Eu cu cine votez?!?
+3
myrk
zaraza26
pitulicea
7 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Eu cu cine votez?!?
Rezumarea primului mesaj :
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
Se apropie alegerile si multi isi pun intrebarea: "Eu cu cine votez?"
Candidati avem destui, har Domnului!
Motive sa nu-i votam pe multi dintre ei, avem, har Domnului!
Dar motive sa-i votam, avem?
Hai sa vedem pe cine votam si pentru ce ii votam?
pitulicea- 6
Re: Eu cu cine votez?!?
Mass-media are tot interesul să lanseze zvonuri credibile, dar aberante, ca să țină atenția asupra ei. Așa că las-o pe aia cu încorporarea.
Suntem pasivi pentru că statul a devenit tătucul nostru fără de care nu mai putem. El ne educă pruncii, că noi nu suntem în stare. El ne dă de mâncare, că noi nu suntem în stare. Și așa mai departe. Intenția asta a fost de la început, cam din secolul 19, să devenim dependenți, deci manipulabili.
În zilele următoare negociază între ei calea de urmat. Dacă Lasconi nu s-ar fi temut că nu mai apucă turul 1, ar fi acceptat anularea alegerilor. Lasconi - USR -UE.
Au primit indicații să ia voturi de unde se putea lua. De la Georgescu puteau lua liniștiți, că a fost votat mai mult decât se așteptau și nici nu are vreun partid românesc în spate.
Suntem pasivi pentru că statul a devenit tătucul nostru fără de care nu mai putem. El ne educă pruncii, că noi nu suntem în stare. El ne dă de mâncare, că noi nu suntem în stare. Și așa mai departe. Intenția asta a fost de la început, cam din secolul 19, să devenim dependenți, deci manipulabili.
În zilele următoare negociază între ei calea de urmat. Dacă Lasconi nu s-ar fi temut că nu mai apucă turul 1, ar fi acceptat anularea alegerilor. Lasconi - USR -UE.
Au primit indicații să ia voturi de unde se putea lua. De la Georgescu puteau lua liniștiți, că a fost votat mai mult decât se așteptau și nici nu are vreun partid românesc în spate.
zaraza26- 5
Daaa coana Leana a spus in direct la TV ca va contesta la Comisia de la Viena!!! Deci nu la Venetia . Mor ma prapa de ras ( cu plans) Asemenea specimen vrea sa conduca o tara??? Fereasca-va Domnul!!! Muierea asta de femeie .n'are minte nici cat un bob de linte
eledas- 4
Niciunul nu e mai breaz. Se... amestecă cărțile și vom extrage iarăși... Cine va fi regele de cupă? Dar dama de treflă?... Sau poate va fi valet? Asul rămâne în mânecă!
zaraza26- 5
eledas apreciază acest mesaj
Vai, myrk esti genial cu expresiile tale!myrk a scris:Lasconi făcea o emisiune despre OZN-uri.....
Mamă ce aterizare! Direct pe capul lui Lasconi!
eledas- 4
zaraza26 apreciază acest mesaj
Da interesanta intrebare!zaraza26 a scris:... Se... amestecă cărțile și vom extrage iarăși... Cine va fi regele de cupă? Dar dama de treflă?... Sau poate va fi valet? Asul rămâne în mânecă!
Despre alegeri, voturi, circ politic s.a.m.d ce sa mai zic? Am spus ca nu voi merge la vot si ma tin de promisiune desi mereu primesc telefoane de la cunostinte cum ca trebuie sa "iesim" la vot. Nu ma bag! Diaspora a inceput sa voteze de ieri pentru Parlamentare. Am inteles ca se voteaza masiv SOS, AUR si PPR. Trebuie sa recunosc ca acu' in aceasta perioada romanii din Diaspora sunt mai uniti ca niciodata. Stau pe telefoane, posteaza se vorbesc intre ei ....Multi pun stampila de pedeapsa, oricine dar NU Lasconi, NU PSD/PNL o fi bine? O fi rau?
Dumnezeu cu mila!
eledas- 4
Mai bine spus NU USR toxic. Toată mașinațiunea a fost pusă la cale de serviciile lui Coldea ca să iasă Lasconi președinte și usr majoritar, să instaureze în sfârșit "guvernul meu" (ba a mai apărut și Codruța prin peisaj). Mascarada cu renumărarea voturilor a fost făcută cu scopul de a arunca pisica moartă în curtea PSD (deși orice variantă ai învârti, perdant iese Ciolacu și PSD). Ciolacu și Ciucă au fost iepurii pentru Lasconi, PNL, prin trădarea lui Ciucă, urmând a se pupa cu usr prin susținerea lui Lasconi, și prin presupusul vot masiv la parlamentare să obțină majoritatea în parlament, PNL + usr = love și devenind usr premium, ultra sau profi. Dar a apărut de nicăieri Georgescu și le-a stricat apele, sistemul intrând în stare de urgență, Klausul convocând de urgență CTAS (!) , iar CCR amânând rezultatul alegerilor sub pretext de fraudă, ca să aibă timp să clocească un plan de acțiune, prin decredibilizarea totală a lui Georgescu (nu l-au luat în calcul inițial, ca să-l distrugă în campania oficială prezidențială). Probabil acum s-au gândit să-l scoată și de pe buletinul de vot, să-i anuleze candidatura, dar au primit mesaje de la ambasada americană și cel mai probabil vor da drumul la turul doi, altfel va fi război civil în țară. Un amănunt: CCR nu avea competența legală de a impune renumărarea voturilor, acest lucru nefiind o atribuție legală specificată în statutul CCR. Au inventat această decizie cu de la sine putere (cel mai probabil în urma unui telefon de la dumnezeii UE), ca să-și dea timp să clocească planul de bătaie împotriva lui Georgescu. Dar au dat și o dublă lovitură, decredibilizând și PSD (că PNL era distrus deja de Iohannis, prin propunerea și numirea lui Ciucă la presedintia PNL), masele având impresia că CCR este sub comanda PSD, de fapt fiind aservit serviciilor 1000%. Și nu, nu e tocmai bine că s-a decredibilizat toată clasa politică, nu se poate guverna fără partide sau cu amatori, trebuie specialiști și oameni de valoare care se pricep și știu să conducă- și sunt oameni de valoare în partide. Trebuie să fie un echilibru, nu poți să dai țara pe mâna amatorilor, oricâte bune intenții ar avea, că se aruncă țara în haos. Cum am spus, echilibru. Cum usr s-au dovedit cei mai mari amatori, nepricepuți și ticăloși, iar PNL și-a arătat "valoarea" prin neputință, înțelegeți ce vreau să sugerez. Cred că ar fi o bună soluție, alături de suveraniști, care au și ei oameni de valoare, dar mult mai puțini.
Echilibru, echilibru, echilibru.
Echilibru, echilibru, echilibru.
myrk- 6
Am fost la vot, eu am votat cum am zis, PPR la deputați, PNCR la Senat. Soțul a votat cu PPR pe toată linia.
zaraza26- 5
myrk! Siner si fara sa vreau sa te magulesc, ai perfecta dreptate in ceea ce scri.
Din pacate suveranistii nu au suficienta experienta si nici suficienti oameni priceputi si mai ales nu suficienti oameni cu "pile" la marii creditori. Fara marii creditori Romania va intra intr-un impas financiar ingrozitor.
De fapt ar trebui sa merg pe premiza "nu ma misca, nu ma pisca" si parca totusi nu pot 100%
Din pacate suveranistii nu au suficienta experienta si nici suficienti oameni priceputi si mai ales nu suficienti oameni cu "pile" la marii creditori. Fara marii creditori Romania va intra intr-un impas financiar ingrozitor.
De fapt ar trebui sa merg pe premiza "nu ma misca, nu ma pisca" si parca totusi nu pot 100%
eledas- 4
De frica unor probleme din viitor, "drobul de sare", vom alege mereu aceiași oameni? Aceleași principii ale lor? Ne-am afunda în mlaștină. Cumva trebuie să ajungă la putere și suveraniștii. Iar eu cred că lucrurile se vor îmbunătăți dacă românii își dau seama că îi unește aceeași dorință de a fi bine României și românilor. Nu lupta împotriva unuia sau altuia. Nu între noi trebuie să ne certăm, care al cui candidat e mai bun. Să votăm cu conștiința, cu sufletul, dar mai ales să nu votăm din ură și dezbinare. Și să avem încredere că liniștea și iubirea din sufletul nostru vor da roade.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Eledas, voi, diaspora, la parlamentare aveți 2-3 candidați la senatori și vreo 4 la deputați. Deci la alegerile astea nu puteți influența aproape deloc rezultatul alegerilor. După cum spuneam, toate manevrele astea s-au făcut în defavoarea PSD, în orice variantă acesta fiind perdant. S-au canalizat toate energiile ca să iasă Lasconi președinte și în sfârșit "guvernul meu" la guvernare. Probabil usr va fi pe primul loc, apoi un mănunchi de partide și partidulețe. Probabil Ciolacu își va da demisia, iar PSD va intra în opoziție. Nu pot să nu remarc, la rece, că PSD a adus stabilitate de fiecare dată după încercările dezastruoase de guvernare pnl-usr. Eu sunt de acord să mai vină și alții la guvernare, dar nu poți să guvernezi cu amatori și pseudo-mistici, cum sunt cei de la POT.
Probabil, în funcție de rezultatele de azi, se va alege și președintele. Tinerii frumoși și liberi au votat iar. Mno, să ne bucurăm de Lasconi și de usr, "garanții" libertății și prosperității viitoare. Ca și până acum.
Probabil, în funcție de rezultatele de azi, se va alege și președintele. Tinerii frumoși și liberi au votat iar. Mno, să ne bucurăm de Lasconi și de usr, "garanții" libertății și prosperității viitoare. Ca și până acum.
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Bun. Am supraevaluat un pic usr. Mai ales că s-a votat masiv în R Moldova, mobilizați de Maia Sandu. Revin.
myrk- 6
pitulicea, eledas și zaraza26 apreciază acest mesaj
Eledas, ai zis că diaspora nu votează usr. Au votat 43% usr, până dimineață iese iar usr pe primul loc! Pardon, pe doi!
Partidul Sens (un fel de USR mai extremist) a folosit poze cu Georgescu pentru a păcăli electoratul. Cine știe la țară de un partid Sens? Pui poza cu Georgescu și scrii Sens. Și pe buletinul de vot a apărut un partid psd- unit, pentru a păcăli electoratul neatent.
Potlogari!
Partidul Sens (un fel de USR mai extremist) a folosit poze cu Georgescu pentru a păcăli electoratul. Cine știe la țară de un partid Sens? Pui poza cu Georgescu și scrii Sens. Și pe buletinul de vot a apărut un partid psd- unit, pentru a păcăli electoratul neatent.
Potlogari!
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Soțul zice că nu se știe nimic despre rezultate, oamenii nu vor să spună la exit-poll cu cine au votat. Dar mama știe de la tv că au ieșit așa: 26% psd, 20% aur, 15% pnl, 14% usr, 7% sos. Să vedem mâine dimineață primele anunțuri!
zaraza26- 5
myrk, eu chiar nu cred ca diaspora a votat usr! Nuuu!
Deci daca asa se dau rezultatele imi vine sa vomit! Scuze!
Deci daca asa se dau rezultatele imi vine sa vomit! Scuze!
eledas- 4
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Subiecte similare
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Cum ne alegem babele?
» Poezii hazlii