GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

3 participanți

Pagina 21 din 22 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 10 Ian - 8:50

Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine.
Azi ma potrivesc la fix. Eu cu mine Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 13 Ian - 8:04

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: Din punct de vedere profesional, este o zi destul de aglomerată, în care veți avea destul de multe lucruri pe cap. Cel mai bine este să vă feriți de decizii și de a vă ocupa de demararea unor proceduri, deoarece nu este un moment favorabil pentru a porni pe un drum pe care nu ați mai fost. De asemenea, în măsura în care vi se permite acest lucru, acordați-vă suficient timp pentru a vă pregăti orice mișcări. Horoscop dragoste: Dacă simțiți că relația dumneavoastră nu traversează o perioadă prea bună, încercați să căutați o soluție de care să vă folosiți pentru a reda mersul anterior și normal al lucrurilor. Aveți șanse mari de reușită dacă vă concentrați puțin. Horoscop bani: Situația financiară este una prosperă, pe care trebuie să nu o scăpați din mână, în sensul că trebuie să păstrați o evidență clară a banilor care intră și a celor care ies, pentru a nu pierde din vedere sume importante.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Este o zi delicată, în care concentrarea dumneavoastră se află la cote minime și riscați să faceți greșeli pe care să nu le mai puteți remedia în viitor. În acest sens, este o zi potrivită, mai degrabă, pentru a organiza, a pune lucrurile în ordine și ar fi bine să amânați, cel puțin pentru ziua următoare, orice acțiune care implică semnarea de contracte sau alt fel de documente oficiale. Horoscop dragoste: Dacă vă place libertatea, nu luați în seamă constrângerile care vin din stânga și din dreapta, constrângeri conform cărora ar fi timpul să vă implicați într-o relație. Horoscop bani: Vă gândiți să faceți o investiție însă nu sunteți pe deplin convins dacă este o decizie bună sau ar fi bine să mai așteptați. Bazați-vă pe intuiție în această zi, deoarece vă va ajuta să faceți alegeri corecte.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe nativii Gemeni, aceștia au o zi extrem de productivă la locul de muncă, deoarece superiorii vor rezona foarte bine la ideile oferite de ei și vor căuta metode prin intermediul cărora să le pună în valoare cel mai bine sub tutela firmei. Odată confirmat faptul că ideile sunt demne de atenție, nu vă rămâne decât să vă puneți pe treabă și vă așteaptă multă muncă. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, veți avea satisfacții neașteptate. O persoană din trecutul dumneavoastră cu care ați făcut la un moment dat experimentul unei relații și s-a dovedit o alegere neinspirată vă atrage atenția din nou, iar de această dată sunt șanse să aveți mai mult noroc. Horoscop bani: Pe planul financiar, recomandarea specialiștilor astrologi este să nu vă ghidați după speculații, după ideile altora, și să nu vă lăsați descurajați dacă unele persoane doresc să vă taie elanul cu privire la o investiție pe care sunteți pe cale să o faceți.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: La serviciu sunt șanse crescute ca superiorii sau colegii de serviciu să nu primească prea bine ideile dumneavoastră, însă ați face bine să nu renunțați la ele din prima, ci poate mai șlefuiți unele aspecte, mai cereți o opinie și reveniți cu ele atunci când forma lor finală este una ireproșabilă. Secretul succesului stă în a fi perseverent. Horoscop dragoste: Poate ai planificat astăzi să te vezi la o cafea cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. Sunt șanse mari ca lucrurile să decurgă destul de bine și să luați împreună decizia de a forma un cuplu în viitorul apropiat. Horoscop bani: Sub aspect financiar, se poate vorbi despre o situație demnă de laudă, iar asta datorită dumneavoastră, deoarece v-ați însărcinat să vă îngrijiți de buget, ați economisit și ați fost precauți, astfel încât să aveți cu ce vă mândri.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: În această zi, aveți tendința să fiți foarte irascibil la locul de muncă, iar din acest considerent, este posibil să fiți foarte respingător la ideea de a auzi și opiniile celorlalți. Deși vreți să vă expuneți punctul de vedere și vreți ca acesta să fie validat de toată lumea, nu puteți domina discuția. Renunțați la orgoliile personale și fiți dispus să ascultați și ce au ceilalți de spus! Horoscop dragoste: Astăzi, îi cereți partenerului o derogare ca să mai ieșiți cu fetele sau cu băieții și să vă mai puneți la curent cu ce s-a mai întâmplat în ultima perioadă cu ei. Mai aflați mondenități, vă relaxați discutând subiecte care vă destind și care nu necesită să fiți foarte bine pregătit. Horoscop bani: Nativii Leu iau parte la o întâlnire de familie ce poate prilejui și o aniversare la care primesc o sumă de bani cadou din partea unui membru de familie care dorește să le facă viața mai ușoară și să îi ajute cu cheltuielile.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, vă veți confrunta cu situații-limită care vă vor întinde nervii la maximum, iar tocmai din acest motiv trebuie să vă înarmați cu precauție, pentru a nu risca să luați decizii pripite din cauza emoțiilor negative de moment. În acest sens, recomandarea specialiștilor astrologi este să încercați să ieșiți rapid din orice discuție despre care simțiți că nu se va termina bine. Horoscop dragoste: Poate vă gândiți să plecați cu partenerul într-o mică escapadă turistică să vă mai relaxați, să vă deconectați de la activitățile de zi cu zi și să mai petreceți timp doar voi doi. Horoscop bani: Vă simțiți generos în această zi și doriți să îl surprindeți plăcut pe unul dintre membrii familiei, așa că alegeți să faci cheltuială și să-i cumpărați ceva ce știți că își dorea de multă vreme însă nu a avut posibilitatea să-și procure.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: Și pentru nativii Balanță este o zi fructuoasă din punct de vedere profesional, deoarece au ocazia să întâlnească, și nu doar atât, o persoană cu experiență în domeniul în care și ei activează și le va fi îngăduit să adreseze întrebări și să ceară sfaturi. Profitați de această oportunitate pentru a vă reîmprospăta aptitudinile și a consolida un resort pentru ideile viitoare! Horoscop dragoste: S-ar putea ca partenerul să se comporte atipic în această zi, iar dumneavoastră vă va fi greu să vă dați seama care este cauza și dacă nu cumva are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Cu toate acestea, lăsați-l pe el să vină spre dumneavoastră, nu insistați dacă nu este nevoie. Horoscop bani: Apar tot felul de cheltuieli neplanificate, iar asta vă dă peste cap cheltuielile pe care le-ați estimat și, implicit, și sumele de bani pe care le-ați alocat pentru anumite proiecte. Fiți fără grijă, deoarece nu este vorba despre sume mari!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă este o zi bună. Deși inițial vă veți confrunta cu o zi aglomerată care nu vă va permite să faceți nimic în afara sferei de interes profesional, se pare că în a doua parte a zilei au loc modificări care presupun și o scurtă deplasare însă toată situația va fi de bun augur deoarece în drumul dumneavoastră reușiți să vă rezolvați și niște chestiuni personale. Horoscop dragoste: Se poate să cunoașteți pe cineva prin intermediul unui apropiat și să vă rămână gândul la acea persoană. Bateți fierul cât este cald și lăsați-vă purtat de val, deoarece este posibil să aveți de-a face cu o situație unică și ar fi păcat să nu profitați de ea! Horoscop bani: Oricât de mult meritați să vă răsfățați pentru ceea ce faceți zi de zi, ziua de astăzi nu este un moment bun. Căutați să mai amânați până la următoarea cheltuială, deoarece trebuie să vă folosiți banii pentru un scop care vi-i va restitui!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: Pe planul profesional, aveți o zi destul de bună însă vi se recomandă să fiți prudent în legătură cu relațiile pe care le stabiliți între dumneavoastră și clienți, precum și între dumneavoastră și colegii de la serviciu. Tot astăzi este posibil să mai apară o colaborare din partea unei persoane cu care ați mai avut o colaborare și care a decurs foarte bine. Horoscop dragoste: În relația de cuplu, este posibil să scârțâie niște lucruri însă nu știți ce este de făcut în această situație. Poate ar fi bine să vă asumați partea dumneavoastră de vină și să căutați o modalitate prin care să reparați lucrurile. Horoscop bani: Aveți în minte o aniversare sau un eveniment în familie pentru care trebuie să vă pregătiți serios, deoarece este o persoană importantă, așa că veți cheltui niște bani ca totul să iasă bine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: Simțul practic le lipsește cu desăvârșire nativilor Taur în această zi, astfel că li se recomandă, în acest sens, să nu ia decizii legate de afaceri, deoarece pot să nu se dovedească inspirate pe termen lung. De asemenea, astăzi ați putea chiar să vă luați o zi liberă, deoarece lucrurile pe care le întreprindeți astăzi s-ar putea să nu vă mai convingă mâine și riscați să vă irosiți energia. Horoscop dragoste: Reapare cineva în viața dumneavoastră și, cumva, se reiau și sentimentele care au fost. De această dată însă, persoana în cauză nu mai acceptă să lase lucrurile la voia întâmplării și revendică anumite lucruri din partea dumneavoastră. Horoscop bani: Există șanse mari în această zi să recuperați o sumă de bani mai repede decât v-ați fi așteptat, iar asta vă oferă o dispoziție foarte bună, deoarece este posibil să vă aflați într-o situație precară cu finanțele.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Din punct de vedere profesional, veți fi avantajat în această zi. Unul dintre colegi se află într-o dispoziție bună și, întâmplător, are mai mult timp liber decât dumneavoastră și este foarte probabil să vă aducă în atenție faptul că puteți apela oricând la o mână de ajutor, deoarece este disponibil. Profitați de ocazie și nu refuzați ajutorul care vi se oferă! Horoscop bani: Dacă intenționați să vă cumpărați ceva, nu ezitați și îndepliniți-vă dorința, deoarece vă bucurați de o situație financiară suficient de avantajoasă cât să nu țineți cont chiar la orice cheltuială.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe naivii Pești și ziua acestora la locul de muncă, la începutul zilei se vor simți nepregătiți de a începe ziua, deoarece se vor simți obosiți și vor căuta să amâne cât mai mult momentul în care se vor apuca serios de treabă. Din fericire, colegii de serviciu își vor da seama de dispoziția în care vă aflați și vor încerca să vă motiveze pentru a depăși acest impas. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, nu se întrevăd absolut deloc probleme. Șarmul dumneavoastră personal și eforturile de a fi cea mai bună variantă a dumneavoastră mențin interesul viu al partenerului dumneavoastră, care, la rândul său, face eforturi să se ridice la înălțimea așteptărilor pe care le aveți. Horoscop bani: Veți mai pune la bătaie niște bani pe un proiect, deși nu sunteți convins în totalitate că este o idee bună și că ar fi șanse să recuperați cel puțin cât ați investit, însă nu mai puteți da înapoi și trebuie să faceți totul ca să iasă bine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 13 Ian - 8:07

Poate ai planificat astăzi să te vezi la o cafea cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. Sunt șanse mari ca lucrurile să decurgă destul de bine și să luați împreună decizia de a forma un cuplu în viitorul apropiat.
Da, am dat ieri peste un tip interesant, dar de ieri pana azi, e cam devreme sa ma vad cu el la o cafea Very Happy Laughing N-am eu timp de cafele cu barbatii...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 17 Ian - 8:08

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În general, ziua va decurge fără probleme și veți primi un sprijin emoțional extraordinar pentru munca pe care o faceți. Alții sunt capabili să empatizeze cu ceea ce treceți, în bine sau în rău, iar acest lucru vă face munca mult mai ușoară. Încearcă să fii tolerant la opiniile altora. Nu lăsați teama de eșec să vă învingă în această perioadă. Fiți răbdător cu ceilalți și încercați să faceți compromisuri. Acum este momentul să faceți economii. Întrerupeți toate relațiile cu persoane toxice. Pe planul sentimental, energia astrală de astăzi este foarte promițătoare pentru tot felul de adunări sociale. Există o căldură naturală și o dorință de a vă deschide în fața altora. Dacă căutați acea relație specială, s-ar putea să înceapă cu o conversație simplă. Săgeata lui Cupidon ar putea să lovească într-un moment neașteptat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Există multă bună dispoziție implicată în alinierea astrelor de astăzi. Aveți șansa să vă împăcați cu cineva drag sau, cel puțin, să vă împrospătați relația dacă a fost neglijată o perioadă. Poate mergeți la un spectacol sau, pur și simplu, ieșiți cu niște prieteni. În această zi aveți o mulțime de noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Pregătiți-vă să puneți în mișcare un plan de lungă durată. Visurile voastre au șanse foarte mari să se împlinească, atât timp cât acționați asupra oricărui lucru care se ivește. Ideile care vă trec prin minte vor fi creative, dar nu neapărat realiste. Aveți grijă să vă mențineți cu picioarele pe pământ. Aceasta este cea mai mare provocare a voastră astăzi. Multă baftă!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Pe planul sentimental, configurația astrală actuală creează o atmosferă minunat de sociabilă în care oamenii se pot reuni și schimba informații sau pot petrece timpul. Există șansa ca, în timp ce vă bucurați de o anumită conversație, să vă dați seama că persoana în cauză are un strălucit simț al umorului. Cu siguranță veți dori să continuați discuția în alt moment, în alt loc și poate chiar singuri. Totodată, este o zi ideală pentru a vă gândi la începerea unei noi afaceri. Munca voastră se schimbă, la fel și percepția asupra banilor. În legătură cu cariera, sunteți perfect în asentiment cu oamenii din jurul vostru, acest lucru făcând mai ușoară colaborarea voastră cu aceștia.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Aveți câteva provocări în această zi. Deși vă veți simți energici pentru a face totul, este posibil să aveți unele probleme la locul de muncă sau când vine vorba de obiective mai mari în carieră. Pe planul sentimental, acesta este momentul perfect pentru a invita un prieten drag în oraș. Configurația planetară actuală vă poate încuraja să propuneți această întâlnire, chiar dacă sunteți o persoană mai timidă. Totuși, să știți că, dacă nu acționați, șansa va scăpa. Folosiți-vă simțul umorului pentru a face o impresie corectă. Poziția de astăzi a planetelor vă oferă șansa de a ști ce părere aveți despre realitățile emoționale care nu sunt mereu ușor de identificat. Nu puteți să știți întotdeauna ce simțiți dacă nu vă oferiți timpul să reflectați, iar amândoi știm că sunteți prea implicați în problemele altor persoane, dar trebuie să vă acordați timp și pentru a vă privi cu atenție. Încercați să vă înscrieți la un curs de yoga virtual sau puteți ieși la o plimbare relaxantă în timpul liber.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Este întotdeauna mai bine dacă puteți aștepta cel puțin o zi înainte de a lua orice decizie finală. Încercați să evitați acțiunile care nu vă vor aduce succesul dorit. Încărcați-vă cu emoții optimiste, orice se întâmplă în jurul vostru. Calmul în relațiile cu cei dragi va veni în curând, folosiți acest timp pentru a vă răsfăța împreună cu familia voastră. Faceți astăzi o investiție importantă: investiți în voi înșivă. Viața voastră se poate dezvolta diferit de ideile și planurile voastre pentru această perioadă. Energia astrală vă poate încuraja să vă gândiți și să vă analizați comportamentul. O întâlnire urmată de vești bune va declanșa schimbări așteptate, mici, dar promițătoare în viața voastră. Dacă vi se oferă o călătorie pe care trebuie să o realizați în curând, să nu o ratați.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Norocul neclintit vă va duce la succes. În toată această perioadă, sunteți echilibrat și aduceți un sentiment de stabilitate și armonie în viața voastră. Amintiți-vă că farmecul vostru poate crea miracole, dar să nu vă bazați numai pe el pentru a vă atinge obiectivele. Acum este momentul să faceți economii. Analizați discuțiile cu persoanele recent cunoscute, astfel încât să puteți împiedica o dezamăgire. Există câteva obstacole care vă pot împiedica să faceți față sarcinilor, în ciuda încrederii în sine, dar le veți depăși cu bine. O excursie în mediul rural/într-un mediu complet diferit vă va face bine. Conversațiile și întâlnirile de afaceri au succes, dar este mai bine să le amânați pentru câteva zile dacă nu sunteți sigur care sunt așteptările voastre. Fiți răbdători și clari în comunicarea voastră. Dacă sunteți într-un parteneriat, veți avea succes. Câteva gânduri profunde și atente asupra subiectului care vă preocupă ar putea fi de mare valoare acum. În viitorul apropiat, un eveniment neașteptat ar putea face o mare diferență și ar putea crea unele schimbări interesante. Încredeți-vă în intuiție, deoarece este de partea voastră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ideile voastre vor fi susținute dacă sunt puse în discuție tactic și nu prea insistent. Veți simți nevoia să vă armonizați cu voi înșivă pe fondul emoțional. Abilitatea voastră de a vă distribui timpul corect vă va aduce un mare beneficiu și recunoaștere. Noi contacte neașteptate vă vin în cale și este posibil să nu le puteți evita. Răsfățați-vă cu plăcerile voastre în timpul dimineții, seara examinați-vă întâlnirile și evaluați-vă calm noii cunoscuți. Greșelile voastre pot schimba complet obiectivele principale ale perioadei, dar acest lucru va fi în favoarea voastră. Orice fel de călătorie pe distanțe scurte va avea un mare succes. Planurile făcute în timpul acestei zile vor fi extrem de utile. Obiectivele și visurile financiare pe care le aveți necesită concentrare. Pe planul sentimental, aveți nevoie de intimitate pentru a vă înțelege problemele de viață și a vă gândi la modalități de a le rezolva. Așteptați-vă să vă aflați într-una dintre cele mai sociabile și cu adevărat încântătoare stări de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ar putea fi mai bine să gestionați viteza cu care faceți lucrurile sau cu care vă bucurați de acestea, deoarece nu doriți să treceți la nimic prea repede și apoi să descoperiți că ați făcut o greșeală. Luați în considerare stabilirea de noi relații. Evaluați-vă pașii, gândiți-vă la acțiunile voastre și evitați calea greșită. Dacă aveți planuri ce doriți să le luați în calcul, trebuie să analizați bine atât puncte forte, cât și cele slabe. Influențele cerești creează potențialul unei schimbări dramatice a evenimentelor, dar aceasta este o oportunitate excelentă de a face cu adevărat unele schimbări prielnice. Dificultățile vă vor ajuta să demonstrați de ce sunteți capabili. Pe planul profesional, energia este potrivită pentru voi pentru a începe din nou să priviți spre o problemă veche și veți găsi succesul atunci când veți găsi o nouă soluție. Sarcinile voastre sunt numeroase, deci este bine să le planificați cu înțelepciune. În acest moment, este important să vă abțineți de la luarea unor decizii importante pentru schimbări pe termen lung. Trebuie să evaluați situația în felul vostru și și să vă acordați timpul necesar de gândire, nu vă lăsați influențați de nimeni. Concentrați-vă mai mult asupra voastră și asigurați-vă că nu neglijați dezvoltarea personală și câștigul financiar. Faceți o călătorie distractivă.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Aveți răbdare și înțelegeți schimbările de dispoziție ale oamenilor, inclusiv pe ale voastre. Energiile astrale actuale vă oferă un sentiment de stabilitate și securitate în ceea ce privește cele mai recente planuri. Vă așteaptă minunate recompense financiare care vă vor face să înfloriți. Gândiți-vă la noile idei care vi s-au propus. Luați în considerare o tactică corectă de comportament și fiți preciși în cerințele voastre. Dacă vă aflați într-o relație pasională și extrem de intensă, atunci așteptați-vă să fie o zi în care amândoi vă veți simți încântați în compania celuilalt. Energia astrală aduce un sentiment de entuziasm și, de asemenea, dorința de a risca. Fiți răbdători cu ceilalți și încercați să nu reacționați impulsiv. Încetați să vă uitați la modul în care au fost lucrurile și analizați cât de multe aveți în prezent, apoi luați în considerare ce vreți să faceți cu viitorul vostru. Să călătoriți acum este o idee bună. Aveți nevoie de curaj pentru a fi sinceri, deschiși și vulnerabili pentru a face posibilă o schimbare. Construiți-vă noile planuri. Fiți pregătiți pentru dificultăți ușor de rezolvat dacă vă păstrați calmul.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Gândiți-vă bine la următorii pași. S-ar putea să vă confruntați cu minciuni care vă distrug speranțele. Energia acestei zile vă va ajuta să faceți față anumitor sentimente pe care probabil nu ați fost pregătite să le recunoașteți. Acțiunile neașteptate sunt cauza complicațiilor în relațiile voastre cu cei apropiați. În curând veți încerca ceva nou și diferit, mai ales dacă implică și călătorii. Încercați să vă regândiți planurile pentru activități viitoare, dacă le considerați profitabile pentru voi. Analizați-vă acțiunile și fiți critici cu propriile planuri, obiective și aspirații. Acceptați fără ezitare o propunere care vă va aduce profituri bune.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Va trebui să vă bazați pe abilitățile voastre analitice și pe autocontrol pentru a naviga în mările furtunoase în care vă aflați astăzi. Și nu există nicio modalitate de a scăpa de stres. Cea mai gravă capcană cu care v-ați putea confrunta în carieră sau studii ar fi să vă îndoiți de abilitățile voastre. Aceasta este o oportunitate de a vă pune la încercare încrederea. Doar asigurați-vă că veți reuși. Deși admirați oamenii care acționează după propriile reguli, aveți nevoie de coerență în relațiile voastre. Astăzi ați putea avea îndoieli cu privire la o atracție sau o prietenie. Rezistați distragerilor și acordați-vă prioritate. Când sunteți încrezători și stăpâni pe voi înșivă, veți atrage oameni asemănători în calea voastră.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativii zodiei Pești au parte de evenimente importante în viața lor personală, emoțiile vor fi extrem de puternice și entuziasmul lor vor transforma lumea din jur. Uitați de grabă dacă trebuie să începeți sarcini noi. Sunteți încărcați din nou cu energie și veți reuși să impuneți celorlalți să vă respecte cererile. Ieșiți la noi întâlniri, nu ratați șansa de a crea parteneriate benefice. Găsiți timp pentru a lua în considerare scuzele pe care le datorați oamenilor de care depinde fericirea voastră. Pentru cei dintre voi care au idei și planuri noi: este bine să le împărtășiți cu oameni care vă pot ajuta și în care aveți încredere. Aveți grijă totuși cui dezvăluiți aceste planuri, nu toată lumea vă vrea binele. Dacă doriți să faceți schimbări în viața voastră, veți primi tot ajutorul de care doriți și de care aveți nevoie. Nu vă încredeți prea mult în oameni…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 17 Ian - 8:21

Încercați să vă înscrieți la un curs de yoga virtual
Da, fix asta-mi doresc. Yoga si mai ales virtual Laughing Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mar 17 Ian - 10:26

Mai bine Yoga yogurt. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 17 Ian - 12:08

Fara iaurturi, ca si in alea vor sa bage faina de gandaci si viermi Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Ian - 8:09

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
O sansa neasteptata de a zbura undeva foarte departe, poate chiar pe cheltuiala altcuiva, poate veni in calea ta azi. Un grup ar putea fi implicat, poate unul conectat cu conceptul de educatie. Predai ceva sau lecturezi ? Daca da, acum poti primi ocazia sa faci acestea undeva unde nu ai mai fost. Strange-ti materialele si pregateste-te de calatorie.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Unele vise cam bizare si aparent copilaresti iti pot veni in aceasta noapte. Ele par asa de nebunesti incat iti vine sa razi de ele. Insa nu le elimina din atentia ta. Prostesti sau nu, aceste vise incearca sa iti spuna ceva. Scrie-le asa cum ai face cu orice idee noua plina de ambitie si analizeaza simbolurile in acelasi fel. Vei gasi mesajul ce ti se transmite din taramurile spirituale ale Universului, desigur pentru binele tau.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Daca esti singur, ai putea simti o foarte puternica atractie pentru cineva neobisnuit si poate cam ciudat. Daca deja esti intr-o relatie, ai putea sa vezi un aspect mai ciudat si atipic al partenerului pe care nu il stiai pana acum. Asta te poate fi bulversa dar te poate face si sa razi, daca alegi asa. Asta este frumusetea iubirii, sa inveti continuu ceva despre persoana draga.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Ai fost interesat in ultima vreme de un nou job ? Daca da, ai putea auzi despre o oportunitate dintr-o sursa total neasteptata, poate la o intalnire sociala. Asta poate insemna ca cineva neprevazut iti aduce o informatie in atentie sau ca un job intr-un domeniu neobisnuit si total nou te poate atrage. Indiferent care este cazul, oricat de ciudat iti poate parea, merita sa iei in considerare ce apare azi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Daca esti singur, dragostea poate veni la tine total neprevazut si din senin. Persoana respectiva poate sta in spatele tau la un rand in magazin sau la masa alaturata intr-o cafenea. Oriunde te-ai conecta, nu fii foarte prudent. Desigur, avanseaza atent dar da-ti voie sa cunosti ceva despre persoana respectiva inainte de a lasa nesiguranta sa iti goneasca aceasta ocazie.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Unii vizitatori neasteptati dar foarte bineveniti pot aparea azi. Ei vor aduce oameni pe care poate nu ii stii dar cu care ar trebui sa te conectezi cu inima deschisa. Aparitia acestor oameni noi in viata ta nu este intamplatoare. Asteapta-te sa afli vesti interesante, informatii fascinante si sa aveti parte de rasete. Desi nu stii prea clar de unde vin acestia, fii deschis si o buna gazda.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Cine este acea persoana ce te intriga si care este undeva in vecinatatea ta ? Ce are aceasta persoana de iti vine greu sa nu fii preocupat de ea ? Nu mai fii obsedat, fa-ti curaj si prezinta-te si stabileste un contact. Spune-i bun venit. Poate iti va placea persoana, poate nu, dar macar ai facut ce trebuia facut. Deschide-ti inima asa cum numai tu stii sa o faci in fata oricaror oportunitati venite prin oameni noi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
O informatie destinata tie poate ajunge azi la tine in forma scrisa, scrisoare, mail, mesaj, poate este un plic, poate este un cadou, un bonus sau o oferta sa faci bani. Orice ar veni azi, este ceva de bine ce vine la un moment necesar. Daca are legatura cu o noua cantitate de munca, nu te preocupa cat timp implica. Te vei descurca rapid si eficient ca mereu. Ce vine azi iti deschide poarta spre mai multe oportunitati viitoare.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Daca esti in domeniul artei sau stiintei, o inspiratie subita poate cauza sa incepi sau sa continui un proiect care inseamna mult pentru tine. Unii prieteni sau grup de cunostinte te pot ajuta sa primesti informatii utile. Mintea ta poate genera multe idei grozave. Dupa ce iti termini treaba, plimba-te si clarifica-ti capul. Uita-te la un film bun. Daca nu faci ceva sa te destresezi, poti adormi greu.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Meditatii, vise sau viziuni iti pot aduce inspiratii si calauziri divine uluitoare azi. Ai putea sa crezi ca sunt prea bizare sa le crezi, cel putin la inceput, insa o cercetare mai amanuntita iti poate arata ca este credibil ce ai primit. Tine un jurnal cu aceste revelatii, pentru ca ai putea tine minte ideea dar uita detaliile. Ele vor fi de folos ulterior cand vrei sa pui in practica aceste inspiratii venite de la sinele superior.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Tu esti un suflet aventuros. Te gandesti cumva sa sari peste o rutina a zilei pentru o escapada ? Poate sa propui sa dati o fug mai multi prin oras si sa uitati de munca, sarcini, treburi si alte raspunderi. Ai fost plictisit in ultimul timp, deci nu esti de condamnat. Daca te decizi sa faci asa, asigura-te ca lumea stie de tine. Nu ai intentia sa strici relatiile.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
O comunicare neasteptata poate aparea astazi de la cineva cu care esti conectat in cariera ta. Asta este o veste buna, dar exista si un element imprevizibil chiar ciudat in aceasta comunicare pe care ai dori sa il descifrezi. Nu te agita prea mult. Unele lucruri vin fara legatura cu mintea noastra rationala. Meriti orice ar veni spre tine din senin. Gandeste-te ca este o recompensa karmica. Mergi si sarbatoreste.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Ian - 8:11

Ai fost interesat in ultima vreme de un nou job ?
N-am fost. M-ar interesa mai mult un concediu luuuung, platit, fireste Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 19 Ian - 9:58

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Amestecarea finanțelor cu prietenia este rareori o idee bună! Unii dintre cei mai iubiți oameni au nevoie de bani, dar, din păcate, nu știu întotdeauna să se descurce în mod responsabil. Dacă le împrumutați, din bunătate, probabil veți fi încordat când și cum vă vor plăti înapoi, ceea ce va crea doar tensiune. Doar dacă nu le puteți da drept cadou, nu le oferiți nimic. Pur și simplu, nu merită. Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn o bună capacitate de mobilizare, dorința de a fi activi și capacitatea de a se implica în activitățile mai puțin plăcute, tendință care se va dovedi însă folositoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
În această dimineață, aruncați o privire bună și lungă în oglindă și reamintiți-vă că aveți, cu siguranță, partea voastră de farmec! Să ai un nivel sănătos de încredere este mai atractiv decât să ai o anumită dimensiune, să ai o anumită coafură sau să conduci o anumită mașină. Energia magnetică pe care o emani atunci când crezi în tine însuți este de necontestat. Admiteți că sunteți în formă și acționați ca atare! Nativii vor simți nevoia să comunice cu o persoană în prezența căreia se simt în largul lor. Probabil că această dorință de consonanță cu persoanele apropiate lor se va realiza doar prin formele moderne de comunicare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Doar pentru că cineva respinge una dintre ideile voastre, nu înseamnă că este o idee proastă. Trebuie să luați în considerare faptul că publicul vostru, pur și simplu, nu este suficient de inteligent pentru a vă înțelege strălucirea. Treceți la o altă persoană sau grup de oameni și vedeți ce părere au despre propunerea voastră. Cu alte cuvinte, dacă știți că aveți ceva bun, continuați să mergeți înainte. Relațiile de prietenie vor fi marcate de efectul puternic al Lunii Noi în Berbec. Sunt posibile reacții bruște, brutale, nepoliticoase, intolerante, exagerate, nedreptate, vinovate nu doar prin impolitețe, ci și din cauza răstălmăcirilor subiective sau a tendințelor egoiste.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Aveți multe lucruri bune de spus despre o problemă actuală care se produce în cercul vostru social, iar oamenii din jurul vostru vor fi mult mai receptivi la auzul lor decât ar fi putut fi în trecut. Dezacordurile sau diferențele de opinie nu vor face pe nimeni prea exigent, așa că este momentul perfect pentru a aborda un subiect sensibil și a-l supune dezbaterii o dată pentru totdeauna. Acesta este şi începutul unei perioade foarte pașnice. Dorința de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus, de ascultare religioasă, rugăciune, meditație, purificare mintală. Cei care nu vor simți aceste îndemnuri de natură spirituală ar putea fi atrași de activitățile culturale sau educative.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Sentimentele voastre sunt, cu siguranță, importante pentru a vă descurca, dar nu vă puteți petrece tot timpul în introspecție. Există lucruri pe care trebuie să le faceți și nu puteți pierde timpul pentru a afla ce este în inima voastră acum. Orice este acolo nu pleacă nicăieri, așa că să nu vă faceți griji. Concentrați-vă asupra a ceea ce trebuie să faceți astăzi și doar faceți-o. Terminați orice lucrare neterminată. Oamenii așteaptă. Universul de idei care stau la baza deciziilor importante pentru viața personală sau cariera Leilor, atașamentele acestora față de oameni, inițiative, mari proiecte, totul se va da peste cap: unii își pot pierde încrederea în persoanele care acum dau bir cu fugiții, alții pot constata limitele unor structuri și instituții în care își puneau speranța unui succes.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Orice veste șocantă pe care o primiți azi este doar o parte a poveștii. Trebuie să știți mai multe și este posibil să fiți nevoit să așteptați puțin pentru a obține restul pieselor acestui puzzle. În următoarele zile, veți începe să aflați mai multe despre ce se întâmplă cu adevărat. Până atunci, luarea oricărei decizii strategice va duce la probleme mai mari decât puteți rezolva pe cont propriu. Această situație s-ar putea dovedi a fi una foarte delicată. Fecioarele vor face efortul să mențină stabilitatea între realitatea cu care se confruntă și deciziile pe care trebuie să le ia cu logică și discernământ într-un moment complicat al vieții și activității profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Păstrați-vă sub control simțul umorului. În momentul de față, energia voastră este puțin incontrolabilă și, dacă vă veți îndepărta prea mult de glume, ați putea păși cu ușurință puțin prea departe în afara limitelor unui comportament acceptabil. Arătați respect pentru locurile în care vă veți afla și aveți grijă de reputația voastră. Relațiile parteneriale se pot înrăutăți sau chiar compromite pe fondul unor situații încordate mai vechi, unor antipatii sau disfuncții în cooperarea nativilor cu diferite persoane, care s-au instalat de ceva vreme și care acum se vor putea acutiza. Depinde doar de atitudinea și reacțiile voastre la factorii externi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În acest moment, ar trebui să încercați să fiți și mai deschiși cu privire la viața voastră decât sunteți în mod normal. Lăsându-i pe ceilalți să știe ce faceți, îi veți face să se simtă mai importanți. Unul dintre prietenii voștri s-a simțit puțin neglijat, iar el alege să vă comunice acest fapt. Este timpul să vă deschideți și să acordați încredere celor mai apropiaţi oameni de sufletul vostru. Este pentru sănătatea relației voastre, o stare bună interioară, nevoie de duioșie, de tandrețe, înclinația de a uita sau a ierta fleacurile care au tulburat în ultima vreme o relație sentimentală. Este posibil să aibă loc o împăcare între părinți și copii, dacă între aceștia există la ora actuală o divergență majoră care îi împiedică să se vadă și să-și vorbească.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Comunicarea înseamnă mai mult decât ce este verbal sau chiar scris. Cum este abilitatea voastră de citire a limbajului corpului în aceste zile? Astăzi, observațiile non-verbale vor fi mult mai importante decât cele verbale, așa că țineți-vă urechile închise și ochii deschiși! Fiți în căutarea persoanelor cu brațele încovoiate care pretind că sunt deschise sau observați zâmbetele fețelor cu ochii furioși. Veți avea mai multe informații despre ceea ce se întâmplă dacă dați atenție la ceea ce oamenii nu spun, precum și la ceea ce spun. Va fi o atmosferă bună în spațiul domestic, veți avea preocupări casnice, ba, uneori, chiar bucuria punerii în ordine a gospodăriei. Vor exista dialoguri calde cu o rudă.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Aveți nevoie de câteva visuri noi! Astăzi, ar trebui să schimbați angrenajele mintale și să începeți să investiți mai multă energie în a gândi pozitiv. Vizualizați viitorul cel mai luminos pe care vi-l puteți imagina: locul de muncă pe care îl doriți, persoana pe care o doriți și viața pe care o doriți! Și nu îndrăzniți să pierdeți timpul îngrijorându-vă dacă veți reuşi sau veți eșua! Este important să vă mențineți accentul pe partea strălucitoare. Vor exista dialoguri utile, informații corecte, șansa de a vă informa, de a vă lămuri și, implicit, de a vă liniști într-o privință care vă ocupa atenția și vă semăna teamă și îndoială.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Viața voastră publică este pe cale să treacă la un nou nivel superior! Dacă ați fost dornic de o poziţie mai înaltă la serviciu sau la școală, atunci aveți noroc. O coincidență ciudată v-ar putea oferi oportunitatea mult așteptată de a vă afla în fața unei mulțimi sau a unei camere de luat vederi și a vă demonstra abilitățile şi competențele. O mulțime de oameni noi vin în viața voastră, deci este o sincronizare excelentă. Sunteți siguri că veți face o impresie minunată tuturor. Puterea voastră crește, așa că profitați la maximum! Va exista un dialog util și liniștitor pe o temă bănească, în general, sau privitoare la salarizare, în particular.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Întotdeauna ați fost un ascultător bun, dar abilitatea voastră de a fi supuși şi a asculta va fi pusă la încercare astăzi. Un prieten trist solicită din nou sfatul vostru și, de data aceasta, s-ar putea să nu aveți cea mai bună dispoziție pentru a da sfaturi. Cu toate acestea, trebuie să îi oferiți cât timp vă puteți permite. Ajutându-l să își proceseze sentimentele, vă veți dezvolta abilitățile de comunicare și îi veți arăta că sunteți buni prieteni. Nativii din zodia Peşti se vor echilibra ocupându-se de persoana lor dintr-o perspectivă sufletească, spirituală, morală, culturală, artistică sau religioasă, superioară prin beneficii și satisfacții…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 19 Ian - 10:00

Dorința de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus, de ascultare religioasă, rugăciune, meditație, purificare mintală.
Cate putin din fiecare Very Happy Si nu doar azi...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 20 Ian - 8:04

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Fiți atent cu oamenii recent cunoscuți! Alinierea planetară actuală poate crea un sentiment de conflict în interiorul dumneavoastră. Amânați luarea deciziilor importante, pentru că sunteți confuz, nerăbdător și este posibil să nu fie cele corecte. Analizați-vă realizările nu numai pentru moment, ci și pentru întreaga perioadă și eliminați propriile greșeli. Amintiți-vă că farmecul dumneavoastră poate crea miracole, dar nu vă bazați numai pe el pentru a vă atinge obiectivele. Dificultățile sunt temporare și sunt legate în principal de situația dumneavoastră financiară. Organizați-vă rutina zilnică în mod diferit, aveți nevoie de o schimbare. Spre surprinderea dumneavoastră, puteți primi o ofertă pentru un nou proiect care promite dezvoltarea profesională în direcții noi. În ciuda problemelor, veți găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, veți evita pierderile și vă veți spori autoritatea. Astrele vă avertizează că este mai bine să aveți răbdare pentru a vă salva de eșecuri. Trebuie să vă simțiți în siguranță emoțional, deoarece nu vă puteți relaxa dacă simțiți că există orice fel de dificultate prezentă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Alinierea astrală semnalează un moment în care s-ar putea să vă îndrăgostiți de o anumită persoană. Se pare că există o mulțime de ascensiuni în această perioadă, nu numai în mediul dumneavoastră general, ci și în familia dumneavoastră. Fiți atent la banii dumneavoastră! Încercați să vă echilibrați câștigurile și cheltuielile astăzi. Înainte de a lua decizii importante în ceea ce privește o achiziție sau o investiție, solicitați sfatul unui profesionist. Experiența dumneavoastră vă oferă un loc și o reputație distinctă în organizație sau la locul de muncă. Prezentările și întâlnirile vor merge bine. Acum aveți parte de un progres amplu și un sentiment de realizare. Folosiți acest timp pentru a crea oportunități și a vă îndeplini ambițiile. Noile dummneavoastră planuri promit un succes considerabil numai dacă veți purta conversații calme și concise, dar de succes. Sunteți dispus să faceți orice este necesar pentru a crea tipul corect de schimbări și a rezolva o anumită problemă. S-ar putea să vă implicați atât de mult în procesul de gândire analitică, încât să uitați că adevăratele dumneavoastră puncte forte stau în intuiția și sensibilitatea dumneavoastră. Nu cedați propunerilor nesăbuite!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă sunteți în procesul unei decizii importante, nu vă grăbiți în a lua o decizie! Veți fi mulțumit de rezultatele obținute la nivelul personal, ceea ce aduce, de asemenea, asigurarea viitorului dumneavoastră ca profesionist. Fiți mai conservator cu banii dumneavoastră! Nu vă veți lipsi de vești bune pentru viitoarele experiențe interesante. Nu ratați propunerile tentante pentru dumneavoastră! Aspectul actual al planetelor poate provoca atât situații de criză, cât și un succes amețitor în dragoste. Influența astrală vă poate încuraja să exprimați ce simțiți despre cineva drag dumneavoastră. Pe planul profesional, succesul va veni foarte curând. Fiți răbdător cu ceilalți și încercați să nu reacționați impulsiv! Căutați acum un nou început sau o repornire. Sunteți la începutul unei noi etape. Credeți în dumneavoastră înșivă! Dacă nu sunteți angajat, acum poate fi momentul să încercați. Principala dumneavoastră dorință în acest moment este să iubiți și să fiți iubit. Cupidon este pregătit cu arcul său magic și aerul romantic, chiar după colț. Experimentați și bucurați-vă!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Veți fi o inspirație pentru oamenii pe care îi întâlniți astăzi. Energia dumneavoastră vibrantă, dragostea și frumusețea din jurul dumneavoastră îi motivează pe ceilalți. S-ar putea să aveți noroc astăzi. S-ar putea să încercați din nou să lucrați la un vis de mult pierdut. Niciodată nu e prea târziu. De fapt, s-ar putea să vă fie mai ușor acum decât înainte să vă realizați visul. Sunteți cunoscut că fiind o persoană cu gânduri filozofice înalte. Perspectivele și opiniile dumneavoastră vor fi foarte apreciate. Oamenii s-ar putea chiar să vină la dumneavoastră pentru a cere sfaturi. Astăzi, fiți atent la persoanele care pot face sugestii sau comentarii care vă alarmează! S-ar putea să fie concepute doar pentru a vă manipula în a face ceva. Fiți pe deplin conștient de asemenea lucruri!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Încercați să fiți tolerant la opiniile altora. Astrele vă pot determina să acționați irațional atunci când într-adevăr trebuie să vă liniștiți și să aveți răbdare. Alinierea planetară oferă șansa de a vă cunoaște mai profund și de a găsi acea armonie emoțională atât de importantă. Analizați-vă realizările nu numai pentru moment, ci pentru întreaga perioadă. Să nu vă încredeți prea mult în cei din jur. La muncă, luați-vă sarcinile în serios și încercați să nu le transferați altcuiva. Așteptați înainte de a lua o decizie irevocabilă. Succesele dumneavoastră sunt asigurate dacă nu greșiți din cauza neatenției. Pregătiți-vă pentru schimbări serioase din viața dumneavoastră personală, care nu au legătură cu partenerul dumneavoastră, dar care pot afecta planurile profesionale. Dacă aveți timp să călătoriți, profitați de ocazie. Evaluați în profunzime conversațiile cu oamenii din jurul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Faceți cunoștință cu oameni cu care vă gândiți să vă extindeți afacerea, dacă v-ați gândit la asta. Cheia prosperității este conștiinciozitatea dumneavoastră. Aveți răbdare și nu încercați să abordați totul dintr-odată. Trebuie să amânați discuția despre noile decizii importante și inițierea schimbărilor. Configurația astrală vă invită cordial să vă așezați și să vă analizați viața din cât mai multe perspective diferite pe care le puteți gestiona. Fiți precaut atunci când faceți promisiuni! Această perioadă are toate șansele de a deveni una dintre cele mai favorabile vieții dumneavoastră personale, energia emanată de planete vă pune în legătură cu sentimentele dumneavoastră. Evitați să comunicați cu străini pentru a evita dezamăgirea. Acest moment nu este adecvat pentru dispute, deoarece sunteți nerăbdător. Gândiți-vă bine la evenimentele viitoare. Intuiția dumneavoastră devine din ce în ce mai bună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Amintiți-vă că cheia succesului dumneavoastră este să vă cunoașteți pe voi înșivă și ceea ce sunteți capabil să realizați. Astrele indică faptul că este dificil să aveți răbdare cu privire la lucruri care vă deranjează. E un moment prielnic pentru a vă concentra atenția asupra sentimentelor. Faceți planuri pentru viitor. Timpul este cu siguranță de partea dumneavoastră astăzi, așa că folosiți-l cu înțelepciune. Relația dumneavoastră romantică devine din ce în ce mai puternică, iar astăzi veți avea, în sfârșit, timpul necesar pentru a purta acea conversație pe care amândoi așteptați să o purtați. Fiți sincer și aveți încredere în sentimentele dumneavoastră! Aceasta este o oportunitate importantă de a scoate totul la iveală și de a stabili cu ce aveți de-a face. Momentul este ideal pentru a călători în compania prietenilor sau chiar a partenerului de cuplu. Evaluați ceea ce ați realizat până acum. Poate fi necesar să vă bazați pe economiile dumneavoastră din luna precedentă. Stabiliți un obiectiv specific și îndepliniți-l! Legat de carieră, perioada aceasta este plină de planuri și noi speranțe. Perspectiva dumneavoastră va surprinde în mod constant oamenii din mediul dumneavoastră, chiar dacă ați dovedit că sunteți un analist excelent.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Angajamentul prosperității stă în deschiderea dumneavoastră în fața oamenilor din jurul dumneavoastră. Nu respingeți invitațiile prietenilorm chiar dacă sunteți obosit. Veți învăța foarte mult când aveți răbdare, calm, deoarece acest lucru vă va permite să acordați mai multă atenție. În curând, s-ar putea să vă hotărâți să vă faceți cunoscute sentimentele. Aveți încredere că puteți câștiga bani făcând ceva care vă pasionează. Pe parcursul acestei zile, veți fi, în primul rând, interesat să creați sau să faceți un salt către ceva nou. Călătoriile dumneavoastră vor avea succes. Planurile dumneavoastră vor merge surprinzător de bine datorită unei întâlniri neașteptate cu oameni influenți. Fiți îndrăzneț! Bucurați-vă de oportunitățile proaspete care vi se prezintă. Conexiunile pierdute sunt în mintea dumneavoastră. Contactați prietenii vechi și rudele pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme. Vor fi bucuroși să audă de dumneavoastră. Revizitând trecutul, vă veți simți revigorat și încrezător. Cei care vă lipsesc se gândesc și ei la dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Momentul vă permite să întâlniți oameni cu care puteți obține un triumf neașteptat. Nu fiți impulsiv doar din cauza simpatiilor dumneavoastră față de problemele oamenilor care vă înconjoară. Dacă ceva merge împotriva voinței dumneavoastră, deveniți enervant. Pregătiți-vă pentru dificultăți personale neașteptate, dar ușor de depășit. Vestea bună este că oamenii care sunt buni pentru dumneavoastră și reprezintă o forță pozitivă în viața dumneavoastră vor rămâne în continuare alături de dumneavoastră. Perioade de tranziție ca aceasta pot fi dificile, dar sunteți binecuvântat cu o inteligență emoțională care vă ajută să vedeți că lucrurile de genul acesta se întâmplă dintr-un motiv. Acest lucru vă va face mai puternic, cu siguranță. Vă simțiți tensionat acum din cauza incapacității dumneavoastră de a gestiona cantitatea de informații de care aveți nevoie pentru a vă realiza ideile și planurile. Este întotdeauna bine să vă estimați acțiunile și pe cele ale oamenilor din jurul dumneavoastră. Vibrația planetelor vă încurajează să organizați o ieșire frumoasă undeva. Schimbări mari vă așteaptă. Trebuie să aveți grijă la cum vă gestionați cheltuielile, pentru a nu vă confrunta cu probleme financiare în această perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Succesele dumneavoastră sunt garantate datorită oamenilor care vă susțin. Momentul este ideal pentru a călători în compania prietenilor. Evaluarea comportamentului celorlalți și a propriului comportament vă va proteja de probleme. Influențele astrale vă încurajează să gândiți tot felul de planuri și scheme pentru a atrage atenția cuiva. O schimbare pozitivă este aproape de a se întâmpla. Tot ceea ce începeți vă aduce beneficii și venituri, precum și recunoaștere. Aveți puterea de a vă descurca cu totul. Deși sunteți o persoană căreia îi place compania altora, astăzi s-ar putea să vă aflați în propria voastră lume de vis. S-ar putea chiar să căutați singurătatea și să fiți fericit că sunteți singur. Gândurile dumneavoastră filozofice vor acționa ca un ghid astăzi. Mizați pe ele!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Succesul dumneavoastră poate fi un motiv pentru schimbul de insulte cauzate de invidia unei persoane apropiate. Aveți tendința de a vă ascunde emoțiile reale, dar în curând veți spune totul așa cum este. Excursiile vor fi plăcute dacă veți avea atitudinea corectă. Să luați în considerare modul în care lucrurile ar putea deveni mai bune dacă ați fi dispus să faceți doar câteva ajustări și să analizați situația actuală. Informațiile noi vă vor obliga în curând să vă regândiți acțiunile și să vă schimbați modul de viață. Planificați-vă timpul în conformitate cu prioritățile. Sarcinile dumneavoastră sunt multe, deci este bine să le planificați cu înțelepciune. Decideți dacă sunteți sigur de acțiunile dumneavoastră. S-ar putea să fiți surprins neplăcut de vestea că un coleg încearcă să vă îndepărteze de planurile dumneavoastră de la muncă. Dacă plănuiți o ieșire, va fi foarte distractiv. Viața trebuie să se schimbe și să se transforme în mod continuu pentru a rămâne proaspătă și interesantă. Toate dificultățile sunt ușor de depășit dacă nu vă faceți prea multe griji.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu ezitați și vă cereți scuze pentru greșelile dumneavoastră. Lăsați controlul și aveți răbdare. Celor care practică arta astrele le oferă șansa de a crea ceva cu adevărat frumos, care are șansa de a aduce o bucurie extraordinară. Starea dumneavoastră generală de spirit va fi una de pace și calm, dar este posibil ca alți oameni să vă încerce răbdarea. Este mai bine să fiți reținut indiferent ce spun alții. Dorințele și visurile dumneavoastră sunt compatibile cu realitatea și vor duce la o stare de spirit optimistă. Vă bucurați de succes în viață, dar este bine să faceți o evaluare reală a situației în care vă aflați. În curând, poate fi necesar să vă revizuiți și să vă schimbați planurile pentru viitor. La muncă, să nu vă încărcați cu mai mult decât lucrările planificate. Ceea ce aveți nevoie acum mai mult decât oricând este răbdarea. Sunteți mai aproape de succes decât credeți…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 20 Ian - 8:06

Veți fi o inspirație pentru oamenii pe care îi întâlniți astăzi. Energia dumneavoastră vibrantă, dragostea și frumusețea din jurul dumneavoastră îi motivează pe ceilalți.
Laughing Laughing Laughing No, mai poti comenta asa ceva? Nu poti Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 10:38

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Va exista nesiguranță în legătură cu ceva de care erai absolut sigur, potrivit horoscop zilnic. Și motivul insecurității este că cineva din mediul tău vrea să-ți zguduie încrederea cu orice preț, lucrează constant să te facă să renunți. Acum nu ai altceva de făcut decât să îl excluzi cu totul atât pe el, cât și pe toți cei care pot deranja. Dacă crezi că poți câștiga, vei câștiga. Dar ai nevoie și de asta! Berbecii sunt morocănoși azi și au tendința de a exagera, potrivit horoscop zilnic. Le recomandăm să privească și dincolo de situațiile care le sunt expuse în fața ochilor și să încerce să se detașeze emoțional. Cu o astfel de atitudine, nu încape îndoială că nu vor termina ziua cu zâmbetul la purtător.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ești ocupat cu o problemă care nu mai îngrijorează pe nimeni, potrivit horoscop zilnic. Dar vrei să găsești cu orice preț un răspuns la întrebările tale, astfel încât să intri în lucruri care sunt dincolo de decizia ta. Dar înainte ca asta să-i provoace pe alții să te certe, ia în considerare dacă merită să te implici în situații de conflict doar pentru a afla ceva care, în mediul tău, a fost mult timp fără relevanță. Depinde de tine să iei decizia corectă! Taurii au parte de o zi încărcată, potrivit horoscop zilnic. Lucrurile, pentru ei, se întâmplă în paralel. În vreme ce șefii nu mai încetează să le atribuie sarcini noi, partenerul de viață face deja bagajele pentru concediu. Cu tact și diplomație, vor reuși să împace ambele planuri și să termine ziua cu gândul la concediu, dar și cu satisfacția că munca lor a fost apreciată la adevărata ei valoare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Până acum, ai privit o situație ca un străin, dar acum observi că sentimentele tale încep să devină destul de profunde, așa că nu ai de ales decât să intervii înainte să devină mult mai gravă situația, potrivit horoscop zilnic. Nu este timp să eziți. Trebuie să ajuți două persoane să aplaneze conflictul, întrucât își vor întoarce spatele. Vor fi recunoscătoare că ai venit ca salvator înainte ca valurile să se lovească. Ar trebui să fii mândru de tine însuți. Gemenii sunt mai sceptici decât în mod obișnuit azi și riscă să aibă probleme de sănătate. Trebuie să țină cont de faptul că remediile nu se găsesc la distanță de un singur click și că un drum până la medic e mai mult decât benefic. Perioadele anxioase îți cam dau bătăi de cap, iar cu acest lucru nu e de glumit. Ce mai aștepți?

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Folosește-ți ideile bune! Transformă-ți abilitățile intelectuale și intuiția pentru a te face mai fericit și mai bogat. Ziua de azi este mai mult decât potrivită să îți schimbi soarta. Racii sunt cicălitori din cale afară azi, potrivit horoscop zilnic. Membrii familiei sunt foarte nemulțumiți de această atitudine a lor și au tendința de a îi evita până vor reuși să își iasă din stare. Zâmbește și exteriorizează-te! Încearcă să comunici, căci altfel nimeni nu va ști nimeni prin ce treci.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Trebuie să petreci mult mai mult timp rezolvând o situație altfel decât te așteptai, pentru că ai calculat eronat ecuația. Acesta este motivul pentru care rezultatele se lasă așteptate, ceea ce îți oferă o stare de spirit ușor enervantă, potrivit horoscop zilnic. Cu toate acestea, dacă te gândești puțin la supărarea inutilă, este posibil să afli că, dacă dorești să obții rezultate perfecte în viitor, merită mult mai mult să îți sacrifici timpul și energia acum, decât să aștepți premiul la linia de sosire pentru ceva, fapt ce aproape ai făcut pe toată durata cursei. Leii sunt din ce în ce mai obosiți și încearcă să evadeze, potrivit horoscop zilnic. Problemele din ultima perioadă nu le-au lăsat o stare prea bună și, deși au trecut, ei tot se mai gândesc și la alte soluții care ar fi putut determina o soluționare mult mai rapidă. Nu-i nimic, ia lucrurile ca atare, iar pe viitor vei ști cum să acționezi dacă vei mai întâmpina astfel de situații.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Aceștia sunt înconjurați de oameni care, precum colegul de ieri, pornesc repede totul și încearcă să se scape de munca încredințată, potrivit horoscop zilnic. Totuși, acest lucru nu poate continua, ceea ce știi exact, și poate să te afecteze și pe tine, pentru că poate trebuie să îndrepți greșelile făcute în grabă. Așa că încearcă să înțelegi că această grabă frenetică nu va aduce nimic bun. Convinge-ți echipa să lucreze împreună cu tine, deoarece puteți colabora mai eficient și mai rapid! Fecioarele se gândesc deja la o nouă dietă sau chiar un regim alimentar. Se recomandă să nu te avânți fără a investiga și să dai repede o fugă la nutriționist, potrivit horoscop zilnic. El cu siguranță va avea rezolvări pentru problemele tale. Nu mai amâna momentul!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Cineva este foarte îndrăgostit de tine, dar nu te simți deschis pentru o nouă relație. Deoarece nu renunță și ești încă asediat, merită să te gândești și să-i oferi o șansă, potrivit horoscop zilnic. Dacă ești puțin deschis și nu te uiți neapărat la partea greșită a lucrurilor, este posibil să găsești chiar acum fericirea. Nu îți face griji, nu trebuie să dai totul din prima, dar totuși încearcă să îți arăți fața prietenoasă, să cunoști și să afli mai multe despre persoană și intențiile sale. Dacă totuși decizi că nu dorești să ai o relație de durată cu ea, atunci să nu vă furați timpul reciproc, fiecare va continua în felul său. Balanțele înțeleg azi că fără prieteni nu ar reuși în viață, potrivit horoscop zilnic. Au parte de ajutor nesperat și fără să îl solicite și decid ca pe viitor să nu mai judece la prima vedere. Unele lucruri sau fapte pot fi foarte înșelătoare.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai o speranță extraordinară pentru ceva, dar, spre cea mai mare dezamăgire, trebuie să te confrunți cu faptul că nu este o oportunitate cu adevărat promițătoare pentru tine. Deci, pentru o clipă, merită să iei în considerare ce poate ieși din ea, potrivit horoscop zilnic. Dacă ți se pare inutil să investești mai multă energie, nu pierde timpul, ci găsește căi noi, altfel poți pierde oportunitățile care oferă mai mult succes. Este timpul să decizi ce dorești cu adevărat să faci: pui o structură puternică pe o fundație solidă sau doar construiești un castel aerian din iluzii? Scorpionii au o zi plină de divergențe cu partenerul de viață, potrivit horoscop zilnic. Sunt acuzați că nu acordă destul spațiu și au tendința de a-l sufoca pe omul drag. Ce ați spune dacă te-ai retrage pentru o vreme?

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ești absolut conștient de viitorul tău, pentru că vrei ca totul să meargă cel mai bine pentru tine. Acum ai ocazia să influențezi procesele și să personalizezi evenimentele în funcție de propria perspectivă. Profită de acest moment rar și nu pierde niciodată un minut, potrivit horoscop zilnic! Ai cunoștințe, experiență și talent pentru a îți pune situația pe picioare mai stabile, ceea ce nu este indiferent pentru viitorul tău. Săgetătorii ar fi indicat să nu mai aibă așteptări atât de mari de la persoane necunoscute. Deși consideră că nimeni nu s-a născut rău, azi trăiesc pe propria piele dezamăgire din partea unui străin, potrivit horoscop zilnic. Poate fi vorba de un coleg de muncă sau, de ce nu, chiar o persoană pe care o cunoști de puțin timp și care ți-a atras atenția într-un mod special.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Ai fost blocat într-un anumit proces, se pare că nu ai idee unde și cum să pornești. Îndrăznește să o recunoști, deoarece primul și cel mai important pas este să îți vezi limitele și să spui că ai nevoie de ajutor sau sfaturi, potrivit horoscop zilnic, deci să nu te rușina să întrebi pe cineva care știe exact ce să facă. Îi vei fi recunoscător, pentru că de data asta nu ai fi reușit singur. Nu uita să te asiguri că poți conta pe el în orice moment, indiferent de situație. Este bine să fii înconjurat de o persoană atât de săritoare și interesată de tine. Apreciaz-o, pentru că nu le este dată tuturor! Capricornii au parte de o zi încărcată, potrivit horoscop zilnic. Treburile casnice și sarcinile de la birou nu funcționează în paralel și li se recomandă să încerce să se preocupe de fiecare pe rând. Păstrează-ți calmul, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Aștepți de mult timp o situație care este destul de precară pentru a te scoate din impas, ceea ce este frustrant. De aceea, începi să nu mai faci nimic și logic că nu vezi niciun progres demn de remarcat. Dar nu se va întâmpla nimic dacă aștepți minunea, potrivit horoscop zilnic. Situația nu se va rezolva de la sine, așa că fii hotărât și fă ceva pentru a reuși! Nu te frustra în viața de zi cu zi, având nervi constant. Crede-ne, orice este mai bun decât incertitudinea. Vărsătorii aleg să fugă de sarcini azi și să gândească la concediul care le bate la ușă. Foarte bine, ne place atitudinea aceasta. Continuă să privești lucrurile așa, căci urmează o perioadă plină, potrivit horoscop zilnic…

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Tot ceea ce ai planificat te va ajuta în cel mai bun mod posibil problemele și, de aceea, privești cu satisfacție sinceră și fericire tot ceea ce ai creat, potrivit horoscop zilnic. Să nu îți fie rușine de succesul tău, ia-l ușor și arată tuturor ceea ce ai! Sărbătorește-te cu demnitate! Rămâi umil și continuă să îți faci treaba așa cum ai făcut-o până acum! Peștii riscă să piardă o sumă de bani. Îți recomandam să te ponderezi și să îți limitezi bugetul. Banii nu cresc în copaci, potrivit horoscop zilnic!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 10:39

Racii sunt cicălitori din cale afară azi,
Laughing Laughing Deci azi sunt enervanta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 21 din 22 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum