Sa cante muzica!
+2
dorina_s
pitulicea
6 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Sa cante muzica!
Rezumarea primului mesaj :
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
pitulicea- 6
Re: Sa cante muzica!
Shadow, avem un topic pentru muzica de iarnă. Deci aici nu prea ai ce găsi acum.
zaraza26- 5
Dimpotriva Zarazo , aici e topicul cu cele mai frumoase melodii , evident si cele mai urate , altfel n am avea grad de comparatie …
Raman la visare si dans …
Raman la visare si dans …
shadow- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Mare figura e shadow!
Dua ce termin de ascultat baietii astia frumosi, ascult si piesa pusa de shadow. Acuma ii sorb din ochi pe baieti si ma bucur de interpretarea lor.
Dua ce termin de ascultat baietii astia frumosi, ascult si piesa pusa de shadow. Acuma ii sorb din ochi pe baieti si ma bucur de interpretarea lor.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Cântă excelent băieții lui pitu!
Dar shadow, ce visare e acolo, că bate toba de nu îți auzi gândurile!
Ia uite aici dansare și vis!
Dar shadow, ce visare e acolo, că bate toba de nu îți auzi gândurile!
Ia uite aici dansare și vis!
zaraza26- 5
Ce va mai tachinati voi doi.
Faina piesa lui shadow, dar totusi, ceva ii lipseste. Mi se pare cam lesinata interpretarea
Cine mai canta melodia aia? Lady Gaga?
Melodia Zarazei e mai buna, ca-i mai vesela.
Faina piesa lui shadow, dar totusi, ceva ii lipseste. Mi se pare cam lesinata interpretarea
Cine mai canta melodia aia? Lady Gaga?
Melodia Zarazei e mai buna, ca-i mai vesela.
pitulicea- 6
Nu va pot contrazice dar nici aproba : o piesa e formata din doua parti de obicei , linia melodica si versurile , cand ambele sunt perfecte avem un hit , in rest putem aprecia ori una ori alta , zdranganeala sau cuvintele , fiecare dupa cum simte …
shadow- 6
Eu am ajuns la o varsta si la o faza in care nu mai simt nimic Acuma imi place mai mult linistea sau, daca e muzica, sa fie dulce.
pitulicea- 6
Nu banuiam ca-ti place AC/DC:incepand cu minutul 6:21. Super piesa si buni baietii.pitulicea a scris: Mare figura e shadow!
atat de simplu- 6
Imi place si AC/DC in interpretarea lor...dar cel mai mult imi plac Katyusha si Kalinka Eu sunt putinista
pitulicea- 6
Inseamna ca si eu sunt. Cu deosebirea ca mie-mi place AC/DC. Atat.
atat de simplu- 6
Am auzit piesa asta la radio, si mi-a placut mult! Cica e veche de vreo 10 ani, dar eu acum o aud prima data
dorina_s- 5
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Da, și mie îmi place. Nu știu dacă l-am auzit până acum la radio. Seamănă la stil cu Jerusalema și mai este un cântec acum tot în stilul ăsta african cu tobe, care sună bine. Africanii au ritmul în sânge! Nu îmi aduc aminte cine cântă sau cum se cheamă cântecul pomenit, mai nou.
zaraza26- 5
Si mie imi place cum suna melodia Nu-mi amintesc sa o fi auzit.
De Jerusalema mi-e greata A fost ca un imn... si nu a aparut intamplator intr-o anumite perioada.
De Jerusalema mi-e greata A fost ca un imn... si nu a aparut intamplator intr-o anumite perioada.
pitulicea- 6
Am identificat melodia de care pomeneam mai sus când am auzit-o adineauri la radio. Și am găsit-o.
zaraza26- 5
Suna bine melodia, dar nu vreau sa o mai aud. A rasunat atat de mult in ...lockdown, incat e ca un cosmar pentru mine. Era asociata multor postari legate de pandemie, iar eu vedeam sute de astfel de postari pe zi, intr-o vreme
pitulicea- 6
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum