GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 5 Mai - 10:21

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
După câteva zile destul de relaxante, astăzi este o zi agitată și aglomerată, pentru tine. Totuși reușești să să fii cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ai multe de rezolvat din urmă.Berbecii au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, negocierilor și rațiunii, prin urmare nativii vor fi susținuți (cel puțin în perioada de mers direct) în dialog, în procesul de învățare, în susținerea examenelor, interviurilor, ședințelor. Se pot împăca cu persoane dragi, apropiate cu care au fost în conflict. Nativii pot negocia în avantajul lor, pot fi foarte ageri și isteți în raționament și pot face tranzacții avantajoase. În schimb, trebuie să evite deciziile majore în perioada de retrogradare și achizițiile importante, mai ales dacă vor să cumpere aparatură electronică sau un mijloc de transport. De asemenea, sunt sfătuiți să fie atenți la deplasări în aceea perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Astăzi poți demonstra celor din jur că te poți descurca cu cele mai dificile situații. Aveți o dispoziție aparte în această zi și în așa fel vei putea să convingi câteva persoane în legătură cu un subiect. Poziția planetelor arată că poți avea noroc la dragoste în a doua parte a zilei și vei schimba câteva lucruri cardinal, trebuie doar să ai mai multă încredere.Taurii au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar și nativii pot profita din plin pentru a negocia, pentru a discuta aspecte legate de bani, comisioane, salarizare, pot vinde sau cumpăra ceva. Totodată, pot avea idei bune despre cum să-și crească veniturile, își pot promova talentele și abilitățile, însă în perioada de retrogradare sunt sfătuiți să evite luarea deciziilor majore ce privesc banii. Începând cu 30 mai este de preferat să-și reevalueze situația financiară și modul în care câștigă banii. Tot Mercur în Gemeni îi poate face mai expresivi cu talentele și abilitățile personale.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă este o zi în care primești salariul, trebuie să îți stabilizezi puțin bugetul. Este posibil să primești un bonus, dacă ai lucrat de sărbătorile pascale.În această zi gemenii vor face mai multe cumpărături foarte necesare pentru ei, dar este important să știe când să se oprească. Astrologii mai adaugă că s-ar putea în a doua parte a zilei o persoană să recunoască câteva lucruri pe care le-a făcut în trecut și multe dine le nu o să îți placă. De asemenea, vei clarifica o problemă ce îți dădea mari bătăi de cap.Cei născuți în zodia Gemeni sunt norocoșii horoscopului, dat fiind că Mercur intră în zodia lor și le este guvernator, deci îi sprijină foarte mult în comunicare, negocieri, procese de gândire, oferindu-le creativitate, intuiție și ocazia de a-și lămiri multe aspecte ce țin de viața personală și relațiile cu cei din jur. Însă, în perioada de retrogradare va fi nevoie de multă atenție în luarea deciziilor. Pot fi mai conflictuali atunci și mai confuzi ca niciodată.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să intre într-o perioadă în care trecutul va reveni în atenție, iar Mercur în Gemeni să le activeze frământări, gânduri uitate, frici și amintiri. Nativii se vor interioriza și vor prefera să tacă, mai ales că tendința va fi de a ascunde de ceilalți ceva. Pe de altă parte, pot relua comunicarea cu cineva din trecut sau pot relua teme de dialog mai vechi. Racii trebuie să ia în calcul că în perioada de retrogradare este foarte probabil să iasă o serie de secrete la suprafață. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea parte de insomnii și o stare interioară mai agitată.Dacă este o zi în care primești salariul, trebuie să îți stabilizezi puțin bugetul. Este posibil să primești un bonus, dacă ai lucrat de sărbătorile pascale.În această zi vor apărea mai multe zvonuri legate de o situație din trecut. Vei afla despre aceste zvonuri și vei încerca să rezolvi acest lucru. Din păcate gura lumii nu o poți opri. Poziția planetelor arată că la capitolul dragoste pot apărea unele probleme, pe care trebuie să le rezolvați chiar în această zi, deoarece se pot face mai mari și mai neplăcute.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii au parte de tranzitul lui Mercur prin Gemeni prin sectorul vieții sociale și nativii pot profita pentru a-și reactiva relațiile de prietenie, pentru a discuta mai mult cu cei din anturaj cu care nu s-au mai văzut de ceva vre,e. Totodată, pot lega noi prietenii, dar și noi asocieri profesionale, Mercur susținându-i cu idei bune și soluții pentru demararea sau consolidatea unor proiecte în acre sunt implicați. Totuși, în perioada de retrogradare pot fi mai conflictuali cu prietenii, pot apărea certuri și va fi nevoie să-și reanalizeze relațiile cu cei din anturaj, dar și planurile de viitor.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de tranzitul lui Mercur prin Gemeni, dat fiind că Merc ur le este guvernator, și le activează sectorul carierei. Nativii au ocazia să vadă mult mai rațional și analitic o situație profesională cu care se confruntă, pot să ia decizii privind direcția profesională și pot discuta despre funcția lor, imaginea și obiectivele de viitor pe care le au. Nu sunt excluse conflicte cu superiorii, mai ales în perioada de retrogradare a lui Mercur, perioadă în care este de preferat să și evite deciziile legate de carieră și să se preocupe de reevaluarea unor strategii de atingere a scopurilor lor profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele vor trece printr-o perioadă în care-și pot analiza și observa dintr-o altă perspectivă niște principii și convingeri de viață, poate chiar raportarea la latura spirituală a vieții. Pe mulți nativi, acest tranzit îi va stimula să învețe ceva nou, să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională sau îi poate stimula să predea șialtora ceea ce ei știu deja. Posibil să vină vești din străinătate, iar unii nativi să decidă că este momentul să obțină o diplomă. Atenție la perioada de retrogradare, când crezurile nativilor intră sub o profundă reevaluare, prejudecățile fiind puse la colț. Tot atunci trebuie evitate deciziile importante, pentru că va fi multă confuzie în mintea Balanțelor, dar și călătoriile, în special peste granița țării.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin Gemeni printr-un sector financiar. Nativii vor avea ocazia să vadă și să analizeze dintr-o altă perspectivă situația bunurilor materiale, poate a unui credit, a unei moșteniri. Unii nativi pot decide să iasă la pensie, alții să-și facă o asigurare, să inițieze un proces, un partaj, să împartă niște bunuri. Important este să fie la zi cu taxele, impozitele și datoriile pentru că perioada de retrogradare poate fi problematică din punct de vedere financiar. Tot Mercur în Gemeni îi susține în discuțiile despre viața intimă, despre fidelitate, gelozii și dependențe și le oferă o altă perspectivă asupra unei relații secrete. Nativii trebuie să țină cont că în perioada de retrogradare, atunci când Mercur va face careu cu Neptun, o relație extraconjugală poate ieși la suprafață sau o relație secretă se poate încheia.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Mercur în tranzitul său prin zodia Gemeni le va activa Săgetătorilor chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei și le poate aduce discuții și conștientizări despre viața de cuplu, existând chiar posibilitatea unor cereri în căsătorie, dar deopotrivă, fiindcă Mercur va retrograda, și posibilitatea unor despărțiri și divorțuri. Oricum, nativii, începând cu finele lunii mai își vor reevalua relația de cuplu, iar până atunci horoscopul zilei de azi le cere să poarte discuții clarificatoare și să ajungă la un consens cu partenerul de viață, să afle ce anume îi unește și de ce. Aspectul se răsfrânge și asupra relațiilor profesionale, deci cumva, unii nativi pot lega noi contracte, în timp ce alții pot încheia colaborări după 30 mai.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii au șansa să-și analizeze modul în care-și desfășoară sarcinile profesionale, să vină cu idei noi pentru a-și crește eficiența la locul de muncă și, totodată, să vadă ce anume este de făcut pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Comunicarea cu colegii devine importantă și trebuie să stabilească o cale de mijloc, să ajungă la o înțelegere pentru ca lucrurile să funcționeze bine. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Totodată, ar trebui să profite de acest tranzit pentru a-și face unele analize și a se ocupa de starea lor de sănătate pentru că retrogradarea lui Mercur le poate evidenția niște minusuri. Tot retrogradarea poate sta la baza unor reevaluări serioase legate de locul de muncă, dar și de rutina zilnică.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în Gemeni prin sectorul iubirii și astfel aceștia devin mai deschiși la flirt, mai cuceritori, mai dornici de aventură și noi povești de dragoste. Totuși, nativii nu ar trebui să se grăbească, dat fiind că Mercur va retrograda aici și le va cere reevaluarea vieții sentimentale, existând chiar posibilitatea ca luna următoare să încheie ceea ce încep până pe data de 30 mai. În cuplu pot lua naștere discuții despre copii și posibilitatea creșterii familiei. Cei care sunt deja părințiar putea fi mai atenți la copii și ar trebui să stea mai mult de vorbă cu aceștia. Horoscopul zilei de 5 mai le cere să profite de tranzitul mercurian pentru a-și dezvolta creativitatea, mai ales dacă este vorba de talente legate de zona comunicării, de zona artistică.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii au parte de intrarea lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței, iar pe durata tranzitului în mers direct nativii au șansa să-și îmbunătățească comunicarea cu cei dragi sau să se ocupe de locuință, de acte, poate să ia unele decizii ce vizeaă un credit imobiliar. Important de punctat este că Mercur va retrograda începând cu 20 mai, perioadă care poate aduce conflicte cu părinții și nativii pot fi puși în ipostaza de a-și revizui atitudinea și deciziile legate de casă și familie. Acest tranzit poate scoate la suprafață vulnerabilități emoționale, mai ales în cazul nativilor care au trecut printr-un divorț, traume legate de copilărie, trecut, rădăcini, cu atât mai mult cu cât Neptun, guvernatorul lor, aflat în zodia Pești va face nu mai puțin de trei careuri cu Mercur în perioada cât va tranzita Gemenii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 5 Mai - 10:26

Dacă este o zi în care primești salariul, trebuie să îți stabilizezi puțin bugetul.
Nu e o zi de salariu, dar chiar trebuie sa-mi stabilizez bugetul. Am facut tare multe cheltuieli necugetate in ultimul timp. Neutral
Este posibil să primești un bonus, dacă ai lucrat de sărbătorile pascale
N-am lucrat. Nu primesc Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 6 Mai - 7:38

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nativii din zodia Berbec vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine. Fie îți vei lua o zi liberă, fie îți vei organiza o mică excursie, cu siguranță ai nevoie de o vacanță pentru a te putea relaxa. Îți vei pune ordine atât în gânduri, cât și în sentimente, și te vei relaxa din plin de această zi. De asemenea, reușești să îți găsești echilibrul și pacea interioară, iar asta te mulțumește destul de mult. În ultima perioadă, lucrurile nu au arătat așa de bine pentru tine, iar acum totul se îndreaptă către drumul cel bun. Păstrează în continuare aceeași atitudine pozitivă, iar situația va evolua în favoarea ta. Plus de asta, fii atentă și la nevoile partenerului! Este foarte probabil să aveți mici discuții din cauza aceasta.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nativii din zodia Taur primesc în această zi foarte multe laude din partea șefilor, dar și din partea celor apropiați. Continuă în același ritm ca până acum, pentru că doar așa poți ajunge să îți realizezi visul. Plus de asta, în ultima perioadă rezultatele sunt în mare parte pozitive, deci beneficiile vor apărea mai repede decât te aștepți. În această zi, vei obține tot ce îți dorești și vei face tot posibilul să termini anumite proiecte, ceea ce vei și reuși. După o perioadă destul de dificilă, a venit momentul să te bucuri de viața ta și de ceea ce îți oferă în aceste zile. Nici pe planul sentimental lucrurile nu arată deloc rău. În ultima perioadă, atât tu, cât și partenerul faceți tot posibilul să comunicați mai bine și să vă rezolvați cu mult calm problemele. Este o perioadă foarte bună pentru tine, așa că bucură-te din plin de aceste momente!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii vor avea parte de o zi plină de relaxare. Îți poți comanda mâncarea preferată, poți viziona un film sau chiar poți merge la cumpărături, pentru că îți vei petrece ziua doar făcând lucruri care îți plac. Este momentul tău cu adevărat de relaxare, după o perioadă destul de solicitantă, așa că nu te gândi la nimic și nimeni. Gândește-te mai mult la propria persoană și pune-te în diferite situații pentru a mai descoperi ceva nou la tine însăți. Plus de asta, nu este tocmai cea mai potrivită zi pentru a comunica cu cei din jurul tău. Este foarte probabil ca aceștia să aibă câte ceva de comentat despre tine, așa că cel mai bine este să eviți toate întâlnirile cu persoanele apropiate. Pe planul profesional, totul merge în ultima perioadă, deci nu trebuie să îți faci niciun fel de problemă. Petrece-ți ziua așa cum îți dorești, pentru că meriți din plin aceste momente de liniște!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nativii din zodia Rac au parte de o zi destul de dificilă. În această zi, vei fi cufundat destul de mult în gândurile tale și nu vei avea chef să rezolvi absolut nimic. Deși ai foarte multe treburi de rezolvat și toate acestea trebuie făcute într-un timp destul de scurt, gândul tău zboară la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ta. Astrologii îți recomandă să te axezi pe ceea ce trebuie să faci și să nu petreci timpul în trecut. Plus de asta, trebuie să te gândești că ce a fost, a fost și nu mai poți întoarce nimic. Concentrează-te mult mai mult pe prezentul și viitorul tău, pentru că acestea sunt tot ce contează în momentul de față. Găsește o cale de mijloc pentru această problemă și gândește-te la oamenii care îți sunt cu adevărat alături, nu la cei care au ieșit din viața ta fără niciun scop, la un moment dat. Plus de asta, poți întâlni tot timpul oameni care îți pot schimba viața într-o secundă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Încearcă să renunți la orgoliu în această zi și îți rezolvi anumite probleme cu prietenii tăi. Plus de asta, ai nevoie de o pauză de la toate lucrurile din viața ta la momentul actual, pentru că anumite aspecte te depășesc și te fac să fii destul de irascibilă și impulsivă. Gândește-te doar la faptul că oamenii care sunt de mult timp în viața te cunosc foarte bine și nu se pot supăra pe aceste ieșiri ale tale, în schimb, este foarte probabil să ai ceva probleme cu oamenii noi. Ia-ți câteva zile de pauză și gândește-te cu adevărat la lucrurile care te fac să reacționezi în acest mod. Plus de asta, nu ai niciun motiv să îți faci probleme, pentru că, din punct de vedere financiar, o duci destul de bine în această zi. Este foarte posibil să îți achiziționezi un lucru pentru casă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele au parte de o surpriză de zile mari în această zi din partea unei persoane de sex opus. Se pare că în ultima perioadă te simți din ce în ce mai apropiată de aceasta. Totodată, vă înțelegi destul de bine și se pare că, în această zi, persoana respectivă va face primul pas și te va invita la o întâlnire mai specială. Astrologii îți recomandă să ai mai multă încredere în tine însăți în această zi, pentru că este foarte posibil ca această persoană să împărtășească aceleași sentimente ca tine. Nu îți face probleme pentru ce va fi pe viitor, bucură-te de prezent, pentru că asta este tot ce contează! Pe planul profesional, este foarte probabil să ai ceva probleme în prima parte a zilei la locul de muncă, din cauza unor mici neînțelegeri, dar totul se va rezolva cu bine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii din zodia Balanță au parte de o zi excelentă la locul de muncă actual. După o perioadă nu tocmai bună prin care ai trecut, când ai trecut prin foarte multe joburi pentru a putea ajunge aici, se pare că în această zi totul va arăta bine la locul de muncă. Este momentul să depui foarte multă muncă și să te implici în cât mai multe proiecte, pentru a-ți putea demonstra potențialul. Plus de asta, fii foarte atentă la anumiți colegi care acum încearcă să îți fie prieteni. Nu toată lumea care îți zâmbește își și dorește să fiți prieteni. Pe planul sentimental, lucrurile arată destul de bine în această zi. Pe seară, vei lua cina cu partenerul și vă veți bucura de această reușită din viața ta, dar și de momentul în sine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii nu au parte de o zi prea bună. În ultima perioadă, te-ai simțit destul de rău din punct de vedere medical, iar lucrurile par că s-ar agrava în această zi. Plus de asta, nici starea ta de spirit nu este foarte bună astăzi. Nu te simți în apele tale și vrei ca toată lumea să stea deoparte de tine, iar acest lucru nu este deloc bun. Cu cât vei încerca să te îndepărtezi mai mult de persoanele din jurul tău, cu atât nu vei reuși să îți rezolvi anumite probleme și te vei închide și mai mult în carapacea ta. Astrologii îți recomandă să iei o pauză de la orice lucru care simți că îți face rău în viața ta și să te gândești serios la o metodă de la a ieși din această situație. Vorbește cu o prietenă sau cu cineva apropiat despre ceea ce ai pe suflet, pentru ca lucrurile să nu degenereze și mai mult. Ai grijă de tine însăți mai mult în această zi și, dacă este nevoie, ia-ți o pauză de câteva zile, pentru a te putea reorganiza!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ai o atitudine din ce în ce mai sănătoasă, iar în această zi dai dovadă de o diplomație ieșită din comun. Ai învățat, în sfârșit, cum să-ți exprimi sentimentele și să expui toate problemele pe un ton cât mai calm. Adoptă această atitudine pentru o perioadă mai lungă și vei observa o schimbare majoră în viața ta. Plus de asta, se pare că ai îndreptat și lucrurile în relația ta datorită acestei atitudini. Dacă în ultimul timp erai destul de impulsivă și reacționai urât la tot ce ți se spunea, acum, lucrurile stau cu totul diferit. Îi asculți mai bine pe cei din jurul tău și te faci, la rândul tău, ascultată, iar asta este un lucru destul de bun. Pe seară, este foarte probabil să primești un telefon de la o persoană importantă care va veni la tine cu o ofertă de nerefuzat. Nu sta prea mult pe gânduri și accept-o, pentru că se pare lucrurile vor evolua destul de mult datorită acestui proiect!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
În ultima perioadă, ai parte doar de discuții aprinse cu partenerul, iar asta nu te ajută absolut deloc în evoluția ta. În această zi, totuși se pare că lucrurile o vor lua razna, la propriu, așa că trebuie să îți păstrezi calmul, pentru a nu spune cuvinte pe care mai apoi le poți regreta. Situația dintre voi va fi destul de complicată și chiar te gândești la o posibilă despărțire, pentru că simți că nu mai poți face față acestor presiuni. Plus de asta, vei avea și foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, iar aceste probleme cu partenerul te vor afecta destul de mult. Îți vei pierde atenția destul de des și chiar vei primi câteva avertizări din partea șefilor. Astrologii îți recomandă să iei decizia potrivită nevoilor tale și să faci ceva cât mai curând în această privință, pentru că lucrurile nu stau să te aștepte și chiar vei putea pierde și mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Câteva probleme de sănătate nu îți dau pace în această zi și nu vei avea chef de nimic pe toată durata zilei. Se pare că oboseala își spune cuvântul și va trebui să amâni toate treburile pentru altă zi. Astrologii îți recomandă să ai mai multă grijă de tine însăți în această perioadă și, dacă totuși nu ajungi la un rezultat, poți apela la un medic specialist. Această problemă nu necesită amânare, deci nu lăsa să treacă prea mult timp. În cea de-a doua parte a zilei, primești un telefon de la o rudă mai în vârstă care îți va spune că va veni să te viziteze în cel mai scurt timp. Această veste îți mai schimbă starea de spirit și îți aduce zâmbetul. Pe planul profesional, lucrurile arată totuși destul de bine în această perioadă. Deși treci printr-o perioadă destul de complicată, vei vedea că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativii din zodia Pești vor avea parte de o zi destul de agitată. În prima parte a zilei, îți va fi destul de greu să te concentrezi pe un anumit lucru, iar din această cauză vei avea parte de câteva discuții cu anumiți colegi de muncă. Însă, în cea de-a doua parte a zilei, mintea ta va funcționa într-un mod benefic și vei avea foarte multe idei pe care în viitorul apropiat le vei pune în practică. Este vorba despre un proiect destul de important pentru tine și vrei ca totul să iasă așa cum îți dorești. Astrologii îți recomandă să dai tot ce ai mai bun în această zi, pentru că lucrurile bune vor apărea mai repede decât te-ai aștepta. Plus de asta, lucrurile arată bine și pe planul sentimental, deci nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această zi. Relația cu partenerul decurge din ce în ce mai bine și vă gândiți serios să faceți pasul cel mare în viitorul apropiat…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 6 Mai - 8:12

În această zi, vei fi cufundat destul de mult în gândurile tale și nu vei avea chef să rezolvi absolut nimic.
Sper sa nu fie asa Neutral Am multe de rezolvt azi. Nu am timp de stat pe ganduri Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 10 Mai - 9:46

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii vor trece prin nişte perioade mai grele din punct de vedere sentimental, deoarece vor avea nevoie să prindă mai mult curaj şi să aibă mai multă încredere în ei înşişi. A venit momentul să îşi mărturisească sentimentele faţă de persoana de care s-au îndrăgostit, dar până atunci, au nevoie să se simtă stăpâni pe situaţie. Chiar dacă este mai greu, nativii din zodia Berbec trebuie să înţeleagă că aşa începe orice poveste de dragoste şi că este nevoie de primul pas pentru a ajunge mai departe. Berbecii sunt printre puținii nativi care au norocul de a petrece acest timp alături de familie şi oamenii dragi lor. Este o zi perfectă pentru a depăna amintiri şi a mai povesti întâmplări minunate din copilărie. Nativii din zodia Berbec pot discuta mai pe larg şi despre planurile de viitor pe care le au, despre faptul că vor să se mute alături de partenerul de viaţă. Poate ar fi cazul ca aceştia să facă cu adevărat primul pas şi să treacă peste teama pe care o simt.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Cel mai bine este ca Taurii să îşi ţină oamenii aproape. Aceştia vor înţelege astăzi că cei apropiaţi nu trebuie trădați şi că trebuie să avem mare grijă de relaţiile cu ei. Nativii din zodia Taur vor fi nevoiți să îşi respecte promisiunile, cum, de altfel, este şi normal, pentru a nu cădea în ochii celor care îi privesc. Este vorba de mult respect la mijloc pe care îl arăţi pentru prieteni, iar corectitudinea faţă de ei îţi va aduce doar câştiguri. Taurii se plictisesc repede de felul lor, de aceea astăzi vor căuta să îşi descopere pasiuni noi şi să le exerseze pe cele mai vechi. Vor începe să picteze încă de dimineaţă şi vor descoperi că acest vechi talent este o modalitate perfectă de a-şi petrece timpul. De asemenea, vor descoperi că se pricep destul de bine la gătit şi vor încerca să facă tot felul de preparate pentru a se răsfăța pe ei înşişi şi pe ceilalţi membri ai familiei.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii se vor afla astăzi în situaţia de a face un pas greşit care ar putea aduce numeroase urmări neplăcute pentru ei. Ar fi bine să aibă un timp de răgaz sau chiar să se consulte cu câţiva prieteni pentru a afla mai multe păreri şi a primi cât mai multe sfaturi. În acest mod, nativii din zodia Gemeni ar avea de unde alege şi ar şti cum este mai bine să procedeze mai departe. Această decizie s-ar putea să te coste lucruri foarte importante, de aceea gândeşte-te bine înainte. Gemenii vor da astăzi dovadă de un efort considerabil şi de o energie foarte mare care îi va pune într-o lumină foarte bună în faţa șefului de birou. Astfel, vor fi propulsați la locul de muncă pe o treaptă mult mai înaltă, la care nici nu au sperat atunci când s-au angajat. Chiar dacă timpurile nu par tocmai prielnice, iată că norocul este de partea Gemenilor, iar aceştia pot culege roadele muncii lor. Se pare că nici de colegi nu au fost trecuţi cu vederea nativii din zodia Gemeni, primind şi aprecierile lor înzecite.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Situaţia în care vei fi pus te va determina să cauţi motivația interioară pentru a ieşi la liman. Desigur că uneori este bine să apelezi la cei din jurul tău, însă această situaţie te priveşte doar pe tine, iar momentan eşti pe cont propriu. Caută bine în adâncul sufletului tău şi vei găsi resurse de care habar nu aveai că există. Nativii din zodia Rac vor deveni mult mai puternici după această experienţă şi vor fi siguri de ceea ce pot face şi de faptul că nimic nu este imposibil. Racii vor fi puşi în faţa faptului împlinit şi vor afla că au de luat o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Unele lucruri se schimbă odată cu trecerea timpului, astfel că Racii trebuie să facă şi ei câteva schimbări de comportament şi atitudine. Este momentul ca aceştia să se gândească foarte bine şi să fie 100% siguri pe următorul pas, pentru a nu ajunge mai târziu să regrete şi a nu avea conștiința încărcată. Unele lucruri nu vor mai putea fi schimbate, de aceea, mare grijă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Astrele sunt de partea Leilor astăzi. Important este ca acești nativi să îşi continue calea fără frică. Trebuie să urmeze planul pe care îl au în minte şi să nu ezite nici măcar o secundă, deoarece vocea interioară trebuie să fie mult mai puternică. Atunci când este greu, nativii din zodia Leu trebuie să îşi aducă aminte de țelul pe care şi l-au pus şi de cât au muncit pentru a ajunge până în acest punct. De aici şi până la reuşită mai este un singur pas, unul extrem de important. Leii se vor sătura de stat în casă şi astăzi vor simţi nevoia de o gură de aer curat. Chiar dacă pare imposibil, vor reuşi să iasă în aer liber şi să se plimbe singuri prin pădurea de la marginea oraşului. Vor face şi nişte exerciţii fizice şi vor asculta muzică relaxantă în căşti. Este un moment prielnic pentru nativii din zodia Leu, în care aceştia pot medita şi se pot bucura de frumusețea naturii. Nu vor rămâne pentru prea mult timp afară, însă va fi de ajuns pentru a mai căpăta nişte energie pozitivă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele au devenit tot mai retrase în ultima vreme, iar cei din jur le trag la răspundere. Acești nativi au ajuns în punctul în care nu mai au încredere în nimeni şi nu îşi mai doresc nicio persoană alături. Au ales să se izoleze şi să trăiască singuri, departe de lume, simțindu-se împotriva tuturor. Cel mai rău lucru este că Fecioarelor li se pare normal ceea ce se întâmplă, iar prietenii şi familia nu au niciun cuvânt de spus în faţa lor. Ar fi bine ca nativii din zodia Fecioară să deschidă bine ochii şi să îşi dea seama că greşesc, înainte de a-i îndepărta pe toţi din jurul lor. Fecioarele vor conştientiza astăzi că şi lucrurile pe care le considerau minore sunt extrem de importante şi necesită aceeaşi atenţie ca lucrurile mai complexe. Niciodată nu vom putea trăi fără lucrurile mici, care ne aduc bucurie şi ne fac să zâmbim în viaţa de zi cu zi. Fecioarele trebuie să nu mai stea cu capul în nori şi să privească cu mai multă seriozitate tot ce se întâmplă. Planurile de viitor pot fi conturate foarte uşor, pentru ca mai apoi să se treacă la acţiune.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele nu trebuie să mai fie atât de arogante. Astăzi, se vor întâlni cu o situaţie mai delicată şi vor înţelege că nu este bine să fie mereu cu capul pe sus. Uneori, se întâmplă ca cei din jur să fie mai buni decât noi şi, astfel, avem de învăţat de la ei. Cel mai bine este ca nativii din zodia Balanţă să îşi recunoască atât defectele, cât şi calităţile şi să se comporte în funcţie de situaţia în care vor fi puşi. Doar aşa nu vor mai avea motive să se ascundă. Balanţele au un har aparte şi îi surprind plăcut în fiecare zi pe cei din jurul lor. Oamenii simt o plăcere deosebită de a petrece timpul cu nativii din zodia Balanţă, de aceea sunt mereu primii atunci când ei fac câte o invitaţie la cină, în oraş sau la film. Astăzi, Balanţele vor face o conferință online şi se vor amuza copios alături de prietenii lor. Fiecare persoană vrea să înveţe câte ceva de la acești nativi, iar acesta este un lucru foarte bun, deoarece aşa vor putea fi mai înțelepți şi mai amuzanți pe zi ce trece.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii vor reuşi, în sfârşit, să scape de emoţiile care i-au urmărit tot timpul şi se vor simţi liberi. Este momentul ca acești nativi să nu mai privească spre trecut şi să lase totul în urmă. Viitorul nu se ştie cum va fi, astfel că doar prezentul contează, iar nativii din zodia Scorpion trebuie să se străduiască pentru a-l face să fie cât mai frumos. Scorpionii sunt unici prin natura lor, de aceea felul lor de a fi îi va conduce mereu spre locuri minunate, spre experienţe de vis şi lucruri nemaiştiute. Creativitatea şi imaginaţia sunt nişte atuuri ale nativilor din zodia Scorpion, dar, în acelaşi timp, pot reprezenta şi nişte defecte foarte mari dacă sunt folosite în mod excesiv. Scorpionii trebuie să găsească un echilibru între toate calităţile şi defectele lor şi, astfel, vor ajunge pe drumul corect.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii se vor simţi foarte obosiți astăzi şi nu vor mai avea energie să facă nimic. Este momentul în care nativii din zodia Săgetător au nevoie de odihnă şi recuperare. Perioada care urmează foloseşte-o pentru a-ţi încărca bateriile şi a reveni la cea mai bună formă! Săgetătorii ar trebui să se îngrijească mai mult de felul în care se simt şi să îşi acorde mai multă importanţă. Propriul organism este mai important decât orice, de aceea ar trebui să primească cel mai bun tratament. Nativii din zodia Săgetător trebuie să ţină cont şi de alimentele pe care le consumă, deoarece acestea îi pot obosi sau îi pot face să fie plini de energie. Fii mai precaut şi gândeşte-te la sănătate, înainte de toate!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii se simt extrem de obosiți şi nu reuşesc să ducă la capăt niciun proiect. Astăzi, aceştia vor găsi o tactică foarte bună de a lucra, luând pauze mici şi dese. Astfel, nu se vor epuiza foarte mult şi vor reuşi să realizeze până seara absolut tot ce şi-au propus. Capricornii vor fi uimiţi astăzi când vor realiza de cine s-au îndrăgostit. Nu este o persoană pe placul lor, mai ales din punct de vedere fizic, însă se simt atrași foarte puternic, chiar dacă se împotrivesc. Până la urmă, nativii din zodia Capricorn se vor lăsa purtaţi de val şi vor descoperi din nou dragostea.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astrele spun că astăzi nu este o zi potrivită pentru a lua decizii, aşa că Vărsătorii ar trebuie să fie mai reținuți şi să lase hotărârile importante pentru alte zile. Planurile de viitor şi tot felul de investiţii mai pot aştepta până săptămâna viitoare. Vărsătorii vor fi nevoiți să apeleze la un psiholog, deoarece nu pot scăpa de rănile deschise din trecut. Acestea încep să îi macine din ce în ce mai mult pe nativii din zodia Vărsător, care se consumă şi se lasă purtaţi de gânduri în zone neplăcute. Este momentul să priviţi spre viitor, deoarece aveţi o singură viaţă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Este timpul sa te decizi mai clar cu privire la obiectivele tale pentru ca ai toate sansele sa le realizezi cu succes si e bine sa stii ce vrei cu adevarat. Este de asemenea si o zi minunata pentru comunicare, esti sustinut in acest sens, deci intra in contact cu prietenii, cu cunostintele, cu cei cu care simti sa te vezi, sa vorbesti, poate cu cei de care nu mai stii de ceva timp si ti-ar face placere sa o faci.Peştii vor sărbători alături de familie ziua de naştere a unei persoanei dragi. Va fi ceva retras însă va fi foarte emoționant şi plăcut pentru toţi, o petrecere între cei apropiaţi care se va dovedi a fi o adevărată reuşită.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 10 Mai - 9:48

Racii vor fi puşi în faţa faptului împlinit şi vor afla că au de luat o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.
Deci n-am de luat nici o decizie azi Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 12 Mai - 7:58

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Te-ai opus mai demult unei schimbări de direcţie şi credeai că, dacă a trecut momentul, nu vei mai fi pus în aceeaşi situaţie, dar te-ai înşelat. După o vreme, revii în acelaşi punct în care eşti nevoit să iei o decizie: vrei sau nu să porneşti pe această cale? Pentru că ţi-e puţin frică de sensuri complet noi şi necunoscute, eşti tentat să spui nu şi de data aceasta, dar e totuşi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu. Mai bine o accepţi acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru că oricum vei ajunge aici odată. De unele schimbări nu poţi fugi!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu te aştepta ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate. Tu poţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos. În fond contrastele de atrag, deci nu-ţi displace această luptă între un el şi o ea, indiferent în ce tabără eşti.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Profită de această zi pentru a-ţi pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investiţii, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare. Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ţi mintea la contribuţie pentru a descoperi încotro să vâsleşti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viaţă mai bună. Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viaţă, pentru că dacă iei în braţe doar termeni ca sărac, lipsuri, datorii, fii sigur că numai acestea se vor ţine scai de tine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere. Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei. Tu eşti doar unul, ei sunt mulţi, ca atare fă un efort să te integrezi tu în aceste medii. Parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleaşi interese cu ei şi pui sub semnul întrebării orice informaţie care vine de la aceştia. Aşa cum tu îi priveşti pe ceilalţi cu îndoială, fii sigur că şi ei te privesc la fel, pentru că taci şi faci opinie separată. Da, poate ai cu totul alte opinii decât ei, dar nu respinge dialogul şi schimbul de idei.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale. Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ai grijă în ce te bagi azi, pentru că eşti atras într-o capcană. Colaboratorii cu care ai avut o relaţie bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri şi de cooperanţi, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-şi atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gândi la dorinţele tale, deci, ca să ţi le aperi, trebuie să te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce-ţi promit cei care îţi stau alături, pentru că nu e în avantajul tău, ci numai al lor!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. Poate eşti vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Veştile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parcă ţi-ar turna în suflet doar temeri şi obsesii. Exagerezi cu această atitudine, semn că eşti cam obosit şi vezi peste tot numai pericole sau duşmani. Dacă poţi, evită orice contacte, fie la telefon, fie faţă în faţă, cu oameni din alt mediu decât cel cu care eşti obişnuit, pentru că îţi va fi greu să îi înţelegi şi să-i accepţi. Ai senzaţia că ai nimerit dintr-o dată într-un spaţiu plin de rivali care au ceva cu tine, deşi e doar o senzaţie greşită. Fii mai relaxat când discuţi cu necunoscuţii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Pe ce pui tu mâna se transformă în succes deplin, deci implică-te trup şi suflet! Unii au nevoie de intervenţia ta salvatoare, de contribuţia ta efectivă pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai ştiu cum să le ducă la bun sfârşit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinşi că tu deţii soluţia la problemele în care ei sunt prinşi şi abia aşteaptă să vii alături de ei şi să-i scoţi la liman! Asumă-ţi această imensă responsabilitate, de a salva pe cei care nu găsesc ieşirea din impas, pentru că tu chiar deţii soluţiile cele mai bune! Dedică-te lor cu bucurie, pentru că recunoştinţa din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitivă.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Azi ai o şansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru că eşti, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ţi se citeşte pe chip te ajută să ieşi în evidenţă şi astfel toată lumea să-ţi remarce supremaţia şi calităţile. Lumea va vorbi despre tine azi în termeni elogioşi, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi unicitatea într-un anumit domeniu, ca atare fă un pas în faţă şi arată lumii mai clar la ce eşti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forţe, orice comparaţie cu restul lumii te aşează pe tine în prim plan, pentru că meriţi toate laudele prin ceea ce reprezinţi. Ai motive să fii mândru de tine!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Te cam joci cu norocul, dar şi acesta are o limită. Ţi se oferă o dată, de două ori, dar nu se ştii cât va dura, ca atare ţine mai mult de ocaziile tale bune. Uneori eşti prea sigur pe norocul tău şi exact atunci dispare, deci nu miza numai pe baftă! Bazează-te şi pe eforturile proprii. Pe de altă parte, dintr-o minune se poate rezolva o problemă care te frământă, dar nu prin metoda de la care aşteptai rezultate, ci dintr-o întâmplare ciudată, picată din senin.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 12 Mai - 8:01

Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere.
Rolling Eyes Dubiosii Very Happy
Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei.
Laughing Om vedea...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 13 Mai - 8:46

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii tind să devină azi mai agresivi decât în mod obișnuit, potrivit horoscop zilnic. Se cred atotștiutori, iar acest lucru nu este văzut cu ochi buni chiar de toți cei din jur. Atitudinea lor îi va îndepărta de ceilalți și, dacă nu se vor schimba, vor fi percepuți greșit. Ai grijă cum îți exprimi punctul de vedere! Berbecii vor avea foarte mult de lucru la birou, deoarece au rămas în urmă cu sarcinile pe care le-au primit şi trebuie să o scoată la capăt cât de curând cu putinţă. Va fi o zi foarte grea, în care efortul depus se va simţi după câteva ore de muncă, însă Berbecii nu se vor da bătuți şi vor încerca să rezolve tot ce şi-au propus, potrivit horoscop zilnic. Este posibil să mai apară câteva sarcini din exterior, iar acest lucru va îngreuna mai mult situaţia.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurilor le recomandam azi să nu intre în discuții financiare și să lase speculațiile deoparte, potrivit horoscop zilnic. Vor intra curând în posesia unei sume de bani și vor reuși să pună deoparte niște economii pentru achiziționarea unei noi locuințe. Este o perioadă bună pentru ei de a demara acțiuni noi. Taurii se gândesc că este nevoie de o curăţenie generală şi vor începe treaba încă de dimineaţă. Vor încerca să curețe foarte bine fiecare colțișor din casă şi vor întoarce toate lucrurile pe dos, potrivit horoscop zilnic. Membrii familiei nu prea îi vor ajuta pe Tauri, aşa că aceştia se vor vedea puşi în faţa faptului împlinit şi vor încerca să se descurce singuri. Pe la ora prânzului, vor avea nevoie de o pauză şi se vor relaxa la televizor cu o cafea bună.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Va fi o surpriză extrem de plăcută pentru jumătatea lor și vor încheia seara într-o notă romantică. Gemenii încep ziua agale şi nu au aşteptări prea mari de la ea. Veștile vin pe neaşteptate, iar aceştia vor trebui să găsească foarte urgent anumite hârtii necesare rezolvării unor probleme extrem de importante, potrivit horoscop zilnic. Gemenii vor avea de muncă toată ziua, vor căuta disperați prin toate dulapurile din casă şi nu vor găsi niciun rezultat prea curând.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racilor le sugeram să lase dulciurile pe mai târziu și să se preocupe de propria sănătate. Deși în ultima vreme corpul le-a tot dat semne de epuizare, ei le-au ignorat, potrivit horoscop zilnic. Ar fi cazul să delege sarcinile de la job și să reușească să își ia o zi liberă pentru investigații. Nu mai amâna! Racii, obsedați din fire de ordine şi disciplină, vor face o curăţenie de zile mari în garderobă, vor proba toată ziua hainele vechi şi pe cele mai noi şi vor arunca ceea ce este demodat sau nu li se mai potriveşte cum trebuie, potrivit horoscop zilnic. Cu acest surplus, vor face nişte pachete pe care le vor trimite la un centru pentru a ajuta oamenii nevoiași, reușind astfel să facă şi o faptă bună odată cu ordinea din propria casă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii au parte de o zi încărcată. Vor să fie promovați cu orice preț și au tendința de a-și însuși sarcini pe care nu le pot termina de unii singuri, potrivit horoscop zilnic. Noroc cu cei din jur care observă epuizarea lor și le sar în ajutor. Poate așa vor învăța și acești nativi să lase deoparte orgoliul și să solicite ajutorul atunci când este cazul. Ziua nu va trece uşor nici pentru Lei, care vor avea de ordonat toate dosarele de la locul de muncă. Arhiva trebuie pusă bine la punct, de aceea este nevoie de o minte ageră şi o acţiune cât mai rapidă. Leii sunt potriviți pentru astfel de sarcini însă şi lor le va mai da cu virgulă uneori, potrivit horoscop zilnic. Va fi nevoie să fie atenţi la actele din fiecare dosar, la datele lor şi la poziționarea pe care o au în dulapuri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nativii Fecioară decid azi să își aloce o parte din zi numai lor înșiși. Poate o ședință Spa, o oră la sală sau chiar citirea unei cărți bune le va da o stare de bine și îi va scoate puțin din monotonia în care se complac de ceva vreme, potrivit horoscop zilnic. E cazul să te reinventezi și să îți schimbi garderoba. Nu uita că schimbarea începe cu tine. E cazul să acționezi din timp. Astrele spun despre Fecioare că vor munci din greu pentru a-şi finaliza proiectele. Acestea vor presupune o atenţie foarte mare, deoarece trebuie să fie formate din mai multe surse, trebuie notată bibliografia şi toţi paşii pe care i-au respectat, pentru a obţine produsul finit, potrivit horoscop zilnic. Fecioarele vor simţi nevoia de puţină relaxare şi se vor refugia pe o bancă în aer liber, uitând de toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele iubesc plimbările, iar astăzi vor avea timp din plin, potrivit horoscop zilnic. Partenerul de viață le-a pregătit o escapadă în natură și vor avea timp să sa relaxeze, să se deconecteze și să revină la serviciu cu mintea limpede și dornice de lucruri noi. Promovarea le bate la ușă. Balanţele nu au de gând niciodată să renunțe la pasiunea lor, de aceea această zi care este plină de lucruri de făcut; nu va fi o surpriză pentru nativii din zodia Balanţă şi nu îi va extenua foarte mult. Acești nativi sunt obișnuiți cu lucrul până târziu şi nu le va veni greu să treacă peste încă o zi plină, potrivit horoscop zilnic. Cu toate acestea, Balanțele ar trebui să mai ia o pauză şi să se gândească şi la propria persoană, pentru a nu îşi epuiza toate resursele fizice de care dispune organismul lor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii au tendința de a căuta și acul în carul cu fân și uită deseori că și ei greșesc. Nu percep ca cineva să facă lucrurile în felul caracteristic și au impresia că ei fac totul perfect. Lasă deoparte atitudinea aceasta și privește-te în oglindă! Vei fi surprins de ce vei remarca. Scorpionii vor începe această zi cu o pauză, relaxându-se la o cafea alături de persoana iubită, potrivit horoscop zilnic. Chiar dacă se pornesc greu spre a face ceva, Scorpionii dau un randament foarte mare atunci când îşi pun în minte anumite lucruri. Astrele spun că Scorpionii vor avea astăzi o zi foarte productivă, vor realiza cu drag fiecare acţiune pe care o au pe lista lor zilnică şi se vor simţi mulţumiţi de ei înșiși la sfârşitul zilei pentru tot ceea ce au putut face.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii au o zi plină. În ultima vreme, par mai dispuși că oricând să admită anumite lucruri și să învețe să asculte chiar și atunci când cuvintele nu sunt rostite. Ziua de azi vine la pachet cu o serie de revelații pe care le-au tot ignorat și cu noi viziuni asupra vieții. Despre Săgetători, astrele spun că nu se vor lăsa mai prejos astăzi. Vor fi foarte ascultători şi vor acţiona aşa cum li se spune, mulțumindu-l foarte mult pe şeful de birou. Acest lucru nu le va aduce decât laude în faţa celorlalţi angajați, iar prestigiul Săgetătorilor va creşte foarte mult odată cu trecerea timpului.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii acordă credit oricui și pleacă mereu de la premisa că fiecare om are dreptate, potrivit horoscop zilnic. Dar, chiar și așa, azi descoperă că au fost trădați, iar acest lucru îi vă dezamăgi profund. Prietenii de o viață sunt puse la încercare. Înarmează-te cu răbdare și toleranță! Capricornii s-au săturat să facă treburile tuturor, de aceea astăzi refuză să facă pe plac colegilor. Vor alege să rămână la locul lor şi să-şi facă slujba pe cont propriu. Ceilalți colegi vor aprecia astfel efortul depus de Capricorni în fiecare zi şi vor învăţa să îi aprecieze mai mult, potrivit horoscop zilnic.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii sunt cheltuitori azi și au tendința de a-și achiziționa lucruri nefolositoare, potrivit horoscop zilnic. Mergi la cumpărături însoțit și vei avea surpriza să te întorci acasă cu bani în portofel. Vărsătorii se gândesc să îşi ia liber, deoarece se anunţă o zi foarte grea şi nu se simt prea bine pentru a face faţă presiunilor ce vor veni. Au norocul de a li se aproba cererea, aşa că vor avea ocazia să chiulească şi să lase greul pe spatele altora.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii vor să aibă parte de experiențe noi. Simt că au curajul de a încerca lucruri noi și investesc mult timp și dăruire într-un proiect la care visează din copilărie, potrivit horoscop zilnic. Surprize noi la orizont! Peştii nu se dau la o parte de la nimic, aşa că fiecare poate conta astăzi pe colegii care sunt în zodia Peşti. Vor fi foarte săritori şi îşi vor ajuta colegii pentru a reuşi împreună să ajungă la rezultatul dorit, potrivit horoscop zilnic.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 13 Mai - 9:09

Deși în ultima vreme corpul le-a tot dat semne de epuizare, ei le-au ignorat,
Adevarul e ca ma simt cam obosita in ultima vreme Neutral
Ar fi cazul să delege sarcinile de la job și să reușească să își ia o zi liberă pentru investigații.
Nu trebuie sa-mi iau zi libera intr-o zi de sambata. Sunt libera! Laughing  Da' nu de investigatii imi arde mie in weekend Very Happy
Racii, obsedați din fire de ordine şi disciplină, vor face o curăţenie de zile mari în garderobă, vor proba toată ziua hainele vechi şi pe cele mai noi şi vor arunca ceea ce este demodat sau nu li se mai potriveşte cum trebuie
Exact asta vreau sa fac azi: curatenie in dressing. Sa vad ce mai imi e bun si ce nu si sa mai renunt la ce nu se mai potriveste cu talia mea dolofana Very Happy Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 17 Mai - 9:47

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Abilitatea ta de a te pune cu ușurință în locul celorlalți îți va fi foarte la îndemână astăzi, când vei fi pusă în fața unei alegeri dificile. Gândește-te la impactul pe care îl va avea prima ta decizie asupra oamenilor și fii pregătită să recurgi la compromis. Nu dispera, o față zâmbitoare mereu ajută în astfel de situații. Cuvântul-cheie al acestei zile, pentru nativii Berbec, este „atenție”. Atenție atât față de persoanele din jurul tău și a relațiilor pe care le ai cu aceștia, cât și față de evenimentele din viața ta. Aceasta ar putea să te ajute să realizezi care sunt adevăratele ape în care te scalzi și să iei decizii importante în viața ta. Înainte de a te afunda în rezolvarea problemelor materiale, încearcă să observi importanța acestora.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu uita că părerile tale merită să fie auzite și, de ce nu, să lase loc pentru o schimbare în bine. Treci peste teama de a fi criticată și vei vedea că stima de sine ți se va îmbunătăți considerabil și poate le vei da un imbold și celor cărora le-a fost teamă, până în prezent, să-și facă auzită propria opinie. Ziua de astăzi va fi una în care vei întâmpina probleme în relația de cuplu. Cu răbdare însă acestea pot fi rezolvate. Vei fi încărcată și pe planul profesional, nu doar pe cel personal. Vei avea, de asemenea, solicitări importante din partea unor colaboratori. Cu atenție și empatie, după ce îți alegi prioritățile, toate se vor așeza la locul lor, având, astfel, o zi productivă. Vei obține reușite atât pe planul profesional, cât și pe cel personal.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astăzi nu este cea mai bună zi a ta, dar trebuie să realizezi că totul stă în felul în care reacționezi la ce se întâmplă în jurul tău. Optimismul și gândurile bune au fost mereu cea mai rapidă cale spre bunăstare, așa că înconjoară-te cu oameni dragi ție și bucură-te de ce îți va aduce bun ziua de mâine. Această zi, pentru nativii din zodia Gemeni, este una încărcată, deoarece au diferite sarcini. Există în viața ta multe persoane care îți sunt alături și care te încurajează însă mai mult verbal decât fizic. Tot efortul va trebui să îl depui de una singură, dar, cu cât te implici mai mult, cu atât vei obține rezultate mai bune. Nu te suprasolicita, alege-ți prioritățile cu grijă și rezervă-ți timp pentru odihnă, altfel riști să întâmpini probleme de sănătate! Spre sfârșitul zilei, vei fi surprinsă în mod plăcut de partenerul de viață sau de colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca însă spre agresivitate verbală, orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu amabilitate şi încredere deplină în mesajul pe care îl ai de transmis.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Te enervează rutina acestei zile, dar încearcă să te concentrezi asupra proiectelor începute, chiar dacă nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a încheia o acţiune asupra căreia te-ai aplecat vreme îndelungată, pentru că se presupune că tot ce era de făcut deja s-a înfăptuit şi acum e doar vremea ultimelor retuşuri înainte de a-i pune punct. Mai apoi vei începe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine să duci la capăt acest capitol, în ciuda monotoniei instalate. Te vei simţi mult mai bine după ce-i vei pune punct definitiv!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breasla ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorbă cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndruma foarte bine în direcţia care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacţie că te-ai mai îmbogăţit cu ceva din punct de vedere intelectual şi abia aştepţi să arăţi ce ştii şi să pui în practică ceea ce ai învăţat.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Discuţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primeşti de la ei numai reacţii entuziaste, asta îţi amplifică şi ţie dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promiţătoare, tu eşti capul lor, eşti îndrumătorul, eşti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cât timp interesul tău e maxim şi implicarea ta totală. Merită efortul, pentru că e bucuria familiei tale în joc şi, de dragul lor, eşti capabil de adevărate gesturi de bravură!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Te simţi plin de energie, de parcă ai întinerit peste noapte, dar această stare de bine şi de lejeritate vine din interiorul tău. Ai reuşit să te debarasezi de o mentalitate care nu-ţi face bine, de griji şi temeri, de nesiguranţă şi stres, şi descoperi dintr-o dată că, scoţând aceste aspecte din minte şi din vocabular, viaţa e de-a dreptul luminoasă şi frumoasă! E exact atitudinea potrivită pentru a te simţi din nou liber să faci ce vrei, ca atare caută o cale, poate chiar cu conotaţii spirituale, care să declanşeze această schimbare de optică. Meditează, retrage-te în forul tău interior şi roagă-te, punându-te pe tine însuţi în centrul luminii!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Schimbarea pe care o aştepţi ca pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să se manifeste în viaţa ta. Eşti un lider înnăscut, ai la tine toate resursele necesare succesului, ştii exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari aşteptări, dar, din când în când, mai e nevoie şi de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul. Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă. Situaţia de faţă e prea banală ca s-o amplifici atât. Zâmbeşte, râzi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 17 Mai - 9:50

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută.
Nu aluneca însă spre agresivitate verbală, orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu amabilitate
Deci, pana la urma, sa fiu dura sau sa fiu blanda? Very Happy N-am prea inteles Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s Mier 17 Mai - 12:19

Horoscopul de azi e tare promitator la leu
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 17 Mai - 12:39

Pai, sa se si tina de cuvant, nu doar sa promita Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mier 17 Mai - 14:26

Compromițător. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum