SPANZURATOARE
+2
dorina_s
pitulicea
6 participanți
Pagina 13 din 14
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
SPANZURATOARE
Rezumarea primului mesaj :
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
Primul jucator va alege un cuvant din care va scrie doar prima si ultima litera a cuvantului, chiar daca prima si ultima litera se regasesc in cuvant (ca sa fie mai dificil).
Urmatorii jucatori vor spune cate o litera, iar cel care a ales cuvantul il va completa cu literele potrivite, pana vor reintregi cuvantul.
Cel care a gasit ultima litera, va da urmatorul cuvant.
Nu folosim diacritice....doar A, I, S, T.
pitulicea- 6
Re: SPANZURATOARE
Nic macar acuma nu stiu ce cuvant e asta 
Dupa ce am trisat si l-am cautat, am aflat ca e APOFTEGMATIC.

Dupa ce am trisat si l-am cautat, am aflat ca e APOFTEGMATIC.

pitulicea- 6
Acum să dau niște explicații justificative.
Soțul meu nu s-a jucat niciodată nimic de când ne-am căsătorit. Consideră jocurile ceva caracteristic numai perioadei de început a vieții. Nu știu nici înainte dacă și ce se juca. Cred că nimic. Dar când vorbeam mai mult singură acum câteva zile, căutând cuvântul pentru spânzurătoare, mi-a sugerat acest cuvânt. Mai exact, apoftegmă. Știa și ce înseamnă. Eu m-am uitat pe google, pentru că dacă nu era în dexonline, nu l-aș fi preluat. Am ales apoftegmatic ca să fie mai lung. Așa că am pus acest cuvânt pentru că e prima dată în 34 de ani când a fost interesat de un joc. Probabil juca fazan pe vremuri, pentru că inițial bătea câmpii cu cuvinte care închid și i-am spus că acum joc spânzurătoarea și nu fazan.
Dacă am provocat dureri de cap, vă rog să mă scuzați, dar nu am putut rezista tentației să îl bag în joc pe soțul meu, măcar indirect! Aici va fi ultima oară, promit solemn!

Dacă am provocat dureri de cap, vă rog să mă scuzați, dar nu am putut rezista tentației să îl bag în joc pe soțul meu, măcar indirect! Aici va fi ultima oară, promit solemn!

zaraza26- 3
pitulicea apreciază acest mesaj

Lasa ca e mai fain cu cuvinte grele, sa nu le ghicim usor

I _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ E
pitulicea- 6
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pagina 13 din 14
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|