GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

3 participanți

Pagina 20 din 23 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 20 Dec - 8:08

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii îşi vor da seama astăzi de cât de naivi sunt şi de faptul că sunt capabili de orice pentru a sări în ajutorul unui prieten. Adesea s-a întâmplat ca gesturile lor să nu fie apreciate şi că sacrificiile pe care le fac sunt inutile, deoarece oamenii sunt superficiali şi incapabili de a recunoaşte adevărata valoare a Berbecilor. Chiar dacă aceştia fac totul din suflet şi cu o bună intenție, cei din jur caută mereu nod în papură şi sunt siguri că nativii din zodia Berbec ascund ceva. Este o zi perfectă pentru ca aceştia să facă ordine în rândul prietenilor şi să afle care sunt cei care îi merită cu adevărat. Astăzi, nativii din zodia Berbec vor sta foarte bine la capitolul comunicare. Acest lucru este un plus destul de mare, pentru că aveți și foarte multe lucruri de rezolvat. Astfel, reușiți să rezolvați mai ușor ceea ce aveți de făcut. Aveți un succes destul de mare astăzi în societate și vă descurcați de minune și la capitolul relație și familie. De asemenea, puteți să vă faceți planuri de viitor, pentru că aveți niște idei excelente astăzi pe care partenerul de viață le apreciază foarte mult. Dacă puneți lucrurile cap la cap, veți observa că veți putea rezolva mult mai ușor anumite proiecte. Astrologii vă recomandă totuși să țineți cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, pentru că experiența, în momentul de față, își spune cuvântul. Sfaturile persoanei respective vă vor fi de mare folos, așa că cel mai bine ar fi să comunicați cu ea.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii vor trăi astăzi cu impresia că nu fac niciun pas înainte, deşi se străduiesc foarte mult. Ar fi bine să luați o pauză dacă nu observați niciun progres, deoarece s-ar putea să vă fi epuizat toate resursele de energie şi să aveți nevoie de timp pentru a vă recupera. O mică vacanţă de odihnă este ideală pentru nativii din zodia Taur, care nu trebuie să se oprească la acest mic hop, ci să înţeleagă că sunt oameni şi nu pot funcţiona la nesfârşit asemenea unor roboți. Ziua de astăzi va fi una destul de tensionată pentru nativii din zodia Taur. Aceștia se vor confrunta cu ceva probleme de ordin financiar. Astrologii vă recomandă însă să nu vă lăsați afectați de această problemă și să vă păstrați în continuare optimismul. Oricum, dacă veți fi prea încordați și nervoși, veți putea pierde anumite contacte, ceea ce nu vă doriți cu adevărat. Lăsați să treacă această zi și gândiți-vă că este doar vorba de o problemă de scurtă durată, nu de una care va ține toată viața. De asemenea, această zi nu este bună pentru a da diferite examene sau să călătoriți. După-amiază, veți petrece, într-adevăr, ceva timp cu partenerul de viață, iar asta vă va schimba starea puțin. Nu ezitați să vorbiți cu persoana iubită despre problemele pe care le aveți. Pe lângă aceste lucruri, trebuie să fiți atent și la starea de sănătate. Faptul că ați avut parte de câteva discuții mai aprinse și v-ați enervat v-a afectat și starea de sănătate.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii îşi vor aminti de o veche întâmplare căreia nu i-au înţeles rostul în trecut, dar care acum are un alt sens şi în urma căreia vor trage numeroase învățăminte. Fiecare lucru se întâmplă în viaţă cu un rost, iar Gemenii vor culege de această dată roadele spirituale şi vor deveni nişte persoane mai bune, mature, gata să înfrunte orice obstacol care le iese în cale. Efectele pozitive se vor vedea pe termen lung, iar asta e tot ce contează. Gemenii vor reuși să își rezolve astăzi o problemă financiară care îi frământă de mult timp. În ultima perioadă ați economisit ceva bani, iar astăzi reușiți, în sfârșit, să scăpați de anumite datorii. Pe lângă acest lucru, nativii din această zodie vor primi de dimineață un telefon prin care vor fi întrebați dacă își doresc să colaboreze cu o anumită persoană. Astrologii vă recomandă să nu refuzați această ofertă, pentru că vă va fi de foarte mare folos în cariera voastră. Este momentul potrivit să ieșiți din zona voastră de confort și să vă faceți mai multe legături. Cu cât veți cunoaște mai mulți oameni, cu atât veți reuși să vă șlefuiți cunoștințele și, de ce nu, să progresați. Lucrurile arată destul de bine pe planul profesional, în schimb, în ceea ce privește relația cu partenerul, aceasta nu arată așa de bine. Aveți foarte multe discuții în contradictoriu în ultima perioadă, care vă obosesc destul de mult. Vă gândiți serios să luați o pauză, pentru că nu mai puteți continua în acest mod. Aveți grijă însă ca partenerul să nu înțeleagă greșit acest lucru.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii se bucură astăzi de o declarație de dragoste foarte profundă din partea partenerului de viaţă, ceea ce îi face să realizeze că sentimentele le sunt împărtășite şi că viitorul va suna foarte bine pentru ei. De acum, Racilor nu le va mai fi frică de schimbări şi vor putea trece la o altă etapă, vor putea lua decizii noi, deoarece sunt siguri de sprijinul pe care îl vor primi necondiționat. Nativii din zodia Rac trebuie să fie convinși că au alături pe cine trebuie şi că şi-au găsit, cu adevărat, jumătatea. Este foarte posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți ceva discuții cu persoană iubită. Aceste discuții vor porni de la ideea că persoana iubită a înțeles greșit termenul de libertate. Tot ce vă doreați era să aveți câteva zile liniștite, departe de toată lumea, în care să vă încărcați bateriile. Nu era nimic personal, ci doar vă doreați să luați o pauză. Persoana iubită a interpretat greșit toată situația și, astfel, ați ajuns la câteva discuții destul de aprinse. Astrologii le recomandă Racilor să își păstreze calmul și să nu spună cuvinte la nervi, pentru că vor fi foarte greu de iertat. Se pare că întâmpinați ceva dificultăți și în relațiile cu prietenii. Aceștia nu înțeleg ceea ce spuneți, așa că încercați să vă exprimați ideile cât mai clar. Pe planul profesional, în schimb, vă descurcați destul de bine. Deși nu faceți parte din această echipă de mult timp, vă simțiți foarte bine alături de colegi. Reușiți să schimbați câteva vorbe și cu șefii, ceea ce vă ajută destul de tare. Trebuie să aveți încredere în voi înșivă în această perioadă și să demonstrați ceea ce puteți.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii se vor găsi afundați în rezolvarea tuturor proiectelor pe care le au de terminat astăzi. S-ar putea ca la prânz să se simtă puţin obosiți, de aceea ar fi bine să se odihnească o jumătate de oră, să îşi facă o cafea bună şi să continue munca. Până la lăsatul serii, vor reuşi cu siguranță să termine tot ce şi-au propus şi vor fi foarte mândri de reuşita lor. Cel mai important aspect pentru nativii din zodia Leu este răbdarea. Deși aveați plănuită de ceva timp această călătorie, este foarte posibil să fie nevoie să o anulați astăzi din cauza unor mici probleme de sănătate. Astrologii vă recomandă să renunțați momentan la această călătorie și să vă axați pe problema pe care o aveți. Poate fi vorba despre o problemă la nivelul digestiv, deci nu stați pe gânduri și apelați la un specialist. Plus de asta, se pare că relația cu partenerul este destul de tensionată în ultima perioadă, din cauza unei persoane care încearcă să se bage în relația voastră. În schimb, vă descurcați foarte bine la locul de muncă actual. Faptul că ați luat decizia să renunțați la jobul anterior a fost o decizie foarte bună. Vă simțiți mult mai bine aici și considerați că aici vă este locul. Vă place mult mai mult ceea ce faceți aici și vă simțiți foarte bine pentru că reușiți să faceți ceea ce vă place. Nativilor din zodia Leu li se recomandă să își păstreze calmul și să îi explice persoanei iubite situația într-un mod cât mai pașnic.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele vor primi astăzi un nou termen-limită pentru trimiterea listelor la birou, ceea ce le va ajuta foarte mult să se relaxeze şi să ia lucrurile treptat. Se pare că nu este nimic atât de urgent pe cât credeau şi că vor mai avea astăzi şi un moment de respiro. Astfel că Fecioarele ar putea să se uite la un film de comedie sau să pregătească un desert delicios pentru a se răsfăța. Este timp pentru toate, trebuie doar să ştiți cum să vă ordonați lucrurile şi de unde să începeți. Dimineața aveați ceva probleme de rezolvat, dar planurile se schimbă din cauza unor probleme neprevăzute. De asemenea, Fecioarelor nu li se recomandă astăzi să se ocupe de afaceri sau să se implice în vreuna, pentru că este foarte posibil să eșueze. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar evenimentele petrecute în această dimineață nu v-au ajutat absolut deloc. Nici starea voastră de sănătate nu este prea bună. Aveți ceva probleme de cap în ultima perioadă și nu vă simțiți în apele voastre. Cel mai indicat este să mergeți să aflați din ce cauză aveți această problemă. Fiind o zi destul de obositoare, încercați să vorbiți cu un prieten sau cu persoana iubită despre problemele care vă apasă. Puteți, de asemenea, să ieșiți undeva pentru a vă mai schimba puțin starea de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele vor întâmpina astăzi nişte situaţii care le vor da peste cap planurile şi le vor strica starea de spirit. Chiar dacă vă puteți vedea cu o anumită persoană după ce ieşiți de la serviciu, cel mai bine ar fi să refuzați invitaţia şi să o lăsați pe o altă zi, poate atunci când se vor liniști lucrurile. Balanţele trebuie să înveţe să refuze atunci când nu îşi doresc să facă ceva, deoarece astfel se vor simţi mult mai liniștite şi împăcate sufletește. Dimineața nu va arăta foarte bine pentru nativii din zodia Balanță. Se vor trezi cu un telefon de la o rudă prin care vor afla că o persoană apropiată, mai în vârstă, are probleme de sănătate și necesită îngrijiri medicale. Așa că toată ziua voastră va fi dedicată acestei persoane din familie. Veți umbla după acte și tot felul de lucruri care vă vor trebui la spital. Pe seară, în schimb, veți afla că această rudă nu are vreo problemă de sănătate serioasă, ci doar că problema pe care o are trebuie urmărită de aproape câteva zile. Pe lângă aceste lucruri, încercați să evitați o posibilă ceartă cu o persoană apropiată. Oboseala și stresul își spun cuvântul și nu vă simțiți în cea mai bună formă. În schimb, relația cu partenerul este roz în momentul acesta. Vă înțelegeți și vă susțineți reciproc, iar asta contează foarte mult. Considerați că acesta este sufletul vostru pereche.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii vor trece astăzi printr-o dezamăgire care îi va afecta puţin. S-ar putea ca o persoană dragă lor să le facă o surpriză neplăcută şi să îi facă să se simtă mai puţin importanți. Acest lucru îi va răni foarte mult pe nativii din zodia Scorpion, care vor prefera să îşi petreacă întreaga zi singuri, în camera lor, urmărind serialul preferat şi ronțăind floricele. Scorpionii au parte de o zi destul de bună, în care le vor reuși cam mai toate lucrurile pe care și le propun. Relația cu partenerul decurge destul de bine în ultima perioadă și vă gândiți serios să îi propuneți să vă mutați împreună. Vă simțiți foarte bine în compania acestuia și sunteți de părere că ați evoluat foarte mult de când v-ați cunoscut. Însă, astrologii vă recomandă să vă gândiți din când în când și la nevoile și problemele acestuia. Este foarte posibil să se simtă puțin neglijat din această privință. Starea voastră este foarte bună în această zi. Se observă o schimbare de când vă puneți pe primul loc și aveți mai multă grijă la cum decurge viața voastră. Nativii din zodia aceasta vor reuși să treacă cu bine peste examenele pe care le vor da în această zi.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii se vor trezi fără nicio idee astăzi, fără chef de a face ceva, total plictisiți şi melancolici. Cu toate astea, ideile vor apărea pe parcursul zilei, iar nativii din zodia Săgetător vor reuşi să iasă din această stare. Spre sfârşitul zilei, chiar se vor simţi fericiţi cu ceea ce au, vor căuta partea bună în fiecare lucru din jurul lor şi vor învăţa să zâmbească oricât de greu li s-ar părea uneori. Este o zi destul de obositoare din toate punctele de vedere pentru nativii din zodia Săgetător. Aveți ceva discuții cu colegii la locul de muncă ce vă neliniștesc destul de tare. Trebuia să terminați anumite proiecte acum ceva timp și încă nici nu v-ați apucat de ele. Pe lângă aceste lucruri, relația cu partenerul nu funcționează așa de bine în ultima perioadă. Încercați să vă impuneți părerea într-un mod în care partenerul de viață se simte deranjat. Astrologii vă recomandă să încercați să dați dovadă de diplomație și să ascultați și părerile oamenilor din jur. Seara o veți petrece singur acasă, unde vă simțiți cel mai bine. După o zi așa de obositoare, aveți nevoie de ceva timp singur pentru a vă relaxa.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor fi cuprinşi de bucurie când vor afla astăzi despre reuşita unei persoane dragi. Deşi se spune că sunt nişte nativi invidioși, de această dată se vor bucura sincer şi vor putea să simtă bucuria celuilalt. Vor putea, astfel, învăţa din experienţele bune ale celor din jurul lor şi vor simţi şi ei gustul reușitei. Capricornii au probleme mari cu banii în această perioadă, iar astăzi vor purta o discuție cu un prieten care le va schimba percepția. Aceștia își doresc din tot sufletul să câștige bani din orice, ceea ce nu este lucru tocmai bun. Prietenul vostru vă sfătuiește să fiți mai atenți și la alte aspecte, nu doar la partea materială. S-ar putea să ajungeți în punctul în care partea financiară să nu vă mai fie de folos, pentru că nu veți mai avea pe nimeni apropiat. Astrologii vă recomandă să vă dedicați mai mult timp studiului și evoluției. Plus de asta, încercați să fiți mai atenți și la relațiile cu ceilalți, pentru că ușor-ușor lucrurile vor degenera. Și da, într-adevăr, nu vreți să ajungeți să aveți o situație financiară foarte bună, dar să nu mai aveți prieteni. Încercați să echilibrați balanța, pentru a putea o viață liniștită!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor simţi o agitaţie în familie care nu poate fi explicată, de aceea vor încerca să calmeze apele şi să nu supere pe nimeni. Astfel, tensiunea se va mai duce, iar liniştea va pluti din nou în aer. Este important să ne menajăm unii pe alţii cât mai mult. Există ceva probleme cu un partener de afaceri pe care încercați să le rezolvați în decursul zilei de astăzi. Este vorba despre o neînțelegere, dar, cu toate astea, aceste probleme vă fac să fiți destul de irascibili. Astrologii vă recomandă să rezolvați cu calm problema și, de ce nu, să apelați la ajutorul unui prieten. Dacă vă simțiți depășiți de situație, luați-vă câteva ore libere, relaxați-vă și apoi mergeți și rezolvați problema. Ca să puteți depăși această mică problemă, trebuie să aveți răbdare, nu se rezolvă totul atât de repede precum ați crede. Pe seară, vă invitați partenerul de viață la o cină romantică, pentru că simțiți nevoia să vă schimbați puțin starea. Ceea ce se și întâmplă, vă detașați de problemele pe care le-ați avut în această zi și vă bucurați de compania partenerului.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peştii deja se gândesc la numeroase alte idei inovatoare, deşi nu au terminat bine cu ultimul plan pe care l-au început. Astăzi, vor reuşi să evolueze şi să treacă la următorul pas, fiind foarte entuziasmați de acest drum pe care au pornit. Peștii au ceva discuții în contradictoriu cu colegii de la muncă legate de o idee mai neconformistă propusă de către ei. Colegii nu sunt de acord cu propunerea aceasta, iar de la asta pleacă toată discuția. Încercați să le explicați această idee în mai multe moduri și sigur veți ajunge la un numitor comun. Astrologii vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul și să încercați să înțelegeți că nu toți oamenii trebuie să fie de acord cu părerea voastră. Pe seară, veți fi invitați la o întâlnire de către o persoană pe care nu ați mai văzut-o de foarte mult timp. Indicat ar fi să mergeți, pentru că aveți atât de multe lucruri de povestit! Vă va prinde destul de bine această ieșire. Starea voastră de sănătate este foarte bună în această perioadă. Se vede o îmbunătățire, iar totul a plecat de la faptul că aveți mai multă grijă la ceea ce mâncați și sunteți mult mai atenți la orele de odihnă. Cu puțină motivație, peste ceva timp veți fi într-o formă foarte bună…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 20 Dec - 8:13

Racii se bucură astăzi de o declarație de dragoste foarte profundă din partea partenerului de viaţă
Da, cei care au un partener de viata. Ceilalti, nu se bucura Laughing
Este foarte posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți ceva discuții cu persoană iubită.
Parca numa' azi? Toata ziua vorbesc cu Kira. Daca m-ar auzi cineva, ar zice ca-s nebuna Laughing Nu-s chiar asa nebuna, ca doar ma aude si ma intelege confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 21 Dec - 8:01

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Prima parte a zilei va fi una plină de energie pentru acești nativi. Au multe sarcini de dus până la capăt și simt că au resursele necesare, iar cunoștințele pe care le-au dobândit până acum îi vor ajuta foarte mult în acest sens. Activitățile ce necesită efort fizic vor reprezenta o prioritate pentru ei, dar sunt sfătuiți să nu se forțeze, deoarece se pot confrunta fie cu cu accidente mici, fie cu probleme mai grave de sănătate. Berbecii au parte de câteva probleme cărora trebuie să le găsească o rezolvare cât mai rapid, pentru a nu regreta anumite situații din viitorul apropiat. De asemenea, pot apărea câteva cheltuieli neprevăzute, pentru că, în sfârșit, ați hotărât să vă îndepliniți un moft pe care-l aveați de mult timp și care va contribui foarte mult la starea dumneavoastră de bine din perioada următoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Sectorul profesional va fi în centrul atenției astăzi. Este momentul perfect pentru a semna hârtiile de care au nevoie și a face mai multe negocieri. Au multe proiecte pe care trebuie să le coordoneze și multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, iar ziua aceasta este perfectă pentru a face toate aceste lucruri. Dacă nativii vor lua inițiativa pe tot parcursul zilei, nimeni și nimic nu le va putea sta în cale și au șanse foarte mari de a se afirma. În această perioadă, Taurii vor întâmpina o serie de schimbări financiare în bine, fiind timpul perfect pentru o investiție sau pentru o renovare a căminului alături de partenerul lor. În plus, reușiți să vă înțelegeți emoțiile și vă detașați de gândurile tulburătoare pe care le-ați avut în ultima perioadă, petrecând mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Relația cu partenerul de viață merge perfect, comunicarea abundentă pe care au avut-o în ultima vreme a avut efecte benefice și a reușit să rezolve toate problemele. Activitățile pe care le vor face astăzi vor crea o legătură și mai strânsă între cei doi îndrăgostiți, iar relația va începe să decurgă mult mai bine. Din punct de vedere social, Gemenii vor cunoaște persoane noi și au șanse mari de a lega noi prietenii. De asemenea, pot lua legătura cu persoane influente și pot avea de câștigat din această întâmplare. Pentru Gemeni, este o perioadă de redescoperire, aceștia având nevoie să petreacă ceva timp de unii singuri pentru a realiza ce lipsuri au în momentul de față în viața lor și ce persoane ar trebui să le țină aproape pentru a se bucura din plin de viața de zi cu zi. Este o zi favorabilă pentru a discuta despre o mărire de salariu sau chiar pentru a vă găsi un nou job unde să vă puneți talentele în valoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Problemele de la locul de muncă își vor spune cuvântul astăzi. Vor fi multe și greu de gestionat, dar perseverența nativilor îi vor ajuta să scape din această situație dificilă. Vor reuși să găsească cele mai bune variante pentru a-și simplifica modul de a acționa și, la finalul zilei, vor vedea că tot efortul pe care l-au depus a meritat. Recomandarea pe care Racii o primesc astăzi este să nu intre în contradictoriu cu colegii de muncă, deoarece acest lucru nu va duce la nimic bun și poate ruina tot efortul depus de în ziua respectivă. Racii sunt puși într-o lumină nouă din punct de vedere sentimental. Aceștia au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă. Atracția poate fi atât de mare, încât vă veți face planuri de viitor deoarece împărtășiți aceeași viziune asupra vieții. Este și o zi care poate veni cu o surpriză financiară la locul de muncă sau ca un dar din partea familiei.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Deciziile pe care le vor lua în decursul acestei zile legate de sectorul profesional vor fi unele care, dacă vor fi puse în aplicare, vor da randament foarte repede. Nativii nu vor sta prea mult pe gânduri și vor găsi soluții și idei care par a fi promițătoare. De asemenea, investițiile la care se vor gândi astăzi pot fi puse în aplicare, deoarece sunt idei profitabile și care, pe termen lung, se vor dovedi a fi foarte eficiente. Leii vor trece prin câteva schimbări foarte benefice lor. S-ar putea să fie căutați de o persoană din trecut care va veni cu o veste bună, îmbunătățindu-le instant starea de spirit. De asemenea, își vor face timp să-și viziteze rudele și vor acorda mult mai multă atenție familiei, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Proiectele ambițioase pe care Fecioarele le-au gândit până acum pot fi puse astăzi în aplicare. Tot ce vor trebui să facă va fi să pună la punct toate detaliile rămase și să le modeleze în așa fel încât să își asigure viitorul. Totodată, o călătorie ce ar fi trebuit să fie făcută în interes de serviciu va fi anulată și vor putea uita de stresul care le-a fost provocat din această cauză. Schimbări majore la locul de muncă. Fecioarele au șansa să obțină noi atribuții la locul de muncă, fiind vorba chiar de o promovare pe care și-o doreau de foarte mult timp. Totuși, nu trebuie să se grăbească să ia o decizie, ci să pună mai întâi în balanță toate opțiunile pe care le au, pentru a nu avea regrete mai târziu. Există posibilitatea să vă caute un partener din trecut și să realizați că încă mai aveți sentimente pentru persoana respectivă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ideile de afaceri pe care Balanțele le împărtășesc astăzi cu cei din jur nu se întrevăd a fi tocmai cele mai reușite. Tocmai din acest motiv, nativii nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, ci să ia la rând toate ideile, să le analizeze foarte bine și să vadă ce pot îmbunătăți și la ce pot să renunțe. Spre finalul zilei, Balanțele vor primi un sfat în legătură cu ideile de afaceri pe care le au și se arată a fi unele chiar foarte bune. Balanțele trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie de mult mai multă odihnă pentru a da randament în viața de zi cu zi, în special la locul de muncă, unde au adunat mult stres. O persoană le va trezi interesul din punct de vedere sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Treburile pe care le au de făcut în casă și în jurul lor sunt multe la număr, iar aceste sarcini le vor ocupa toată ziua acestor nativi. Din păcate, ceilalți nu le vor întinde o mână de ajutor, iar Scorpionii vor trebui să facă toată treaba singuri. Finalul zilei îi va găsi pe canapea, cu un pahar de vin în mână, deoarece au nevoie de puțină relaxare după această zi plină. Scorpionii au și ei șansa să-și întâlnească sufletul-pereche chiar la începutul acestei săptămâni, trecând prin foarte multe stări specifice iubirii. Deși aceștia nu se îndrăgostesc foarte ușor, această perioadă le poate o duce o serie de surprize pe planul sentimental. Nici financiar situația nu stă rău, deoarece vor avea șansa să recupereze niște bani care în trecut le-au creat o neplăcere.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Se anunță a fi o zi extrem de frumoasă pentru acești nativi, deoarece vor petrece timp alături de cei dragi și vor face o mulțime de activități care îi vor apropia mult mai mult. Pentru ca ziua aceasta să fie una exact așa cum își doresc, trebuie să țină cont de părerile tuturor cu care vor petrece ziua, deoarece vor avea parte de armonie. Aceste zile le surâd Săgetătorilor din punct de financiar. Aceștia vor obține prin forțele proprii o sumă mare de bani pe care i-ar putea folosi pentru o investiție în propria locuință. S-ar putea să primească câteva vești despre un proiect la care se gândeau de mult și la care doreau să ia parte pentru a progresa în domeniul respectiv.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor decide că este momentul perfect pentru a se axa pe aspectul lor fizic. Vor începe să facă sport în casă, iar acest lucru nu doar că îi va face pe nativi să arate mult mai bine, dar le și va da o stare de spirit mult mai bună. Va fi un mod excelent de a se relaxa și a elimina toată energia negativă pe care au acumulat-o până acum. Acest lucru se va observa și în relațiile cu cei din jur. Capricornii trec prin diverse situații romantice în această perioadă, trebuind să poarte o discuție sinceră cu partenerul pentru a lua decizia potrivită în contextul în care poate apărea altcineva în viața lor și să le stârnească foarte mult interesul. La locul de muncă, aceștia vor fi puși într-o nouă lumină și poate chiar vor primi un sprijin financiar.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Au șanse foarte mari de a-și schimba părerile și convingerile despre anumite lucruri care au loc în viața lor. O atitudine pozitivă și o viziune mult mai lucidă pot fi cheia către o minte mult mai pozitivă. Dacă vor sta și vor analiza fiecare lucru care i-a nemulțumit, șansele de a-și reveni din stările de anxietate care i-au cuprins în ultima perioadă sunt foarte mari. Au șanse foarte mari de a face o schimbare în viața lor, deoarece puterea este în mâinile lor. Vărsătorii au parte de ceva tensiune în viața lor, iar probleme care îi acaparează trebuie rezolvate cu foarte multă răbdare și diplomație. Nu este nevoie să se agite, pentru că vor ieși cu siguranță cât mai repede la lumină. Trebuie să încerce să evite să facă investiții sau tranzacții la începutul acestei săptămâni, întrucât mai întâi trebuie să se detensioneze de alte situații neprevăzute.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Vor avea parte de o zi extrem de profundă. Se vor axa pe foarte mult pe cei din jur și vor încerca să le înțeleagă reacțiile, ieșirile, deoarece vor să renunțe la a mai critica aparențele. Își vor canaliza toată energia pentru a înțelege reacțiile din jur, deoarece vor să se detașeze de toată energia negativă pe care o creează părerile lor legate de alte persoane. Nativii din zodia Pești își doresc foarte mult o vacanță pentru a își reface forțele proprii, dar, din punct de vedere financiar, încă nu-și pot permite să aibă o mică escapadă, trebuind să se înarmeze cu multă răbdare în această perioadă. În schimb, starea de sănătate este una bună și îi va ajuta să-și îndeplinească dorințele din viitorul apropiat atât pe planul financiar, cât și pe planul sentimental…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 21 Dec - 8:05

Problemele de la locul de muncă își vor spune cuvântul astăzi. Vor fi multe și greu de gestionat,
Tocmai azi, inainte de vacanta? Crying or Very sad
au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă.
Fix azi Laughing
Este și o zi care poate veni cu o surpriză financiară la locul de muncă sau ca un dar din partea familiei.
O surpriza financiara ar fi cea mai mare surpriza. Laughing Numai ca nici nu se poate pune problema de asa ceva.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 29 Dec - 8:35

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut. Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei elibera supărarea într-o discuţie între patru ochi. Spune-i ce te doare şi vei scăpa de un mare stres!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învăţat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale. Vei putea aplica uşor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleaşi hopuri ca şi el. Oferă soluţii deja testate.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu te preface că totul e în regulă, ca să scapi mai repede de o responsabilitate, ci asumă-ţi în totalitate sarcina care îţi revine. Nu aştepta de la alţii soluţii, pentru că totul depinde numai de tine şi voinţa ta. Apucă-te de treabă acum, nu mai amâna, pentru că a ascunde praful sub preş nu e soluţia optimă în cazul de faţă. Cu cât te implici mai serios şi cu cât nu depinzi de nimeni, cu atât rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea să spui cu fermitate start şi să nu te opreşti până la capăt! Dacă cineva se oferă să te ajute, eşti norocos, dar dai mai mult randament dacă faci totul de unul singur.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Ca să nu dezamăgeşti pe nimeni eşti tentat să accepţi două sarcini în acelaşi timp cu riscul de a le rasoli pe amândouă. Nu poţi lucra pe două fronturi, ca atare alege dintre cele două provocări pe cea care ţi se pare, în acest moment, mai accesibilă. Ţi se va părea, la prima vedere, că ambele sunt la fel de banale şi de simple, de aceea vrei să te apuci de amândouă simultan, dar după primii paşi vor începe să se ivească şi piedicile care te vor pune în faţa propriilor tale limite. Nu e atât de simplu sau de banal pe cât pare la prima vedere!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosferă paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansa ca totul să revină la normal după o perioadă mai dificilă. Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cât mai mult în acest anturaj ca să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce-ţi doreşti tu cel mai mult, deoarece cheia succesului stă numai la tine! Nimeni altcineva nu-ţi va oferi pe tavă roadele la care visezi cu ochii deschişi, ci chiar tu eşti iniţiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apucă-te serios de treabă, nu renunţa nici în cele mai dificile momente, şi găseşte permanent noi şi noi idei creative care să te ducă mai repede la ţelul propus. Eşti persoana cea mai în măsură să ducă la îndeplinire un asemenea scop, pentru că, în fond, e interesul tău la mijloc şi l-ai ales în funcţie de puterile tale. Vrei, poţi, deci ce mai aştepţi?

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgente. Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând. Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă. Orice competiţie cu tentă intelectuală te poate avea printre învingători, pentru că îţi merge mintea brici şi găseşti imediat răspunsurile sau soluţiile cele mai bune.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
De ce stai să numeri piedicile, riscurile, inamicii? Nu asta contează acum, ci trebuie să te încarci cu o doză mare de gândire pozitivă sigur că oricare din aceşti factori perturbatori de care eşti conştient va fi dat uşor la o parte. Dacă numai asta vezi în jur, e normal să dai piept numai cu hopuri, dar dacă faci complet abstracţie de eventualele puncte sensibile, vei vedea că lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce îţi doreşti. Numai dacă te copleşeşte negativismul, senzaţia de neputinţă, frica de a încerca şi influenţele nefaste din afară vei da greş, dar dacă îţi spui în permanenţă e OK, eşti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui să spui? Da, pot, totul merge bine

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Neatenţia te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândeşte-te la consecinţe. Eşti tentat să tratezi totul ca pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialităţii tale vor ieşi la un moment dat la iveală. ‘îşi poţi ştirbi reputaţia de bun profesionist. Poţi spune o vorbă aiurea greu de reparat. Poţi face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Felul în care ţi se adresează unii este nedrept, pentru că te critică, te judecă, te atacă agresivi cu vorbe dure, pe care e şi normal să le pui la inimă şi să suferi. Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri ci şi de dispute, controverse, duşmănii şi hopuri. Ei sunt proba ta majoră de încercare, dar de care poţi trece cu brio!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu poţi rămâne blocat într-o situaţie conflictuală aşa, la nesfârşit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege, ori îţi accepţi înfrângerea cu capul sus şi le accepţi supremaţia. Renunţă la încăpăţânare, la dorinţa de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deşi tu continui să porţi pică celor cu care nu ai fost de acord. Fă un efort să restabileşti pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 29 Dec - 8:45

Ca să nu dezamăgeşti pe nimeni eşti tentat să accepţi două sarcini în acelaşi timp cu riscul de a le rasoli pe amândouă.
Hai ca nu-s eu chiar asa de saritoare Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 3 Ian - 8:41

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Vei începe ziua cu energie pozitivă și parcă toate vor merge de la sine, fără să faci tu prea mari eforturi. Este o zi foarte bună și în care poți avea șansa de a rezolva unele probleme rămase de anul trecut.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu ai reușit să te odihnești prea mult de sărbători, iar oboseala ți se va citi pe față astăzi. Nu îți asuma sarcini care necesită maximă concentrare pentru că riști să nu le duci la capăt.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Vei primi vești bune la job astăzi, astfel că noul an va începe cu dreptul din punct de vedere profesional pentru tine.Se anunță proiecte care să te pună într-o lumină favorabilă și să îți permită să te dezvolți.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
După atâtea zile libere, astăzi îți vei intra destul de greu în ritm. Nu este nevoie să începi cu cele mai dificile activități, așa că ar fi bine să o iei treptat. Îți va prinde foarte bine să faci acest lucru.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Pot să apară astăzi tot felul de blocaje în relația cu cei din jur. Nu vei reuși să te exprimi chiar așa cum ți-ai fi dorit, astfel că și mesajele pe care le vei transmite ar putea fi înțelese greșit.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ești o persoană care se entuziasmează foarte repede, iar veștile pe care le vei primi astăzi îți vor pune un zâmbet larg pe față. Poate fi vorba despre unele schimbări la job care să te ajute să demonstrezi că poți face mai mult decât ai arătat până acum.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nu vor lipsi provocările astăzi, în special la locul de muncă. Vor mai fi persoane care vor încerca să îți pună bețe în roate. Dacă vei trece peste aceste încercări, atunci totul se va schimba în bine pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă te numeri printre norocoșii care au rămas cu ceva bani după sărbători, nu ar strica să le ceri sfatul unor persoane care să te învețe cum ai putea să investești. Îți poți rotunji veniturile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Este o zi în care se va da o adevărată luptă în sufletul tău. Poate fi vorba despre tot felul de stări și sentimente contradictorii care te vor pune în dificultate. Mare atenție la deciziile pe care le iei.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Dacă te-ai hotărât să faci unele schimbări în acest an, atunci nu ar trebui să dai înapoi. Aceste zile sunt cele mai importante și dacă îți vei menține hotărârea, atunci totul va funcționa exact așa cum îți dorești.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ar fi bine să nu te enervezi astăzi dacă vei constata că unele lucruri nu merg tocmai bine. Chiar dacă nu este vina ta, încearcă să găsești soluții.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai parte de o zi foarte bună în plan amoros. Persoana iubită te poate surprinde astăzi, astfel că vei începe ziua cu o stare de spirit foarte bună.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 3 Ian - 8:43

Azi avem un horoscop tare scurt. Stelele n-au prea avut chef de vorba Laughing
După atâtea zile libere, astăzi îți vei intra destul de greu în ritm. Nu este nevoie să începi cu cele mai dificile activități, așa că ar fi bine să o iei treptat.
Asta ma si gandeam. Sa frec menta azi Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 4 Ian - 10:06

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Viața nativilor Berbec va lua o întorsătură minunată astăzi, deoarece toate lucrurile se vor așeza în favoarea lor. Vor începe cu pași mici o viață nouă, dar o vor începe într-un mod foarte frumos. Nativii Berbec sunt mai mult decât hotărâți să facă o schimbare în viața lor, deoarece simt acest lucru de ceva vreme și cred că ziua de astăzi este cea mai bună pentru a fi începutul. Se vor redescoperi pe ei înșiși, vor dărâma multe bariere și vor înțelege cât de puternici sunt. De asemenea, și banii îi vor investi în mod inteligent și, prin intermediul acestor decizii, viața lor se va schimba și vor intra într-o nouă etapă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Stresul a fost cel mai mare inamic al lor în ultima perioadă, iar acum a venit momentul pentru a se elibera de el. Cum Taurilor le place să se distreze, să se simtă bine, să se simtă liberi, toată ziua de astăzi o vor rezerva pentru distracție. Starea de bine pe care o vor căpăta îi va ajuta atât de mult, încât vor uita de toate problemele pe care le-au avut până acum. Se vor concentra foarte mult asupra lor și se vor cunoaște mai bine. Vor scăpa și de toate stările negative care i-au guvernat până acum, vor fi mult mai relaxați și gata pentru noi proiecte.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Foarte greu vor reuși să se înțeleagă cu partenerul de viață, deoarece divergențele vor fi numeroase. Va fi aproape imposibil în a se sincroniza în legătură cu orice lucru, oricât de mic și de neimportant ar fi el.Stresul de la locul de muncă, problemele de familie, problemele cu banii sau greutățile cărora trebuie să le facă față în fiecare zi i-au făcut pe partenerii de viață ai Gemenilor să nu aibă o stare foarte bună, iar acest lucru se reflectă și în relația lor. Așadar, Gemenii vor avea parte de o zi destul de complicată alături de partener, deoarece nu vor putea ajunge la un numitor comun la aproape nimic. Nu vor lipsi certurile, reproșurile, iar tot ceea ce Gemenii trebuie să facă este să își ajute partenerul să se liniștească. Pot face acest lucru, dar vor avea ceva de muncă, deoarece trebuie să adopte o manieră prin care partenerul să nu se simtă presat, strâmtorat. Ziua de astăzi va fi una destul de grea pentru acești nativi, dar vor reuși să o ducă la capăt, chiar dacă vor întâmpina ceva impedimente.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Relațiile au reprezentat mereu pentru acești nativi o problemă. Astăzi, relațiile vor fi în centrul atenției și, implicit, și Racii. O fostă iubire își va dori să poarte o discuție cu nativii, deoarece sentimentele au reapărut sau și-au dat seama că, de fapt, nu au dispărut niciodată, iar toate aceste lucruri trebuie clarificate sau relația actuală cam scârțâie de ceva vreme, iar lucrurile nu mai pot fi lăsate să continue așa. Nativii Rac vor fi nevoiți să facă față unei avalanșe de destăinuiri, păreri, nemulțumiri, propuneri pentru a îmbunătăți lucrurile, deoarece cealaltă persoană chiar vrea ca lucrurile să se rezolve. A venit momentul în care toate lucrurile care nu aduceau fericire să fie distruse, ca toate lucrurile nespuse să fie discutate și ca toată situația să fie reglementată. Chiar dacă acest capitol este unul destul de sensibil pentru acești nativi, astăzi nu vor mai putea fugi de el și vor trebui să dea piept cu toate problemele care apăruseră între ei și partener sau fostul partener.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Viața le va face o surpriză extrem de plăcută astăzi, deoarece vor face cunoștință cu o persoană care le va da lumea peste cap. Nimic nu este mai frumos decât iubirea, iar acest sentiment va fi cel care va guverna întreaga zi a Leilor. Vor face cunoștință cu o persoană pe care o vor îndrăgi chiar de la prima vedere și vor vrea să o cunoască mai bine, așa că o ieșire în oraș este primul lucru care li se va întâmpla. Persoana care își va face apariția în viața lor este una ce la va stârni curiozitatea imediat și vor dori să o cunoască din ce ce în ce mai bine. Vor afla multe informații interesante și care le vor fi pe plac nativilor, lucru care îi va face să își dorească o relație cu persoana respectivă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Vestea că familia lor se va mări va veni pe neașteptate pentru acești nativi. Fie că vestea va veni pentru ei, fie că va veni pentru cineva din familie, toți se vor aduna să sărbătorească acest eveniment, deoarece va fi o foarte mare bucurie. Vestea a venit pe neașteptate însă bucuria este foarte mare. Vestea că un nou membru își va face apariția îi bucură pe toți, iar felicitările nu vor întârzia să apară. Unii nativi chiar vor da o mică petrecere pentru a sărbători evenimentul, unde vor invita întreaga familie, dar și toți prietenii. În a doua parte a zilei, este posibil să rezolve o problemă pe care o aveau de ceva vreme, dar căreia nu i-au acordat atenția necesară. Cu mintea limpede și cu mult calm, vor reuși să pună capăt situației dificile, iar toate lucrurile vor reveni la normal. Nu va fi greu, deoarece gravitatea problemei nu este foarte mare, dar trebuie să se implice 100% și să nu se lase influențați de părerile celor din jur.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Indiferent dacă ei sunt cei care vor începe cearta sau ei vor fi cei vizați, lucrurile nu se vor rezolva chiar atât de ușor. Își vor adresa cuvinte destul de grele, vorbe care îi vor răni pe ceilalți și nu vor face bine nimănui. Nu se vor lăsa până când nu vor spune tot ceea ce au de spus și vor încerca să își impună ideile. Chiar dacă aceste lucruri nu le stau în fire, se vor enerva destul de rău astăzi și tot ce vor este ca ceilalți să le dea dreptate. Bineînțeles că nici starea lor nu va mai fi aceeași și le va fi extrem de greu să fie cum erau înainte, deoarece cu greu vor putea să se calmeze. Nu vor vrea să vorbească cu nimeni sau să vadă pe cineva, tot ceea ce își vor dori va fi să fie lăsați în pace și să nu îi enerveze nimeni mai mult decât au făcut-o deja.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii se vor concentra toată ziua asupra lor și își vor dedica tot timpul pentru sine. Vor merge la salon să se răsfețe, poate și la un masaj, își vor cumpăra ceva ce își doreau de foarte multă vreme, vor merge să mănânce la restaurantul preferat. Vor face tot ceea ce își doresc și se vor concentra doar asupra lor. Mulți Scorpioni vor prefera să facă aceste lucruri singuri, deoarece adoră să petreacă timp cu ei înșiși, iar foarte puțini vor petrece ziua în compania cuiva, deoarece vor să fie singuri cu gândurile lor. Au muncit mult în ultima vreme și chiar merită această pauză. Le va prinde foarte bine acest lucru, deoarece își vor reîncărca bateriile la capacitate maximă și vor putea face tot ceea ce își vor dori.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Vor începe să vadă lucrurile în roz, deoarece și-au dat seama că o gândire pozitivă poate rezolva multe probleme. Firi extrem de realiste, Săgetătorii vor lua o decizie astăzi și vor începe să aibă o gândire mai liberă. Nu se vor mai constrânge singuri, nu se vor mai gândi atât de mult la consecințe și la reguli și nici nu vor mai fi atât de pesimiști. Vor deveni mult mai relaxați și vor începe să trăiască mult mai liniștiți și într-un stil mai liber. Vor vedea câte efecte pozitive va avea acest lucru asupra lor și cât de mult bine le va face. Această schimbare din viața lor va fi extrem de vizibilă chiar și pe planul profesional, unde ideile cu care vor veni și modul în care vor lucra vor fi mult mai bune.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
O persoană care le-a fost alături nativilor în momentele grele le-a ajuns la suflet, iar astăzi își vor da seama cât de mult țin la persoana respectivă. Vestea aceasta va fi un șoc pentru ei, deoarece niciodată nu s-au gândit la acea persoană mai mult decât la oricine altcineva și, prinși cu alte lucruri, nu au acordat prea multă atenție și capitolului sentimental. Au ținut legătura ceva timp, s-au atașat unul de altul, au avut chiar și conversații mai personale, lucru ce i-a făcut să se apropie. Astăzi este ziua în care își vor da seama de sentimentele lor și vor decide că este timpul să le împărtășească. Își vor face curaj și, până la urmă, vor mărturisi ceea ce simt. Unora le va fi destul de greu, ba chiar își vor da cu stângul în dreptul, dar doar din cauza emoțiilor, deoarece vor ca momentul să fie perfect și își doresc ca nimeni și nimic să nu le strice aceste clipe magice.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Soarta le surâde astăzi acestor nativi, iar o promovare la locul de muncă va fi surpriza zilei pentru ei. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie luați prea mult prin surprindere, deoarece au muncit foarte mult, s-au implicat în tot felul de proiecte, unii chiar au lucrat peste program și și-au luat treaba în serios. Toate aceste lucruri au fost observate de către superiori, iar acum a venit momentul pentru a fi răsplătiți. În a doua parte a zilei, cheltuielile vor fi aduse la zi, iar toate plățile vor fi făcute. Fie că este vorba de cheltuieli legate de mașină sau de casă, cheltuieli pentru copii sau chiar pentru ei, toate plățile vor fi făcute la timp și nu au niciun motiv să se îngrijoreze. Vor trata toate lucrurile cu seriozitate maximă pe durata întregii zile, acest lucru fiind vizibil prin munca pe care o depun, deoarece va fi făcută exact așa cum trebuie și vor fi și ei, la rândul lor, observați de ceilalți.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativii Pești au admiratori de ceva vreme, iar ziua de astăzi este una propice pentru a-i cunoaște. Fie că vor ieși în oraș să ia masa, fie că vor merge să vadă un film, fie că vor ieși să se plimbe prin parc, nativii Pești o vor cunoaște pe persoana care este atrasă de ei. Chiar din timpul primelor discuții, fără să fie nevoie să treacă prea mult timp, nativii vor observa câte lucruri au în comun cu persoana respectivă și își vor da seama că se poate înfiripa ceva, chiar mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Mare le va fi mirarea atunci când vor vedea câte lucruri au în comun, deoarece, la prima vedere, șansele celor doi de a se potrivi nu par foarte mari. Pe măsură ce discuțiile vor avansa, nativii vor vedea cât de bine se înțeleg, iar o nouă ieșire va fi planificată imediat. Cei mai curajoși nativi vor decide că este momentul să înceapă o nouă relație, deoarece sentimentele erau reciproce de ceva vreme și nu vor să mai amâne momentul…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 4 Ian - 10:08

Astăzi, relațiile vor fi în centrul atenției și, implicit, și Racii. O fostă iubire își va dori să poarte o discuție cu nativii, deoarece sentimentele au reapărut sau și-au dat seama că, de fapt, nu au dispărut niciodată,
Laughing Laughing Toate fostele mele iubiri m-au uitat. Am avut grija sa ma uite Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 5 Ian - 8:41

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Pentru nativii Berbec este o zi care se va desfășura pe mai multe fronturi, fiind o zi destul de încărcată. În prima parte a zilei, activitățile desfășurate se vor concretiza în întâlniri protocolare, amicale, întrețineți niște relații, pregătiți o viitoare colaborare sau o întrevedere a cărei miză este una profund profesională, fiind vorba despre lansarea unei oferte ferme sau despre un parteneriat de investiții. Este posibil ca însuși dumneavoastră să fiți luat prin surprindere de o propunere generoasă de colaborare ori să primiți oferta unui angajament pe termen lung. Abilitățile profesionale cu care ați fost înzestrat vă fac să fiți la mare căutare în domeniul în care activați. Din punctul de vedere al relației cu persoana iubită, se pare că traversați o perioadă în care domnesc armonia și dragostea. Grație acestui fapt, este o perioadă benefică în care puteți comunica deschis cu partenerul intențiile de viitor, deoarece mai mult decât sigur acesta se va dovedi receptiv, iar entuziasmul i se va citi pe chip. Puteți chiar pune bazele căutării unei noi locuințe împreună cu acesta și, astfel, vă puteți începe viața în doi într-un mod perfect compatibil cu accepțiunile fiecăruia. Este un pas mare însă totodată este și un pas foarte dorit și așteptat, care cu siguranță va trece testul timpului și se va dovedi o decizie luată de bun augur.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Vă aflați într-o perioadă în care căutați o oportunitate fie de a renunța la serviciul actual, fie de a căuta o activitate din care să aveți o sursă de venit cu care să achitați necesarul zilnic și de care să vă folosiți pentru a obține independența. Specialiștii astrologi preconizează onest că veți găsi un job, deoarece abilitățile de comunicare, competențele și prezența dumneavoastră influențează pozitiv deciziile angajatorilor însă vă avertizează că nu va fi întocmai cel mai bun, dat fiind faptul că nu va fi chiar jobul mult visat, însă din punct de vedere financiar, vorbim despre o situație satisfăcătoare. La capitolul relații cu familia și apropiații traversați o perioadă presărată cu diverse încercări; unele persoane se bazează pe dumneavoastră să le ajutați să evolueze, deși nu sunteți persoana cea mai în măsură care să se ocupe de asta. Specialiștii astrologi vă recomandă să fiți onest și să îi ajutați în măsura în care puteți, evitând să faceți compromisuri pe care știți că le veți suporta cu greu după. Persoana iubită, pe de cealaltă parte, vă acordă sprijin și poate fi un real suport în cazul în care, la rândul dumneavoastră, aveți nevoie de suport emoțional sau sfaturi. O altă recomandare este aceea să recunoașteți emoțiile negative pe care le simțiți și să nu încercați să vă descărcați pe persoanele cu care interacționați.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Pentru persoanele născute în zodia Gemeni este o zi foarte bună, având în vedere faptul că se vor trezi încă de la primele ore ale dimineții cu o energie foarte bună care le va servi pe tot parcursul zilei. Mai întâi, în prima parte a zilei se preconizează o activitate profesională intensă care poată să aibă sau nu rezultate, fiind posibil să aibă legătură cu o prezentare a unui proiect, a unui raport, o ședință ori o întrevedere care să reprezinte una dintre etapele de început ale unui parteneriat sau ale unui transfer.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
În ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Rac, se preconizează schimbări pe diferite planuri, profunde sau de suprafață. În acest sens, dorința proprie de noutate se poate concretiza într-o schimbare de înfățișare sau luați o decizie măreață de a pune în aplicare un plan mai vechi abandonat din diverse motive sau lipsuri. De asemenea, nu este exclusă o reinventare a brandului personal, decizii care privesc atitudini și comportamente în societate, opțiuni de a face modificări în mediul domiciliului, al locului de muncă. Din punct de vedere sentimental, este o zi norocoasă, în condițiile în care sunteți o persoană singură însă dornică de a cunoaște persoane noi. Un apropiat căruia nu i-ați oferit credit în această direcție până în acest moment ori chiar o persoană necunoscută vă poate face să vă schimbați părerile și să căutați cu interes să cunoașteți persoana de dincolo de aparențe, cel puțin pentru experiență. Chiar specialiștii astrologi recomandă să dați frâu liber emoțiilor și să exersați din când în când lucruri noi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Persoanele născute sub semnul zodiacal al Leului au o zi în care optează pentru a petrece timpul în compania persoanei iubite. De aceea, Leii își vor anunța vizita și vor încerca să îi ajute cu ce mai au de făcut pentru a le ușura și acestora existența. Date fiind circumstanțele, nu este exclus chiar să invite și prietenii pentru a organiza o mică masă în cadrul căreia să mai împărtășiți întâmplările din ultima perioadă. La nivelul finanțelor, specialiștii astrologi spun că traversați o perioadă modestă, care este totodată și delicată, de aceea este nevoie să fiți precauți, pentru a evita cheltuieli nefolositoare și care pot destabiliza acest echilibru și așa destul de fragil. Așadar, fiți cumpătați, cheltuiți doar cât este necesar și nu disperați, zilele bune se apropie!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Și pentru nativii Fecioară este o zi foarte bună, deoarece în cursul zilei de astăzi nu se vor confrunta cu chestiuni care le vor răpi mult timp sau resurse, ci, dimpotrivă, se vor ocupa să pună ordine în documente și să reorganizeze în măsura în care timpul le va permite. Din punctul de vedere al stării financiare, aceștia traversează o perioadă bună, deoarece vor recupera câteva împrumuturi care le vor oferi un plus de siguranță din punct de vedere material. În altă ordine de idei, se pot face chiar și mici investiții pentru casă, în condițiile în care există necesități care nu suportă amânare.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Universul și astrele le țin partea nativilor Balanță. Se preconizează o avansare, o mărire de salariu ori o decorație care să ateste profesionalismul și devotamentul cu care v-ați îndeplinit profesia de-a lungul anilor. De asemenea, vi se recomandă de către specialiștii astrologi să nu vă estompați meritele și să vă păstrați modestia care vă caracterizează cel mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Pentru nativii Scorpion este o zi excelentă, deoarece vor avea ocazia să se reunească cu grupul de prieteni și, astfel, se vor încărca de energie pozitivă. Chiar dacă circumstanțele vieții cotidiene de moment le-au afectat într-o oarecare măsură viața socială prin prisma lipsa resurselor de timp pentru vizite, relația cu prietenii este în continuare una foarte bună. În acest sens, fie că îi chemați la dumneavoastră acasă, fie că dumneavoastră sunteți cel care se duce în vizită, veți lua parte la o atmosferă plăcută și relaxantă, un lucru după care tânjeați de multă vreme. În ceea ce privește domeniul profesional, se preconizează schimbări benefice care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți condiția materială. Unul dintre prieteni își respectă o promisiune mai veche ajutându-vă să obțineți un loc de muncă nou care să vă pună într-o lumină mult mai fructuoasă calitățile profesionale și care să vă avantajeze, bineînțeles, și din punct de vedere financiar. Dat fiind faptul că sunteți o persoană muncitoare, nu vă va fi absolut deloc greu să avansați prin forțe proprii.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Este o zi productivă pentru nativii Capricorn, în sensul în care aceștia dau dovadă de o sursă inepuizabilă de energie care le permite să fie în mai multe locuri. Grație acestei zile, Capricornii vor reuși să își pună în ordine toate sarcinile și, astfel, își vor relaxa următoarea perioadă din acest punct de vedere. La capitolul relații cu cei din familie, unul dintre aceștia vă poate solicita un sfat, un punct de vedere sau o îndrumare în legătură cu un împrumut ori un credit. În cazul în care dispuneți de fonduri suficiente, puteți încerca să ajutați și să-i ușurați acelei persoane nevoile financiare pentru care și probabil recurge la un credit.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Este o zi productivă pentru nativii Capricorn, în sensul în care aceștia dau dovadă de o sursă inepuizabilă de energie care le permite să fie în mai multe locuri. Grație acestei zile, Capricornii vor reuși să își pună în ordine toate sarcinile și, astfel, își vor relaxa următoarea perioadă din acest punct de vedere. La capitolul relații cu cei din familie, unul dintre aceștia vă poate solicita un sfat, un punct de vedere sau o îndrumare în legătură cu un împrumut ori un credit. În cazul în care dispuneți de fonduri suficiente, puteți încerca să ajutați și să-i ușurați acelei persoane nevoile financiare pentru care și probabil recurge la un credit. Persoana iubită dă dovadă de foarte multă înțelegere, oferindu-vă spațiu și susținere pentru a vă ocupa de proiectele personale. Cu toate acestea însă, vi se recomandă să nu vă neglijați îndatoririle conjugale ori partenerul sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În ceea ce privește persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Vărsătorului, acestea au parte de o zi extrem de ocupată, deoarece organizează o chestiune importantă și este necesar să se implice total pentru a avea parte de succesul scontat. Concret, nativii Vărsător își vor ocupa ziua cu ultimele pregătiri înainte de o lansarea unui produs personal la un târg sau la o expoziție având ca finalitate, bineînțeles, vânzarea acestuia. Într-un mod total caracteristic acestor nativii, ei doresc să se ocupe pe cont propriu de absolut tot, deoarece profesionalismul de care dau întotdeauna dovadă nu le permite să lase lucrurile la voia întâmplării, ci, dimpotrivă, pun totul la punct în detaliu încă cu mult timp înainte. Acești nativi sunt persoane care pun preț în mod egal pe formă, adică pe aspectul estetic, precum și pe conținut. Absolut tot ce iese din mâna și de sub coordonarea nativilor Vărsător trece orice test al calității, acesta fiind și motivul pentru care au succes pe planul profesional.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Pentru nativii Pești este însă o zi relaxată, deoarece acțiunile zilei nu presupun prea mult consum de resurse energetice sau materiale, ci, dimpotrivă, ziua se va desfășura în intimitatea locuinței, unde plănuiți să invitați prieteni pentru a da sau a primi vești, a vă pune la curent cu ce s-a mai întâmplat cu oamenii pe care îi îndrăgiți sau a cere sfaturi în legătură cu o potențială investiție sau împrumut…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 5 Ian - 8:45

Un apropiat căruia nu i-ați oferit credit în această direcție până în acest moment ori chiar o persoană necunoscută vă poate face să vă schimbați părerile și să căutați cu interes să cunoașteți persoana de dincolo de aparențe, cel puțin pentru experiență.
Eu tot citez chestiile care suna interesant, dar de intamplat nu se intampla niciodata Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 9 Ian - 8:50

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie. Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă ai o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşă, nu le trage după tine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de data aceasta tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtuna să se instaleze în preajma ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa aceasta de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haină care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu eşti deloc aşa, ca atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărata faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu să porţi o mască falsă? Alţii vor mirosi că nu eşti aşa şi mai rău te vor ataca în astfel de situaţii. Ai tendinţa de a aborda o imagine înşelătoare care, într-o zi, şi pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine să te împaci cu cel care eşti şi să fii tu, aşa cum eşti, cu bune şi rele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune că visezi, poate ar fi bine să te trezeşti la realitate. Poate mergi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă şi mai mult în visare, de aceea ţine cont de cel din preajma ta care îţi prezintă adevărul în cea mai lucidă şi clară formă. Ar fi culmea să nu-l vezi şi să continui să spui că totul e roz şi uşor, ca în imaginaţia ta. când se vede de la o poştă contrariul. Ca atare deschide ochii şi urechile cât mai repede!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Te simţi bine în pielea ta, datorită unui nivel de energie foarte ridicat pe care îl poţi valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitivă, încrederea absolută în tine însuţi, optimismul care ţi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. De fapt, toate merg mână în mână, înlănţuite: confortul fizic generează pace sufletească şi armonie cu propria persoană, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care eşti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fă tot posibilul să menţii această stare de echilibru pe toate planurile fiinţei tale: fizic, mental, emoţional, spiritual.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Tu vrei să faci parte dintr-o acţiune colectivă, dar nu prea eşti lăsat să-ţi aduci contribuţia. Ori ai în jur doar persoane autoritare care vor doar ele să conducă, ori rivali invidioşi care nu te lasă să-ţi expui punctul de vedere, ca nu cumva să fii tu cel apreciat. Nu te lăsa învins de aceştia: dacă ai ceva de spus, spune, dar trebuie să-ţi argumentezi foarte logic părerea ca nu cumva să se trezească vreunul să comenteze fără rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva să comenteze ce ai tu de spus, deci bazează-te doar pe ceea ce eşti sută la sută sigur că e corect.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, ca atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţă cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătura unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masa de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de bază; fiecare vă apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia sa bine stabilită şi aveţi nevoie unii de alţii!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Uneori, îţi ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Te înşeli, exact asta trebuie să faci, să verbalizezi, să spui clar şi răspicat ce anume doreşti, nu doar să ţii dorinţele tale ferecate în suflet. Dă-le voie să se manifeste printr-o atitudine optimistă, exprimă în cuvinte ce vrei să primeşti, lasă vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vrei, pentru că numai aşa vei fi auzit. Găseşte o cale pentru a-ţi exprima dorinţele într-o formă mai sonoră, publică, scrie-le, rosteşte-le tare, fă ceva prin care ceea ce auzi în interior să se audă şi în afară.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, ca şi cum n-ar fi!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai norocul de a te alătura unui colectiv de persoane a cărei prezenţă te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simţi că eşti capabil de orice, parcă ai aripi şi toate evoluează într-un ritm susţinut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ţi-ai propus, nimic nu te opreşte şi ai forţa necesară chiar şi pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiţi de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te susţine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 9 Ian - 8:59

Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine.
Da' nu ma izolez confused Si daca chiar nu ma place nimeni, nu fac un caz din asta. Stiu ca majoritatea oamenilor au gusturi proaste Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 10 Ian - 8:48

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi eşti cel mai devotat slujitor înspre binele altuia. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar să te cheme şi tu eşti alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale. Eşti o mamă perfectă, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă şi cu totală deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o formă de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru că vrei tu asta şi pentru că ştii că celălalt depinde de tine!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede terminat!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merita să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalcă astfel cuvântul dat. E o lecţie bună de viaţă să nu te mai încrezi în oricine, mai bine zis să înveţi să te descurci singur, fără a visa miracole de la alţii care nu fac altceva decât să promită.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Cineva îţi oferă o mână de ajutor, dar ceva îţi spune să nu accepţi atât de repede, de parcă ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. Nu mai fi atât de suspicios, nimeni nu-ţi vrea răul, dar azi ai tendinţa de a vedea chiar şi în cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate şi adversitate. Cel care este acum alături de tine chiar îşi oferă prietenia pe tavă, numai tu eşti cel care respinge totul cu teamă, ca nu cumva să te încrezi în cine nu merită.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic. Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 20 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 20 din 23 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum