina 10 din 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Liniștiți-vă, oameni buni! Mie mi-a trecut febra electorală de câțiva ani. Fiți detașați, contează cum își așterne fiecare. Alegerile denotă nivelul electoratului și asta o vom vedea abia mâine.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Azi, cand totul s-a sfarsit, s-au sfarsit si sperantele mele pentru o viata normala.
Nu pot sa spun decat ca mi-e greata, mi-e greata, mi-e greata.
Probabil e ultima data cand voi mai vota.
Nu pot sa spun decat ca mi-e greata, mi-e greata, mi-e greata.
Probabil e ultima data cand voi mai vota.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
De ce să ne înecăm la mal? Cei care renunță, cu siguranță nu vor reuși nimic. Așa, mai rămâne o speranță. După mine, e bine că am fost scuturați la alegerile astea. Aaa, stai că nu s-a terminat. Distracția continuă! Priviți cu detașare ce va urma, dar rămâneți în joc! Între o schimbare consistentă și una treptată ce alegem? Căci să nu uităm că o schimbare consistentă vine dintr-unul din aceste două motive: fie ne-am copt și avem și pe cine vota, cineva care să adune în jurul lui atenția publică, oameni numeroși, fie ajunge cuțitul la os și schimbarea are loc în mod dureros - nu mai intru în amănunte, a se vedea revoluțiile din estul Europei de acum cca 35 de ani.
Să ne lăsăm timp să ne treacă supărarea, dezamăgirea, că slavă Domnului, avem minte să judecăm și să analizăm. Poate am făcut un mic pas înainte. De ce să abandonăm? Acum nu se vede, dar timpul își va spune cuvântul. Și românii.
Implicarea face diferența! Dacă noi renunțăm, atunci ce pretenții să avem de la alții?
Nu îmi place când aud explicații că pe unii îi interesează viitorul pentru că au copii sau nepoți. Că pe alții nu îi mai interesează pentru că au o vârstă. Asta nu e o scuză. Adevărul e că unii renunță să trăiască, să aibă pasiuni, să se bucure de viață. Atâta timp cât voi putea pune o ștampilă să votez, o voi face!
De mine depinde să îmi fie bine în viață, să am bucurii. Să trăiesc cu pasiune. Nu de cutare sau cutare. Dar întâi și întâi e important să ne păstrăm speranța. Nu așa ne spune și în predici?
Să ne lăsăm timp să ne treacă supărarea, dezamăgirea, că slavă Domnului, avem minte să judecăm și să analizăm. Poate am făcut un mic pas înainte. De ce să abandonăm? Acum nu se vede, dar timpul își va spune cuvântul. Și românii.
Implicarea face diferența! Dacă noi renunțăm, atunci ce pretenții să avem de la alții?
Nu îmi place când aud explicații că pe unii îi interesează viitorul pentru că au copii sau nepoți. Că pe alții nu îi mai interesează pentru că au o vârstă. Asta nu e o scuză. Adevărul e că unii renunță să trăiască, să aibă pasiuni, să se bucure de viață. Atâta timp cât voi putea pune o ștampilă să votez, o voi face!
De mine depinde să îmi fie bine în viață, să am bucurii. Să trăiesc cu pasiune. Nu de cutare sau cutare. Dar întâi și întâi e important să ne păstrăm speranța. Nu așa ne spune și în predici?
zaraza26- 5
Speranta pe care o pastrez nu are de-a face cu politica... ci cu credinta De-acum, Dumnezeu sa ma apere de ce va veni. Ca va veni... Nu prea sunt suveranisiti sinceri la putere. Majoritatea sunt fake-uri. Astia nu au ce sa aduca bun.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Personal prefer sa ma abtin de la orice comentariu.
Am intrat din nou in zona de confort = nu ma misca, nu ma pisca!
Stiu ca suna rau dar va rog sa ma credeti ca suna 100% mai bine decat ceea ce gandesc real.
Viata merge inainte si cu bine si cu mai putin bine. Vorba lui Liviu (sau ceva de genul) sa traim clipa!
Am intrat din nou in zona de confort = nu ma misca, nu ma pisca!
Stiu ca suna rau dar va rog sa ma credeti ca suna 100% mai bine decat ceea ce gandesc real.
Viata merge inainte si cu bine si cu mai putin bine. Vorba lui Liviu (sau ceva de genul) sa traim clipa!
eledas- 4
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Stop zaraza, eu nu am declarat asa ceva. Daca asa ai inteles imi pare rau. Eu doar mi-am exprimat opinia sincer, am anticipat putin chiar daca nu la modul direct ce urma sa se intample! Si din nefericire.....zaraza26 a scris:De frica unor probleme din viitor, "drobul de sare", vom alege mereu aceiași oameni? Aceleași principii ale lor?
Si myrk, in diaspora sunt foarte multi homalai si lesbience din Ro. (din pacate) mai ales in Franta ca acolo sunt cel mai bine integrati in sistem. Cam toti destul de tineri si cuplati cu bastinasi cu situatii materiale foarte bune (nu-s romanii prosti!) Si totusi votul diasporei pentru Lasconii nu a fost de 43% Si crede-ma ca si chiar acel 24,4% este tras de par rau de tot. Insa asta este sistemul!
eledas- 4
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Pe asta ati citit-o?
De la ședința CSAT:
Reprezentantul SRI a avut replică bună iar adjunctul SIE a prezentat un raport care i-a amuțit pe toți.
Este vorba despre implicarea unor nume din staful STS (unii deja avansați de către președinte) și o extinsă rețea soroșistă cu ramificații în SRI, MI, Justiție și Media.
Reprezentantul SIE l-a avertizat pe președinte că aceste aspecte sunt cunoscute de către trei ambasade iar reprezentanți ai FBI au venit deja în România cu activități de protocol cu Parchetul European (EPPO). Sunt vizați premieri și miniștrii grei în fraude.
Președintele a fost vizibil afectat plecând fără să dea bună ziua.
Predoiu și Gorghiu dar și Tâlvăr erau speriati de situatie.
Acest CSAT a salvat "mizeria" pusă în scenă ce era în desfășurare.
Cam asta din culise.
Macar de-ar fi asa
De la ședința CSAT:
Reprezentantul SRI a avut replică bună iar adjunctul SIE a prezentat un raport care i-a amuțit pe toți.
Este vorba despre implicarea unor nume din staful STS (unii deja avansați de către președinte) și o extinsă rețea soroșistă cu ramificații în SRI, MI, Justiție și Media.
Reprezentantul SIE l-a avertizat pe președinte că aceste aspecte sunt cunoscute de către trei ambasade iar reprezentanți ai FBI au venit deja în România cu activități de protocol cu Parchetul European (EPPO). Sunt vizați premieri și miniștrii grei în fraude.
Președintele a fost vizibil afectat plecând fără să dea bună ziua.
Predoiu și Gorghiu dar și Tâlvăr erau speriati de situatie.
Acest CSAT a salvat "mizeria" pusă în scenă ce era în desfășurare.
Cam asta din culise.
Macar de-ar fi asa
pitulicea- 6
CCR a validat alegerile din primul tur. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la 8 decembrie.
zaraza26- 5
Se stie ca FBI are cunostinta despre o asa zisa mapa care se afla la Ciolacu cu dovezi cum ca ar exista o frauda de ca 168 de miliarde de € la nivel inalt, in randul marilor din partide Bani care au fost scosi in afara granitelor Ro. de mari politicieni inclusiv si Dulapul ar fi pe liste.
eledas- 4
De aceea trebuie observat cu atenție și fără părtinire (atașamente). Societatea, deja divizată, are de ales între doi candidați de îți vine să spui că era mai bun oricare al treilea.
zaraza26- 5
Dezvolta! Sunt curioasa!Prometeu a scris:...Alegerile denotă nivelul electoratulu
eledas- 4
Si eu sunt curioasa de explicatia lui Prometeu. Presimt ca si el e fan Lasconi. Astia care-s fani Lsconi, se cred foarte inteligenti.
pitulicea- 6
eledas apreciază acest mesaj
Pagina 10 din 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Pagina 10 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum