Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 21 din 22
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Da, e la metro la Cluj, la pitu. N-am văzut poza asta, de regulă la mesaje noi se aprinde beculețul la topic. Bun, nici la metrosexuali nu m-am dus.
Pare un cur de câine văzut de sus, iar afișul ăla e rupt și zace pe asfalt. Asta e viziunea unui artist, mă rog, doar o viziune artistică.
Evident că nu ăsta e nivelul de civilizație din Cluj. Totuși, Metro ar trebui să-și angajeze un designer.
Pare un cur de câine văzut de sus, iar afișul ăla e rupt și zace pe asfalt. Asta e viziunea unui artist, mă rog, doar o viziune artistică.
Evident că nu ăsta e nivelul de civilizație din Cluj. Totuși, Metro ar trebui să-și angajeze un designer.
myrk- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
E o coadă, o plantă, o plantă cu coadă. Am impresia că am mai văzut asta undeva, dar tare mi-e teamă că de fapt tot aici am văzut-o.
zaraza26- 5
Da' nu tre' să-ți fie teamă aici! Mu a ha ha ha ha! Da, tre' să fie o plantă cu blană. Carnivoră, adică. Tot carnivoră.
myrk- 6
Nu stiu ce ce planta ati fi putut confunda un iepure.
Mie asta mi se pare a fi ciocolata.
Mie asta mi se pare a fi ciocolata.
pitulicea- 6
Da, dar de care? Cu fistic, cu Dubai sau cu alune? Sau poate înghețată de ciocolată?
Acuma să nu fie cine știe ce statuie gen carafa lui pitu! Operă de artă!
Acuma să nu fie cine știe ce statuie gen carafa lui pitu! Operă de artă!
myrk- 6
Cu orez expandat n-am mâncat.
Acuma, cum pușca mea pot să verific, să certific veridicitatea celor afirmate de Zaraza? Dacă o fi. Tre' să mergem la notar, să legalizăm.
Mă, eu o cred pe cuvânt pe Zaraza. Voi, treaba voastră, certificați!
Acuma, cum pușca mea pot să verific, să certific veridicitatea celor afirmate de Zaraza? Dacă o fi. Tre' să mergem la notar, să legalizăm.
Mă, eu o cred pe cuvânt pe Zaraza. Voi, treaba voastră, certificați!
myrk- 6
Chiar e bună ciocolata cu orez expandat!
Nu e ciocolată în poză!
Nu e ciocolată în poză!
zaraza26- 5
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Pagina 21 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum